Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
παιδια πηγε κανεις τελευταια στο angels στην μαρινου αντυπα να μας πει εντυπωσεις?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
εσυ τι ζόρι τραβάς μπορείς να μου πεις?
αυτος δε τραβαει κανα ζορι εσυ δε θες να καταλαβεις η κανεις πως δε καταλαβαινεις

οταν λεμε πως ειναι πριβε δεν εχει ουτε αγγελια που ειναι ουτε τηλ

πανε μονο οσοι το γνωριζουν κ το να εισαι επιθετικος δε θα οδηγησει πουθενα

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Καλησπέρα,δεν πήγα τελικά Μαριάννα μάλλον θα πάω σήμερα.Ο φίλος μου που θα πάμε μαζί με είπε να μην κάνω το λάθος και πάρω την Σοφία γιατί είναι ξινομουνα και ότι τα χει με αυτόν τον γέρο που είναι εκεί .
Χρονια παω σε αυτο το μαγαζι τις κοπελες που δουλευαν εκει και αυτες που ειναι τωρα εκει τις ξερω δεν ακουσα ποτε  κατι σχετικο οσοι  ειναι φιλοι του μαγαζιου ξερουμε οτι ο φιλος που ειναι εκει εχει στενες σχεσεις με την Μαριαννα ολα τα αλλα ειναι ανεκδοτα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Τα κουτσομπολιά πάνε κ έρχονται

Τι μας νοιάζει με ποιο τα έχει ο Παναγιώτης η η Μαριάννα
Μας νοιάζει για τις κοπέλες κ αυτό πού έχω Εγώ να πω πως η Σοφία δε κάνει μία για μένα πάντα

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

maxrap

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
αυτος δε τραβαει κανα ζορι εσυ δε θες να καταλαβεις η κανεις πως δε καταλαβαινεις

οταν λεμε πως ειναι πριβε δεν εχει ουτε αγγελια που ειναι ουτε τηλ

πανε μονο οσοι το γνωριζουν κ το να εισαι επιθετικος δε θα οδηγησει πουθενα
το κρατάτε μυστικό Ε.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Ιωάννα ωραίο μασάζ κ εκτόνωση μακριά από μια Ρια

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα Angels στην αντιστάσεως...παρουσες τρεις κορασίδες η Εύη ξανθούλα ωραίο σώμα..η Φαίη που με καυλωσε τρέλα..διμετρο γύρω στα 35 με 38 ωραίο σώμα χαμογελαστή...δεν πέρασα με κάποια...λογω του ότι έκανα μπουρδελοτσαρκα..η Φαίη όμως μου γυάλισε..αξιζει???την έχει πάρει κανείς??? Ευχαριστώ εκ των προτερων

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0
Η τρίτη ήταν η Άννυ σγουρομαλλα  μελαχρινη

maxrap

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Ορεξάτος μας ήρθες αρχηγέ.
Κάτσε κάνε μαθήματα...και μόλις περάσεις τη χρονιά, ξαναέλα, μπορεί τότε να μάθεις!
να σου πω αρχηγέ έχω σκάσει ποιο πολλά Από αυτά που σκατε σε μαγαζιά τύπου μασάζ .  Απλά ήθελα να δω τι φάση παίζει. 

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα Angels στην αντιστάσεως...παρουσες τρεις κορασίδες η Εύη ξανθούλα ωραίο σώμα..η Φαίη που με καυλωσε τρέλα..διμετρο γύρω στα 35 με 38 ωραίο σώμα χαμογελαστή...δεν πέρασα με κάποια...λογω του ότι έκανα μπουρδελοτσαρκα..η Φαίη όμως μου γυάλισε..αξιζει???την έχει πάρει κανείς??? Ευχαριστώ εκ των προτερων
Η Φαιη ειναι σαρανταρα πολυ καλη σε ολα

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
να σου πω αρχηγέ έχω σκάσει ποιο πολλά Από αυτά που σκατε σε μαγαζιά τύπου μασάζ .  Απλά ήθελα να δω τι φάση παίζει. 
  Ρε φιλε σοβαρα τωρα τι πινεις? Σου λεμε ειναι πριβε μπαινεις μεσα μονο με συσταση απο δικο σου φιλο που ειναι πελατης και τον γνωριζουν. Και τον αριθμο να βρεις οσα τηλεφωνα να παρεις δεν!!! Τι δε καταλαβαινεις? Εχεις δωσει και περισσοτερα απο μας οχι τιποτα αλλο αυτα επρεπε να τα ξερεις και καλα...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
εσυ γιατι δε μας λες που πηγες τι εκανες ποσα εσκασες

ετσι ξεκινας πιο καλα αν ενημερωνεις κ οχι με τη μια να μπεις σε πριβε μαγαζι

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636

Φαίη τούμπανο αδερφέ...
Ακόμα εδώ είσαι...Όρμα!!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636

Δεν αντιλέγω φίλος...
Αλλά πες μας και μας να μάθουμε αυτά τα πολλά, δεν είναι κακό!!
Να σαι καλά!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom