Kavliaris14
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Δέσποινα καλά γαμησια έδινε κρίμα που έφυγε
ελα φιλε ξεχασα να σου πω nomizω εσυ μου ειχες στειλει και προσωπικο ,αφου ρωτας για dames αξιζει να παρεις μαζι εβελινα με λιλα ,κανουν τελεια συνεργασια λεσβειακα...φιλιοντουσαν μεταξυ τους και με ειχανε γκαυλωσει τρελα..μετα μου το σφυροκοπουσανε και η αλλη με εγλυφε...ηταν το καλυτερο προγραμμα που πηρα και εφτασα στην κορυφωση με τον καλυτερο τροπο!!Για πειτε καμια τιμη και για εδω βρε παιδες γιατι δεν βλεπω πουθενα κανενα vfm... εκτος απο την Ταυλανδη βεβαια...
ελα φιλε ,μπορεις να πας και να παρεις την εβελινα μαζι με τη λιλα ..περασα καταπληκτικα ηταν το καλυτερο προγραμμα μακραν που εχω κανει!!με φτασαν στην κορυφωση με τον πιο γκαυλιαρικο τροπο απο ολες τις φορες που πηγα σε μασαζαδικο..στο vana spa exei kales mikreς alla tha soy φυγουνε πολλα χρηματα και ειναι ξενερωτες ..μονο εμφανιση απλα..κανουν πολλα παιχνδια μεταξυ τους και συμμετεχουν πολυ σε αντιθεση με αλλες που δε την ιδρωνουν τη φανελα και το 60 ευρω..Παίδες το νταμες όμορφες κοπέλες; υπηρεσίες πίπα δίνουν; τιμές;
Επίσης για vana spa Μαγκί καμία πληροφορία ;
ελα φιλε ,μπορεις να πας και να παρεις την εβελινα μαζι με τη λιλα ..περασα καταπληκτικα ηταν το καλυτερο προγραμμα μακραν που εχω κανει!!με φτασαν στην κορυφωση με τον πιο γκαυλιαρικο τροπο απο ολες τις φορες που πηγα σε μασαζαδικο..στο vana spa exei kales mikreς alla tha soy φυγουνε πολλα χρηματα και ειναι ξενερωτες ..μονο εμφανιση απλα..κανουν πολλα παιχνδια μεταξυ τους και συμμετεχουν πολυ σε αντιθεση με αλλες που δε την ιδρωνουν τη φανελα και το 60 ευρω..
60 kai 90 ειναι φιλε τα προγραμματα για 2 κοπελες εγω πηρα το απλο χθες με 60 και εκτονωση..αλλα κανουν κολπακια γκαυλιαρικα τα κοριτσια μεταξυ τους και ταιριαζουν παρα πολυ σα διδυμο..ειναι φωτια ...στα 90 θα μπω σε λιγες μερες γιατι απλα περασα τελεια!θα σε ενημερωσω σε 3 μερες η εβελινα παντως ξερω ειναι πολυ παθιαρα στο σεξ και δε σε αφηνει καθολου..να ξενερωσεις σε αντιθεση με αλλες κοκετες που ειναι ξινες και το κανουν απο αγγαρεια..τραβατε με και ας κλαιω δλδ και δεν τιμανε τα 60 ευρω η 90 οτι δινουμε τελος παντων...Εβελίνα και Λιλά; απ το τηλέφωνο της ζητάω και κλείνω ραντεβού; ποσά λεφτά φίλε ;
το τηλ ειναι απο 694 νομιζω εκει τις βρηκα στο site dames nai zhta λιλα η εβελινα ηταν αυτες που πηγα το απογευμα60 kai 90 ειναι φιλε τα προγραμματα για 2 κοπελες εγω πηρα το απλο χθες με 60 και εκτονωση..αλλα κανουν κολπακια γκαυλιαρικα τα κοριτσια μεταξυ τους και ταιριαζουν παρα πολυ σα διδυμο..ειναι φωτια ...στα 90 θα μπω σε λιγες μερες γιατι απλα περασα τελεια!θα σε ενημερωσω σε 3 μερες η εβελινα παντως ξερω ειναι πολυ παθιαρα στο σεξ και δε σε αφηνει καθολου..να ξενερωσεις σε αντιθεση με αλλες κοκετες που ειναι ξινες και το κανουν απο αγγαρεια..τραβατε με και ας κλαιω δλδ και δεν τιμανε τα 60 ευρω η 90 οτι δινουμε τελος παντων...
