Χαίρετε παίδες. Ξέρει κανείς για ένα μασατζίδικο spa prive? spaprive.gr απο τις φοτό στο site δεν φαίνεται για κάτι πονηρό αλλά λόγω της περιοχής που βρίσκεται μου μπαίνουν υποψίες.
Πρόσφατα επισκέφτηκα το Μεταξά γιατί ήρθα κυριακή στην Θεσσαλονίκη και άλλα μαγαζία ήταν κλειστά. Πήγα στο ένα απο τα δυο υποκαταστήματα. Ονόματα απο τις κοπέλες δεν συγκράτησα αλλά ήταν 4. Μία μελαχροινή γεματούλα με μεγάλο
και μία 40άρα την έκοψα σε ηλικία με υποδέχτηκαν. Πέρασα μαζί και με τις 2 με 60 ευρώ για χειρομάλαξη. Μασάζ δεν έπαιξε καθόλου και πιστεύω κακώς τα αναφέρουμε και ως μασατζίδικα τα εν λόγω μαγαζιά. Κανονικά studio είναι που πας μόνο για άλλες υπηρεσίες αλλά γελιόμαστε μεταξύ μας. Αφού τελείωσε η συνεδρία εμφανίστηκαν άλλες δυο, τις έκοψα για μικρές (22-25 χρονων περιπου) ξανθουλικα με ωραια κορμιά. Πολύ πιθανόν τις εμφανίζουν ως δόλωμα για να εχεις κίνητρο να ξαναπας. Ευγενικές οι κοπέλες πάντως. Νομιζω για το εν λόγω μαγαζί είναι γνωστά τα πράγματα αλλά γράφω και εγω την περιγραφή μου να εμπλουτίζεται το forum.