Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
Πηγα και εγω στην κυρια της νεας κρηνης δρακοπουλου ψηλα.για τα χρονακια της αρκετα καλη στην εμφανιση.απο μασαζ λιγα πραγματα συνεχως εθαβε τις αλλες συναδελφισσες της ενω αυτη ξερει καλα το επαγγελμα.πολυλογου στο φουλ  μονη της μου προτεινε το happy end με χειρομαλαξη για να φυγουν οι τοξινες .πηρα και το happy end στα 20 ευρω πεταξε εξω τις βυζαρες της και τελεισα με ωραια χειρομαλαξη δικια της.για μια φορα ειναι η ιστορια δεν θα ξανατιμηθει την βλεπω αρκετα υπερτιμημενη σε υπηρεσιες

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επίσκεψη μεσοβδόμαδα στην Παπαναστασίου. Παρούσες Αλεξάνδρα, Κατερίνα, νέα βουλγάρα μικροσκοπική και αντιεπικοινωνιακή.
Ετιμήθη η Κατερίνα. Είναι ελληνίδα 30+ χρονών 173 cm 58 kg με πολλά σημάδια χαλάρωσης λόγω χασίματος πολλών κιλών που είχε στο παρελθόν. Ωραίο πρόσωπο και ωραίο καρρέ μαλλάκι σγουρό. Στα του αγώνα πολύ τρυφερή αν και λίγο professional με ατάκες τύπου «μωρό μου» σε εμπλοκή. Προσφέρει και πρωκτικό με +20 € αλλά δεν έγινε. Στήνεται πολύ καλά και τον τρώει βαθιά και αδιαμαρτύρητα. Επίσης δεν κάνει CIM/CIF. Δύο κουφά highlights :
Στο reverse cow η κοιλίτσα της έπεφτε στο βάθος της διείσδυσης στα αρχίδια μου και μου τα χάιδευε ! (Πρώτη φορά μου συνέβη σε 35+ χρόνια καριέρας)
Δυο λεπτά αφότου μπήκε στο δωμάτιο μπήκε και η Αλεξάνδρα - προφανώς προσυνεννοημένα -
προτείνοντας τρίο το οποίο αφενός δεν μου αρέσει και αφετέρου δεν είχα τα χρήματα .....

Στην Παπαναστασίου 5 παρουσίες,
Στέλλα η μικρή guest star,
Αλεξάνδρα η αδύνατη "γυναίκα πύραυλος",
Σοφία, η αγαπημένη μου diva
Φρύνη, η "νέα και στο κρεβάτι είναι ωραία"
Επίσκεψη με Κατερίνα. Εξελίσσεται σε μεγάλο Αστέρι. Μασάζ επαγγελματία, στα του αγώνα πάντα ήταν πολύ καλή, τώρα προσεγγίζει το τέλειο.
Μπράβο Κατερινάκι!!!

Να περνάμε καλά και τα κορίτσια να μην ξεχνάν να μας προσέχουν.

• Like
Αντιδράσεις: grav

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλώς τον φίλο μου τον Mr Bean.

Mr Bean  Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Ο μαθητής σου, που ΚΑΙ εγώ,  είχα την τύχη,  χάρη σ' έσενα  Mr Bean, να πάρω " τον καλό τον δρόμο" :knockinb:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Καλώς τον φίλο μου τον Mr Bean.

Mr Bean  Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Ο μαθητής σου, που ΚΑΙ εγώ,  είχα την τύχη,  χάρη σ' έσενα  Mr Bean, να πάρω " τον καλό τον δρόμο" :knockinb:

Την καλησπέρα μου,μας έλειψες...
Ελπίζω να μείνεις γιατί το θρεντ σ'έχει ανάγκη  ;)

• Like
Αντιδράσεις: kavler

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για Παπαναστασιου που γραφτηκαν προ λιγου? Που ακριβως ειναι αυτο? θελει να πας συστημενος? τι τιμες παιζουν? ευχαριστω εκ των προτερων.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Επίσκεψη με Κατερίνα. Εξελίσσεται σε μεγάλο Αστέρι. Μασάζ επαγγελματία, στα του αγώνα πάντα ήταν πολύ καλή, τώρα προσεγγίζει το τέλειο.
Μπράβο Κατερινάκι!!!

ξεχασες τη Ρενα που επανηλθε

αλλα νομιζω πως κ αυτη δεν ερχεται καθε μερα

γιαυτο κ δε θα τη πετυχες ;)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για Παπαναστασιου που γραφτηκαν προ λιγου? Που ακριβως ειναι αυτο? θελει να πας συστημενος? τι τιμες παιζουν? ευχαριστω εκ των προτερων.
δυστυχως ναι θελει να πας συστημενος

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
κανα καλο παιδι που οταν παει να θελει να με παρει μαζι του ? :P

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Την καλησπέρα μου,μας έλειψες...
Ελπίζω να μείνεις γιατί το θρεντ σ'έχει ανάγκη  ;)

Καλησπέρα azazel

Δεν χάθηκα ποτέ ρε φίλε, απλά σταμάτησα να γράφω γιατί δεν υπάρχουν ποια  πραγματικά μαγαζιά για μασάζ και καλά προγράμματα.
Πριν 3 χρόνια, υπήρχαν πραγματικά 4-5 καλά μαγαζιά.
Δεν κοιτούσαν να σου πάρουν τα λεφτά και να σου δώσουν ΤΙΠΟΤΑ.
Σήμερα μόνο 1+1 καλά μαγαζία υπάρχουν και με πολύ δυσκολία.
Απορώ, με μερικούς νέους φίλους μας, εδώ μέσα που δέχονται να δώσουν +20Euro για να βγάλει η άλλη την μπλούζα τους και να τους κάνει χειρομαλάξη.
Ρε παιδιά ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?
Αν δεν παρέχουν το σύνολο των υπηρεσιών  που θέλετε, δεν είναι κακό, ΦΥΓΕΤΕ.
Εγώ θυμάμαι, πριν χρόνια πολλά, είχα φύγει από 2 μαγαζιά και ας με παρακαλούσαν δήθεν "ότι κάνουν τα καλύτερο μασάζ" και ότι "άλλο είναι το μασάζ και άλλο το πρόγραμμα ".
Απλά μιλήστε τους, "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ", " ΚΑΛΕΣ υπηρεσίες ήρθαμε να αγοράσουμε".
Τι παρέχετε οκ.
Δεν τις παρέχετε, φεύγουμε.
Τις παρέχετε ΚΑΛΑ, θα ξαναέρθουμε και θα ξαναέρθουμε.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλησπέρα azazel

Δεν χάθηκα ποτέ ρε φίλε, απλά σταμάτησα να γράφω γιατί δεν υπάρχουν ποια  πραγματικά μαγαζιά για μασάζ και καλά προγράμματα.
Πριν 3 χρόνια, υπήρχαν πραγματικά 4-5 καλά μαγαζιά.
Δεν κοιτούσαν να σου πάρουν τα λεφτά και να σου δώσουν ΤΙΠΟΤΑ.
Σήμερα μόνο 1+1 καλά μαγαζία υπάρχουν και με πολύ δυσκολία.
Απορώ, με μερικούς νέους φίλους μας, εδώ μέσα που δέχονται να δώσουν +20Euro για να βγάλει η άλλη την μπλούζα τους και να τους κάνει χειρομαλάξη.
Ρε παιδιά ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?
Αν δεν παρέχουν το σύνολο των υπηρεσιών  που θέλετε, δεν είναι κακό, ΦΥΓΕΤΕ.
Εγώ θυμάμαι, πριν χρόνια πολλά, είχα φύγει από 2 μαγαζιά και ας με παρακαλούσαν δήθεν "ότι κάνουν τα καλύτερο μασάζ" και ότι "άλλο είναι το μασάζ και άλλο το πρόγραμμα ".
Απλά μιλήστε τους, "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ", " ΚΑΛΕΣ υπηρεσίες ήρθαμε να αγοράσουμε".
Τι παρέχετε οκ.
Δεν τις παρέχετε, φεύγουμε.
Τις παρέχετε ΚΑΛΑ, θα ξαναέρθουμε και θα ξαναέρθουμε.
Πάρα πολύ σωστός ο παίχτης!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Μπράβο Κατερινάκι!!!

Για μένα καλύτερη απόδοση η Στέλλα, και έπειτα και λόγω παρουσίας η Φρύνη. Βρήκα το νέο μου στάνταρ. Θα επιλεχθεί για πολοστή φορά εντός της εβδομάδας.

Litmanen13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδες,
ειχα ρωτήσει και παλιότερα αλλα φως δεν είδα.
Λοιπον η ερώτηση είναι η εξής:
υπάρχει κάποιο μασαζοφραπετζίδικο που να λειτουργεί βραδυνές ώρες; (11-12-1-2)
:think: :think:

amateursalonica

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
εγώ έχω πάει μόνο μία φορά στην ζωή μου σε τέτοιο "μαγαζί"
ήταν πριν περίπου 1 χρόνο και ήταν στο aqua spa (τότε λεγόταν olgas day spa νομίζω)

ήταν 3 κοπέλες, πήρα μία μελαχρινή (Ράνια), μέτριο μασάζ, καλός φραπές, με άφησε να χουφτώνω κώλο και βυζιά

τώρα σκέφτομαι να πάω άλλη μία φορά, δεν βγάζω πολύ άκρη με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα
μάλλον θα ξαναπάω στο ίδιο
ειδικά τώρα που διάβασα από κάποιον ότι έχουν προσθέσει και στοματικό
ακριβό βέβαια όλο μαζί

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Και το καλό είναι ότι δεν έχει κανένα site που για να επικοινωνήσεις με το κατάστημα και να σε ρωτάει πόσο κάνει 7+5.
Σε κάποια όταν είναι να στείλεις μήνυμα ή να εμφανίσει το τηλ, σε ρωτούσε. Τι να σας πω, φροντιστήριο έτρεχα.......

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδες,
ειχα ρωτήσει και παλιότερα αλλα φως δεν είδα.
Λοιπον η ερώτηση είναι η εξής:
υπάρχει κάποιο μασαζοφραπετζίδικο που να λειτουργεί βραδυνές ώρες; (11-12-1-2)
:think: :think:
Δεν υπαρχει

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Και το καλό είναι ότι δεν έχει κανένα site που για να επικοινωνήσεις με το κατάστημα και να σε ρωτάει πόσο κάνει 7+5.
Σε κάποια όταν είναι να στείλεις μήνυμα ή να εμφανίσει το τηλ, σε ρωτούσε. Τι να σας πω, φροντιστήριο έτρεχα.......
:think: :think: :think: :think:

υγ εισαι εδω καμια δεκαρια χρονια
  κ ακομα να μαθεις να κανεις παραθεση :cheesy:

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Πέρασμα πριν από λίγες μέρες από Angels Spa στη Β. Όλγας.
Παρούσες δυο κοπέλες: Εύη(έχω αναφερθεί σε παλιά κριτική 30+ ετών)και μία νέα ονόματι Μαρίνα,μελαχρινή αρκετά καλή(γύρο στα 25 την έκοψα)η οποία θα τιμηθεί σε επόμενη επίσκεψη.
Πέρασμα με την Εύη διότι την ιδρώνει τη φανέλα και δεν τσιγκουνεύεται(μέχρι να μάθω για τη καινούρια).Πήρα το πρόγραμμα με μασάζ, :pipa2:   :fuck2: με εναλλαγές...
Χρόνος: 50min. Κόστος: 70 Ευρώ.(Πρέπει όμως να πας συστημένος γιατί τρως ...πετσέτα)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Όταν μου χρειάζεται πάω φροντιστήριο. 40 ευρώ την ώρα μου παίρνει. Αλλα τα δίνω όταν μου χρειάζεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom