masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
δε θελει συστασεις?????
δε θελει συστασεις?????
οποιος θελει παει αφεντικο ειναι ο Σταυροςδε θελει συστασεις?????
εχω παει στο παρεθον και μου παν πως δεν εχει ουτε εκτονωση και δεν περασα εφυγα γι αυτο ρωταω και εκπλησσομαι..οποιος θελει παει αφεντικο ειναι ο Σταυρος
Υπάρχουν πάρα πολλοί στο site που απλά ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ για να κάνουν τζερτζελέ ή να αποσπάσουν πληροφορίες. Ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα δηλαδή. Όπως πριν λίγο καιρό ένας ALEX44444444 που μου έστελνε αβέρτα pm και με μεγάλη ευγένεια ρωτούσε κάτι. Με χίλια ζόρια του απάντησα και μετά δεν ξαναμπήκε ποτέ on line. Προφανώς είναι κλώνος κάποιου άλλου γιατί μπήκα στο προφίλ του και όλα τα ποστ του είναι ερωτήσεις στο ίδιο στυλ. Αυτούς ο admin πρέπει να τους μπλοκάρει. Είναι επιζήμιοι για το site.Παραμύθια πουλάει ο Πέτροςπετρος,τίποτα δεν παίζει εκεί στο Ελίτ σπα.
Κοροιδία σκέτη.βαλτός είναι,3 μηνύματα σε όλα γράφει το ιδιο.
Προσυπογραφω.Η Λετονη ωραια κοπελιτσα αλλα δεν κανει κατι εξτρα,σε αφηνει λιγακι να χαιδεψεις διακριτικα και αυτο ειναι ολο...Παραμύθια πουλάει ο Πέτροςπετρος,τίποτα δεν παίζει εκεί στο Ελίτ σπα.
Προσυπογραφω.Η Λετονη ωραια κοπελιτσα αλλα δεν κανει κατι εξτρα,σε αφηνει λιγακι να χαιδεψεις διακριτικα και αυτο ειναι ολο...
Ρε σεις αφηστε τον παππα,τι κανει?Μια χαρα ευγενικος ημουν,εχω και την εμπειρια να το ζητησω με ωραιο τροπο,τωρα αν η τυπισσες εκει μεσα ειναι τα κονε σου και εχεις εξτρα σερβις αυτο δε σημαινει οτι το εχουν ολοι.Μαγκια σου αλλα οφειλεις να το πεις για να μην παραπλαναται κοσμος.Σιγα που θα το πει και η χοντρη στην υποδοχη,αυτες ειναι που δε μιλανε...Κι αμα στις κοπελλες φερθεις ευγενικά και με τροπο καταφερνεις πολλα
Καλως το τσιρακι!Οκ,βγες και πες οτι κανει εξτρα και να πανε ολοι να δοκιμασουν,ασε με εμενα,μπορει να ειμαι και αξεστος!!το οτι τρως πετσετα εσυ δε σημαινει οτι τρωνε ολοι
κακως επιμενεις κ τους αμφισβητεις
το αν ειμαι τσιρακι καποιου αυτο το ξερουν πολλοι εδω μεσαΚαλως το τσιρακι!Οκ,βγες και πες οτι κανει εξτρα και να πανε ολοι να δοκιμασουν,ασε με εμενα,μπορει να ειμαι και αξεστος!!
Φίλε μου δεν πουλάει παραμύθια. Δεν είναι στάνταρ ότι θα πάρεις φραπεδάκι αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι δεν γίνεται. 3 φορές έχω πάει στο Elite κοντά στο Ιπποκράτειο και άλλες τόσες στο Εγνατίας. Στο Ιπποκράτειο 2/3 πήρα φραπέ (την τελευταία φορά έφαγα πετσέτα). Στο άλλο πήρα μόνο πετσέτα αλλά πολύ καυλάντισμαΠαραμύθια πουλάει ο Πέτροςπετρος,τίποτα δεν παίζει εκεί στο Ελίτ σπα.