Λοιπον για να το ξακαθαρισουμε, στο Ιπποκρατειο εχει αρκετες, αλλα δε κανουν τιποτε, αλλες βαζουν πετσετα, αλλες σε καβλωνουν και σ αφηνουν ετσι ( οι πιο μαλακισμενες) και αλλες προχωρανε παραπανω.
Ονοματα μη ρωτατε δε τα θυμαμαι ολα. Γενικα μιλαω, ετσι κι αλλιως αλλαζουν συνεχεια.
Αλλες τις καταφερνεις μετα απο κανα δυο φορες σου κανουν μια εκτονωση δινεις και καποιο χαρτζηλικι. Χωρις να σημαινει οτι το κανουν σε ολους. Ειναι πως θα σε κοψει η καθε μια κοπελλα.
Τελευταια υπαρχει και η Λετονη και αλλη μια (που δεν αξιζει μια) που κανουν και στοματικο. Μου προταθηκαν απο τη διεθυνση.
Τα ιδια ισχυουν πανω κατω και για τα αλλα "πετσεταδικα" Βανα, Venus.
Θα βγουνε τωρα διαφοροι και θα πουνε σιγα μη παω μερικες φορες σε μια να την παρακαλαω να την κυνηγαω να μου τον παιξει κλπ. Παω σε καποιο πριβε και κανω την δουλεια μου πηδαω κλπ. Με γεια σας με χαρα σας.
Εμενα προσωπικα δε μ αρεσουν αυτα, θελω λιγο να το κυνηγησω το πραμα. Συνειδητα πηγαινω σε τετοια μαγαζια. Οχι οτι παλιοτερα δε πηγαινα στα αλλα, αλλα τα εκοψα. Και γνωστους εχω να με μπασουν ανα πασα στιγμη απλα στην παρουσα φαση δε το θελω
Και για να τελειωνω το μακροσκελες post εχθες σε πετσεταδικο
κιολας.
Αυτα....