Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Μάγκες τελικά εγώ που θέλω να πάω να κάνω ένα μασαζ και να δώσω και με πίπα σε ωραία κοπέλα . Πέρα από πριβέ που δεν έχω είσοδο καθώς είμαι νέος. Σε ποιο ελεοτριβιο να πάω και ποια να ζητήσω; 
aquaspa.gr  :erection:

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
 Έχω ανεβάσει 2 φορές review για σχετική επίσκεψη αλλά βλέπω μόνο άδειο-κενό το ποστ... πείτε μου αν βλέπετε αυτό που έγραψα

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
  Έχω ανεβάσει 2 φορές review για σχετική επίσκεψη αλλά βλέπω μόνο άδειο-κενό το ποστ... πείτε μου αν βλέπετε αυτό που έγραψα
Η αληθεια ειναι οτι το site ειναι λιγο προβοκατορικο γιατι βλεπουμε την κακη σου εμπειρια αλλα δεν μπορουμε να δουμε την καλη...  :happy:

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Η αληθεια ειναι οτι το site ειναι λιγο προβοκατορικο γιατι βλεπουμε την κακη σου εμπειρια αλλα δεν μπορουμε να δουμε την καλη...  

Ας ελπίσουμε πως θα δημοσιευτεί αυτή την φορά:)
 Μετά από το σπάσιμο νεύρων που έφαγα πήρα τηλ στη παραπάνω αγγελία, εύκολη συνεννόηση και βολεψε γτ ήμουν στην Κλεανθους εκείνη τη στιγμή μιας και ο χώρος είναι εκεί κοντά.
Ένα όμορφο διαμέρισμα διαμορφωμένο για επισκέψεις, καθαρό και περιποιημενο αν και λόγω φωτισμού δεν βλέπεις και πολλά.  3 κοπέλες παρούσες Ζετα Νάταλι και Αγάπη με την τελευταία να κάθετε στο βάθος και δεν μπόρεσα να τη δω καλά αλλά σίγουρα όμορφες και οι 3.Προτίμησα την Ζετα γτ έχει το στυλ γυναίκας που μου αρέσει ας πούμε με καμπύλες στα σωστά σημεία.
80€ δίχως πρωκτικο αλλά για 2 φορές, αλλά ένα σεξ σαν να ήμουν με την γκομενα φιλιά παντού, χουφτωματα ελεύθερα, χαστουκια στον κωλο μέτριας έντασης, και έβαλα δάχτυλο λίγο αλλά παντού.
Πέρασα τέλεια και θα ξαναπάω, όποιος θέλει λεπτομέρειες ευχαρίστως να του πω απλά δεν θέλω να γράψω εδώ περισσότερα μιας και ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις.
ΣΊΓΟΥΡΑ θα ξαναπάω και ίσως δοκιμάσω και 2πλο στα 120€ αν είμαι σε φόρμα:) ...απλά λίγο αργότερα μιας και πρέπει να αλλάξω και λάστιχα στο Honda πρώτα χαχαχαχα

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Δεν ξέρω τι παίζει αλλά είναι η 4 φορά που δεν μπορώ να δημοσιεύσω την καλη φάση που έζησα....ενοχλησα μήπως κάποιον??

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
 Μετά από το σπάσιμο νεύρων που έφαγα πήρα τηλ στη παραπάνω αγγελία, εύκολη συνεννόηση και βολεψε γτ ήμουν στην Κλεανθους εκείνη τη στιγμή μιας και ο χώρος είναι εκεί κοντά.
Ένα όμορφο διαμέρισμα διαμορφωμένο για επισκέψεις, καθαρό και περιποιημενο αν και λόγω φωτισμού δεν βλέπεις και πολλά.  3 κοπέλες παρούσες Ζετα Νάταλι και Αγάπη με την τελευταία να κάθετε στο βάθος και δεν μπόρεσα να τη δω καλά αλλά σίγουρα όμορφες και οι 3.Προτίμησα την Ζετα γτ έχει το στυλ γυναίκας που μου αρέσει ας πούμε με καμπύλες στα σωστά σημεία.
80€ δίχως πρωκτικο αλλά για 2 φορές, αλλά ένα σεξ σαν να ήμουν με την γκομενα φιλιά παντού, χουφτωματα ελεύθερα, χαστουκια στον κωλο μέτριας έντασης, και έβαλα δάχτυλο λίγο αλλά παντού.
Πέρασα τέλεια και θα ξαναπάω, όποιος θέλει λεπτομέρειες ευχαρίστως να του πω απλά δεν θέλω να γράψω εδώ περισσότερα μιας και ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις.
ΣΊΓΟΥΡΑ θα ξαναπάω και ίσως δοκιμάσω και 2πλο στα 120€ αν είμαι σε φόρμα:) ...απλά λίγο αργότερα μιας και πρέπει να αλλάξω και λάστιχα στο Honda πρώτα χαχαχαχα

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
ετοιμαζω εξορμηση προς μαγκυ μερια και περασμα με βαλεντινα που την ζαχαρωσα απο την προηγουμενη βδομαδα που ειχα περασει με δεσποινα θα ενημερωσω με το που μπω καλημερα καλη βδομαδα σε μας τους παλιους αλλα και στα ψαρακια τα καινουρια χααχα

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να δημοσιεύσω ένα review που θέλω από τελευταία επίσκεψη... η αγγελία είναι Ζετα Νάταλι Αγάπη κλπ οποίος θέλει μπορώ να του πω λίγα πράγματα σε pm.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να δημοσιεύσω ένα review που θέλω από τελευταία επίσκεψη... η αγγελία είναι Ζετα Νάταλι Αγάπη κλπ οποίος θέλει μπορώ να του πω λίγα πράγματα σε pm.
Προσφέρομαι για pm

xouanito32

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0
πηγε κανεις τελευταια στης μαρριανας? εχει τιποτα νεο?
ευχαριστω

DIAPOROS

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Πολυ καλο μουνι ωραιος χωρος αλλα δυστηχως μονο μασαζ....οταν ειχα παει εγω μου ειπε οτι καποια στιγμη θα φτασουμε και στην εκτονωση...πραγμα που αν υσχιει υα πρεπει να δωσεις πολλα φραγκα μεχρι να γινει..
Καλημερα. μασαζ κανει καλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom