Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.068
Πόντοι
206
απο  aqua spa απο ποιες εχετε παρει κατι παραπανω απο φραπε?

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
70
Πόντοι
0
Μονο την Ευα εγώ. Κακή δεν ήτανε αλλά ενώ το φραπέ τον έχει το στοματικό δεν με ενθουσίασε

meniosss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλοι μου. ειμαι καινουργιος εδω οπως και νεος κατοικος τις θεσσαλονικης. θελω τις γνωσεις σας για καποιο "καλο" μασατζιδικο και κανενα μπαρ με μοχανικες κοπελες...ευχαριστω εκ των προτερων.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
Να ρωτησω η Μαγκυ ειναι πριβε και τί τιμες παιζουν περιπου εκει>?
Τωρα πλεον μπορεις να το πεις και πριβε απο την στιγμη που για να εχεις προσβαση θα πρεπει να σε συστήσει καποιος που ειναι ηδη πελατης.Οσο για της τιμες ειναι 50 ευρο ο φραπες και 70 ευρο το στοματικο.Υπαρχει και με 60 ευρο φραπες με την κοπελα εντελος γυμνη.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Τωρα πλεον μπορεις να το πεις και πριβε απο την στιγμη που για να εχεις προσβαση θα πρεπει να σε συστήσει καποιος που ειναι ηδη πελατης.Οσο για της τιμες ειναι 50 ευρο ο φραπες και 70 ευρο το στοματικο.Υπαρχει και με 60 ευρο φραπες με την κοπελα εντελος γυμνη.

Με 60 ευρώ στην Ταϊλάνδη γαμας 3 μέρες  :dancing:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Να ρωτησω η Μαγκυ ειναι πριβε και τί τιμες παιζουν περιπου εκει>?
ποια ειναι η δεσποινα ? εφαγα σκαλωμα τωρα..αν ελεγες νικολεττα να χα ψηθει η μαργαριτα..αλλα δεσποινα? ποια δεσποινα???

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Σαν να μην περασε μια μερα.Οι ιδιες καλες υπηρεσιες με δυνατο συμειο το στοματικο  για την  ανανεωμένη Δεσποινα.
θυμησε μου πως ειναι εμφανισιακα αυτη γτ σκαλωσα τωρα..νικολεττα να λεγες να καταλαβαινα..αλλα δεσποινα? ποια?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Καλησπέρα φίλοι 2 πραγματάκια κ από μένα ίσως σε λάθος νήμα αλλά μπορεί να βοηθήσουν κάποιους.

1. Irina με δικό της χώρο διάβασα αρκετά από τους παλαιότερους κ είπα να δοκιμάσω κ εγώ. Η περιγραφή είναι ακριβεστατη εκείνο που θέλω να τονίσω πως είναι 100% γυναίκα  (κάποιοι είχαν αμφιβολίες) με πάρα πολύ όμορφο μουνάκι...από τα πιο όμορφα που έχω δει...υπηρεσίες πολύ καλές...αυτό το τραγούδι με την πίπα της Ειρήνης νομίζω βγήκε για αυτήν  ;) τέλεια  :pipa1: παιδιά , καθαρή κοπέλα κ καθαρό μπάνιο κ ο χώρος της γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος κ θα ξανά τιμηθεί. 

2.Ίσως λίγο άσχετο αλλά το γράφω για τυχόν περαστικούς προς Κοζάνη. Στούντιο lays παιδιά με 2 κοπέλες μέσα, η μια πιθανόν να είναι γνωστή στη Σαλονικη νομίζω δούλευε ως Δαναη...Ειρήνη τώρα, και ένα 23χρονο απίθανο μωρό εκ Τσεχίας με απίθανο κορμί και με φοβερή πίπα  (με είχε προιδοποιησει για αυτό και όντως κάνει φοβερή  :pipa1:) . Ολοκαίνουριος ο χώρος πάρα πολύ καθαρός με ευχάριστες κοπέλες και πολλά προγράμματα.  Η πρόσβαση προβληματιζει λίγο αλλά υπάρχει τηλ.για συνεννόηση(οποίος θέλει του το δίνω το έχω).

Αυτά  ολιγα φιλαράκια να περνάτε καλά.

δες pm

Stifler25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από μένα, να γράψω κι εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου, αν και λόγω απώλειας εργασίας αραίωσα κατά πολύ τις επισκέψεις. Πήρα λοιπόν το δρόμο για Μαριάννα-Χαριλαου, παλιά γνωστή που ευτυχώς με θυμήθηκε μια που δεν έχω και μεγάλη πρόσβαση στα πριβέ. Αλεξάνδρα, Σοφία και από τα παλιά η Στέλλα... Η Σοφία ήταν η πιο άμεσα διαθέσιμη και μια που είχα ταξίδι επιστροφής και παρόλο που διάβασα κάποια κριτική που με απασχόλησε, επέλεξα να περάσω. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί εγώ προσωπικά πέρασα υπέροχα! Πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, μασάζ για να κα@λώσεις παρά για να χαλαρώσεις, βυζί κάγκελο στήσιμο κόλαση... Τι να πω εγώ πέρασα γ@μάτα! Στα θετικά και χάρηκα που το έχει κρατήσει έτσι, καθαρά σεντόνια, φιλικότατη υποδοχή και άφθονους ξηρούς καρπούς που τους έχω αδυναμία. Να περνάτε όλοι καλά και να μυο-χαλαρώνουμε!

Καλησπέρα σε ολους, ειμαι καινουργιος στο αθλημα και θα ηθελα πληροφοριες για την Μαριάννα στην Χαριλάου!!!!
Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το ηθελα πολυ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε ολους, ειμαι καινουργιος στο αθλημα και θα ηθελα πληροφοριες για την Μαριάννα στην Χαριλάου!!!!
Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το ηθελα πολυ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

ειναι πριβε ο συγκεκριμενος χωρος αυτο σημαινει οτι σε δεχεται μονο αν πας μαζι με καποιον πελατη

Stifler25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2017
Like
12
Πόντοι
0
ειναι πριβε ο συγκεκριμενος χωρος αυτο σημαινει οτι σε δεχεται μονο αν πας μαζι με καποιον πελατη

Ευχαριστω για την ενημερωση!
Αν μπορει καποιος να με συστησει στο συγκεκριμενο στουντιο θα το ηθελα

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Ευχαριστω για την ενημερωση!
Αν μπορει καποιος να με συστησει στο συγκεκριμενο στουντιο θα το ηθελα
Άστο φίλε τραβά χαρτί προτεραιότητας και περίμενε, ξέρεις ποσό καιρό παρακαλάω για πρόσβαση στη Μαριάννα? Κανείς δε με δίνει σημασία, γι αυτό σε λέω περίμενε στην ουρά

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.787
Πόντοι
2.356
Κανένας δε ξεκίνησε από τα πριβε

Πήραμε εφημερίδα παραμασχαλα κ πήγαμε

Σιγά σιγά θα αποκτήσετε πρόσβαση κ στα πριβε

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.535
Πόντοι
32.165
υπαρχει κανα καλο καρντασι να με παρει μια φορα μαζι του σε πριβε? τα γουστα μου ειναι μοντελε νεαρες κοπελες αν υπαρχουν σε πριβε μαγαζια. Ευχαριστω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom