masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
εμφανισιακα αξιζει ομως αδερφε??Παιδες δοκιμαστηκε η Καλειψώ άπαιχτη κοπέλα και καλό παιδί ! Η μόνη χαμογελαστή εκει μεσααα !! Η ΛΕΝΑ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
εμφανισιακα αξιζει ομως αδερφε??Παιδες δοκιμαστηκε η Καλειψώ άπαιχτη κοπέλα και καλό παιδί ! Η μόνη χαμογελαστή εκει μεσααα !! Η ΛΕΝΑ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
Παιδες δοκιμαστηκε η Καλειψώ άπαιχτη κοπέλα και καλό παιδί ! Η μόνη χαμογελαστή εκει μεσααα !! Η ΛΕΝΑ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
αποψη σου φιλαρακο αν εσενα δε σου αρεσε οκ για σενα δεν αξιζε γνωμη σου για μενα ειναι τρομερη ειδικα στις υπηρεσιες περαν του εμφανισιακουΡε παιδιά η Αλεξία από το DAMES που αναφέρεστε ότι αξίζει τα λεφτά της πείτε μου τι έχει ωραίο??σώμα ύψος φάτσα???είναι ο ορισμός του κοντοπουτανου και χοντροπουτανο....ξεπετα κάνει..σε ένα τέταρτο με ξεπέταξε..και το δωράκι κανονικότατα άσε που το μπάνιο είναι στην άλλη πλευρά και για να μπεις στο δωμάτιο κάνεις παρέλαση.....ελεοςεχει αλλά καλυτερα
Τώρα, ποιος κλώνος είσαι εσύ και τι απωθημένα κουβαλάς...?Παιδες δοκιμαστηκε η Καλειψώ άπαιχτη κοπέλα και καλό παιδί ! Η μόνη χαμογελαστή εκει μεσααα !! Η ΛΕΝΑ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
Επισης στο openday.gr εχει αγγελια για εγνατιας 57 απο μασαζ μεχρι οτι αλλο θελεις. Αλλα δεν βρισκω καποιο σχολιασμο εδω και δεν μαρεσει αυτο. Εκτος αν φταιει οτι ειμαι καινουριος.
χαχα στην υποδοχη ηταν γυναικες ? δεν ηταν ο νικος ο παγωτατζης εκει? περιεργο...Καλησπερα σε ολους.. Πριν κανα δεκαημερο περασα απο bodyfree.. Μου ζητησανε 80€ για μασαζ και πιπα αλλα παιδια δεν τα εδωσα.. Μου φανηκανε πολλα.. Στα θετικα να πω οτι ηταν απλα ευγενεστατη και αυτο μου αρεσε. Επισης καποιος να με ενημερωσει με καποια αλλη προταση ακομα και με πμ.
αν εννοεις για το μασαζ καλη οχι κ απαιχτη φυσικαΠαιδες δοκιμαστηκε η Καλειψώ άπαιχτη κοπέλα και καλό παιδί ! Η μόνη χαμογελαστή εκει μεσααα !! Η ΛΕΝΑ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
πσιχ φαν αδελφε μαγκυ για δεσποινα λες η εβιτα για τις κλασσικες σε ενα απο τα δυο λεω εξορμηση..τη δεσποινα δε τη θυμαμαι απο τα παλιαΤώρα, ποιος κλώνος είσαι εσύ και τι απωθημένα κουβαλάς...?