Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Οχι μονο στα μασαζ φιλε αλλα γενικά σε ολα τα επαγγελματα.Εγω που εχω φαγαδικο τις τελευταιες μερες εχω πενηντα τοις εκατο πτώση τζιρου.Nεκρα έπεσε παιδιά
Οχι μονο στα μασαζ φιλε αλλα γενικά σε ολα τα επαγγελματα.Εγω που εχω φαγαδικο τις τελευταιες μερες εχω πενηντα τοις εκατο πτώση τζιρου.Nεκρα έπεσε παιδιά
Οχι μονο στα μασαζ φιλε αλλα γενικά σε ολα τα επαγγελματα.Εγω που εχω φαγαδικο τις τελευταιες μερες εχω πενηντα τοις εκατο πτώση τζιρου.
Και εγώ πεινάωπου έχεις φαγάδικο φίλε μου, να σε επισκευτούμε να φάμε!
Προσφατη επισκεψη σε μασαζομαγαζο Δυτικα ( Σταυρουπολη ) μετα απο πληροφορια οτι η Ελενα απο crystal δουλευει εκει. 4 οι κοπελλες που ηταν εκει δυο μελαχροινες με καταγωγη απο Δεντροποταμο κατα πασα πιθανοτητα, μια γεματουλα ξανθια που εκνανε και την ενημερωση και μια τεταρτη που περασε απαρατηρητη. Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα για την Ελενα η οποια δεν ηταν εκει και δεν ξερω τελικα αν δουλευει εκει. Τεσπα δεν εκατσα γιατι δεν μου αρεσε γενικα το κλιμα. Αυτο βεβαια ειναι δικια μου και αποψη, το ιδιο μαγαζι και οι ιδιες κοπελλες σε αλλους μπορει να αρεσουν !!
Γυφτιλικια... όπως κ η αφεντικινα... διπλοπαντρεμενη βίζιτα .. μακριά από τ σκατα.. βρωμανε
νηστίσιμα εχει??που έχεις φαγάδικο φίλε μου, να σε επισκευτούμε να φάμε!
Αν είναι όπως πριν μια βδομαδα... βάλε μέσο γ ν κλείσεις ραντεβού...Ξέρουμε ποιο είναι το ροστερ στο Crystal αυτό τον καιρό
Έχω κάνα 2 μηνο να πάω
Αν είναι όπως πριν μια βδομαδα... βάλε μέσο γ ν κλείσεις ραντεβού...
Προσφατη επισκεψη σε μασαζομαγαζο Δυτικα ( Σταυρουπολη ) μετα απο πληροφορια οτι η Ελενα απο crystal δουλευει εκει. 4 οι κοπελλες που ηταν εκει δυο μελαχροινες με καταγωγη απο Δεντροποταμο κατα πασα πιθανοτητα, μια γεματουλα ξανθια που εκνανε και την ενημερωση και μια τεταρτη που περασε απαρατηρητη. Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα για την Ελενα η οποια δεν ηταν εκει και δεν ξερω τελικα αν δουλευει εκει. Τεσπα δεν εκατσα γιατι δεν μου αρεσε γενικα το κλιμα. Αυτο βεβαια ειναι δικια μου και αποψη, το ιδιο μαγαζι και οι ιδιες κοπελλες σε αλλους μπορει να αρεσουν !!
Να σε καλα για την πληροφορια. Θα παρω τηλεφωνο την αλλη φορα να μαθω.Όντως δουλεύει εκεί, την πήρα πριν κάποιες μέρες.
Venus ενοεις στην καραμανλη ή στην Σταυρουπολη?Νατασα Venous πρόσφατη επίσκεψη.. μουναρος, μασάζ τίποτα αλλά φραπέ μάστερ!! Πως και δεν έχει γίνει βίζιτα αυτό το κορίτσι να κονομησει.. περίεργο! 30+20 κλασικά..