You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (8 μέλη και 27 επισκέπτες)
εσυ τι ζόρι τραβάς μπορείς να μου πεις?φιλε πριβε ξερεις τι σημαινει?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
αυτος δε τραβαει κανα ζορι εσυ δε θες να καταλαβεις η κανεις πως δε καταλαβαινειςεσυ τι ζόρι τραβάς μπορείς να μου πεις?
οταν λεμε πως ειναι πριβε δεν εχει ουτε αγγελια που ειναι ουτε τηλ
πανε μονο οσοι το γνωριζουν κ το να εισαι επιθετικος δε θα οδηγησει πουθενα
Χρονια παω σε αυτο το μαγαζι τις κοπελες που δουλευαν εκει και αυτες που ειναι τωρα εκει τις ξερω δεν ακουσα ποτε κατι σχετικο οσοι ειναι φιλοι του μαγαζιου ξερουμε οτι ο φιλος που ειναι εκει εχει στενες σχεσεις με την Μαριαννα ολα τα αλλα ειναι ανεκδοταΚαλησπέρα,δεν πήγα τελικά Μαριάννα μάλλον θα πάω σήμερα.Ο φίλος μου που θα πάμε μαζί με είπε να μην κάνω το λάθος και πάρω την Σοφία γιατί είναι ξινομουνα και ότι τα χει με αυτόν τον γέρο που είναι εκεί .
το κρατάτε μυστικό Ε.αυτος δε τραβαει κανα ζορι εσυ δε θες να καταλαβεις η κανεις πως δε καταλαβαινεις
οταν λεμε πως ειναι πριβε δεν εχει ουτε αγγελια που ειναι ουτε τηλ
πανε μονο οσοι το γνωριζουν κ το να εισαι επιθετικος δε θα οδηγησει πουθενα
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
το κρατάτε μυστικό Ε.
Ορεξάτος μας ήρθες αρχηγέ.
Κάτσε κάνε μαθήματα...και μόλις περάσεις τη χρονιά, ξαναέλα, μπορεί τότε να μάθεις!
VasilisPPPP
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο animus ποια αξίζει για πείτε ?
Διαγραμμένο μέλος 188692
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σήμερα λέω να επισκεφτώ vans spa ή relax τι έχετε να μου προτείνεται ;;;
Επίσκεψη σήμερα Angels στην αντιστάσεως...παρουσες τρεις κορασίδες η Εύη ξανθούλα ωραίο σώμα..η Φαίη που με καυλωσε τρέλα..διμετρο γύρω στα 35 με 38 ωραίο σώμα χαμογελαστή...δεν πέρασα με κάποια...λογω του ότι έκανα μπουρδελοτσαρκα..η Φαίη όμως μου γυάλισε..αξιζει???την έχει πάρει κανείς??? Ευχαριστώ εκ των προτερων
να σου πω αρχηγέ έχω σκάσει ποιο πολλά Από αυτά που σκατε σε μαγαζιά τύπου μασάζ . Απλά ήθελα να δω τι φάση παίζει.Ορεξάτος μας ήρθες αρχηγέ.
Κάτσε κάνε μαθήματα...και μόλις περάσεις τη χρονιά, ξαναέλα, μπορεί τότε να μάθεις!
Η Φαιη ειναι σαρανταρα πολυ καλη σε ολαΕπίσκεψη σήμερα Angels στην αντιστάσεως...παρουσες τρεις κορασίδες η Εύη ξανθούλα ωραίο σώμα..η Φαίη που με καυλωσε τρέλα..διμετρο γύρω στα 35 με 38 ωραίο σώμα χαμογελαστή...δεν πέρασα με κάποια...λογω του ότι έκανα μπουρδελοτσαρκα..η Φαίη όμως μου γυάλισε..αξιζει???την έχει πάρει κανείς??? Ευχαριστώ εκ των προτερων
Ρε φιλε σοβαρα τωρα τι πινεις? Σου λεμε ειναι πριβε μπαινεις μεσα μονο με συσταση απο δικο σου φιλο που ειναι πελατης και τον γνωριζουν. Και τον αριθμο να βρεις οσα τηλεφωνα να παρεις δεν!!! Τι δε καταλαβαινεις? Εχεις δωσει και περισσοτερα απο μας οχι τιποτα αλλο αυτα επρεπε να τα ξερεις και καλα...να σου πω αρχηγέ έχω σκάσει ποιο πολλά Από αυτά που σκατε σε μαγαζιά τύπου μασάζ . Απλά ήθελα να δω τι φάση παίζει.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
εσυ γιατι δε μας λες που πηγες τι εκανες ποσα εσκασεςνα σου πω αρχηγέ έχω σκάσει ποιο πολλά Από αυτά που σκατε σε μαγαζιά τύπου μασάζ . Απλά ήθελα να δω τι φάση παίζει.
ετσι ξεκινας πιο καλα αν ενημερωνεις κ οχι με τη μια να μπεις σε πριβε μαγαζι
POYTANIARIS 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Το Angels ειναι prive? η μπορώ να το επισκεφτώ???Η Φαιη ειναι σαρανταρα πολυ καλη σε ολα
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Επίσκεψη σήμερα Angels στην αντιστάσεως...παρουσες τρεις κορασίδες η Εύη ξανθούλα ωραίο σώμα..η Φαίη που με καυλωσε τρέλα..διμετρο γύρω στα 35 με 38 ωραίο σώμα χαμογελαστή...δεν πέρασα με κάποια...λογω του ότι έκανα μπουρδελοτσαρκα..η Φαίη όμως μου γυάλισε..αξιζει???την έχει πάρει κανείς??? Ευχαριστώ εκ των προτερων
Φαίη τούμπανο αδερφέ...
Ακόμα εδώ είσαι...Όρμα!!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
να σου πω αρχηγέ έχω σκάσει ποιο πολλά Από αυτά που σκατε σε μαγαζιά τύπου μασάζ . Απλά ήθελα να δω τι φάση παίζει.
Δεν αντιλέγω φίλος...
Αλλά πες μας και μας να μάθουμε αυτά τα πολλά, δεν είναι κακό!!
Να σαι καλά!!