Η αληθεια ειναι οτι το site ειναι λιγο προβοκατορικο γιατι βλεπουμε την κακη σου εμπειρια αλλα δεν μπορουμε να δουμε την καλη...
Ας ελπίσουμε πως θα δημοσιευτεί αυτή την φορά
Μετά από το σπάσιμο νεύρων που έφαγα πήρα τηλ στη παραπάνω αγγελία, εύκολη συνεννόηση και βολεψε γτ ήμουν στην Κλεανθους εκείνη τη στιγμή μιας και ο χώρος είναι εκεί κοντά.
Ένα όμορφο διαμέρισμα διαμορφωμένο για επισκέψεις, καθαρό και περιποιημενο αν και λόγω φωτισμού δεν βλέπεις και πολλά. 3 κοπέλες παρούσες Ζετα Νάταλι και Αγάπη με την τελευταία να κάθετε στο βάθος και δεν μπόρεσα να τη δω καλά αλλά σίγουρα όμορφες και οι 3.Προτίμησα την Ζετα γτ έχει το στυλ γυναίκας που μου αρέσει ας πούμε με καμπύλες στα σωστά σημεία.
80€ δίχως πρωκτικο αλλά για 2 φορές, αλλά ένα σεξ σαν να ήμουν με την γκομενα φιλιά παντού, χουφτωματα ελεύθερα, χαστουκια στον κωλο μέτριας έντασης, και έβαλα δάχτυλο λίγο αλλά παντού.
Πέρασα τέλεια και θα ξαναπάω, όποιος θέλει λεπτομέρειες ευχαρίστως να του πω απλά δεν θέλω να γράψω εδώ περισσότερα μιας και ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις.
ΣΊΓΟΥΡΑ θα ξαναπάω και ίσως δοκιμάσω και 2πλο στα 120€ αν είμαι σε φόρμα
...απλά λίγο αργότερα μιας και πρέπει να αλλάξω και λάστιχα στο Honda πρώτα χαχαχαχα