tonymontana23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Γιαυτην εδώ ξερει κανει τπτ? λεω να επισκεφτω μεσα στηνεβδομαδα αλλα το κοβω για πετσετα..
Επίσκεψη μεσοβδόμαδα στην Παπαναστασίου. Παρούσες Αλεξάνδρα, Κατερίνα, νέα βουλγάρα μικροσκοπική και αντιεπικοινωνιακή.
Ετιμήθη η Κατερίνα. Είναι ελληνίδα 30+ χρονών 173 cm 58 kg με πολλά σημάδια χαλάρωσης λόγω χασίματος πολλών κιλών που είχε στο παρελθόν. Ωραίο πρόσωπο και ωραίο καρρέ μαλλάκι σγουρό. Στα του αγώνα πολύ τρυφερή αν και λίγο professional με ατάκες τύπου «μωρό μου» σε εμπλοκή. Προσφέρει και πρωκτικό με +20 € αλλά δεν έγινε. Στήνεται πολύ καλά και τον τρώει βαθιά και αδιαμαρτύρητα. Επίσης δεν κάνει CIM/CIF. Δύο κουφά highlights :
Στο reverse cow η κοιλίτσα της έπεφτε στο βάθος της διείσδυσης στα αρχίδια μου και μου τα χάιδευε ! (Πρώτη φορά μου συνέβη σε 35+ χρόνια καριέρας)
Δυο λεπτά αφότου μπήκε στο δωμάτιο μπήκε και η Αλεξάνδρα - προφανώς προσυνεννοημένα -
προτείνοντας τρίο το οποίο αφενός δεν μου αρέσει και αφετέρου δεν είχα τα χρήματα .....
Καλώς τον φίλο μου τον Mr Bean.
Mr Bean Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Ο μαθητής σου, που ΚΑΙ εγώ, είχα την τύχη, χάρη σ' έσενα Mr Bean, να πάρω " τον καλό τον δρόμο"
ξεχασες τη Ρενα που επανηλθεΣτην Παπαναστασίου 5 παρουσίες,
Στέλλα η μικρή guest star,
Αλεξάνδρα η αδύνατη "γυναίκα πύραυλος",
Σοφία, η αγαπημένη μου diva
Φρύνη, η "νέα και στο κρεβάτι είναι ωραία"
Επίσκεψη με Κατερίνα. Εξελίσσεται σε μεγάλο Αστέρι. Μασάζ επαγγελματία, στα του αγώνα πάντα ήταν πολύ καλή, τώρα προσεγγίζει το τέλειο.
Μπράβο Κατερινάκι!!!
Να περνάμε καλά και τα κορίτσια να μην ξεχνάν να μας προσέχουν.
δυστυχως ναι θελει να πας συστημενοςΜπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για Παπαναστασιου που γραφτηκαν προ λιγου? Που ακριβως ειναι αυτο? θελει να πας συστημενος? τι τιμες παιζουν? ευχαριστω εκ των προτερων.
Την καλησπέρα μου,μας έλειψες...
Ελπίζω να μείνεις γιατί το θρεντ σ'έχει ανάγκη ;)
Πάρα πολύ σωστός ο παίχτης!Καλησπέρα azazel
Δεν χάθηκα ποτέ ρε φίλε, απλά σταμάτησα να γράφω γιατί δεν υπάρχουν ποια πραγματικά μαγαζιά για μασάζ και καλά προγράμματα.
Πριν 3 χρόνια, υπήρχαν πραγματικά 4-5 καλά μαγαζιά.
Δεν κοιτούσαν να σου πάρουν τα λεφτά και να σου δώσουν ΤΙΠΟΤΑ.
Σήμερα μόνο 1+1 καλά μαγαζία υπάρχουν και με πολύ δυσκολία.
Απορώ, με μερικούς νέους φίλους μας, εδώ μέσα που δέχονται να δώσουν +20Euro για να βγάλει η άλλη την μπλούζα τους και να τους κάνει χειρομαλάξη.
Ρε παιδιά ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?
Αν δεν παρέχουν το σύνολο των υπηρεσιών που θέλετε, δεν είναι κακό, ΦΥΓΕΤΕ.
Εγώ θυμάμαι, πριν χρόνια πολλά, είχα φύγει από 2 μαγαζιά και ας με παρακαλούσαν δήθεν "ότι κάνουν τα καλύτερο μασάζ" και ότι "άλλο είναι το μασάζ και άλλο το πρόγραμμα ".
Απλά μιλήστε τους, "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ", " ΚΑΛΕΣ υπηρεσίες ήρθαμε να αγοράσουμε".
Τι παρέχετε οκ.
Δεν τις παρέχετε, φεύγουμε.
Τις παρέχετε ΚΑΛΑ, θα ξαναέρθουμε και θα ξαναέρθουμε.
Στην Παπαναστασίου 5 παρουσίες,
Στέλλα η μικρή guest star,
Αλεξάνδρα η αδύνατη "γυναίκα πύραυλος",
Σοφία, η αγαπημένη μου diva
Φρύνη, η "νέα και στο κρεβάτι είναι ωραία"
Επίσκεψη με Κατερίνα. Εξελίσσεται σε μεγάλο Αστέρι. Μασάζ επαγγελματία, στα του αγώνα πάντα ήταν πολύ καλή, τώρα προσεγγίζει το τέλειο.
Μπράβο Κατερινάκι!!!
Για μένα καλύτερη απόδοση η Στέλλα, και έπειτα και λόγω παρουσίας η Φρύνη. Βρήκα το νέο μου στάνταρ. Θα επιλεχθεί για πολοστή φορά εντός της εβδομάδας.
Να περνάμε καλά και τα κορίτσια να μην ξεχνάν να μας προσέχουν.
Δεν υπαρχειΚαλησπέρα παιδες,
ειχα ρωτήσει και παλιότερα αλλα φως δεν είδα.
Λοιπον η ερώτηση είναι η εξής:
υπάρχει κάποιο μασαζοφραπετζίδικο που να λειτουργεί βραδυνές ώρες; (11-12-1-2)
Και το καλό είναι ότι δεν έχει κανένα site που για να επικοινωνήσεις με το κατάστημα και να σε ρωτάει πόσο κάνει 7+5.
Σε κάποια όταν είναι να στείλεις μήνυμα ή να εμφανίσει το τηλ, σε ρωτούσε. Τι να σας πω, φροντιστήριο έτρεχα.......