Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (6 μέλη και 61 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Νέο αίμα στην εβιτα. Νταρντανογκόμενα απο Ρουμανία με βυζομπαλα και πιασίματα. Δεν δοκιμάστηκε. Προσεχώς! Στη πρωινή βάρδια!

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα μετα απο αρκετά τηλ το σήκωσαν το τηλ....για το amaryllis λέω αλλάζουν χώρο από 1 Φλεβάρη ξανά κοντα μας κάπου στην Λαμπράκη τώρα μόνο κατοικον.... επισκεψη στο angel spa  β.ολγας  κοπέλες 4 έυη Μαρίνα Άννυ και μια καινούρια Άννα η οποία είτε μπήκα στο χώρο είτε όχι ούτε καλησπερα ούτε γύρισε να με δει λες και την είχαν δείρει....οποτε αποχώρησα γιατί μου είπαν για καινούρια και πηγα να την δοκιμάσω αλλά δεν είπαν ότι είναι ξινομουνα

• Like
Αντιδράσεις: Tsou30

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81

Geoperi

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πήρα και εγώ τηλέφωνο στο κινητό που τελειώνει σε 621..Στο στενό Αγίου Δημητρίου που είναι.. Εκεί δούλευε μια έφη χοντρουλα. Τώρα μου απάντησε μια άλλη κοπέλα μ όνομα ελπίδα. Κ ότι δουλεύει αυτή πλέον μαζί με μια άλλη κοπέλα και η έφη σταμάτησε. Γνωρίζει κανείς συνάδελφος πως είναι εμφανισιακά;; Να μην πηγαίνω τζάμπα

meniosss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
θελω ενα πολυ "καλο μασαζ"... που να παω αδελφια?

444

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
0
εννοω χαλια σε υπηρεσιες..δεν σεβονται το 50αρικο
Ετσι ακριβως,συμφωνω και επαυξανω.Κακες υπηρεσιες πλεον.Και με την ευκαιρια,μηπως γνωριζει καποιος να μας πει για την καινουργια με το ονομα Καλυψω στη Βανα,Σταυρουπολη?

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Καλημέρα μάγκες, μετά απο 2-3 χρονάκια είπα να δοκιμάσω ξανά το ελαιοτριβείο της Νίκης στη περιοχή του ΟΣΕ.. Επανηλημενα τηλ αλά όλο κλειστό. Λειτουργεί?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Ετσι ακριβως,συμφωνω και επαυξανω.Κακες υπηρεσιες πλεον.Και με την ευκαιρια,μηπως γνωριζει καποιος να μας πει για την καινουργια με το ονομα Καλυψω στη Βανα,Σταυρουπολη?
απο μασαζ καλο αλλα απο κει κ περα δε ξερω γιατι εχει παραπανω καμπυλες απ οτι πρεπει :P

αν δεις στο fb venus spa την εχει φωτο προσφατη η μοιαζει αρκετα τουλαχιστον

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
απο μασαζ καλο αλλα απο κει κ περα δε ξερω γιατι εχει παραπανω καμπυλες απ οτι πρεπει :P

αν δεις στο fb venus spa την εχει φωτο προσφατη η μοιαζει αρκετα τουλαχιστον

η θεωνη ειναι αυτη στη φωτο

Daniellos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,

Τηλεφωνική πόρτα στην Αγάπη,Ζέτα αφού μετα απο ερώτηση δική μου για το ποιά κορίτσια είναι σήμερα μου απάντησε μια βραχνιασμενη φωνή πως το μαγαζί ειναι πριβέ(κι ας υπάρχει αι αγγελία σε διάφοραsites)και χρειάζεται σύσταση για να έρθεις....

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
843
Πόντοι
96
Καλησπέρα σας,

Τηλεφωνική πόρτα στην Αγάπη,Ζέτα αφού μετα απο ερώτηση δική μου για το ποιά κορίτσια είναι σήμερα μου απάντησε μια βραχνιασμενη φωνή πως το μαγαζί ειναι πριβέ(κι ας υπάρχει αι αγγελία σε διάφοραsites)και χρειάζεται σύσταση για να έρθεις....
Ερμόλαε δωσε σε παρακαλώ ένα link με την αγγελία τους!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom