Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εσυ τι ζόρι τραβάς μπορείς να μου πεις?φιλε πριβε ξερεις τι σημαινει?
αυτος δε τραβαει κανα ζορι εσυ δε θες να καταλαβεις η κανεις πως δε καταλαβαινειςεσυ τι ζόρι τραβάς μπορείς να μου πεις?
Χρονια παω σε αυτο το μαγαζι τις κοπελες που δουλευαν εκει και αυτες που ειναι τωρα εκει τις ξερω δεν ακουσα ποτε κατι σχετικο οσοι ειναι φιλοι του μαγαζιου ξερουμε οτι ο φιλος που ειναι εκει εχει στενες σχεσεις με την Μαριαννα ολα τα αλλα ειναι ανεκδοταΚαλησπέρα,δεν πήγα τελικά Μαριάννα μάλλον θα πάω σήμερα.Ο φίλος μου που θα πάμε μαζί με είπε να μην κάνω το λάθος και πάρω την Σοφία γιατί είναι ξινομουνα και ότι τα χει με αυτόν τον γέρο που είναι εκεί .
το κρατάτε μυστικό Ε.αυτος δε τραβαει κανα ζορι εσυ δε θες να καταλαβεις η κανεις πως δε καταλαβαινεις
οταν λεμε πως ειναι πριβε δεν εχει ουτε αγγελια που ειναι ουτε τηλ
πανε μονο οσοι το γνωριζουν κ το να εισαι επιθετικος δε θα οδηγησει πουθενα
το κρατάτε μυστικό Ε.
να σου πω αρχηγέ έχω σκάσει ποιο πολλά Από αυτά που σκατε σε μαγαζιά τύπου μασάζ . Απλά ήθελα να δω τι φάση παίζει.Ορεξάτος μας ήρθες αρχηγέ.
Κάτσε κάνε μαθήματα...και μόλις περάσεις τη χρονιά, ξαναέλα, μπορεί τότε να μάθεις!
Η Φαιη ειναι σαρανταρα πολυ καλη σε ολαΕπίσκεψη σήμερα Angels στην αντιστάσεως...παρουσες τρεις κορασίδες η Εύη ξανθούλα ωραίο σώμα..η Φαίη που με καυλωσε τρέλα..διμετρο γύρω στα 35 με 38 ωραίο σώμα χαμογελαστή...δεν πέρασα με κάποια...λογω του ότι έκανα μπουρδελοτσαρκα..η Φαίη όμως μου γυάλισε..αξιζει???την έχει πάρει κανείς??? Ευχαριστώ εκ των προτερων
Ρε φιλε σοβαρα τωρα τι πινεις? Σου λεμε ειναι πριβε μπαινεις μεσα μονο με συσταση απο δικο σου φιλο που ειναι πελατης και τον γνωριζουν. Και τον αριθμο να βρεις οσα τηλεφωνα να παρεις δεν!!! Τι δε καταλαβαινεις? Εχεις δωσει και περισσοτερα απο μας οχι τιποτα αλλο αυτα επρεπε να τα ξερεις και καλα...να σου πω αρχηγέ έχω σκάσει ποιο πολλά Από αυτά που σκατε σε μαγαζιά τύπου μασάζ . Απλά ήθελα να δω τι φάση παίζει.
εσυ γιατι δε μας λες που πηγες τι εκανες ποσα εσκασεςνα σου πω αρχηγέ έχω σκάσει ποιο πολλά Από αυτά που σκατε σε μαγαζιά τύπου μασάζ . Απλά ήθελα να δω τι φάση παίζει.
Το Angels ειναι prive? η μπορώ να το επισκεφτώ???Η Φαιη ειναι σαρανταρα πολυ καλη σε ολα
Επίσκεψη σήμερα Angels στην αντιστάσεως...παρουσες τρεις κορασίδες η Εύη ξανθούλα ωραίο σώμα..η Φαίη που με καυλωσε τρέλα..διμετρο γύρω στα 35 με 38 ωραίο σώμα χαμογελαστή...δεν πέρασα με κάποια...λογω του ότι έκανα μπουρδελοτσαρκα..η Φαίη όμως μου γυάλισε..αξιζει???την έχει πάρει κανείς??? Ευχαριστώ εκ των προτερων
να σου πω αρχηγέ έχω σκάσει ποιο πολλά Από αυτά που σκατε σε μαγαζιά τύπου μασάζ . Απλά ήθελα να δω τι φάση παίζει.