Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Καλησπέρα azazel

Δεν χάθηκα ποτέ ρε φίλε, απλά σταμάτησα να γράφω γιατί...
Καλώς επέστρεψες στο νήμα, φίλε, μου! Μας έλειψαν οι περιγραφές-ενημερώσεις σου!!
Συμφωνώ με όσα γράφεις!! Να μας γράφεις για ότι καλό βρίσκεις, ιδιαίτερα για κανένα μιλφ που τις έχεις κι αδυναμία... Μην χανόμαστε...
Σε κάθε περίπτωση: καλά να περνάς...!!!

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν από λίγες μέρες από Angels Spa στη Β. Όλγας.
Παρούσες δυο κοπέλες: Εύη(έχω αναφερθεί σε παλιά κριτική 30+ ετών)και μία νέα ονόματι Μαρίνα,μελαχρινή αρκετά καλή(γύρο στα 25 την έκοψα)η οποία θα τιμηθεί σε επόμενη επίσκεψη.
Πέρασμα με την Εύη διότι την ιδρώνει τη φανέλα και δεν τσιγκουνεύεται(μέχρι να μάθω για τη καινούρια).Πήρα το πρόγραμμα με μασάζ, :pipa2:  :fuck2: με εναλλαγές...
Χρόνος: 50min. Κόστος: 70 Ευρώ.(Πρέπει όμως να πας συστημένος γιατί τρως ...πετσέτα)
Υπαρχει angel spa στην Βασ.Ολγας? Νομιζα εχει διπλα στο Carrefour μονο

papa112

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στην vana spa ποια ειναι η γνωμη σας;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Πέρασμα πριν από λίγες μέρες από Angels Spa στη Β. Όλγας.
Παρούσες δυο κοπέλες: Εύη(έχω αναφερθεί σε παλιά κριτική 30+ ετών)και μία νέα ονόματι Μαρίνα,μελαχρινή αρκετά καλή(γύρο στα 25 την έκοψα)η οποία...
...Mαρίνα είναι βουλγάρα 29 ετών με καλούτσικο σώμα & μέτριες υπηρεσίες: μασάζ χαίδεμα,πίπα με καπότα και χωρίς συμμετοχή! Ή προϋπηρεσία της στο body free έχει επηρεάσει την όλη της συμπεριφορά προς τον πελάτη! Δεν θα ξανά τιμηθεί!

Maraki95

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα με λένε Μαίρη και προσφέρω επαγγελματικό και χαλαρωτικό μασάς λεπτομέριες πμ

• Like
Αντιδράσεις: npap2

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Welcome Μαρία αλλά μήπως είσαι σε λάθος thread? :think: εδώ είναι μασάζ Θεσσαλονίκης και συ στο προφίλ σου λες ότι είσαι Αθήνα. Εκτός αν ήρθες για λίγο

nikos_nikolas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
2
Πόντοι
0
kalispera kurioi,eimai neo melos alla kairo sto xwro kai poluuuuu kairo anagnwstis tou forum!!!8a dwsw oso mporw perissoteres plirofories g oti xerw gia na boi8isw tous filous!!!ta filia mou
warnwarn.gif
 Δεν[/URL] επιτρέπονται greeklish στο site.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
kalispera kurioi,eimai neo melos alla kairo sto xwro kai poluuuuu kairo anagnwstis tou forum!!!8a dwsw oso mporw perissoteres plirofories g oti xerw gia na boi8isw tous filous!!!ta filia mou
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Δεν επιτρέπονται greeklish στο site.[/color]
[/quote]Να γραφεις ελληνικα

nikos_nikolas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Συγγνωμη για το σφαλμα μου κυριοι,δε θα επαναληφθει....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
παρτε τη πυροσβεστικη φωτια στα μνμτα απο το μαρακι95  :2funny:

ενα μαρακι μας ζωντανεψε το θρεντ

καλημερα σας κυριοι  :dancing:

Geoperi

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας παίδες. Καλώς σας βρίσκω στην όμορφη παρέα σας.. Παρακολουθώ εδώ καιρό το σαιτ κ οφείλω να συγχαρώ πολλούς από σας για τις ωραίες περιγραφές σας.. Θα ήθελα την βοήθεια σας.. Παλιά πήγαινα στην Μάγκι.. Αρκετές κοπέλες, ποιοτικό μασάζ κ στο τέλος εκτόνωση... Όχι μ όλες αλλά είχε αρκετές που άξιζαν.. Μπορεί κάποιος να μ ενημέρωση που ακριβώς βρίσκεται πλέον;; Σας ευχαριστώ 

Geoperi

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Κ να σας ενημερώσω για την τελευταία μου επίσκεψη. Στη κυρία μιλφ στη κρηνη.. Έκλεισα το ραντεβού τηλεφωνικά στη σχετική αγγελία. Η συνεννόηση έγινε για μασάζ σ όλο το σώμα κ τιτ άλλο. Ούτε την ρώτησα κιόλας. Το βρήκα σχετικά εύκολα.. Ωραίο διαμέρισμα..Με το που μπήκα την είδα να κάθεται σ ένα μικρό γραφείο κ να ασχολείται με το λαπτοπ της. Στην ουσία στην είσοδο του σπιτιού είναι κ το σαλόνι της.. Έχει κάποια όργανα γυμναστικής κ στο βάθος είναι το μασαζοκρεβατο δίπλα στη μπαλκονοπορτα. Κατευθείαν συστήθηκαμε . Με ρώτησε αν θέλω να κάνω ντους. Ξεντυθηκα τελείως μπροστά της κ με κατευθυνε στο χολ όπου βρίσκεται το μπάνιο στα δεξιά.. Μπήκα έκανα το ντουζακι. Βγαίνω κ ξαπλώνω γυμνός στο κρεβάτι. Κατά τη διάρκεια του μασάζ το οποίο έχει γνώσεις με πληροφορουσε τι ακριβώς κάνει (τεχνικές) κτλ. Ήταν λίγο κουραστικό αυτό. Έβαλε κ ένα μηχάνημα, που υποτίθεται βοηθά την κυκλοφορία του αίματος. Γυρνάω ανάσκελα μετά από αρκετή ώρα. Κ με ρωτά αν θέλω happy ending. Το δέχομαι.. Βγάζει την μπλούζα και το σουτιέν της. Βυζια ωραία για την ηλικία της. Μεγάλα κ όχι πεσμένα. Φυσικά. Η κοιλιά ψιλό χάλια. Σαν να είχε κυτταρίτιδα στη κοιλιά ένα πράγμα. Κωλος πιο αδιάφορος. Δεν είχε πολύ ψωμί εκεί που την χουφτώνα.. Το πεομασαζ δε βιαζόταν. Είχε αργό σταθερό τέμπο όπου κ ήρθε το τέλος. Κόστος 30€+20€.

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Πριν καμια βδομαδα επισκεψη στα κοριτσια στην παπαφη ( η αγγελια στην ΧΕ ψαξτε την ΔΕΝ εχω τηλεφωνο και ειναι free).
Πηρα τηλ και ειχε αποθηκευμένο το νουμερο μου οποτε δεν ξανασυστηθηκαμε. Μεχρι τώρα δοκίμασα με Γιουλη και Νικη ηθελα να παρω Νικη αλλα ήταν μια Μαιρη μονο. Στα του αγωνα τωρα. Ενω πηγε βουρ στον πατσα απο μονος την είπα ενα μασαζακι πρωτα. Περιορίστηκε στους ομως και ο τρόπος που εκανε ηταν εκνευριστικός.
Οταν γυρισα φιλια και γλυψιματα διεκπεραιωτικα. Πιπα ψιλοαδιαφορη. Σεξ σε διαφορες στασεις.
Δεν λεω οτι δεν προσπαθουσε απλα τοσα ηξερε τοσα εκανε. Πολυ συμπαθητικη και γλυκια κοπελα αλλα μεχρι εκει.
Αρκετα ψηλη με πιασιματα και σφιχτο κορμι με κοιλίτσα ομως. Αλλα στηθος ανυπαρκτο.
Κανενα μισαωρο το συνολο στα 50 ευρω.
Χώροι, μπανιο και καθαριότητα σε νορμαλ επίπεδα.
Αν ξαναπαω και δεν πετυχω την Νικη (για να μου φυγει επιτελους) και δεν εχει ερθει καλυτερη απο τις 3 προηγουμενες μαλλον θα κανω μεταβολη.
Το μεγαλυτερο αρνητικο ηταν πως σε ολη την διαρκεια απο διπλα ακουγόταν τηλεόραση τηλεφωνα να βαρανε και ομιλίες.
Αν δεν μου επεφτε κοντα μαλλον θα το εκοβα

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Πριν καμια βδομαδα επισκεψη στα κοριτσια στην παπαφη ( η αγγελια στην ΧΕ ψαξτε την ΔΕΝ εχω τηλεφωνο και ειναι free).
Πηρα τηλ και ειχε αποθηκευμένο το νουμερο μου οποτε δεν ξανασυστηθηκαμε. Μεχρι τώρα δοκίμασα με Γιουλη και Νικη ηθελα να παρω Νικη αλλα ήταν μια Μαιρη μονο. Στα του αγωνα τωρα. Ενω πηγε βουρ στον πατσα απο μονος την είπα ενα μασαζακι πρωτα. Περιορίστηκε στους ομως και ο τρόπος που εκανε ηταν εκνευριστικός.
Οταν γυρισα φιλια και γλυψιματα διεκπεραιωτικα. Πιπα ψιλοαδιαφορη. Σεξ σε διαφορες στασεις.
Δεν λεω οτι δεν προσπαθουσε απλα τοσα ηξερε τοσα εκανε. Πολυ συμπαθητικη και γλυκια κοπελα αλλα μεχρι εκει.
Αρκετα ψηλη με πιασιματα και σφιχτο κορμι με κοιλίτσα ομως. Αλλα στηθος ανυπαρκτο.
Κανενα μισαωρο το συνολο στα 50 ευρω.
Χώροι, μπανιο και καθαριότητα σε νορμαλ επίπεδα.
Αν ξαναπαω και δεν πετυχω την Νικη (για να μου φυγει επιτελους) και δεν εχει ερθει καλυτερη απο τις 3 προηγουμενες μαλλον θα κανω μεταβολη.
Το μεγαλυτερο αρνητικο ηταν πως σε ολη την διαρκεια απο διπλα ακουγόταν τηλεόραση τηλεφωνα να βαρανε και ομιλίες.
Αν δεν μου επεφτε κοντα μαλλον θα το εκοβα
*με Γιουλη και Αλεξια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom