psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Είναι ανάλογα πού θα πέσεις. Έχει πάντα να κάνει με τη διάθεση και την κοπέλα φυσικά.εννοω χαλια σε υπηρεσιες..δεν σεβονται το 50αρικο
Είναι ανάλογα πού θα πέσεις. Έχει πάντα να κάνει με τη διάθεση και την κοπέλα φυσικά.εννοω χαλια σε υπηρεσιες..δεν σεβονται το 50αρικο
Ερμόλαε δωσε σε παρακαλώ ένα link με την αγγελία τους!!
Ερμόλαε δωσε σε παρακαλώ ένα link με την αγγελία τους!!
Πήρα και εγώ τηλέφωνο στο κινητό που τελειώνει σε 621..Στο στενό Αγίου Δημητρίου που είναι.. Εκεί δούλευε μια έφη χοντρουλα. Τώρα μου απάντησε μια άλλη κοπέλα μ όνομα ελπίδα. Κ ότι δουλεύει αυτή πλέον μαζί με μια άλλη κοπέλα και η έφη σταμάτησε. Γνωρίζει κανείς συνάδελφος πως είναι εμφανισιακά;; Να μην πηγαίνω τζάμπα
απο μασαζ καλο αλλα απο κει κ περα δε ξερω γιατι εχει παραπανω καμπυλες απ οτι πρεπει
αν δεις στο fb venus spa την εχει φωτο προσφατη η μοιαζει αρκετα τουλαχιστον
καπως ετσι ειναι αλλα εμενα μου τη συστησανε για καλυψωμηπως εννοεις μια Μαιρη καινουρια νταρντανουλα μελαχρινη?
χαχα μερακλωσα τωρα να παω να τη δω απο κοντακαπως ετσι ειναι αλλα εμενα μου τη συστησανε για καλυψω
στο βενους ειναι η καινουρια η στη βανα? να ξερουμε και προσ τα που θα κινηθουμεχαχα μερακλωσα τωρα να παω να τη δω απο κοντα
αν μιλας για τη καλυψω ειναι στη βαναστο βενους ειναι η καινουρια η στη βανα? να ξερουμε και προσ τα που θα κινηθουμε
Δεν παίζει να είναι δύο διαφορετικές? Να υπάρχει και Καλυψώ και Μαίρη δηλαδή...?
Αγαπητέ φίλε kavler Αν δεν κάνω λάθος για τη συγκεκριμένη Κορασίδα έχει αναφερθεί ο συνάδελφος bizoholik στο νήμα γυναίκες με δικό τους χώρο σελίδα 13 στο τέλοςκαλησπέρα. για την κοπέλα έχουμε καμιά πληροφορία?
okφίλε aironaut σου έχω στείλει pm..
Προφανώς είναι δύο διαφορετικές, εννοείται. Όποιος έχει δοκιμάσει την Καλυψώ ας μας πει αν αξίζει ή όχι. Εγώ δεν έχω σκοπό να δοκιμάσω καμία απ'τις δύο. Έχω στανταράκι. ;)ναι παιζει να ειναι δυο διαφορετικες Μαιρη και Καλυψω..την Μαιρη την δοκιμασα..δεν ενθουσιαστηκα κ ολας..
να το επισκεφτεις και να περασεις με την αλεξια τιμαει τα χρηματα που παιρνεικαλημερα φιλτατοι. επεσε στην αντιληψη μου το παρακατω μασαζ σρη θεσσαλονικη. μιας κ δεν ειδα κατι καταχωρημενο, καινουριο ειναι; θα ανεβω το αλλο σ/κ. κ ελεγα εαν υπαρχει κατι αξιολογο.
μια εξορμηση θα μας πεισει αδελφεΔεν παίζει να είναι δύο διαφορετικές? Να υπάρχει και Καλυψώ και Μαίρη δηλαδή...?