Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (10 μέλη και 31 επισκέπτες)

alex81

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Like
4
Πόντοι
0
Επισκεψη προχθες στην Βανα.3 κοπέλες, περασα μεσα με την Ευα...Πιτσιρικα...πολυ καλο μασαζ...ανευ πετσετας!!...Θα ξανατιμηθει

Celer

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα παλικάρια...κανένα αξιόλογο στην θεσσαλονίκη έχουμε ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.652
Πόντοι
7.095
Το Ανδρεα γεωργιου για καποιους που ρωτησαν μαλλον ειναι πετσεταδικο
Φανταστειτε εχει προγραμμα για ζευγαρια.
Εχει ομως ενα αλογο στην υποδοχη....αλλο πραγμα

k3nuri3s_kop3l3s

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους μασαζολάτρεις!!Επίσκεψη προ μερικών ημερών στην ανδρέου γεωργίου, όπου δεν παίζει τίποτα εκτός από μασάζ. Προτίμησα την μελαχρινή που είναι και η πιο δυνατή,απίστευτο μασάζ και φοβερός χώρος.. Για το μασάζ πέφτει πετσέτα με ένα μιας χρήσης βρακί!!!Αυτά τα ολίγα....

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Καλησπέρα στους μασαζολάτρεις!!Επίσκεψη προ μερικών ημερών στην ανδρέου γεωργίου, όπου δεν παίζει τίποτα εκτός από μασάζ. Προτίμησα την μελαχρινή που είναι και η πιο δυνατή,απίστευτο μασάζ και φοβερός χώρος.. Για το μασάζ πέφτει πετσέτα με ένα μιας χρήσης βρακί!!!Αυτά τα ολίγα....
Εσώρουχο και πετσετα μαζι. Οτι χειροτερο.
Ο χώρος μαλλον ηταν πρωην μπουρδελο. απλα προσθεσε κραβατια μασαζ απ οτι καταλαβα

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
στη μαγκυ εκτος απο τις κλασσικες παιδια εχει ερθει καμια καινυρια? κανεις που πηγε προσφατα?

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Σχετικα με τα κοριτσια της Παπαφη.
Εχω γραψει 3 κριτικες οι δυο θετικες η τριτη αρνητικη. Μετα την τριτη κριτικη που την επεσαν ολες τους και για μενα μπήκε black list.
Όπως ειπα και πριν μέρες, τσατσαδες και πουτανες φροντιστε να ρίξετε τις τιμές η να ανεβασετε τις υπηρεσιες που μου θέλετε και να σας ρωταμε πριν πουμε κατι που δεν μας αρεσει.
Οσοι με ρωτατε για την Παπαφη ΜΑΚΡΙΑ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.111
Πόντοι
2.356
κριμα κεντρο και δυτικα εχει

αρα δε σε βολευουν

Celer

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Αν αξίζει τον κόπο δεν έχω θέμα...έχω μέσον...Επίσκεψη στο Venus Spa στην Καραμανλή... 3 Γυναίκες... full body μασαζ...χωρίς πετσέτα αλλά μέχρι εκεί τιμή 30 € Η ανθή δυνάτα χέρια ψιλό μελαχρινό καλό σχετικά !!! Σε π.μ. στείλτε μου κάτι καλό αν υπάρχει και που διότι είμαι λάτρης του μασάζ και των extra υπηρεσιών !!!

amateursalonica

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Αν αξίζει τον κόπο δεν έχω θέμα...έχω μέσον...Επίσκεψη στο Venus Spa στην Καραμανλή... 3 Γυναίκες... full body μασαζ...χωρίς πετσέτα αλλά μέχρι εκεί τιμή 30 € Η ανθή δυνάτα χέρια ψιλό μελαχρινό καλό σχετικά !!! Σε π.μ. στείλτε μου κάτι καλό αν υπάρχει και που διότι είμαι λάτρης του μασάζ και των extra υπηρεσιών !!!

τι εννοείς? δεν έπαιξε φραπές? μόνο μασάζ?

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Καλησπέρα παλικάρια...κανένα αξιόλογο στην θεσσαλονίκη έχουμε ;

Επισκεψη προχθες στην Βανα.3 κοπέλες, περασα μεσα με την Ευα...Πιτσιρικα...πολυ καλο μασαζ...ανευ πετσετας!!...Θα ξανατιμηθει
Αυτή κάνει τίποτα ή μόνο μασάζ;;

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Τα πετσεταδικα φαινεται αρχιζουν σιγα σιγα και το γυρνανε....

Geoperi

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πού πέφτει αυτο το Ελίτ σπά παίδες? Είναι free ή prive?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom