Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Επισκεψη προ ημερων σε Βανα. Περασα με την Ευα (κοντα στα 23). Μασαζ μετριο, ομιλητικη. Ζηταει εξτρα για φραπε, αλλα αξιζε τον κοπο..
Επισκεψη και σε Κατερινα αρετσου (κοντα στα 55). Καλο μασαζ αλλα περιεγο στυλ. Πολυλογου και στα ζαλιζει. Σωμα με μπολικα πιασιματα, πεσμενο μεγαλο βυζι. Μια ωρα το μασαζ και φραπε +20. Δε θα ξανατιμηθει..

30+20 για μια ωρα στην Βανα;

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Σε περίπτωση που τσατσαδες και τσατσοι διαβάζετε το φορουμ, ΡΙΞΤΕ τιμες η ΑΥΞΉΣΤΕ την ποιότητα. Ελεος

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Να τονίσω κάτι πολύ απλό που όμως δεν ξεκαθαρίστηκε πιο πριν. Dames και Μεταξά, είναι ένα και το αυτό! (Ένα και το ίδιο, που έλεγε μια γκόμενα Ρουμάνα που είχα) :grin:
Έχεις δίκιο φίλε & για την ιστορία να αναφέρω οτι το βάφτισα Μεταξά όταν το έβαλα στον μασαζοκατάλογο γιατί αυτό έγραφε το κουδούνι όταν είχε έδρα στη Μητροπόλεως!!

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη Μαριάννα ... Επίπεδο κοριτσιών δάπεδο ... Δηλαδή χειρότερα δεν γίνεται!!! Ακόμα και η μικρή η καινούργια ένα κοντόχοντρο κοριτσάκι χωρίς τίποτα τι ιδιαίτερο... Με 80 ευρώ στα στούντιο παίρνεις μοντέλα η τουλάχιστον γαμας κάνα 2-3 ξεχωριστές κοπέλες !!! Όπως είπε και ενας συνάδελφος παραπάνω η κατεβάστε τις τιμές (και αυτό ισχύει για όλους) η ανεβάστε την ποιότητα ... Κοροϊδία λεφτά τέλος !!!

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Επισκεψη στην 50αρα αρχες Β. Ολγας που ενα τρολ πριν μηνες μας τα επρηζε οτι ειναι τραβελι. Τραβελι δεν ειναι σιγουρα αλλα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Στα του αγωνα τωρα. Ξερει απο μασαζ και ειναι ηρεμη χωρις να μιλαει με αρκετα καλο χωρο.
Ξεκιναει με πιπα και μετα το γυρναει στον φραπε ενω εχει βγαλει τα ρουχα της.
Πρωτη φορα μετα απο καποιες επισκεψεις με πηγε στο διπλα δωματιο με κρεβάτι και επαιξε φικι φικι.
Συνολικη διαρκεια γυρω στα 40-45 λεπτα χωρις να νοιωθεις το αγχος του χρονου με κοστος στα 40 ευρα με ολα μεσα.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
για πες λεπτομέρειες αδερφουλη γιατί δεν γνωρίζω τπτ για τη περίπτωση.

tonymontana23

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Επισκεψη στην 50αρα αρχες Β. Ολγας που ενα τρολ πριν μηνες μας τα επρηζε οτι ειναι τραβελι. Τραβελι δεν ειναι σιγουρα αλλα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Στα του αγωνα τωρα. Ξερει απο μασαζ και ειναι ηρεμη χωρις να μιλαει με αρκετα καλο χωρο.
Πρωτη φορα μετα απο καποιες επισκεψεις με πηγε στο διπλα δωματιο με κρεβάτι και επαιξε φικι φικι.
Συνολικη διαρκεια γυρω στα 40-45 λεπτα χωρις να νοιωθεις το αγχος του χρονου με κοστος στα 40 ευρα με ολα μεσα.

Το αρνητικο σε αυτην είναι μονο ότι είναι γεματουλα,κατα τα αλλα είναι ικανοποιητικη..

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1

Το αρνητικο σε αυτην είναι μονο ότι είναι γεματουλα,κατα τα αλλα είναι ικανοποιητικη..

παιδες λεπτομεριες
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
50αρα δεν ειναι αυτη στις αρχες Βασ.Ολγας ουτε τραβελι ουτε γεματουλα. Ειναι στα ορια gilf συναγωνιστες και σε κανονικα κιλα. Δεν ελεγε ιδιαιτερως ειδικα για 50ρικο, απο φατσα θυμιζει εκεινες τις θειτσες στο βαρδαρη που σε φωναζαν " Ε ψιτ αγορακι ελα να σε πω". Μετριο μασαζ κ συνεχεια με prostate handjob.Οκ ηταν διαφορετικη εμπειρια κ το παιξιμο καλο αλλα ειχε πανω σε μια ρογα 3-4 τριχες αρκετα μεγαλες...Ψιλοφρικη αλλα το προσπερασα, επισης ο χωρος ηταν καθαρος. Δε θα ξαναπαω κ πρεπει επιτελους να βρω κανα πιπινι... Θα δοκιμασω βανα σπα κ ενημερωσω το κοινο. Πρωτη αποπειρα πριν την gilf σημερα ηταν το aqua spa οπου ρωτησα πριν ακουμπησω το 50ρικο αν εχει κατι εξτρα. Μου ειπε μονο μασαζ... Ρωτησα 3 φορες...Υποδοχη ηταν μια αδυνατη κοπελα με ωραιο προσωπο κ βαθυ ντεκολτε, απο μεσα βγηκε κ μια ακομα ντυμενη για μοναστηρι. Αυτα απο μενα, οσο πινουμε να χυνουμε

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
ρε παιχτη πως τα καταφερεσ? πηρα τηλ κι εγω σημερα και μου ζητησε διαπιστευτηρια....

