Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

super_85

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά να ρωτήσω κάτι όντας άσχετο με τα μασατζίδικα. Οκ έχω διαβάσει παλιά post αλλά αυτή την εποχή αν πάω στα ένα δύο πιο δημοφιλή ας πούμε μόνος μου χωρίς να έχω κάποιο κονέ θα με βάλουν μέσα ή θα φάω πόρτα?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Παιδιά να ρωτήσω κάτι όντας άσχετο με τα μασατζίδικα. Οκ έχω διαβάσει παλιά post αλλά αυτή την εποχή αν πάω στα ένα δύο πιο δημοφιλή ας πούμε μόνος μου χωρίς να έχω κάποιο κονέ θα με βάλουν μέσα ή θα φάω πόρτα?

θα σε βαλουν εννοειται δεν ειναι πριβε απλα για φραπεδακι δεν ξερω με την πρωτη σου φορα..

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Πέντε μέρες μετά ούτε ενα απαντητικό πμ, αντιθέτως ειχα  ερωτήσεις για τα προσβάσιμα απο εμέ.
Σημεία των καιρών η απλα ο εαυτούλης πάνω από όλα;
Κατα τα άλλα forum αλληλοενημέρωσης....
Και να μαθεις τηλ κλπ δεν μπορεις να πας ειναι πολυ πριβε

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
βαλια γιωτα κ ευα εχεις να δωσεις πληροφοριες??
Την ευα παντως που ειχα δοκιμασει πριν κανα 2 βδομαδες ενω ειναι ομορφη, απο υπηρεσιες ειναι καπως διεκπεραιωτικη, δλδ μασαζ εκανε ενα τεταρτακι και εκτονωση του στυλ εκτελω καταναγκαστικα εργα...  :headbang:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Την ευα παντως που ειχα δοκιμασει πριν κανα 2 βδομαδες ενω ειναι ομορφη, απο υπηρεσιες ειναι καπως διεκπεραιωτικη, δλδ μασαζ εκανε ενα τεταρτακι και εκτονωση του στυλ εκτελω καταναγκαστικα εργα...  :headbang:
κ Εγώ πού την είχα πάρει πριν τις γιορτές μου έβγαζε κάτι αρνητικό οπότε έκανα το μασάζ
(θεός να το πει μασάζ ίσα ίσα να σε γεμίζει λάδι κ άντε μετά να το βγάλεις)
κ άντε γεια αν δε θες να κάνεις αυτή τη δουλειά κανε κάτι άλλο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
κ Εγώ πού την είχα πάρει πριν τις γιορτές μου έβγαζε κάτι αρνητικό οπότε έκανα το μασάζ
(θεός να το πει μασάζ ίσα ίσα να σε γεμίζει λάδι κ άντε μετά να το βγάλεις)
κ άντε γεια αν δε θες να κάνεις αυτή τη δουλειά κανε κάτι άλλο

Εγώ ακόμα ψάχνω βοηθούς για τον καθαρισμό φρεατίων..

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Καλησπέρα φίλοι 2 πραγματάκια κ από μένα ίσως σε λάθος νήμα αλλά μπορεί να βοηθήσουν κάποιους.

1. Irina με δικό της χώρο διάβασα αρκετά από τους παλαιότερους κ είπα να δοκιμάσω κ εγώ. Η περιγραφή είναι ακριβεστατη εκείνο που θέλω να τονίσω πως είναι 100% γυναίκα  (κάποιοι είχαν αμφιβολίες) με πάρα πολύ όμορφο μουνάκι...από τα πιο όμορφα που έχω δει...υπηρεσίες πολύ καλές...αυτό το τραγούδι με την πίπα της Ειρήνης νομίζω βγήκε για αυτήν  ;) τέλεια  :pipa1: παιδιά , καθαρή κοπέλα κ καθαρό μπάνιο κ ο χώρος της γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος κ θα ξανά τιμηθεί. 

2.Ίσως λίγο άσχετο αλλά το γράφω για τυχόν περαστικούς προς Κοζάνη. Στούντιο lays παιδιά με 2 κοπέλες μέσα, η μια πιθανόν να είναι γνωστή στη Σαλονικη νομίζω δούλευε ως Δαναη...Ειρήνη τώρα, και ένα 23χρονο απίθανο μωρό εκ Τσεχίας με απίθανο κορμί και με φοβερή πίπα  (με είχε προιδοποιησει για αυτό και όντως κάνει φοβερή  :pipa1:) . Ολοκαίνουριος ο χώρος πάρα πολύ καθαρός με ευχάριστες κοπέλες και πολλά προγράμματα.  Η πρόσβαση προβληματιζει λίγο αλλά υπάρχει τηλ.για συνεννόηση(οποίος θέλει του το δίνω το έχω).

Αυτά  ολιγα φιλαράκια να περνάτε καλά.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.245
Πόντοι
206
Καλησπέρα μάγκες....Σας διαβάζω χρόνια και είπα να μπω να γράψω γιατί έχω πολλά να μοιραστώ μαζί σας.....Είμαι στο άθλημα γύρω στα 15 χρόνια...Είμαι πάνω από 50...Έχω επισκευθεί μασατζίδικα από το θρυλικό της Βασ.Γεωργίου πριν 11-12 χρόνια μέχρι τα σημερινά που πιστέψτε με με αφήνουν αδιάφορο......Έχω προλάβει σε μπουρδέλο και το πιο όμορφο πλάσμα που πούλησε ποτέ το κορμί του στη Θεσσαλονίκη και μιλάω για την Εμμανουέλα την πατρινιά....αυτό γύρω στο 2009 αν δε με απατά η μνήμη μου.......Όποιος την πρόλαβε και τη γεύτηκε είναι πολύ τυχερός....Ανήκω σε αυτούς......Πολύ ωραία χρόνια μάγκες μου δεν επαναλαμβάνονται.....Με τον καιρό θα σας κάνω και κριτικές για μαγαζιά που υπάρχουν ακόμη αν και δεν τα έχω επισκευθεί και πολύ....Έχω σχεδόν αποσυρθεί.....Μου αρκεί η γυναίκα μου και μια γκομενίτσα που άλλοτε μου κάνει τη δύσκολη και εξαφανίζεται και άλλοτε είναι φωτιά στο κρεβάτι......Σας χαιρετώ και θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω.......

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Μια δυναμικη επιστροφη στην Μαγκυ.Μετα απο απουσια ενος χρονου ξανα στην Μαγκυ γυρισε η Δεσποινα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Σαν να μην περασε μια μερα.Οι ιδιες καλες υπηρεσιες με δυνατο συμειο το στοματικο  για την  ανανεωμένη Δεσποινα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom