Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Nεκρα έπεσε παιδιά
Οχι μονο στα μασαζ φιλε αλλα γενικά σε ολα τα επαγγελματα.Εγω που εχω φαγαδικο τις τελευταιες μερες εχω πενηντα τοις εκατο πτώση τζιρου.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Οχι μονο στα μασαζ φιλε αλλα γενικά σε ολα τα επαγγελματα.Εγω που εχω φαγαδικο τις τελευταιες μερες εχω πενηντα τοις εκατο πτώση τζιρου.

που έχεις φαγάδικο φίλε μου, να σε επισκευτούμε να φάμε!

Cavlman

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Νατασα Venous πρόσφατη επίσκεψη.. μουναρος, μασάζ τίποτα αλλά φραπέ μάστερ!! Πως και δεν έχει γίνει βίζιτα αυτό το κορίτσι να κονομησει.. περίεργο! 30+20 κλασικά..

Slayeridis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
0
παιδια πληροφοριες για αυτη την Κορινα? στις φωτογραφιες στο κανε φενεται δυνατη

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Προσφατη επισκεψη σε μασαζομαγαζο Δυτικα ( Σταυρουπολη ) μετα απο πληροφορια οτι η Ελενα απο crystal δουλευει εκει. 4 οι κοπελλες που ηταν εκει δυο μελαχροινες με καταγωγη απο Δεντροποταμο κατα πασα πιθανοτητα, μια γεματουλα ξανθια που εκνανε και την ενημερωση και μια τεταρτη που περασε απαρατηρητη. Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα για την Ελενα η  οποια δεν ηταν εκει και δεν ξερω τελικα αν δουλευει εκει. Τεσπα δεν εκατσα γιατι δεν μου αρεσε γενικα το κλιμα. Αυτο βεβαια ειναι δικια μου και αποψη, το ιδιο μαγαζι και οι ιδιες κοπελλες σε αλλους μπορει να αρεσουν !! 

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
81
Προσφατη επισκεψη σε μασαζομαγαζο Δυτικα ( Σταυρουπολη ) μετα απο πληροφορια οτι η Ελενα απο crystal δουλευει εκει. 4 οι κοπελλες που ηταν εκει δυο μελαχροινες με καταγωγη απο Δεντροποταμο κατα πασα πιθανοτητα, μια γεματουλα ξανθια που εκνανε και την ενημερωση και μια τεταρτη που περασε απαρατηρητη. Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα για την Ελενα η  οποια δεν ηταν εκει και δεν ξερω τελικα αν δουλευει εκει. Τεσπα δεν εκατσα γιατι δεν μου αρεσε γενικα το κλιμα. Αυτο βεβαια ειναι δικια μου και αποψη, το ιδιο μαγαζι και οι ιδιες κοπελλες σε αλλους μπορει να αρεσουν !!
Γυφτιλικια... όπως κ η αφεντικινα... διπλοπαντρεμενη βίζιτα .. μακριά από τ σκατα.. βρωμανε 

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Ξέρουμε ποιο είναι το ροστερ στο Crystal αυτό τον καιρό
Έχω κάνα 2 μηνο να πάω

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Ποιες δουλεύουν τώρα εκτός από Αλεξία και ναντια

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Προσφατη επισκεψη σε μασαζομαγαζο Δυτικα ( Σταυρουπολη ) μετα απο πληροφορια οτι η Ελενα απο crystal δουλευει εκει. 4 οι κοπελλες που ηταν εκει δυο μελαχροινες με καταγωγη απο Δεντροποταμο κατα πασα πιθανοτητα, μια γεματουλα ξανθια που εκνανε και την ενημερωση και μια τεταρτη που περασε απαρατηρητη. Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα για την Ελενα η  οποια δεν ηταν εκει και δεν ξερω τελικα αν δουλευει εκει. Τεσπα δεν εκατσα γιατι δεν μου αρεσε γενικα το κλιμα. Αυτο βεβαια ειναι δικια μου και αποψη, το ιδιο μαγαζι και οι ιδιες κοπελλες σε αλλους μπορει να αρεσουν !!  

Όντως δουλεύει εκεί, την πήρα πριν κάποιες μέρες.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Σε πείσμα της τρομοκρατίας των ημερών, το τόλμησα και πέρασα από Crystal. Επιλογή μου η Νεφέλη. Για δεύτερη φορά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Μασάζ θα έλεγα αθλητικό, δηλαδή με σχετική δύναμη και όχι χάιδεμα. Και μια χαρά τελείωμα. Έχει κορμάρα, κατά τα ψέματα. Κρίμα που δεν κάνει κάτι παραπάνω. Κόστος, το γνωστό (30+20).

Όταν έφευγα ήταν συνολικά πέντε (5) κοπέλες. Αναδουλειές, μου είπαν. Έχει πέσει η κίνηση. Νεφέλη και Νάντια, οι μόνες που γνωρίζω. Για τις υπόλοιπες - όλα μελαχρινά - δεν έχω ιδέα.

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Νατασα Venous πρόσφατη επίσκεψη.. μουναρος, μασάζ τίποτα αλλά φραπέ μάστερ!! Πως και δεν έχει γίνει βίζιτα αυτό το κορίτσι να κονομησει.. περίεργο! 30+20 κλασικά..
Venus ενοεις στην καραμανλη ή στην Σταυρουπολη?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Παρακαλω αν θέλουν οι συναθλητες που πηγαίνουν τελευταία στα μασατζιδικα να κανουν μια ενημέρωση για την κίνηση που εχουν τα μαγαζια να δουμε ποσο επηρεαστηκαν απο τα τελευταία γεγονότα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Πάντως στα περισσότερα επάγγελματα η πτώση ειναι δραματικη πλην σουπερ μαρκετ και φαρμακεια.Ειδικά τα νυχτερινα μαγαζια αν δεν εχουν κλείσει προσωρινα έχουν υποστεί μεγαλη ζημιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom