Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (12 μέλη και 49 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Συναγωνιστές, η Έλενα η Βουλγάρα με το φοβερό σιάτσου (Βασ. Γεωργίου, Λουλουδάδικα, στενό Ηλεκτρονικών) που πήγε μετά Αγ. Δημητρίου....
Συνεχίζει ή σταμάτησε?
συνεχίζει αλλά μονό κατ οίκον

Δεν έχει έδρα πια :(

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Αποστολή Εβίτα. Πρωτάρης στον οίκο πήγα να δοκιμάσω τι παιζει με φίλο. Να ειναι καλά ο άνθρωπος που εκανε το κονέ. Τρεις επισκέψεις σε τρεις εβδομάδες. Σοφια Σάντρα Σάντρα. Ο χώρος decadence μπάνιο οχι καλο και δυο δωμάτια το ενα μέτριο και το αλλο λιγο καλυτερο. Άλλα περίμενα να πω την αλήθεια. Στα του αγώνα champions league και οι δυο με τη δεύτερη να υπερέχει λόγο ηλικίας κώλου στησίματος και ρόγας κρεμαστρα. Φοβερό γλύψιμο απο Σοφία φοβερό στήσιμο απο Σάντρα. Ειδικά στο πισωκολλητο η τυπισα ειναι ορισμός του στησίματος. Περασα καταπληκτικά αλλα νομιζω θα περιμενω τη μετακόμιση. Thanks mate για το κονέ.
ΥΓ. Τα μπαζακια που κυκλοφορούν δε τα θυμάμαι ειναι άνευ σημασίας πραγματικά. Η Σάντρα δε πρεπει να κλείνει μπούτι. Παίζει χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο. 

alexandros8x8

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Από ότι έμαθα, ήρθε στην Μαριάννα για λίγες μέρες η Ίννα από την Αθήνα.

Scania87

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Γειά σας παιδιά.Νεος στη παρέα.καμια σύσταση για μασαζακι στην ολγας?

Scania87

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Ανατολική Θεσσαλονίκη βασικά!Μια σύσταση γτ πάω κ με διωχνουν

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Γειά σας παιδιά.Νεος στη παρέα.καμια σύσταση για μασαζακι στην ολγας?
Γεια σου αδερφέ.
Πάρε εφημερίδα ή μπες στο ιντερνετ, κάνε επίσκεψη σε κάποιο μαγαζί που δεν είνα πριβέ, ανέβασε κριτική και εντυπώσεις, και μετά μπορείς να ζητήσεις και πληροφορίες. Δούναι και λαβείν, αλλά πρώτα δούναι... Μετά , εδώ είμαστε, μην ανησυχείς. Πληροφορίες, εγώ τουλάχιστον, δεν αρνήθηκα ποτέ σε κανέναν (το κονέ είναι άλλη ιστορία).
Εις αναμονή λοιπόν της ενημέρωσής σου.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Αποστολή Εβίτα. Πρωτάρης στον οίκο πήγα να δοκιμάσω τι παιζει με φίλο. Να ειναι καλά ο άνθρωπος που εκανε το κονέ. Τρεις επισκέψεις σε τρεις εβδομάδες. Σοφια Σάντρα Σάντρα. Ο χώρος decadence μπάνιο οχι καλο και δυο δωμάτια το ενα μέτριο και το αλλο λιγο καλυτερο. Άλλα περίμενα να πω την αλήθεια. Στα του αγώνα champions league και οι δυο με τη δεύτερη να υπερέχει λόγο ηλικίας κώλου στησίματος και ρόγας κρεμαστρα. Φοβερό γλύψιμο απο Σοφία φοβερό στήσιμο απο Σάντρα. Ειδικά στο πισωκολλητο η τυπισα ειναι ορισμός του στησίματος. Περασα καταπληκτικά αλλα νομιζω θα περιμενω τη μετακόμιση. Thanks mate για το κονέ.
ΥΓ. Τα μπαζακια που κυκλοφορούν δε τα θυμάμαι ειναι άνευ σημασίας πραγματικά. Η Σάντρα δε πρεπει να κλείνει μπούτι. Παίζει χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο. 
Ναι αλλά πλέον, και αφού έγραψε χιλιόμετρα το κοντέρ, μπήκε και αυτή στη λογική της ξεπέτας.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Γεια σου αδερφέ.
Πάρε εφημερίδα ή μπες στο ιντερνετ, κάνε επίσκεψη σε κάποιο μαγαζί που δεν είνα πριβέ, ανέβασε κριτική και εντυπώσεις, και μετά μπορείς να ζητήσεις και πληροφορίες. Δούναι και λαβείν, αλλά πρώτα δούναι... Μετά , εδώ είμαστε, μην ανησυχείς. Πληροφορίες, εγώ τουλάχιστον, δεν αρνήθηκα ποτέ σε κανέναν (το κονέ είναι άλλη ιστορία).
Εις αναμονή λοιπόν της ενημέρωσής σου.

Τώρα σοβαρά,περιμένεις δεύτερο μήνυμα απ'αυτό το μελος;θα κάνεις χρόνια να τον ξαναδείς..

Scania87

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Κάνεις λάθος αδερφέ.θα δεις μια χαρά μνμ.δεν είμαι κάθε μέρα στο άθλημα.αλλα έχω δοκιμάσει Αλίκη παλιότερα στο ευ ζην,Χριστίνα στο bodyfree

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Αυτες τις μερες περασα κι εγω απο Μαριαννα,  αν και ειπα οτι δε θα ξαναπαω, πηρα Αλεξανδρα, πανυψηλη νταρντανα, αλλα fake βογγιτα. Θα προτιμώ παντα την Ειρηνη.

Scania87

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Δεν έγραψα γτ χθες δημιούργησα λογαριασμό εδώ.ξεκολληστε λίγο όλοι σας.απο τα μούτρα με πήρατε.ψαχνω εδώ κ τρεις μέρες κατάστημα αλλά με διωχνουν.πηγα angels μου λέει κανονικό μασάζ κύριε γτ μας περάσατε?πήρα κ εγώ εφημερίδα.Πηγα σε δύο πάνω στην Εγνατία κ μου λένε κανονικό μασάζ κύριε.μετα πήγα μεταξα αλλά δεν πέρασα εγώ.μια κοντή χοντρουλη με φουλ κυτταρίτιδα.μακαρι να βοηθηθουμε από εδώ που δεν το κόβω...

Scania87

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Τελευταία βόλτα στο bodyfree μ άνοιξε μια που αν δεν πήρε σύνταξη ακόμα,τα χαρτιά της τα παρέδωσε σίγουρα.μου λέει περάστε και μπερδεύτηκα κ πέρασα απ έξω από τη πόρτα :-P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom