Καλησπέρα λοιπόν πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και όχι απλός αν νομίζουμε κάτι στο μυαλό μας να το κοπανάμε εκθέτουμε κόσμο και γιατι το λεω αυτο ............. πριν μερικές μέρες ένα φίλος απο εδω ειπε οτι στο Animus νόμισε ότι κάποια κοπέλα σαν να τον άγγιξε !!!!!!!! και όλοι ρωτούσαν να μάθουν το όνομα της για να πάνε μπας και κάνει κάτι παραπάνω απο αυτά που προσφέρει το μαγαζί . Το θέμα είναι ότι σήμερα διαπίστωσα ότι η κοπέλα που αναφέρθηκε διαγράφηκε απο τα ονόματα τον κοριτσιών στο σαιτ και θα ηταν ιδιαίτερα λυπηρό να μάθουμε οτι έχασε την δουλειά της για ένα ( νομιζω ) που μπορει να διαβάστηκε απο κάποιον υπεύθυνο απο εδω ή να πήγε κάποιος και να ζητούσε το κάτι παραπάνω μια και απο οτι ξέρω υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που δεν έχουν γράψει ποτε και μονο διαβάζουν και αν δουν κατι πάνε τρέχοντας και ζητάνε γούστα βάζοντας μπροστά το εν λόγο φορούν και τα λεγόμενά μας
ΆΡΑ φιλοι μου προσέχουμε τα λόγια μας ................. και τα ΝΟΜΊΣΜΑΤΑ στην τράπεζα που έλεγε και ο παππούς μου
Αν ο κάθε μαγαζάτορας του εκάστοτε σοβαρού ελαιοτριβείου άκουγε τις παπάτζες διαφόρων εδώ μέσα (κλώνων και μη), θα πεινούσαν ακόμη περισσότερες οικογένειες. Επειδή το συγκεκριμένο άθλημα είναι ευκόλως παρεξηγήσιμο και κάποιος προσπαθήσει "να παίξει μπάλα" με την κοπέλα στο εκάστοτε σοβαρό ελαιοτριβείο θεωρώ πως είναι στο χέρι της μασατζούς και του καταστηματάρχη αντίστοιχα πως θα το διαχειριστεί. Επίσης πιστεύετε ότι και στα επίσημα ελαιοτριβεία δεν έχουν παιχτεί φάσεις;;; Είτε εις γνώση των καταστηματαρχών είτε όχι... Απλά αυτά είναι incognito και δεν δημοσιεύονται ποτέ.
Και κάτι ακόμα.... Επειδή λοιπόν κι εσύ τύπε κατηγορείς δημόσια τον άλλον με τα δικά σου νομίσματα, μάθε λοιπόν ότι η συγκεκριμένη κοπέλα από το Animus έκανε την πρακτική της κι έφυγε να δουλέψει για σεζόν εκτός Θεσσαλονίκης.
Συνίσταται λοιπόν τα νομίσματα να τα κρατάτε στις τσέπες σας και τις μπαρούφες να μην τις αμολάτε έτσι, γιατί εκτίθεστε!