Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
α ρε πσιχ φαν φιλαρακο κι εδω συμφωνουμε νικολλετα μμ κορυφη δυστυχως σταματησε...η δεσποινα ποου περασες εμφανισιακα πως ειναι?????

θοδωρηςboxteam άρχοντα η Δέσποινα είναι γύρω στα 35 αδύνατη, ψηλή με χαλαρό σώμα αλλά δε γαμείς? Είναι τόσο κορυφή στις υπηρεσίες της που όλα τα υπόλοιπα είναι πταίσματα!!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
θοδωρηςboxteam άρχοντα η Δέσποινα είναι γύρω στα 35 αδύνατη, ψηλή με χαλαρό σώμα αλλά δε γαμείς? Είναι τόσο κορυφή στις υπηρεσίες της που όλα τα υπόλοιπα είναι πταίσματα!!
μμ ελα ρε μεγιστε !  αδερφε η μαγκυ σαββατα ανοιγει ξερεις? ψηθηκα να την γευτω μερακλιδικα τη δεσποινα που λες χαχα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Πραγματικα για να μπει μπατσος σε ενα μασατζιδικο χρειαζεται κονε απο καποιον απο εμας απο το φορουμ.
Τι αλλο θα διαβασω σ αυτο το φορουμ.
Οσα μαγαζια επιασαν πριβε η με ελευθερη εισοδο μπηκαν σαν πελατες το 2007 οταν επιασαν την ιδια ωρα τα μαγαζια της Ελενης Πλ Δημοκρ και Καλλιδοπουλου ημουν στο μαγαζι της ΚΑλλιδοπουλου με τη Εβιτα τοτε εκανε μασαζ και Ιωαννα ηρθαν σαν πελατες πληρωσαν και μετα επιασαν τις κοπελες εγω δεν ειχα κανενα προβλημα το μασαζ και τα σχετικα ειναι νομιμα

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Παιδιά, η Ηρώ η Λετονή στη Μάγκυ είναι η Άντζι του ελίτ σπα στο Ιπποκράτειο;

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Οσα μαγαζια επιασαν πριβε η με ελευθερη εισοδο μπηκαν σαν πελατες το 2007 οταν επιασαν την ιδια ωρα τα μαγαζια της Ελενης Πλ Δημοκρ και Καλλιδοπουλου ημουν στο μαγαζι της ΚΑλλιδοπουλου με τη Εβιτα τοτε εκανε μασαζ και Ιωαννα ηρθαν σαν πελατες πληρωσαν και μετα επιασαν τις κοπελες εγω δεν ειχα κανενα προβλημα το μασαζ και τα σχετικα ειναι νομιμα
Τι μου θυμιζεις τωρα... Πλ.Δημοκρατιας και μετα Καλλιδοπουλου! Ομορφες παρουσιες ειχε. Τωρα η Καλλιδοπουλου υπαρχει? Δουλευουν? Η Ελενη?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Τι μου θυμιζεις τωρα... Πλ.Δημοκρατιας και μετα Καλλιδοπουλου! Ομορφες παρουσιες ειχε. Τωρα η Καλλιδοπουλου υπαρχει? Δουλευουν? Η Ελενη?
εκλεισε κ η καλλιδοπουλου παει η ελενη

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Καλησπέρα φίλοι 2 πραγματάκια κ από μένα ίσως σε λάθος νήμα αλλά μπορεί να βοηθήσουν κάποιους.
1. Irina με δικό της χώρο διάβασα αρκετά από τους παλαιότερους κ είπα να δοκιμάσω κ εγώ. Η περιγραφή είναι ακριβεστατη εκείνο που θέλω να τονίσω πως είναι 100% γυναίκα  (κάποιοι είχαν αμφιβολίες) με πάρα πολύ όμορφο μουνάκι...από τα πιο όμορφα που έχω δει...υπηρεσίες πολύ καλές...αυτό το τραγούδι με την πίπα της Ειρήνης νομίζω βγήκε για αυτήν  ;) τέλεια  :pipa1: παιδιά , καθαρή κοπέλα κ καθαρό μπάνιο κ ο χώρος της γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος κ θα ξανά τιμηθεί.
Έκανα μια πρόσφατη επίσκεψη στον εν λόγω χώρο, επηρεαζόμενος και από τα καλά λόγια του συναδέλφου αλλά οφείλω να σας πώ οτι απογοητευτηκα... Πρόκειται για ρωσίδα γυρω στα 40 λεπτη αλλά με αρκετά χαλαρό σώμα και καθόλου πιασίματα και χωρίς κάτι ιδιαίτερο στις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Αλλά αυτό που μου έκανε χειρότερη εντύπωση είναι η παραμόρφωση που έχει υποστεί το προσωπό της λόγω των εμφυτευμάτων στα χειλια της... Σκίάχτηκα στην αρχή!!! Επίσης ο χώρος της είναι οτι πιο ακατάστατο έχω δεί ενώ δεν υπάρχει καν κρεβατι αλλά ένας άβολος καναπές...
Ο χώρος της γειτνιάζει με αυτόν της Εβίτας ο οποίος ενημερωτικά εκτός από τις σταθερές αξίες: Σοφία (GR), Σίσσυ (GR) και Σάντρα (RO) διέθετε και άλλα δύο όπλα : Αλεξάνδρα (UK) και Μαρία (?). Ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί να μην πληροί τα καλύτερα standards αλλά αποτελλεί την πλέον καλυτερη value for money επιλογή!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Σας παραθέτω παλίοτερο σχολιό μου για την εν λόγω μασαζοκορασίδα, πρίν από 6 χρόνια, που νομίζω καταδυκνυει την πτώση του επιπέδου του έμψυχου δυναμικού αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών στα μαγαζιά του χώρου!
Επίσκεψη πρωϊνη σήμερα σε Κωνσταντινουπόλεως 40 . Δουλευει εκέι Γιώτα που ήταν πρίν Νανσυ και πιο πρίν Relax. Ξανθια , γυρω τσα 30+. Μικρό στήθος και χαμηλοκώλα (Πόντια). Καλή πίπα αλλά όχι deep. Μέτρια συμετοχή. Είχε και TV με τσόντα στο δωμάτιο. Τιμές: 40-60-80. Της είπα οτι είναι ακριβή. Καλησπέρα!

Συνεπώς συμφωνώ απόλυτα με το συνάδελφο:
  Μετά από πολύ καιρό είπα να επανέρθω. Καλησπερίζω τις παλιοσειρές και μη.Δυστυχώς τα μαγαζιά έχουν πάρει την κάτω βόλτα γι' αυτό οι επισκέψεις μας έχουν γίνει πολύ πιο σπάνιες. Είτε από υπηρεσίες, είτε από κοπέλες ας είναι μαγαζιά free ή πριβέ.
Τέλοσπάντων να δώσω μια πρόσφατη αναφορά από Μάγκυ: παρούσες 3 κοπέλες (η ίδια, Ηρώ Λετονή από Καραμανλή και Δέσποινα ''new entry''). Πέρασμα με την τελευταία όπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το μασάζ και το δεύτερο σκέλος. Κατ' εμέ όμως value for money τα 70€ δεν είναι πλέον (μόνο μια τα τιμούσε η Νικολέττα)
Να φέρει πίσω τη ΝΙΚΟΛΕΤΑ!!!!!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Σας παραθέτω παλίοτερο σχολιό μου για την εν λόγω μασαζοκορασίδα, πρίν από 6 χρόνια, που νομίζω καταδυκνυει την πτώση του επιπέδου του έμψυχου δυναμικού αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών στα μαγαζιά του χώρου!
Συνεπώς συμφωνώ απόλυτα με το συνάδελφο:Να φέρει πίσω τη ΝΙΚΟΛΕΤΑ!!!!!
Συμφωνω και επαυξανω.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Ειδα ενα μασαζοκόριτσο έξω ρε παιδιά και έπαθα τη καραπλακάρα μου σήμερα. Καμιά σχέση στο χώρο εργασίας με τις ρόμπες. Μιλάμε για μούναρο. Και δε την ειχα σε πρωτη επιλογή. Τι ειναι ομως το ματι? Το μισό γαμήσι..... 

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Ειδα ενα μασαζοκόριτσο έξω ρε παιδιά και έπαθα τη καραπλακάρα μου σήμερα. Καμιά σχέση στο χώρο εργασίας με τις ρόμπες. Μιλάμε για μούναρο. Και δε την ειχα σε πρωτη επιλογή. Τι ειναι ομως το ματι? Το μισό γαμήσι..... 
φιλαρακο απειρα λαικ χαχα ετσι ειναι !  !  και για μενα μετραει πολυ αν η αλλη φοραει γοβα φουστα μμμ αυτα ειναι τυχερε  !

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
σσσσσσττττττττττ πολυ ησυχια μη ξυπνησουμε το μωρο

2 μερες νεκρο το θρεντακι μας δε μασαζοπηδαμε πια??

κ μιας κ ειπα για μωρο να πω πως μεγαλη ησυχια στα μαγαζια

δε κινειται φυλλο παιρνω τηλ κ με λενε τα ιδια

καντε καμια ανανεωση Μαριαννα κ Αντιστρες

η εφη αμαρυλις χαθηκε εχουμε κανενα νεο της??

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Γεια σας παιδια τι κάνετε? Να ρωτήσω τι κάνει η Μασσατζού Κατερίνα στην Αρέτσου στη Καλαμαριά?την εχει επισκεφτει κανείς πρόσφατα μπας και ανανέωσε ή ενένταξε κανα καινούριο πρόγραμμα ? έχν να την επισκεφτώ από τον απρίλη

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Γεια σας παιδια τι κάνετε? Να ρωτήσω τι κάνει η Μασσατζού Κατερίνα στην Αρέτσου στη Καλαμαριά?την εχει επισκεφτει κανείς πρόσφατα μπας και ανανέωσε ή ενένταξε κανα καινούριο πρόγραμμα ? έχν να την επισκεφτώ από τον απρίλη
τι να ανανεωσε...
να πηρε καινούργιο μηχάνημα??

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Το καινουριο που ενεταξε στο προγραμμα της..η κυρια απο Καλαμαρια, ειναι προσφερει αυταρχικο στα 70 ε...κατα τα αλλα μιλαει πολυ...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
καμια καλη καινουργια παρουσια στη Βανα η venus?????  :think:

Stories

Νέο!

Stories