masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
αδελφε τηνιδια απορια εχω κι εγω για το βενους κατι ακουσα αλλα αυτες πηγαινοερχονται απο το ενα στο αλλοκαμια καλη καινουργια παρουσια στη Βανα η venus?????
αδελφε τηνιδια απορια εχω κι εγω για το βενους κατι ακουσα αλλα αυτες πηγαινοερχονται απο το ενα στο αλλοκαμια καλη καινουργια παρουσια στη Βανα η venus?????
καμια καλη καινουργια παρουσια στη Βανα η venus?????
Χθες πήγα. Ναι πηγαινοέρχονται. Έχουν το ίδιο αφεντικό.αδελφε τηνιδια απορια εχω κι εγω για το βενους κατι ακουσα αλλα αυτες πηγαινοερχονται απο το ενα στο αλλο
καμια καλη καινουργια παρουσια στη Βανα η venus?????
χαλια εμφανισιακα ενοεις συναδελφε? γτ σε αυτο περι ορεξεωςναι φερανε απο μια καινουρια αλλα πολυ χαλια και οι δυο
χαλια εμφανισιακα ενοεις συναδελφε? γτ σε αυτο περι ορεξεως
χαλια εμφανισιακα ενοεις συναδελφε? γτ σε αυτο περι ορεξεως
Ετσι ακριβως,συμφωνω και επαυξανω.Κακες υπηρεσιες πλεον.Και με την ευκαιρια,μηπως γνωριζει καποιος να μας πει για την καινουργια με το ονομα Καλυψω στη Βανα,Σταυρουπολη?εννοω χαλια σε υπηρεσιες..δεν σεβονται το 50αρικο
απο μασαζ καλο αλλα απο κει κ περα δε ξερω γιατι εχει παραπανω καμπυλες απ οτι πρεπειΕτσι ακριβως,συμφωνω και επαυξανω.Κακες υπηρεσιες πλεον.Και με την ευκαιρια,μηπως γνωριζει καποιος να μας πει για την καινουργια με το ονομα Καλυψω στη Βανα,Σταυρουπολη?
απο μασαζ καλο αλλα απο κει κ περα δε ξερω γιατι εχει παραπανω καμπυλες απ οτι πρεπει
αν δεις στο fb venus spa την εχει φωτο προσφατη η μοιαζει αρκετα τουλαχιστον
τότε δεν έχει μεγάλη διάφορα στο ίδιο στιλ είναι άντε να έχει μερικά κιλά παραπάνωη θεωνη ειναι αυτη στη φωτο
Ερμόλαε δωσε σε παρακαλώ ένα link με την αγγελία τους!!Καλησπέρα σας,
Τηλεφωνική πόρτα στην Αγάπη,Ζέτα αφού μετα απο ερώτηση δική μου για το ποιά κορίτσια είναι σήμερα μου απάντησε μια βραχνιασμενη φωνή πως το μαγαζί ειναι πριβέ(κι ας υπάρχει αι αγγελία σε διάφοραsites)και χρειάζεται σύσταση για να έρθεις....