Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Δοκιμή με την νταρντανα τη μελαχρινή της Εβίτας. Το γεμίζει το κρεβάτι μασάζ δυναμικό βυζιά ατελείωτα αλλα παγωμένο και ντεκαβλέ σεξακι. Ολα by the book.ίσως η χημεία ,ας που λένε και οι πιτσιρικάδες δεν ταίριαξε.  Καλές οι δοκιμές χοντρούλα μου αλλά επέτρεψε μου να γυρίσω στη παλιά αγαπημένη.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
περασμα σε μαγκυ αναβαθμισμενος χωρος αναβαθμισμενες κοπελες με τισ μινι φουστες και τισ γοβες εκτος απο ηρω περασμα στο δωματιο με δεσποινα ετων 36 ψηλη που τιμαει τα λεφτα της 60 ευρω εκτονωση γυμνη την επομενη φορα θα τιμηθει η βαλεντινα οχι τοσοψηλο αλλα μερακλιδικο μωρο αυτα παιδες μασαζοχαλαρωνετε μαγκεες αξιζει

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Δοκιμή με την νταρντανα τη μελαχρινή της Εβίτας. Το γεμίζει το κρεβάτι μασάζ δυναμικό βυζιά ατελείωτα αλλα παγωμένο και ντεκαβλέ σεξακι. Ολα by the book.ίσως η χημεία ,ας που λένε και οι πιτσιρικάδες δεν ταίριαξε.  Καλές οι δοκιμές χοντρούλα μου αλλά επέτρεψε μου να γυρίσω στη παλιά αγαπημένη.
αδελφε κανα καινουριο αδυνατο εχει ενα καλο μελαχρινο μικρο πρεζακι π ειχε εφυγε στο μελλον θα παω κι απο κει μια γυρα

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
επισκεψη sofouli spa 18, τι εκπληξη, το μαγαζι του κυρ Σταυρου που ειχε το spa elit καραμανλη 60, μ ολες τις καριολες εκει και το πρωην psa elit σοφουλη 40...περιμενανε με απλωμενο χερι στην πορτα τους παππουδες και καθε κοροιδο να σταξει 20-30 ευρω για εξτρα υπηρεσιες μπουρδας, ο νοων νοητω και για το μαγαζι αυτο....

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Τι σημαίνει Παπαναστασίου αδελφέ. Για εξήγησε και σε εμάς τους ανήξερους.....
Παπαναστασίου = Μαριάννα το καλύτερο μασατζίδικο - μπριζολάδικο - κεκαλυμμένο μπουρδέλο της πόλης period (Που λένε και στο χωριό μου !)

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες! Το μασατζιδικο που λετε στην Παπαναστασιου ξερουμε πως λεγεται η που ακριβως βρισκεται? Ψαχνομαι να παω καπου για πρωτη φορα, εχετε να μου προτεινετε κατι καλο? Προς Μποτσαρη μενω γενικα.Τελος, υπαρχει κανενα μασατζιδικο που να κανουν μασαζ προστατη η να σου βαζουν δαχτυλο ?

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Απέναντι από την στάση λεωφορείου που είναι μπροστά στην Οσία Ξένη ... Άντε μασημένη τροφή θέλετε οι πιτσιρικαρία !!!!

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Αμα δεν εχεις ακουσει κατι απο πριν δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεις ακρη, ειδικα εκει που μου λες περναω σχεδον καθημερινα γιατι παιρνω λεωφορειο για δουλεια και δεν εχω προσεξει τιποτα :P θα περασω πιο προσεκτικα! Αν δεν σου ειναι δυσκολο μπορεις να κανεις μια καλη και να μου πεις για τιμη- υπηρεσιες ? Αλλιως δεν πειραζει, σε ευχαριστω για την βοηθεια!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Αμα δεν εχεις ακουσει κατι απο πριν δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεις ακρη, ειδικα εκει που μου λες περναω σχεδον καθημερινα γιατι παιρνω λεωφορειο για δουλεια και δεν εχω προσεξει τιποτα :P θα περασω πιο προσεκτικα! Αν δεν σου ειναι δυσκολο μπορεις να κανεις μια καλη και να μου πεις για τιμη- υπηρεσιες ? Αλλιως δεν πειραζει, σε ευχαριστω για την βοηθεια!
ότι κ να σου πει ότι κ να σου δώσουν ακόμη κ τηλ αν δε σε πάει κάποιος δε μπορείς να μπεις στο συγκεκριμένο μαγαζί κ σε Ολα τα πριβε ξεκίνα πιο χαλαρά με αυτά πού έχουν αγγελίες κ σιγά σιγά θα πας κ στα πριβε

Υγ. Καμία σχέση η στάση πού σε είπε με τη Μπότσαρη

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
επισκεψη sofouli spa 18, τι εκπληξη, το μαγαζι του κυρ Σταυρου που ειχε το spa elit καραμανλη 60, μ ολες τις καριολες εκει και το πρωην psa elit σοφουλη 40...περιμενανε με απλωμενο χερι στην πορτα τους παππουδες και καθε κοροιδο να σταξει 20-30 ευρω για εξτρα υπηρεσιες μπουρδας, ο νοων νοητω και για το μαγαζι αυτο....
ωπα ωωπα αδελφε πες ξεκαθαρα εχει εκτονωση η οχι?????? γτ φαινεται να εχεις γνωση στο συγκεκριμενο....

