Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
λογο του οτι περναω σχεδον καθε μερα μπροστα απο το μαγαζι του Νικολα το πρωι και το μεσημερι , σημερα μεσημεριανες ωρες, ηταν στο μπαλκονακι του με την κλασικη ασπρη του ποδια και εκανε χαζι την κινηση του δρομου.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
λογο του οτι περναω σχεδον καθε μερα μπροστα απο το μαγαζι του Νικολα το πρωι και το μεσημερι , σημερα μεσημεριανες ωρες, ηταν στο μπαλκονακι του με την κλασικη ασπρη του ποδια και εκανε χαζι την κινηση του δρομου.
Χθες ηταν το αυτοφορο..
Δεν θα τον κλεισουν και μεσα επειδη εχει μασατζιδικο/στουντιο..
Πληρωνεις και φευγεις...
Δεν το βγαλα απο το μυαλο μου..
Ο ιδιος μου το πε...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Χθες ηταν το αυτοφορο..
Δεν θα τον κλεισουν και μεσα επειδη εχει μασατζιδικο/στουντιο..
Πληρωνεις και φευγεις...
Δεν το βγαλα απο το μυαλο μου..
Ο ιδιος μου το πε...
δεν νομιζω να εχει αναγκη ο νικολας

δεν ειναι τυχαιο που εχει αγγελια

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Μου εκανε εντυπωση που σε μια ημερα,,,, ολα καλα. Θυμαμε εμπειρια αλου μαγαζατορα που ειχε σφραγιστει ο χωρος και δεν επρεπε να μπει κλπ κλπ..  any way δεν εχω καμια εμπαθεια , ας ειναι καλα ο Νικολας και περαστικα του.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Και για την ενημερωση μας, περασμα απο την Παοκτσου, παρουσιες ηταν μονο μια Λαουρα μιλφ 35+ ,δεν περασα σε χαλαρωση γιατι τα κιτρινοκαφε δοντια και η απουσια μερικων ηταν αρκετα για την μεταβολη μου. Στη συζητηση μας μου ειπε οτι δουλευουν και μια δυο κοπελες ακομη οχι σε καθημερινη βαση.

DimitrisEyth

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
24
Πόντοι
0
δεν νομιζω να εχει αναγκη ο νικολας

δεν ειναι τυχαιο που εχει αγγελια

Στα διαφορα ρεπορταζ που σκασανε γραφανε οτι ο τυπος ειχε και καταγραφικο μηχανημα οπότε όσοι πήγαμε εκεί την πατήσαμε. Ένα παλιο μέλος του φόρουμ το είχε γράψει και το βρήκα υπερβολικό αλλά τελικά είχε δίκιο.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Στα διαφορα ρεπορταζ που σκασανε γραφανε οτι ο τυπος ειχε και καταγραφικο μηχανημα οπότε όσοι πήγαμε εκεί την πατήσαμε. Ένα παλιο μέλος του φόρουμ το είχε γράψει και το βρήκα υπερβολικό αλλά τελικά είχε δίκιο.
εχει ειπωθει πολλες φορες πως απ το νικολα κ τη χοντρη μπορει να μας δουμε στο youtube καμια μερα

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, να γράψω κι εγώ με την σειρά μου για το (olgas) aqua spa (μια και ειναι το μόνο ίδρυμα το οποίο επισκέφτομαι.
Τωρα θα μου πείτε γιατί μόνο εκεί; ε γιατί λίγο το οτι εκεί πήγα πρώτη φορά και δεν έφαγα πετσέτα, λίγο το ότι δεν υπάρχουν φρι πληροφορίες για πριβε στο φόρουμ,
λίγο γιατί ξέρω πλεόν τα περισσότερα κορίτσια εκεί και φοβάμαι μην φάω καμια φόλα... anyway.

Το ρόστερ τελευταία είναι:
Νινα (λέει Θεσσαλονικιά, 25 χρονών καλό σωματάκι μικρά βυζάκια με piercieng) μέτριο εώς κακό μασαζ, καλό φραπές πολύ καλή  :pipa1:.
Ευα (λέει Κρητικία, ηλικία δεν θυμαμαι να εχω ρωτήσει) μετριο προς καλό μασαζ, καλούτσικος φραπές,  :pipa1: δεν εχω δοκιμάσει.
Ρένα (λεπτομέρεις δεν θυμαμαι) ωραίο σφιχτό γεματουλικο κωλαράκι, μετριο μασάζ, μετριος φραπές, πολυ καλή  :pipa1:.
Ξενια (δεν εχω περάσει δεν γνωρίζω λεπτομέρειες).

Στο εν λόγω ίδρυμα όταν αρχισα να το επισκέπτομαι επαιζε μόνο φραπές ενω εδω και κανα χρονο + υπάρχει και  :pipa1:
Τιμές: απλό μασάζ (πετσέτα) 30€, μασαζ με φραπέ 50€, μασάζ με  :pipa1: 80€, όλα αυτά περίπου στο 40λεπτο διάρκεια.
έχει και ενα four hand massage νομιζω στα 100 με μασαζ και φραπέ απο 2 κοπέλες χωρις να είμαι απολύτως σίγουρος αν τα γράφω σωστά.
Μην φάτε καμια φόλα οπως έχω φάει εγώ μια φορά και σας ψήσει καμία να δώσετε 20€ για να βγάλει  :tits:, δεν αξίζει για κανέναν λόγο.

Ελπίζω  κάποια στιγμή να πάρω ικανοποιητικές πληροφορίες απο κάποιον συναγωνιστή για κάτι άλλο καλό γιατί στην εποχή που είμαστε λεφτά για
πέταμα και για δοκιμές δεν υπάρχουν διστυχώς.
Στο aqua η Ευα αλλες φορες συστηνεται Κρητικια και αλλες Κυπρια..Καλο μασαζ και απιστευτες βυζαρες. Η Ξενια λιγο περιεργη κοπελα αν και νομιζω ειναι αυτη που αξιζει περισσοτερο απο ολες.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
χαχχαχ φωτια μας εβαλες με τις φωτο σου

ορματε μακεδονομαχοι  :boobies: :boobies:

Δεν έχω το ελέυθερο να ποστάρω ή να μοιράσω το κινητό της. Την έχω ενημερώσει και όταν ανέβει ξανά θεσ/νίκη θα δούμε λέει...

Συνημμένα

• 18406104_263484630790081_169106660_o.jpg
    18406104_263484630790081_169106660_o.jpg
    247,1 KB · Εμφανίσεις: 28

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Δεν έχω το ελέυθερο να ποστάρω ή να μοιράσω το κινητό της. Την έχω ενημερώσει και όταν ανέβει ξανά θεσ/νίκη θα δούμε λέει...

καλοπερασες! ποσο ετων η κυρια?

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Μάγκες σε οσους δεν απανταω σε πμ με διευκρινιστικές σας ερωτήσεις ειναι γιατι 1ον ειναι πολλα τα πμ σας και 2ον ειναι επειδη ειστε μέλη που δεν εχετε κάνει ούτε μια ενημέρωση και σας γραφω στα παπαρια μου

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μάγκες σε οσους δεν απανταω σε πμ με διευκρινιστικές σας ερωτήσεις ειναι γιατι 1ον ειναι πολλα τα πμ σας και 2ον ειναι επειδη ειστε μέλη που δεν εχετε κάνει ούτε μια ενημέρωση και σας γραφω στα παπαρια μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :heavymetalbig: :think: :thumbsup:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου μιας και μετά από πού καιρό βρέθηκα στη θεσσαλονίκη.
Έκανα ένα τηλέφωνο στην κυρία της αγγελίας www.freelist.gr/ad.php?adId=56742-7&cityId=16&subcatId=77]http://www.freelist.gr/ad.php?adId=56742-7&cityId=16&subcatId=77[/url]
και εύκολα κλείστηκε ραντεβού.
Ο χώρος στην καλαμαριά συμπαθητικός.
Η κυρία μιλάει πολύ όπως έχουν πει κι άλλοι πριν από μενα. 1 ώρα μασαζ και τίποτα άλλο.
ως προς το μασάζ ήταν καλό αλλά έχω πετύχει και καλύτερα να πω την αλήθεια.
Δεν ξέρω αν έτυχε σε εμένα ή αν έχει τύχει και σε άλλους. Δυστυχώς έμεινα με την όρεξη!!
Καλή συνέχεια σε όλους μέχρι την επόμενη φορά!!

ANGELOSMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη προ ημερων Σταυρουπολη.
3 κοπελες την στιγμη εκεινη.
Σοφια,Ευα και (αν θυμαμαι καλα)Αντζελα.
Περασα με Ευα,μικρουλα και σημαντικο για εμενα καταγωγη Ελλαδα.Ομορφο προσωπο για τα γουστα μου και αρκετα καλη.
Στο θεμα μασαζ δεν εμεινα ικανοποιημενος,ηθελα παραπανω ενταση.
Το θεμα "αλλες" υπηρεσιες δεν μπορω να πως εγινε κατι,δυστυχως εδω
κολλαει η φραση 'εμεινε με το πουλι στο χερι'.
Παρολο που δεν υπηρχε πετσετα,δεν ειχαμε τπτ αλλο....
Θεωρω πως το κολλημα  ηταν η πρωτη επισκεψη!
Ισως ξαναγινει επισκεψη.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Αυτη κατι πρεπει να επαθε, ενω πριν μερες συναγωνιστες ελεγαν οτι προχωραει σε εκτονωση μαλλον το σταματησε (εμπειρια απο προσφατη επισκεψη)

ANGELOSMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη κατι πρεπει να επαθε, ενω πριν μερες συναγωνιστες ελεγαν οτι προχωραει σε εκτονωση μαλλον το σταματησε (εμπειρια απο προσφατη επισκεψη)
Σε εμενα επρεπε να το παθει;
Μα τετοια γκαντεμια!
Και ξεχασα να πω,πως υπηρξε διακριτικο μπαλαμουτι απο μερος μου,αλλα
παλι δεν εγινε τπτ.
Φαινοταν καιμηθελε και δεν ηθελε να προχωρησει.

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Μεσοβδόμαδα απόγευμα αποφασίζω για ένα μασαζάκι με εκτόνωση. Είμαι ανάμεσα σε aqua spa και Μάγκυ. Το δίλημμα μεγάλο καθώς είμαι ανάμεσα στο καλό μασάζ αλλα με αδιάφορες παρουσίες (βλ. Μάγκυ) ή στο μέτριο μασάζ αλλά με πιο ευχάριστες παρουσίες. Τελικά αποφασίστηκε η Μάγκυ. Κάτια,Αργυρώ και Μαργαρίτα παρούσες στο ελαιοτριβείο. Συνεδρία με Μαργαρίτα, καλό μασάζ αλλα αδιάφορη εκτόνωση στα 50 ευρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom