Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
παιδια οσοι πατε βανα κ βενους προσοχη στην Τινα πηγε να μου φαει λεφτα και το κανει συνεχεια
Πώς εγινε αυτο φιλε μου;Σου ζητούσε εξτρα λεφτα για να βγαλει κανα ρουχω;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Πάντως πολυ μαλακια αυτο με τα μαγαζια που προσφέρουν εκτονωση και τα κοριτσια δεν βγάζουν ουτε ενα απο τα ρούχα.Στην Μαγκυ στο φραπε η κοπελα ηταν χωρις σουτιεν και στην πιπα ολογυμνη.Αυτες οι δήθεν παρθενες που δουλευουν τωρα στα μασαζ ολο μη και μη ειναι.Αλλα αν τις ριξεις κανα εικοσαευρω παραπάνω τα πετανε ολα.Ουστ καργιολες.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Απορω για την υπαρξη του θρεντ
Στη Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν μασατζιδικα. Τελος. Ολες εδω κοροιδευουν
(στην Αθηνα συντροφοι, στην Αθηνα)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Χαίρετε. Είμαι καινούριος στη σελίδα και θέλω να ρωτήσω αν τα μαγαζιά μασαζ που υπάρχουν στη θεσσαλονίκη παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες. Πρόσφατα πήγα σε κάποια για μασάζ και οι κοπέλες ήταν πολύ όμορφες αλλά δεν ρώτησα ούτε αυτές έδωσαν δικαιώματα. απλά πολύ καλό μασάζ. Τι γίνεται; Τι παίζει πλέον;
αντί να ρωτάς για αλλά προτιμότερο θα ήταν να μας πεις λεπτομέρειές από τα μαγαζιά πού έχεις επισκεφτεί

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Απορω για την υπαρξη του θρεντ
Στη Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν μασατζιδικα. Τελος. Ολες εδω κοροιδευουν
(στην Αθηνα συντροφοι, στην Αθηνα)
συμφωνώ με αυτά πού λες με τη διάφορα ότι εκεί είναι οίκοι ανοχής με μασάζ στυλ μύλος με άδεια γιαυτό πάει οποίος θέλει

Απλά έχουμε λίγα εδώ οπότε λίγες κ οι επιλογές

Στην Αθήνα δε μπορούμε να πάμε όλοι Εκτός αυτού το πριβε είναι πιο γλυκό

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
καινουρια κοπελα στην Βανα την λενε Σισσυ 20χρ καλο μασαζ καλη εκτονωση
κανε μία περιγραφή της κοπέλας

παιδια οσοι πατε βανα κ βενους προσοχη στην Τινα πηγε να μου φαει λεφτα και το κανει συνεχεια
κ βουλγαρογυφτακι κ μπιχλα μακριά

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Σισσυ 20 χρ ομορφουλα αδυνατη γυμνασμενη βυζι 2αρι

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Βροχη τα ακυρα ακομα και απο μαγαζια που ειχα σε εκτιμηση.γυφτισες,βρωμιαρες και αρπαχτικα παντου.νομιζω δεν εχει μεινει τιποτα αξιολογο.Η αλλη θελει 10 ευρω για να βγαλει μπλουζα θα μας τρελανει.προτιμω animus να κανω ενα ωραιο μασαζ με μια καθαρη και τουμπανο και μετα αμα πεσουν καυλες 200 μετρα ειναι τα studio.θα μου πεις αλλη χαρη το μασαζ με φραπε αλλα νομιζω αμα ειναι να φυγει το νταρικο ας φυγει οπως του αξιζει.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Όπως τ λες είναι.. κ αυτό που δ λένε ν καταλάβουν οι συνάδελφοι μας..
Εσείς δίνετε αξία στα πατσαβούρια ... η μη πάτε..η πάτε κάντε τ όλα κ μη τις δίνετε τ εχτρα... όπως πουλάνε τρέλα πουλήστε κ εσείς..
Θ σας κλασει τ αφεντικό.. πιστέψτε με ούτε που θ ασχοληθεί.. μη τρώτε παραμύθια...

