Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
  Παίδες όλα έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη....
Την εμπιστοσύνη πρέπει να την κερδίσεις για αυτό ακούτε τους παλαιότερους εδώ μέσα και θα σας δοθεί η ευκαιρία για τα πριβε...διαβάστε και παλαιότερες συζητήσεις θα σας φανούν χρήσιμες.
Το θέμα είναι πως κανείς δεν θέλει να μπούνε μπατσουνια σε αυτούς τους χώρους, λογικό και κατανοητό νομίζω, οπότε ξεκινήστε τα ρεπορτάζ μάγκες  :grin:

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
70
Πόντοι
0
Το προβλημα ειναι οτι δεν φτανει το τηλεφωνο γενικα. Ο P1 μου ειχε δωσει και τον ευχαριστω το τηλ της Μαγγυ πριν φυγει απο Εγνατια. Ραντεβου ομως δεν καταφερα να κλείσω γιατι δεν εφτανε που ειχα το τηλεφωνο. Και ποσες φορες να παει κανεις στο Aqua Spa και να κανει κριτικη για τα ιδια ατομα? Μετα θα πειτε οτι κανουμε και διαφήμιση.

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Το προβλημα ειναι οτι δεν φτανει το τηλεφωνο γενικα. Ο P1 μου ειχε δωσει και τον ευχαριστω το τηλ της Μαγγυ πριν φυγει απο Εγνατια. Ραντεβου ομως δεν καταφερα να κλείσω γιατι δεν εφτανε που ειχα το τηλεφωνο. Και ποσες φορες να παει κανεις στο Aqua Spa και να κανει κριτικη για τα ιδια ατομα? Μετα θα πειτε οτι κανουμε και διαφήμιση.

Εμένα προσωπικά ο φίλος που βοήθησε πήρε ο ίδιος τηλ. και έδωσε συστάσεις , τι ρόλο παίζω τι καπνό φουμάρω και ότι τέλος πάντων δεν είμαι μπάτσος  , σίγουρα ένα τηλ για να παρεις εσυ .έτσι στο άκυρο δεν αρκεί... είπαμε πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μπάτσος κανένας δεν θέλει να χώσουν την μύτη τους γι αυτό και πρέπει να συναντήσεις κάποιο μέλος που έχει πρόσβαση να πιεις ένα καφέ μια μπύρα και να γνωριστείς

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
 Εμένα προσωπικά ο φίλος που βοήθησε πήρε ο ίδιος τηλ. και έδωσε συστάσεις , τι ρόλο παίζω τι καπνό φουμάρω και ότι τέλος πάντων δεν είμαι μπάτσος  , σίγουρα ένα τηλ για να παρεις εσυ .έτσι στο άκυρο δεν αρκεί... είπαμε πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μπάτσος κανένας δεν θέλει να χώσουν την μύτη τους γι αυτό και πρέπει να συναντήσεις κάποιο μέλος που έχει πρόσβαση να πιεις ένα καφέ μια μπύρα και να γνωριστείς
Ετσι ακριβως.
το να δωσω το τηλ σε καποιον δεν ειναι προβλημα,στο χερι του καθενος ειναι πως θα μπει και αν θα μπει στο μαγαζι...
π.χ ενας φιλος μου εδωσε το τηλ τις Μαριαννας...
αφου πηρα τηλ για να παω ,δεν δέχτηκε...,μου ειπε να παω με αυτον που μου το εδωσε μαζι..
παρολου που την ξερω απο παλια,δεν μπορεσα...και ας ειμαι περ. 14 χρονια σε αυτα τα μαγαζια...

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
υπαρχει κανα καλο καρντασι να με παρει μια φορα μαζι του σε πριβε? τα γουστα μου ειναι μοντελε νεαρες κοπελες αν υπαρχουν σε πριβε μαγαζια. Ευχαριστω!
Δυσκολα γουστα εχεις το λεω γιατι ξερω τι πεζει

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
  Εμένα προσωπικά ο φίλος που βοήθησε πήρε ο ίδιος τηλ. και έδωσε συστάσεις , τι ρόλο παίζω τι καπνό φουμάρω και ότι τέλος πάντων δεν είμαι μπάτσος  , σίγουρα ένα τηλ για να παρεις εσυ .έτσι στο άκυρο δεν αρκεί... είπαμε πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μπάτσος κανένας δεν θέλει να χώσουν την μύτη τους γι αυτό και πρέπει να συναντήσεις κάποιο μέλος που έχει πρόσβαση να πιεις ένα καφέ μια μπύρα και να γνωριστείς
Ο ασφαλιτης μπατσος θα σε ξεγελασει μια χαρα ετσι επιασαν το μαγαζι της Νικης  πελατης την εκαψε γιατι μπατσος τον εκανε φιλαρακι απο εδω και τον παρουσιασε στην Νικη σαν καλο παιδι

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
70
Πόντοι
0
Καλά αν ήθελε να δει οτι δεν είμαι μπάτσος έδειχνα πάσο ή ταυτότητα (που το είχα προτείνει κιόλας τότε). Κάλα κάνουν και προστατεύονται τα μαγαζία, και δεν έχω τπτ με κανέναν από εδώ, αλλά ειναι και λίγο άβολο να βγείς για μπύρα με κάποιον απλά για να σε βάλει σε ένα μαγαζί. Τουλάχιστον για μένα.

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Ο ασφαλιτης μπατσος θα σε ξεγελασει μια χαρα ετσι επιασαν το μαγαζι της Νικης   πελατης την εκαψε γιατι μπατσος τον εκανε φιλαρακι απο εδω και τον παρουσιασε στην Νικη σαν καλο παιδι

Σωστό αυτό που λες κάπως έτσι γίνονται αυτά για αυτό και οι περισσότεροι είναι επιφιλακτικοί και ας θυμώνουν οι νεότεροι.
Πρόταση: να ιδρυσουν ένα vip club οι παλιοί που γνωριζονται καλά μεταξύ τους στο οποίο θα μπαίνουν καινούρια μέλη για πριβε πρόσβαση ΜΌΝΟ αν γνωρίσουν άλλους 2 ας πούμε. Δηλαδή αν θέλω εγώ να φέρω κάποιον για να πάρει πριβε πρόσβαση θα πρέπει να τον γνωρίσω σε άλλους 2 του vip club.
Ισως ακούγεται λίγο υπερβολικό αλλά είναι ένας τρόπος προστασίας από τα μπατσούνια...λέω τώρα εγώ για να μπαίνουν και νέοι στα πριβε.

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα....μηπως γνωρίζει κανείς τι έχει γίνει με το amaryllis περνώ τηλ και δεν απαντάει...και είχε καλές υπηρεσίες γαμωτο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.476
Πόντοι
7.095
Πραγματικα για να μπει μπατσος σε ενα μασατζιδικο χρειαζεται κονε απο καποιον απο εμας απο το φορουμ.
Τι αλλο θα διαβασω σ αυτο το φορουμ.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
επισκεψη σημερα στο spa venus στην καραμανλη και περασμα με καινουρια κοπελα Μαριεττα 20 χρ γεματουλα..στα του αγωνα μεσα στο δωματιο απο μασαζ δεν ηξερε και πολλα και μολις της ειπα για φραπεδακι μου ειπε οχι οποτε και δεν συστηνεται..

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Γενικα τωρα τελευταια ολες οι κοπελες και στα spa venus και στην vana το εχουνε παρει πολυ στραβα το θεμα και δεν ειναι οπως τον πρωτο καιρο δηλαδη πριν ενα χρονο απο θεμα συμπεριφορας μεσα στο δωματιο..νομιζουνε οτι καποιες ειναι και οι υπηρεσιες που προσφερουν φαινεται οτι τις κανουν καθαρα απο αγγαρεια..μου φαινεται οτι εχει αρχισει να χαλαει το κλιμα..

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Ασε που μασαζ δεν ξερει να κανει σχεδον καμια απο αυτες..δηλαδη εχουμε φτασει να τις πληρωνουμε για πραγματα οχι απλως που δεν ξερουν αλλα κυριως που δεν θελουν να κανουν..και αυτο ειναι αρκετα ενοχλητικο..θα ελεγα οτι κατανταει κοροιδια..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.789
Πόντοι
2.356
επισκεψη σημερα στο spa venus στην καραμανλη και περασμα με καινουρια κοπελα Μαριεττα 20 χρ γεματουλα..στα του αγωνα μεσα στο δωματιο απο μασαζ δεν ηξερε και πολλα και μολις της ειπα για φραπεδακι μου ειπε οχι οποτε και δεν συστηνεται..
αμα ειναι γεματουλα δε κανει καλο μασαζ κ δε κανει κ εκτονωση τι την κρατησες βανα

στειλτην στον αζαζελ να καθαριζει φρεατια  :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: azazel

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
585
Πόντοι
81
Πέρασμα μ φωτεινή πριν κανα 2 βδομάδας στο βενους πατάτα μεγάλη τσάμπα τ 50 αρικο... Λένα πάλι στο βενους τσάμπα 60 ήθελε κ +20+10  γ ν τ βγάλει τ ζώων...η μόνη που δ τ χει πολύ αλλά είναι καλό παιδί Βερόνικα .. από μένα μαύρο ν κλείσουν που ξαφνικά την είδαν ντίβες όλες ... έχει ν πέσει πειναααααα

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Πέρασμα μ φωτεινή πριν κανα 2 βδομάδας στο βενους πατάτα μεγάλη τσάμπα τ 50 αρικο... Λένα πάλι στο βενους τσάμπα 60 ήθελε κ +20+10  γ ν τ βγάλει τ ζώων...η μόνη που δ τ χει πολύ αλλά είναι καλό παιδί Βερόνικα .. από μένα μαύρο ν κλείσουν που ξαφνικά την είδαν ντίβες όλες ... έχει ν πέσει πειναααααα

ετσι φιλε..μακρια παιδια μακρια απ τις ντιβες που το παιζουν και γκομενες..τζαμπα λεφτα να ξερετε..ουτε μασαζ καλο και για να κανουν κολπο μας το βγαζουν ξινο..και ουτε ξερουν να το κανουν και καλα..

pa2004

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
  Μετά από πολύ καιρό είπα να επανέρθω. Καλησπερίζω τις παλιοσειρές και μη.Δυστυχώς τα μαγαζιά έχουν πάρει την κάτω βόλτα γι' αυτό οι επισκέψεις μας έχουν γίνει πολύ πιο σπάνιες. Είτε από υπηρεσίες, είτε από κοπέλες ας είναι μαγαζιά free ή πριβέ.
Τέλοσπάντων να δώσω μια πρόσφατη αναφορά από Μάγκυ: παρούσες 3 κοπέλες (η ίδια, Ηρώ Λετονή από Καραμανλή και Δέσποινα ''new entry''). Πέρασμα με την τελευταία όπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το μασάζ και το δεύτερο σκέλος. Κατ' εμέ όμως value for money τα 70€ δεν είναι πλέον (μόνο μια τα τιμούσε η Νικολέττα)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
   Μετά από πολύ καιρό είπα να επανέρθω. Καλησπερίζω τις παλιοσειρές και μη.Δυστυχώς τα μαγαζιά έχουν πάρει την κάτω βόλτα γι' αυτό οι επισκέψεις μας έχουν γίνει πολύ πιο σπάνιες. Είτε από υπηρεσίες, είτε από κοπέλες ας είναι μαγαζιά free ή πριβέ.
Τέλοσπάντων να δώσω μια πρόσφατη αναφορά από Μάγκυ: παρούσες 3 κοπέλες (η ίδια, Ηρώ Λετονή από Καραμανλή και Δέσποινα ''new entry''). Πέρασμα με την τελευταία όπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το μασάζ και το δεύτερο σκέλος. Κατ' εμέ όμως value for money τα 70€ δεν είναι πλέον (μόνο μια τα τιμούσε η Νικολέττα)
True story! Και η Κάτια τιμάει τα λεφτά της αλλά έχει σταματήσει. Εξαιρετικό στοματικό.
Όσο για τη Δέσποινα δεν είναι new entry αλλά old entry! Ήταν και πριν 2 χρόνια στη Μάγγυ. Δεν είναι απλά πολύ καλή είναι ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ! Σε κάνει τούρμπο και μετά σε ξεζουμίζει! RESPECT απλά!

Πάντως ρε παίδες μην παίρνετε και τόσο σοβαρά όλα αυτά τα μαγαζιά. Για να περνάμε καλά είναι, τίποτα παραπάνω. Ούτε τον ανδρισμό μας θα τονώσουν, ούτε τίποτα από όλα αυτά τα τρελά που κατά καιρούς γράφετε και παλιότερα είχα γράψει κι εγώ ομολογώ. Ας το δούμε σαν συνεργασία. Οι κοπέλες κάνουν αυτή τη δουλειά για εύκολο χρήμα, εμείς πάμε για εύκολο σεξ. End of the story. Όλα τ'άλλα είναι δικά μας απωθημένα που καλό είναι να μην τα ρίχνουμε σε αυτά τα κορίτσια. Όσες δεν είναι καλές, απλά μην ξαναπάτε.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
True story! Και η Κάτια τιμάει τα λεφτά της αλλά έχει σταματήσει. Εξαιρετικό στοματικό.
Όσο για τη Δέσποινα δεν είναι new entry αλλά old entry! Ήταν και πριν 2 χρόνια στη Μάγγυ. Δεν είναι απλά πολύ καλή είναι ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ! Σε κάνει τούρμπο και μετά σε ξεζουμίζει! RESPECT απλά!

Πάντως ρε παίδες μην παίρνετε και τόσο σοβαρά όλα αυτά τα μαγαζιά. Για να περνάμε καλά είναι, τίποτα παραπάνω. Ούτε τον ανδρισμό μας θα τονώσουν, ούτε τίποτα από όλα αυτά τα τρελά που κατά καιρούς γράφετε και παλιότερα είχα γράψει κι εγώ ομολογώ. Ας το δούμε σαν συνεργασία. Οι κοπέλες κάνουν αυτή τη δουλειά για εύκολο χρήμα, εμείς πάμε για εύκολο σεξ. End of the story. Όλα τ'άλλα είναι δικά μας απωθημένα που καλό είναι να μην τα ρίχνουμε σε αυτά τα κορίτσια. Όσες δεν είναι καλές, απλά μην ξαναπάτε.
α ρε πσιχ φαν φιλαρακο κι εδω συμφωνουμε νικολλετα μμ κορυφη δυστυχως σταματησε...η δεσποινα ποου περασες εμφανισιακα πως ειναι?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom