ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
O NIKOΛΑΣ ειναι..ποιο να ειναι ομως
61 χρονων το μπος ???
Ολα καλα...συμβαινουν αυτα...δεν ειναι η πρωτη φορα..
O NIKOΛΑΣ ειναι..ποιο να ειναι ομως
61 χρονων το μπος ???
Χθες ηταν το αυτοφορο..λογο του οτι περναω σχεδον καθε μερα μπροστα απο το μαγαζι του Νικολα το πρωι και το μεσημερι , σημερα μεσημεριανες ωρες, ηταν στο μπαλκονακι του με την κλασικη ασπρη του ποδια και εκανε χαζι την κινηση του δρομου.
δεν νομιζω να εχει αναγκη ο νικολαςΧθες ηταν το αυτοφορο..
Δεν θα τον κλεισουν και μεσα επειδη εχει μασατζιδικο/στουντιο..
Πληρωνεις και φευγεις...
Δεν το βγαλα απο το μυαλο μου..
Ο ιδιος μου το πε...
δεν νομιζω να εχει αναγκη ο νικολας
δεν ειναι τυχαιο που εχει αγγελια
εχει ειπωθει πολλες φορες πως απ το νικολα κ τη χοντρη μπορει να μας δουμε στο youtube καμια μεραΣτα διαφορα ρεπορταζ που σκασανε γραφανε οτι ο τυπος ειχε και καταγραφικο μηχανημα οπότε όσοι πήγαμε εκεί την πατήσαμε. Ένα παλιο μέλος του φόρουμ το είχε γράψει και το βρήκα υπερβολικό αλλά τελικά είχε δίκιο.
Στο aqua η Ευα αλλες φορες συστηνεται Κρητικια και αλλες Κυπρια..Καλο μασαζ και απιστευτες βυζαρες. Η Ξενια λιγο περιεργη κοπελα αν και νομιζω ειναι αυτη που αξιζει περισσοτερο απο ολες.Καλησπέρα συναγωνιστές, να γράψω κι εγώ με την σειρά μου για το (olgas) aqua spa (μια και ειναι το μόνο ίδρυμα το οποίο επισκέφτομαι.
Τωρα θα μου πείτε γιατί μόνο εκεί; ε γιατί λίγο το οτι εκεί πήγα πρώτη φορά και δεν έφαγα πετσέτα, λίγο το ότι δεν υπάρχουν φρι πληροφορίες για πριβε στο φόρουμ,
λίγο γιατί ξέρω πλεόν τα περισσότερα κορίτσια εκεί και φοβάμαι μην φάω καμια φόλα... anyway.
Το ρόστερ τελευταία είναι:
Νινα (λέει Θεσσαλονικιά, 25 χρονών καλό σωματάκι μικρά βυζάκια με piercieng) μέτριο εώς κακό μασαζ, καλό φραπές πολύ καλή .
Ευα (λέει Κρητικία, ηλικία δεν θυμαμαι να εχω ρωτήσει) μετριο προς καλό μασαζ, καλούτσικος φραπές, δεν εχω δοκιμάσει.
Ρένα (λεπτομέρεις δεν θυμαμαι) ωραίο σφιχτό γεματουλικο κωλαράκι, μετριο μασάζ, μετριος φραπές, πολυ καλή .
Ξενια (δεν εχω περάσει δεν γνωρίζω λεπτομέρειες).
Στο εν λόγω ίδρυμα όταν αρχισα να το επισκέπτομαι επαιζε μόνο φραπές ενω εδω και κανα χρονο + υπάρχει και
Τιμές: απλό μασάζ (πετσέτα) 30€, μασαζ με φραπέ 50€, μασάζ με 80€, όλα αυτά περίπου στο 40λεπτο διάρκεια.
έχει και ενα four hand massage νομιζω στα 100 με μασαζ και φραπέ απο 2 κοπέλες χωρις να είμαι απολύτως σίγουρος αν τα γράφω σωστά.
Μην φάτε καμια φόλα οπως έχω φάει εγώ μια φορά και σας ψήσει καμία να δώσετε 20€ για να βγάλει , δεν αξίζει για κανέναν λόγο.
Ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω ικανοποιητικές πληροφορίες απο κάποιον συναγωνιστή για κάτι άλλο καλό γιατί στην εποχή που είμαστε λεφτά για
πέταμα και για δοκιμές δεν υπάρχουν διστυχώς.
'Η στις διαφημίσεις στο διάλλειμα του "Στην υγειά μας ρε παιδια"εχει ειπωθει πολλες φορες πως απ το νικολα κ τη χοντρη μπορει να μας δουμε στο youtube καμια μερα
χαχχαχ φωτια μας εβαλες με τις φωτο σου
ορματε μακεδονομαχοι
Δεν έχω το ελέυθερο να ποστάρω ή να μοιράσω το κινητό της. Την έχω ενημερώσει και όταν ανέβει ξανά θεσ/νίκη θα δούμε λέει...
Μάγκες σε οσους δεν απανταω σε πμ με διευκρινιστικές σας ερωτήσεις ειναι γιατι 1ον ειναι πολλα τα πμ σας και 2ον ειναι επειδη ειστε μέλη που δεν εχετε κάνει ούτε μια ενημέρωση και σας γραφω στα παπαρια μου
καλοπερασες! ποσο ετων η κυρια?
Σε εμενα επρεπε να το παθει;Αυτη κατι πρεπει να επαθε, ενω πριν μερες συναγωνιστες ελεγαν οτι προχωραει σε εκτονωση μαλλον το σταματησε (εμπειρια απο προσφατη επισκεψη)