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Τη πρώην Αλεξάνδρα και νυν Φαίη που ήταν μαριαννα και τώρα Εύα, ποσό τη κόβουμε ηλικιακά? :think:. Ο ληξιαρχος τι απαντά?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Μασατζουδες της Θεσσαλονικης ενωθειτε                            Και αντε γαμηθειτε

• Like
Αντιδράσεις: P1

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Χαίρετε.Οι εμπειρίες μου είναι καθαρά μασαζιστικές. Όχι σεξουαλικές. Διαβάζω το φόρουμ και ενημερώνομαι για τα μασαζομάγαζα με έξτρα. Αυτά που έχω να πω είναι: Άνιμους: πολύ καλό δυνατό-σουηδικό μασάζ από πολύ γλυκιά-όμορφη κοπέλα, πολύ νεαρή, μικροκαμωμένη με ωραίο σώμα. Πολύ φιλική και ζεστή. Λάξουρι Λίβινγκ στην Τσιμισκή. Εξαιρετικό μασάζ χαλαρωτικό από γλυκιά και όμορφη κοπέλα, μέτριου σωματότυπου αλλά ιδιαίτερα σέξι- τουλάχιστον για μένα. Δεν ήταν πολύ φιλική, αλλά πολύ καλή στη δουλειά της. Μασάζ τάιμς στην εθνικής αντίστασης. Πολύ καλό δυνατό μασάζ από ωραία κοπέλα και πολύ καλή τιμή. Τονίζω ότι πήγα καθαρά για μασάζ για ιατρικούς λόγους. Τις πορνότσαρκες τις έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια, δεν πήγαινα σε μασατζίδικα, πήγαινα στα υπόλοιπα. Αλλά μια που γράφτηκα στο σάιτ και σας μελετάω, είπα να γράψω κι εγώ τις δικές μου εμπειρίες, αν και από ότι φαίνεται δεν θα κινήσουν μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν πειράζει. Ενημερώνομαι για τα πονηρά μασατζίδικα κι επειδή ποτέ μη λες ποτέ, αν κάνω κάτι, θα το γράψω. Πολύ ενδιαφέρον έχουν οι συζητήσεις στο φόρουμ.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Μασατζουδες της Θεσσαλονικης ενωθειτε                            Και αντε γαμηθειτε
Παραέγινε τ κακό μ τ μπατακια... δ είχαν βρακι ν φορέσουν κ ζητάνε τ ουρανό κ τ άστρα.. αστες ν πεινάσουν...επίσης οποίοι πάτε ρίξτε πιστολά...
Μπείτε μέσα σενιε πενιε.. περάστε καλά γουστάρετε κ χαιρετηστε...
Οποίος θέλει μαθήματα ν μ στείλει μνμ ν πάμε ν δει πως γινετε

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Μένω κεκηχώς  με την ακρίβεια σας αγαπητέ!!!

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Φίλοι συναγωνιστές τα πραγματα ειναι απλά, και δυστυχώς τα κανει περίπλοκα η καύλα οταν στη βαρέσει .

Φανταστείτε ενα υποθετικό σενάριο . Για ενα μήνα , οχι παραπανω, να μην πατήσει ΚΑΝΕΙΣ μας σε ΚΑΝΕΝΑ μασατζιδικο. Κανείς ομως , ουτε απ εξω, ουτε τηλέφωνο

Θα αλλαξουνε τροπάριο ή δεν θ αλλαξουνε; Στο τέλος του μήνα , αυτοί θα μας παίρνουν τηλέφωνο να παμε , και να σας πω εγω αλλαγές στην σταση της καθε πατσαβουρας που κανει και τη δύσκολη . Ειναι καθαρά θεμα προσφοράς και ζήτησης.

Οσο δίνουμε μεταξωτές κορδέλες ( που στην εποχή μας βγαίνουν και δυσκολα πλεον) και αυτοί μας ταίζουν φύκια , καλά κάνουν

Ποτε δεν φταιει αυτος που πουλάει , αλλα αυτος που αγοράζει ... Το θεμα ειναι αυτο που έγραψα στην αρχη. Την ωρα που στη βαράει η σηκωμάρα να μπορέσεις να πεις οχι στην κοροϊδία , και να εχεις λιγο υπομονη να αλλάξουν τροπάριο

Γιατι , που θα παει, αν πεινάσουν θ αλλάξουν ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom