Συναδελφοι θα χρειαστω τα φωτα σας. Το προφιλ μου γραφει νεος και δε με αφηνει να στελνω μυνηματα. Εγω ομως το λογαριασμο τον εχω 2 χρονια. Και εχω κανει κ παλιοτερα κριτικες. Απλα για 1.5 χρονο δεν ειχα μπει λογω το οτι ημουν εκτος. Υπαρχει καποια ρυθμιση π μπορω ν κανω? Να μπορω να απανταω τουλαχιστον στους συναδελφους που μου στελνουν pm
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (5 μέλη και 72 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
λογικα σου ζηταει να συμπληρωσεις τα 10 ποστ κ μετα κανε αλλο ενα κ δοκιμασε κ αν συνεχιζει το ιδιο στειλε μνμ στον αντισθενηΣυναδελφοι θα χρειαστω τα φωτα σας. Το προφιλ μου γραφει νεος και δε με αφηνει να στελνω μυνηματα. Εγω ομως το λογαριασμο τον εχω 2 χρονια. Και εχω κανει κ παλιοτερα κριτικες. Απλα για 1.5 χρονο δεν ειχα μπει λογω το οτι ημουν εκτος. Υπαρχει καποια ρυθμιση π μπορω ν κανω? Να μπορω να απανταω τουλαχιστον στους συναδελφους που μου στελνουν pm
Η Σοφια ειναι ενα πολυ γλυκο κοριτσι κοντα στα 30 εχει πολυ σφιχτο αισθησιακο κορμι με στητα βυζια και απιθανη κολαρα εαν εισαι μαγκας μπορεις να την φας με πολυ καλες επιδοσεις εκει βρισκεται περιπου 3 χρονια εαν δεν το ειχε στον πρωτο μηνα θα ειχε φυγειεκτός σοφίας για μένα όλες οι άλλες είναι καλές και φιλότιμες
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Μακαρι να ερθει καμιά κοπελα με ορεξη για δουλειά.Το βάνα σπα μόλις αναβασε αγγελία σε γνωστη σελίδα για εύρεση εργασίας ότι ψάχνει κοπέλες..
Φιλε μου λογικα αυτο ειναι δεν εχω μπει ποτε στη σελιδα τους.Αλλα αλλο aquaspa απο οτι γνωριζω δεν υπαρχει. Οσο για τη Μαριαννα αστο ειναι πριβε πιο ευκολα θα μπεις στο πενταγωνο γαζωμενος με εκρηκτικα παρα στη ΜαριανναΡε παίδες πείτε και σε μας τους επισκέπτες στην όμορφη πόλη σας ποια είναι αυτή η ´Μαριαννα ´ με τις 5 μασάζουδες - και αν το Aqua είναι το aquaspa.gr...?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου το μαγαζι της Μαριαννας ειναι πριβε οσο για το Aqua δεν ειμαι σιγουρος.Ρε παίδες πείτε και σε μας τους επισκέπτες στην όμορφη πόλη σας ποια είναι αυτή η ´Μαριαννα ´ με τις 5 μασάζουδες - και αν το Aqua είναι το aquaspa.gr...?
Καλησπέρα παιδια, νέος εδω αν και παρακολουθω αρκετα χρόνια το site περι μασατζιδικων, τελευταια επίσκεψη πριν κανενα 2μηνο, VANA SPA, μασαζ 30 + εκτονώση 20, ρούχα δεν εβγαζε, αφηνε να την χουφτωνω πανω απο τα ρουχα, γενικά ειναι πολλα λεφτα για εκτονώση που ζητάνε (20 ευρω) τουλαχιστον ας ηταν γυμνές, λογικά θα επισκευθω ξανα την θεσσαλονικη σε κανενα μηνα, να δοκιμάσω AQUASPA η ZESI SPA.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Αυτό είναι:... και αν το Aqua είναι το aquaspa.gr...?
Aqua Spa Θεσσαλονίκη Υπηρεσίες Μασάζ και Spa στη Θεσσαλονίκη
Μασάζ στο Aqua Spa Θεσσαλονίκη - Το καλύτερο μασάζ στη Θεσσαλονίκη! Χαλαρωτικό μασάζ, σουηδικό μασάζ και πολλά ακόμη είδη μασάζ στις καλύτερες τιμές!
aquaspa.gr
Ρε παίδες πείτε και σε μας τους επισκέπτες στην όμορφη πόλη σας ποια είναι αυτή η ´Μαριαννα ´ με τις 5 μασάζουδες - και αν το Aqua είναι το aquaspa.gr...?
Ναι το ακουα ειναι το ιδιο με το gr.Η Μαριαννα ειναι πριβε ενω το ακουα δεν ειναι.
Τι ειναι αυτο συναδελφε? Που το βρισκεις? Εχει αγγελια?Χαιρετώ τους συναδέλφους, μήπως ξέρει κανείς τι παίζει στο elina kaza;
VasilisPPPP
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,δεν πήγα τελικά Μαριάννα μάλλον θα πάω σήμερα.Ο φίλος μου που θα πάμε μαζί με είπε να μην κάνω το λάθος και πάρω την Σοφία γιατί είναι ξινομουνα και ότι τα χει με αυτόν τον γέρο που είναι εκεί .
Καλησπέρα,δεν πήγα τελικά Μαριάννα μάλλον θα πάω σήμερα.Ο φίλος μου που θα πάμε μαζί με είπε να μην κάνω το λάθος και πάρω την Σοφία γιατί είναι ξινομουνα και ότι τα χει με αυτόν τον γέρο που είναι εκεί .
φιλε για μια φορα ολες καλες ειναι.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Εξαρτάται τι θελεις.Στο Ακουα απο οτι ξερω παιζει μονο μασαζ και εκτονωση ενω στο Ζεσι μπορεις να κανεις και φουλ πρόγραμμα.Καλησπέρα παιδια, νέος εδω αν και παρακολουθω αρκετα χρόνια το site περι μασατζιδικων, τελευταια επίσκεψη πριν κανενα 2μηνο, VANA SPA, μασαζ 30 + εκτονώση 20, ρούχα δεν εβγαζε, αφηνε να την χουφτωνω πανω απο τα ρουχα, γενικά ειναι πολλα λεφτα για εκτονώση που ζητάνε (20 ευρω) τουλαχιστον ας ηταν γυμνές, λογικά θα επισκευθω ξανα την θεσσαλονικη σε κανενα μηνα, να δοκιμάσω AQUASPA η ZESI SPA.
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Αλανια για μια κυρία Κατερίνα που βρίσκεται στην Αρετσού πίσω από τις καφετέριες ξέρουμε τίποτα? εχει βάλει τίποτα καινούριο στο πρόγραμμα της?
DimitrisEyth
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2016
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Αλανια για μια κυρία Κατερίνα που βρίσκεται στην Αρετσού πίσω από τις καφετέριες ξέρουμε τίποτα? εχει βάλει τίποτα καινούριο στο πρόγραμμα της?
Τελευταια φορά πήγα το περασμένο φθινόπωρο. Καλό μασάζ και εκτόνωση αλλά οχι κάτι παραπάνω.
commandante
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τηλέφωνο από την Κατερίνα έχει κανείς; ή κάτι για να κλείσω ραντεβού μαζί της;
commandante
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν μπορώ να σου στείλω PM φίλε δεν ξέρω γιατί.. μπορείς να απαντήσεις εδω;Αλανια για μια κυρία Κατερίνα που βρίσκεται στην Αρετσού πίσω από τις καφετέριες ξέρουμε τίποτα? εχει βάλει τίποτα καινούριο στο πρόγραμμα της?
commandante
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρω από αρετσου Ναι, στείλε την οδό σε PM. Δεν μπορώ να σου απαντήσω επειδή δεν έχω συμπληρώσει τον αριθμό των μηνυμάτων που θέλει το σύστημαΔεν μπορώ να σου στείλω PM φίλε δεν ξέρω γιατί.. μπορείς να απαντήσεις εδω;