You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (19 μέλη και 54 επισκέπτες)
Καλησπέρα....πέρασμα από crystal τη Παρασκευή με Νεφέλη πολύ καλή αλλά σταματάει από τον χώρο μου είπε (καλή τύχη σε ότι διαλέξει να κάνει)...το κατάστημα θα μετακομίσει σε καμιά δεκαριά μέρες μου είπε στην Γιαννιτσών 28 αν δε κάνω λαθος.
Αυτα
Αυτα
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.113
- Πόντοι
- 1.056
Αν δείς όλες τις προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις. Εδώ στο φόρουμ την γράφουν σαν ΒάναΚαλημέρα! Κάποια άποψη - πληροφορία για Anita spa (Σταυρούπολη);
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.113
- Πόντοι
- 1.056
Κρίμα να χαθεί αυτό το ταλέντο. Εκτός αν γίνει εσκορτάκι.Καλησπέρα....πέρασμα από crystal τη Παρασκευή με Νεφέλη πολύ καλή αλλά σταματάει από τον χώρο μου είπε (καλή τύχη σε ότι διαλέξει να κάνει)...το κατάστημα θα μετακομίσει σε καμιά δεκαριά μέρες μου είπε στην Γιαννιτσών 28 αν δε κάνω λαθος.
Αυτα
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.161
- Πόντοι
- 456
Αν επιβεβαιωθει αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι περισσοτερες παλιες εκει μεσα θα σταματησουν...Νεφελη...Ολιβια ...Ιριδα ...Ναταλια κτλπ....Καλησπέρα....πέρασμα από crystal τη Παρασκευή με Νεφέλη πολύ καλή αλλά σταματάει από τον χώρο μου είπε (καλή τύχη σε ότι διαλέξει να κάνει)...το κατάστημα θα μετακομίσει σε καμιά δεκαριά μέρες μου είπε στην Γιαννιτσών 28 αν δε κάνω λαθος.
Αυτα
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Το χάνουμε το κορμί πατριώτηΚρίμα να χαθεί αυτό το ταλέντο. Εκτός αν γίνει εσκορτάκι.
SalonikiosMassage35
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2025
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Η Μπέλλα παιζει να σταματησει?Αν επιβεβαιωθει αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι περισσοτερες παλιες εκει μεσα θα σταματησουν...Νεφελη...Ολιβια ...Ιριδα ...Ναταλια κτλπ....
Ακομα ναιΑδερφέ μου στην ίδια διεύθυνση είναι το κατάστημα;
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Επίσκεψη στο SPA body free με την εν λόγω κορασίδα. Βικτωρία, από το golden spa που δε την πρόλαβα εκεί. Ο θείος στο living room μου είπε 60€ μασάζ με handjob ή footjob και 80€ με blowjob. Πήρα την επιλογή Νο 2. Το κορίτσι ομορφούτσικο, αδύνατη με 2αρι στήθος ψιλοφτιαγμενο. Μασάζ ναχαμε να λέγαμε. Μεταβολή και λίγο παίξιμο να ξυπνήσει το αγόρι. Μέτρια πιπα, ίσα ίσα το κεφάλι έβαζε μέσα. Το μόνο θετικό, ο καθρέφτης που είχε στο δωμάτιο και όρθιος όπως καθόμουν και αυτή στα γόνατα, ήταν ωραίο το θέαμα. Απόθεση στο στήθος. Για 1 φορά για την εμπειρία και μόνο. Ο θείος μου είπε ότι έχει και μια ξανθιά που κάνει φουλ αλλά δεν ρώτησα τιμή.Τι γίνεται στο spa body free ρε τύποι; Υπάρχει κανένας να μας πεί;
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.161
- Πόντοι
- 456
Μαλλον γιατι βρηκε αγαπουλη-χαζουληΗ Μπέλλα παιζει να σταματησει?
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.113
- Πόντοι
- 1.056
Το κέρδισε η υποκριτική;Το χάνουμε το κορμί πατριώτη
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.113
- Πόντοι
- 1.056
Μειώθηκαν οι παροχές αυξήθηκαν οι τιμές. Έχουμε ρυθμούς ανάπτυξης;Επίσκεψη στο SPA body free με την εν λόγω κορασίδα. Βικτωρία, από το golden spa που δε την πρόλαβα εκεί. Ο θείος στο living room μου είπε 60€ μασάζ με handjob ή footjob και 80€ με blowjob. Πήρα την επιλογή Νο 2. Το κορίτσι ομορφούτσικο, αδύνατη με 2αρι στήθος ψιλοφτιαγμενο. Μασάζ ναχαμε να λέγαμε. Μεταβολή και λίγο παίξιμο να ξυπνήσει το αγόρι. Μέτρια πιπα, ίσα ίσα το κεφάλι έβαζε μέσα. Το μόνο θετικό, ο καθρέφτης που είχε στο δωμάτιο και όρθιος όπως καθόμουν και αυτή στα γόνατα, ήταν ωραίο το θέαμα. Απόθεση στο στήθος. Για 1 φορά για την εμπειρία και μόνο. Ο θείος μου είπε ότι έχει και μια ξανθιά που κάνει φουλ αλλά δεν ρώτησα τιμή.
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.414
- Πόντοι
- 201
θα κερναει ο γερος του στο καφενειο για την νυφηΜαλλον γιατι βρηκε αγαπουλη-χαζουλη
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Ντάρια και Φενια, τα πιο VFM για μένα. Όμορφες χαμογελαστες και πολύ καλές σε αυτό που κάνουν.Μειώθηκαν οι παροχές αυξήθηκαν οι τιμές. Έχουμε ρυθμούς ανάπτυξης;
Μάκης Τσετσένογλοu
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 362
- Πόντοι
- 20
Επίσκεψη elegance ραντεβού με Ελίνα με το απλό πρόγραμμα (χειρομάλαξη) . Γύρω στα 25, γλυκό πρόσωπο που βγάζει ταυτόχρονα ομως και κάτι πρόστυχο, πληθωρική μεν με μεγάλες βυζάρες δε.
Μασάζ τίμιο αν και δεν κράτησε πάνω απο 20 λεπτά.
Δεύτερο μέρος ικανοποιητικό θα έλεγα. Ενώ στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ευχάριστη και με καλό σόσιαλ, στο δεύτερο υπήρχαν στιγμές που φαινόταν λίγο μαγκωμένη και όχι τόσο θερμή. Παρόλα αυτά δεν έδωσα και πολύ βάση καθώς ασχολιόμουν με τις βυζάρες της, τις οποιες και μου πρόσφερε απλόχερα.
Κόστος συνεδρίας 50 ευρώ. Συνολικός χρόνος μαζί με ντουζ και ιστορίες γύρω στα 40 λεπτά.
Εν κατακλείδι γιαυτό που πήγα έμεινα σχετικά ευχαριστημένος και ίσως την επιλέξω ξανά στο μέλλον, σίγουρα όμως υπάρχει χώρος και περιθώρια για βελτίωση. Νομίζω πως αξίζει μια δοκιμή ειδικά αν είσαι βυζολάγνος.
Τα σέβη μου.
Μασάζ τίμιο αν και δεν κράτησε πάνω απο 20 λεπτά.
Δεύτερο μέρος ικανοποιητικό θα έλεγα. Ενώ στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ευχάριστη και με καλό σόσιαλ, στο δεύτερο υπήρχαν στιγμές που φαινόταν λίγο μαγκωμένη και όχι τόσο θερμή. Παρόλα αυτά δεν έδωσα και πολύ βάση καθώς ασχολιόμουν με τις βυζάρες της, τις οποιες και μου πρόσφερε απλόχερα.
Κόστος συνεδρίας 50 ευρώ. Συνολικός χρόνος μαζί με ντουζ και ιστορίες γύρω στα 40 λεπτά.
Εν κατακλείδι γιαυτό που πήγα έμεινα σχετικά ευχαριστημένος και ίσως την επιλέξω ξανά στο μέλλον, σίγουρα όμως υπάρχει χώρος και περιθώρια για βελτίωση. Νομίζω πως αξίζει μια δοκιμή ειδικά αν είσαι βυζολάγνος.
Τα σέβη μου.
δεν μου το ανοιγει..!Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Εδω τι παίζει?