επισης, που στον κορακα αχει αγγελια η Κατερινα η μιλφ στην Καλαμαρια?

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
ρε παιχτη πως τα καταφερεσ? πηρα τηλ κι εγω σημερα και μου ζητησε διαπιστευτηρια....

Όποιος θέλει ας ενημερώσει κι εμένα γιατί λέω σαββατο να κάνω μια εξόρμηση προς θεσσαλονίκη.

• Like
Αντιδράσεις: Celer

alex81

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Like
4
Πόντοι
0
Γεια χαρα συναγωνιστες!!Ειμαι fun του σπορ αλλα απηχα καμμια 2ετια....Ξεκινησα παλι πριν κανα μηνα,αλλα τα βρηκα πολύ τραγικα τα πραγματα.Επίσκεψη στο Ευα Σπα στην Εγνατιας....χαλια μασαζ...βασικα χάδια ήταν και αυτα πολύ άγαρμπα!!Εφυγα σαν λαδωμενος ποντικός...πόσο λαδι μου έριξε??Για dieselοκινητηρα με περασε??Παμε για άλλα!!Θα σας ενημερωσω

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206

Στο freelist ψαξε. Καπου λεει για γυμναστρια που κανε μασαζ, αυτη ειναι

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0

Στο freelist οπως ειπε και ο φιλος γραφει αθλητικο μασαζ κλπ. Τι διαπιστευτηρια να ζητησει κι αυτη, να πεις οτι αξιζε κιολας παει στο διαολο. Ηλικια ρωταει κ αν εχεις ξαναπαει. Θελει πανω απο 40 λεει στην αγγελια της

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Γεια χαρα συναγωνιστες!!Ειμαι fun του σπορ αλλα απηχα καμμια 2ετια....Ξεκινησα παλι πριν κανα μηνα,αλλα τα βρηκα πολύ τραγικα τα πραγματα.Επίσκεψη στο Ευα Σπα στην Εγνατιας....χαλια μασαζ...βασικα χάδια ήταν και αυτα πολύ άγαρμπα!!Εφυγα σαν λαδωμενος ποντικός...πόσο λαδι μου έριξε??Για dieselοκινητηρα με περασε??Παμε για άλλα!!Θα σας ενημερωσω
Να κάνεις ένα δεύτερο προφίλ και να το ονομάσεις dieselokinitiras81 :grin:

DimitrisEyth

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
24
Πόντοι
0
Η τυπισσα στην Καλαμαριά κάνει καλό μασάζ και αρκετή ώρα. Και μόνο φραπές στο τέλος. Τίποτε άλλο. 30 το μασαζ + 20 ο φραπές. Επαναλαμβάνω όσα έχουν ήδη γραφτεί απλά για την ενημέρωση. Για κάποιον που θέλει μασάζ και φραπέ είναι καλή επιλογή.

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Στο freelist οπως ειπε και ο φιλος γραφει αθλητικο μασαζ κλπ. Τι διαπιστευτηρια να ζητησει κι αυτη, να πεις οτι αξιζε κιολας παει στο διαολο. Ηλικια ρωταει κ αν εχεις ξαναπαει. Θελει πανω απο 40 λεει στην αγγελια της

Κορίνα το όνομα της και μου είπε 60€ για μια ώρα
Και όταν ρώτησα 60 μόνο για μασάζ ή και με τίποτα έξτρα μου είπε επί λέξη "μένω έκπλικτη με αυτό που ακούω " στη συνέχεια βέβαια ρώτησε ηλικία κλπ μιλήσαμε λίγο ακόμη ξεκαθαριζοντας της πως επειδή θα έρθω από μακριά δε θέλω να φάω πετσέτα... οπότε μου είπε τα υπόλοιπα από κοντά αλλά δεν πήγα νομίζω τα 60 είναι πολλά

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Επίσκεψη Μαριάννα ... Επίπεδο κοριτσιών δάπεδο ... Δηλαδή χειρότερα δεν γίνεται!!! Ακόμα και η μικρή η καινούργια ένα κοντόχοντρο κοριτσάκι χωρίς τίποτα τι ιδιαίτερο... Με 80 ευρώ στα στούντιο παίρνεις μοντέλα η τουλάχιστον γαμας κάνα 2-3 ξεχωριστές κοπέλες !!! Όπως είπε και ενας συνάδελφος παραπάνω η κατεβάστε τις τιμές (και αυτό ισχύει για όλους) η ανεβάστε την ποιότητα ... Κοροϊδία λεφτά τέλος !!!
τελικα πηρες τπτ η κατεληξες σε μπουρδελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom