Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

Stifler25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Πηγα και εγω στην κυρια της νεας κρηνης δρακοπουλου ψηλα.για τα χρονακια της αρκετα καλη στην εμφανιση.απο μασαζ λιγα πραγματα συνεχως εθαβε τις αλλες συναδελφισσες της ενω αυτη ξερει καλα το επαγγελμα.πολυλογου στο φουλ  μονη της μου προτεινε το happy end με χειρομαλαξη για να φυγουν οι τοξινες .πηρα και το happy end στα 20 ευρω πεταξε εξω τις βυζαρες της και τελεισα με ωραια χειρομαλαξη δικια της.για μια φορα ειναι η ιστορια δεν θα ξανατιμηθει την βλεπω αρκετα υπερτιμημενη σε υπηρεσιες

Καλησπέρα φίλε μου, είμαι καινούργιος στο Forum.
Αν μπορείς στειλε μου pm το τηλεφωνο της κυριας για να την επισκεφτω
Ευχαριστώ!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλώς επέστρεψες στο νήμα, φίλε, μου! Μας έλειψαν οι περιγραφές-ενημερώσεις σου!!
Συμφωνώ με όσα γράφεις!! Να μας γράφεις για ότι καλό βρίσκεις, ιδιαίτερα για κανένα μιλφ που τις έχεις κι αδυναμία... Μην χανόμαστε...
Σε κάθε περίπτωση: καλά να περνάς...!!!

Καλή εβδομάδα φίλε Akarnan

Καλά να περνάς και να μας δίνεις πάντα την εύστοχες παρατηρήσεις σου.

Σέκερης

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες γνωριζετε κανα μασατζιδικο στην δυτικη θεσσαλονικη?? :tits: :tits: :tits:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96

amateursalonica

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
σόρρυ που το έγραψα έξω και όχι σε πμ αλλά στους καινούριους χρήστες λέει δεν επιτρέπεται να στείλουν πμ πριν συμπληρώσουν 5 ποστ

οπότε γράφω για να συμπληρώσω :)

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Εχω γραψει διαφορα για την Βανα στους Αμπελόκηπους και θετικα αλλα και αρνητικα. Πηγα προχθες και εκανα με την Ελισαβετ. Μετριο ανάστημα κορμαρα μελαχρινη με μαυρο καρε.
Διαρκεια γυρω στα 50 λεπτα και γουσταρα καργα...

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Εχω γραψει διαφορα για την Βανα στους Αμπελόκηπους και θετικα αλλα και αρνητικα. Πηγα προχθες και εκανα με την Ελισαβετ. Μετριο ανάστημα κορμαρα μελαχρινη με μαυρο καρε.
Καλημερα φιλε...
πμ για να επισκευτώ...

• Like
Αντιδράσεις: akissg

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
επισκεψη προ ημερων στη εβιτα και τριψιμο με τη σοφια... φανταζομαι οι περισσοτεροι την γνωριζετε, απλα να επισημαινω το ΥΠΕΡΟΧΟ γλειφοκωλι που κανει αυτο το κοριτσι, η καλυτερα μεγαλοκοπελα!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36

Εκανε τιποτε η μονο ετριβε ?

gerompixtis

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη προ ημερων στη εβιτα και τριψιμο με τη σοφια... φανταζομαι οι περισσοτεροι την γνωριζετε, απλα να επισημαινω το ΥΠΕΡΟΧΟ γλειφοκωλι που κανει αυτο το κοριτσι, η καλυτερα μεγαλοκοπελα!
Προσοχη μονο μην μας γινει συνηθεια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Αν έχεις χρήμα για πέταμα να πας!!!
Aυτο μαν ειναι σχετικο μπορω να σε πω οτι ναι μεν αθλιος χωρος συν που χει το κοπροσκυλο εκει αλλα σε υπηρεσιες εγω προσωπικα περναω μια χαρα μαζι της με μονη εξαιρεση την πιπα που πραγματικα ειναι αθλια

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Aυτο μαν ειναι σχετικο μπορω να σε πω οτι ναι μεν αθλιος χωρος συν που χει το κοπροσκυλο εκει αλλα σε υπηρεσιες εγω προσωπικα περναω μια χαρα μαζι της με μονη εξαιρεση την πιπα που πραγματικα ειναι αθλια
Άθλιος χωρος με κοπροσκυλο και αθλια πιπα, δεν εμεινε και τιποτα αλλο αδερφε. Ποσω μαλλον οταν παιρνει και 50-60 ευρω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Άθλιος χωρος με κοπροσκυλο και αθλια πιπα, δεν εμεινε και τιποτα αλλο αδερφε. Ποσω μαλλον οταν παιρνει και 50-60 ευρω
Kι ομως φιλος στα περαιτερω ειναι πολλη καλη δεν εκλαψα ποτε τα φραγκα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom