δε μ λεει κατι το ονομα φιλε εμφανισιακα καλη?
δεν την εχω δει και γω
δε μ λεει κατι το ονομα φιλε εμφανισιακα καλη?
βαλια γιωτα κ ευα εχεις να δωσεις πληροφοριες??δεν την εχω δει και γω
βαλια γιωτα κ ευα εχεις να δωσεις πληροφοριες??
Παιδιά να ρωτήσω κάτι όντας άσχετο με τα μασατζίδικα. Οκ έχω διαβάσει παλιά post αλλά αυτή την εποχή αν πάω στα ένα δύο πιο δημοφιλή ας πούμε μόνος μου χωρίς να έχω κάποιο κονέ θα με βάλουν μέσα ή θα φάω πόρτα?
Και να μαθεις τηλ κλπ δεν μπορεις να πας ειναι πολυ πριβεΠέντε μέρες μετά ούτε ενα απαντητικό πμ, αντιθέτως ειχα ερωτήσεις για τα προσβάσιμα απο εμέ.
Σημεία των καιρών η απλα ο εαυτούλης πάνω από όλα;
Κατα τα άλλα forum αλληλοενημέρωσης....
ότι ξέρεις κ θες να το μοιραστείς μαζί μας ευπρόσδεκτοναι τι θελεις να μαθεις?
ότι ξέρεις κ θες να το μοιραστείς μαζί μας ευπρόσδεκτο
Ευγε νέε μουΚαι να μαθεις τηλ κλπ δεν μπορεις να πας ειναι πολυ πριβε
Την ευα παντως που ειχα δοκιμασει πριν κανα 2 βδομαδες ενω ειναι ομορφη, απο υπηρεσιες ειναι καπως διεκπεραιωτικη, δλδ μασαζ εκανε ενα τεταρτακι και εκτονωση του στυλ εκτελω καταναγκαστικα εργα...βαλια γιωτα κ ευα εχεις να δωσεις πληροφοριες??
κ Εγώ πού την είχα πάρει πριν τις γιορτές μου έβγαζε κάτι αρνητικό οπότε έκανα το μασάζΤην ευα παντως που ειχα δοκιμασει πριν κανα 2 βδομαδες ενω ειναι ομορφη, απο υπηρεσιες ειναι καπως διεκπεραιωτικη, δλδ μασαζ εκανε ενα τεταρτακι και εκτονωση του στυλ εκτελω καταναγκαστικα εργα...
κ Εγώ πού την είχα πάρει πριν τις γιορτές μου έβγαζε κάτι αρνητικό οπότε έκανα το μασάζ
(θεός να το πει μασάζ ίσα ίσα να σε γεμίζει λάδι κ άντε μετά να το βγάλεις)
κ άντε γεια αν δε θες να κάνεις αυτή τη δουλειά κανε κάτι άλλο
Χαχαχα έχει πολλούς αλλά πρέπει κάποιος να τους συστήσειΕγώ ακόμα ψάχνω βοηθούς για τον καθαρισμό φρεατίων..
Την εχυσες Χυσεα ?Μια δυναμικη επιστροφη στην Μαγκυ.Μετα απο απουσια ενος χρονου ξανα στην Μαγκυ γυρισε η Δεσποινα.
Να εισαι συγουρος.Κρατησα την σημαια μας ψηλά.Την εχυσες Χυσεα ?
Να ρωτησω η Μαγκυ ειναι πριβε και τί τιμες παιζουν περιπου εκει>?Μια δυναμικη επιστροφη στην Μαγκυ.Μετα απο απουσια ενος χρονου ξανα στην Μαγκυ γυρισε η Δεσποινα.