Τα προγραμματα 60 και 90 τι ακριβως ειναι?? Και σε πια περιοχη?? Δεν εννοω διευθυνση!το τηλ ειναι απο 694 νομιζω εκει τις βρηκα στο site dames nai zhta λιλα η εβελινα ηταν αυτες που πηγα το απογευμα
στη μαγκυ ακουστηκε πως ειναι τωρα η δεσποινα και παλι αλλα εγω δε τη θυμαμαιΗ Δέσποινα καλά γαμησια έδινε κρίμα που έφυγε
χαχα σε εστειλε στον καλυτερο χωρο χααχχααχαχχααχχα μα τι περιμενες κι εσυ πχ να σου πει τηλ μαριαννας αστα να πανε φιλαρακοΚαλησπέρα σ όλους!!η αλήθεια είναι πως με τα μασάζ γενικά για λίγο καιρό έκανα μια αποχή!!ο λόγος γιατί σε ΚΑΝΑ 2που πήγαινα έκλεισαν ΟΠΟΤΕ αναγκαστικά δοκίμασα Κ άλλου Κ έφαγα φρίκη!!πολυ χάλια!!πριν καιρό ΜΙΛΗΣΑ με ένα παλιό μέλος απο εδώ Κ μου πρότεινε να πάω στο dames!!στο διαταυτα την ώρα που πηγα ήταν 2 κοπέλες διαθέσιμες η μια με κάτι κοιλιές έξω η άλλη πιο σημαζεμενη αλλά όχι Κ κάτι το ιδιαίτερο!!αντε λέω αφού ήρθες κάνε ένα μασάζ μήπως βγει ΚΑΜΜΙΑ καλη Κ στρώσει το έργο!!οντως τελικά βλεπω άλλες δυο λέω εντάξει το σπίτι με τις χοντρές οι φωτογραφίες στο σίτε έτη φωτός από την πραγματικότητα!!προσωπικα γνώμη μου να δώσω Κ 40-60-80 για κάτι που να αξίζει καλύτερα να βγω σε ένα μπαρ Κ να κεράσω ΚΑΝΑ κοριτσάκι Κ να το ψήσω να το γαμησω παρά σ αυτές!!σιγουρα δεν έχουμε ολοι τα ίδια γούστα παντός εγώ απογοητευτικά!!ρε κολητε εσυ που μου προτείνεις να πάω τι να πω ρε φίλε!!η Με τρολαρες η το γούστο σου στις γυναίκες είναι να μην πω τι!!!τουλαχιστον εγώ το τηλ που σου έδωσα η κοπέλα ήταν μουναρα!!
Πρωί
β ολγας φιλε περιοχη μαρτιου το τηλ το εχει στο site kai kleineis kalytera ραντεβου ,αλλα μπορεις ν απας και ετσι...δν ειναι πριβεΤα προγραμματα 60 και 90 τι ακριβως ειναι?? Και σε πια περιοχη?? Δεν εννοω διευθυνση!
ela file επειδη ειδα οτι ξαναρωτας περιοχη μποτσαρη βασικα οχι μαρτιου ξεχαστηα και λιγο πιο κατω ειναι στο 76 β ολγας!!τωρα τι να σου πω ο καθενας εχει τις προτιμησεις του,ας μας πει τοτε ο φιλος που μου εστειλες στο pm oti leei pως ειναι μαπα που εχει καλυτερο ..και τι ακριβως κανουν ...γιατι εγω μονο κοκετες συναντησα οπου αλλου κ αν πηγα ...που στον παιζουν με μιση καρδια απο αγγαρεια και ξινες και αυτο με νεβριαζει προσωπικα!τωρα για τα απριβε δν ξερω γιατι δν εχω καπου προσβαση που με ρωτας..παντως με ΛΙΛΑ που ειναι σκετη γλυκα και ΕΒΕΛΙΝΑ ΦΩΤΙΑ λιγο πιο νταρντανα ηταν εγγυηση το προγραμμα και ασχολουνταν ποση ωρα μαζι μου μεχρι που με φτασανε με τροπο σαν σε ταινια πορνο στην κορυφωησ!!και θα το τιμησω παλι..αυτα αν βρεις κατι καλυτερο αφου το δοκιμασεις εννοειται μη διστασεις να μου στειλεις ,ολοι θελουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον εδω μεσα..και να εχουν νοημα τα λεφτα που δινουμε γιατι δε βγαινουν ευκολα...me 60 aplo εκτονωση me 2 kopeles αλλα παλι ειναι πολυ καλο προγραμμα γιατι κανουνε κολπακια...Dames με 60 τι παίρνεις. Δυο κοπέλες και; όντως περιοχή που;
περιοχη μποτσαρη..βασικα..ανηκει ανατολικαβ ολγας φιλε περιοχη μαρτιου το τηλ το εχει στο site kai kleineis kalytera ραντεβου ,αλλα μπορεις ν απας και ετσι...δν ειναι πριβε
60 εκτονωση και 90 full!!poly asteria moy κανανε προγραμμα εγγυηση εμενα..β ολγας φιλε περιοχη μαρτιου το τηλ το εχει στο site kai kleineis kalytera ραντεβου ,αλλα μπορεις ν απας και ετσι...δν ειναι πριβε
καλυτερα απο το τηλ με ραντεβου ,εγω ετσι εκανα για να μπω αμεσως στο δωματιο χωρις αναμονη κλπ..η να το ρισκαρω γιατι μπορει να μην ειχε και διαθεσιμο ραντεβου και να πηγαινα αδικα...Εβελίνα και Λιλά; απ το τηλέφωνο της ζητάω και κλείνω ραντεβού; ποσά λεφτά φίλε ;