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
  Καλησπέρα φίλοι, βρέθηκα έκτακτα Σαλονικη και ξεκλεψα λίγο χρόνο για μια μικρή έρευνα αγοράς ας πούμε  :)) 2 εμπειρίες μια καλή και μια κακή...ας γράψω πρώτα για την κακή ελπίζοντας να την διαβάσουν ορισμένοι "εργοδοτες" ας πούμε.
Πήρα τηλ για την εξής αγγελία
Απαντά μια κοπέλα συζητάμε τα γνωστά, χώρο, τιμές, πρόγραμμα κλπ (είμαι πάντα ευγενικός όταν μιλάω για ραντεβού σέβομαι αυτό που κάνουν) ρωτάω λοιπόν την κοπέλα αν κάνει τελείωμα στο στόμα, όπως φαντάζομαι ρωτάμε οι περισσότεροι, και τρώω κάτι σαν βρισια και μου κλείνει το τηλεφωνο ...
Ξαναπέρνω και ευγαινεστατα της ζητάω συγγνώμη αν την έχω προσβάλει μου απαντάει αυτά δεν τα ρωτάνε κύριε και μου το ξανακλεινει στα μούτρα η ΓΑΙΔΑΡΑ. Δεν κατάλαβα ρε σεις τι έπρεπε να ρωτήσω δηλ πως κάνει παστίτσιο και μουσακά??
Την 3 φορά που πήρα και αφού άφησα να περάσουν λίγα λεπτά ξαναπέρνω.. το σηκώνει άλλη κοπέλα μου λέει τα γνωστά και ότι ο χώρος είναι απέναντι από τον σταθμό...νομίζω πως έχει γραφτεί εδώ πως είναι γραφείο αν θυμάμαι καλά.
ΡΩΤΆΩ λοιπόν το "γραφειο" κύριοι δεν θέλετε πελάτες? Να ξέρω άλλη φορά να μην ασχοληθώ με ΓΑΙΔΑΡΕΣ...
Το αναφέρω μόνο και μόνο για να αποτρέψω κάποιους να πάνε ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ Η ΓΑΙΔΑΡΑ και ο τρόπος που μίλησε...ειρωνικός και υποτιμητικος λες θα μας έκανε χάρη παίρνοντας 80€ για 1 ώρα
Ευτυχώς όμως έκανα αλλού επίσκεψη και πέρασα σούπερ...θα γράψω λίγο αργότερα γι αυτό μιας και έρχεται η κυρά με άγριες διαθέσεις.

Stifler25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους

Είμαι λίγο Down και ψάχνω καλή μασέρ για μασαζάκι...
Γνωρίζει κανείς την εν λόγω κυρία?
Διαβασα κατι που εγραψε σε μαι εκ των δυο αγγελιών και παραξενευτηκα..
Τα παρακατω Link αφορουν την ιδια κυρια

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Μετά από το σπάσιμο νεύρων που ειχα πήρα τηλ στο παραπάνω ίδρυμα,  ήταν και κοντά στη Κλεανθους όπου βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή οπότε σύντομα βρέθηκα εκεί.
Όμορφο διαμέρισμα και καθαρό, βέβαια ο φωτισμός δεν αφήνει να δεις και πολλά, αλλά το μπάνιο ελαμπε και η κρεβατοκαμαρα ήταν άνετη και περιποιημενη.
3 κοπέλες Ζετα ,Νάταλι και η Αγάπη η οποία καθόταν στο βάθος και δεν την παρατήρησα καλά αλλά και οι 3 είναι όμορφες κοπέλες. Διάλεξα την Ζετα επειδή είναι το στυλ γυναίκας που μου αρέσει..ας πούμε πως έχει τις καμπύλες στα σωστά σημεία στα 80€ 2 φορές δίχως anal. Όποιος θέλει λεπτομέρειες ας στείλει pm θα του πω ευχαρίστως απλά δεν θέλω να γράψω παραπάνω εδώ μη δώσω λάθος εντυπώσεις.
Έμεινα πολύ ικανοποιημενος ήταν σαν να κάνεις σεξ με την γκομενα σου είχαμε φιλιά παντού, σφαλιάρες σου κωλο όχι δυνατές βέβαια , και λίγο...λίγο όμως ως δάχτυλο  (εγώ έβαζα όχι η κοπέλα)
Όλη η φάση η συμπεριφορά ο χώρος και η υπηρεσίες μου άρεσαν  , για μένα άξιζαν τα 80€ που έδωσα...άλλες φορές τα δίνεις και ξενερώνεις αυτή τη φορά όμως όχι.
ΣΊΓΟΥΡΑ  θα πάω ξανά, υπάρχει και 2πλο στα 120, ...απλά θα αργήσω λίγο καθώς πρέπει να αγοράσω καινούρια λάστιχα για το Honda...χαχαχαχα,,,

Nikick

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες τελικά εγώ που θέλω να πάω να κάνω ένα μασαζ και να δώσω και με πίπα σε ωραία κοπέλα . Πέρα από πριβέ που δεν έχω είσοδο καθώς είμαι νέος. Σε ποιο ελεοτριβιο να πάω και ποια να ζητήσω; 

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Μάγκες τελικά εγώ που θέλω να πάω να κάνω ένα μασαζ και να δώσω και με πίπα σε ωραία κοπέλα . Πέρα από πριβέ που δεν έχω είσοδο καθώς είμαι νέος. Σε ποιο ελεοτριβιο να πάω και ποια να ζητήσω; 
πανε βανα σπα σταυρουπολη οχι ομως πιπα μονο εκτονωση

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
  Καλησπέρα φίλοι, βρέθηκα έκτακτα Σαλονικη και ξεκλεψα λίγο χρόνο για μια μικρή έρευνα αγοράς ας πούμε  :)) 2 εμπειρίες μια καλή και μια κακή...ας γράψω πρώτα για την κακή ελπίζοντας να την διαβάσουν ορισμένοι "εργοδοτες" ας πούμε.
Πήρα τηλ για την εξής αγγελία
Απαντά μια κοπέλα συζητάμε τα γνωστά, χώρο, τιμές, πρόγραμμα κλπ (είμαι πάντα ευγενικός όταν μιλάω για ραντεβού σέβομαι αυτό που κάνουν) ρωτάω λοιπόν την κοπέλα αν κάνει τελείωμα στο στόμα, όπως φαντάζομαι ρωτάμε οι περισσότεροι, και τρώω κάτι σαν βρισια και μου κλείνει το τηλεφωνο ...
Ξαναπέρνω και ευγαινεστατα της ζητάω συγγνώμη αν την έχω προσβάλει μου απαντάει αυτά δεν τα ρωτάνε κύριε και μου το ξανακλεινει στα μούτρα η ΓΑΙΔΑΡΑ. Δεν κατάλαβα ρε σεις τι έπρεπε να ρωτήσω δηλ πως κάνει παστίτσιο και μουσακά??
Την 3 φορά που πήρα και αφού άφησα να περάσουν λίγα λεπτά ξαναπέρνω.. το σηκώνει άλλη κοπέλα μου λέει τα γνωστά και ότι ο χώρος είναι απέναντι από τον σταθμό...νομίζω πως έχει γραφτεί εδώ πως είναι γραφείο αν θυμάμαι καλά.
ΡΩΤΆΩ λοιπόν το "γραφειο" κύριοι δεν θέλετε πελάτες? Να ξέρω άλλη φορά να μην ασχοληθώ με ΓΑΙΔΑΡΕΣ...
Το αναφέρω μόνο και μόνο για να αποτρέψω κάποιους να πάνε ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ Η ΓΑΙΔΑΡΑ και ο τρόπος που μίλησε...ειρωνικός και υποτιμητικος λες θα μας έκανε χάρη παίρνοντας 80€ για 1 ώρα
Ευτυχώς όμως έκανα αλλού επίσκεψη και πέρασα σούπερ...θα γράψω λίγο αργότερα γι αυτό μιας και έρχεται η κυρά με άγριες διαθέσεις.
εχεις δικιο φιλε τετοια φαση εχει τυχει λιγο πολυ σε ολους μας απο αντιεπαλλεγματιες κομπλεξικιες που δε σεβονται τιποτα απλα πολυ απλα δεν ξαναασχολεισαι καλα κανεις ομως και που ξεμπροστιαζεις οπου βλεπεις αδικο

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους

Είμαι λίγο Down και ψάχνω καλή μασέρ για μασαζάκι...
Γνωρίζει κανείς την εν λόγω κυρία?
Διαβασα κατι που εγραψε σε μαι εκ των δυο αγγελιών και παραξενευτηκα..
Τα παρακατω Link αφορουν την ιδια κυρια

Πολυ καλο μουνι ωραιος χωρος αλλα δυστηχως μονο μασαζ....οταν ειχα παει εγω μου ειπε οτι καποια στιγμη θα φτασουμε και στην εκτονωση...πραγμα που αν υσχιει υα πρεπει να δωσεις πολλα φραγκα μεχρι να γινει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom