Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

panos thess

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως γνωριζει καποις φιλος σε ποιο μαγαζι ειναι η Αφροδιτη η ΦΕΝΙΑ ειναι κοντουλα ξανθια 25 χρ εχει περασει απο ολα τα μαγαζια

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μηπως γνωριζει καποις φιλος σε ποιο μαγαζι ειναι η Αφροδιτη η ΦΕΝΙΑ ειναι κοντουλα ξανθια 25 χρ εχει περασει απο ολα τα μαγαζια
Ξανθιά, αδύνατη, κοντούλα λίγο ξινή; Το 2012 ήταν στου Νικόλα;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
:grin:
Δίμπαλο ο ένας, τρίμπαλο ο άλλος... Όλοι οι νταβραντισμένοι σ' αυτό το φόρουμ μαζευτήκαμε... Σε λίγο θα προχωράμε τοίχο - τοίχο, μην μας πάρει καμιά αδέσποτη......
Εύγε παντως αδερφέ, αν και φρονώ πως είσαι επιεικής στην κριτική σου για την κοπέλα της Εβίτας.
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

τριμπαλο ρε θηρίο...μπράβο μπράβο..... :hi: :) :grin:υπάρχουν φασεις που νιωθω 20ρης.....που πηγαίναμε στα μπουρδέλα και επιλεγαμε 2-3 ο καθενας και μετασκεφτομασταν αν υπαρχει και αλλη επιλογή......
τωρα απλά επιλεγουμε πιο ποιοτικά..... :rockon:.ασε που τότε λεφτα υπήρχαν....

jpassion

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ακριβώς . τώρα που δεν υπάρχουν ψάχνεις πιο πολύ.

cada23

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
εδω ειμαι και εγω για να δωσω τα νεα μου. Μετα απο ψαξιμο εδω μεσα και στον ιστο βρηκα το angels που το ειχε μια ευα και πηρα τηλεφωνο για ραντεβου. Μολις το σηκωσε και την μιλησα το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν που βρηκα το τηλεφωνο και της εξηγησα οτι το ειχε ενας καταλογος καταστηματων. Αφου μου εκλεισε ραντεβου πηγα απο εκει αλλα το μερος δεν μου γεμισε το ματι. Οταν πηγα μεσα με υποδεχτηκε με ευγενεια και με οδηγησε στο δωματιο,το οποιο ηταν αρκετα καλο, αφου με ρωτησε ανα ηθελα να κανω ντους και μου ειπε να βγαλω ολα τα ρουχα μου πραγμα που με χαροποιησε ιδιαιτερα. Δυστυχως όμως εφαγα μια παρα πολυ καλη , απαλη , βαμβακερη πετσετα. Εμεινα με την ορεξη!!!! Μαλλον λαθος angels!!!! Παντως το χειροτερο δεν ηταν αυτο αλλα οτι μετα κόλλησα πανω απο 2.30 ωρες στον περιφερεικο και στην πολη μεχρι να φτασω στον προορισμο μου. Παμε για νεα προσπαθεια τωρα

vonot-44-

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
198
Πόντοι
0
Δεν πρόλαβα να ενημερώσω...συνάντηση χθές με τον φίλο και συναγωνιστή αιδοιολείχο στο μασαζο..μάγαζο.....ο φίλος μου πέρασε με την Σάντρα και από όσα μου είπε πέρασε πολύ καλά....΄ήθελε βεβαια την Σίσσυ ,η οποία μολις εφευγε σε ραντεβού...οπότε κάναμε το ψυχικό ....δεν είχα και πολλές επιλογές αφου παραχώρησα την επιλογή της Σάντρας υπήρχν δυο μεγαλύτερες κοπέλες η Σοφία και η Αγάπη..η Σοφία ηταν σχετικά λεπτουλα σαραντάρα,όχι του γουστου μου...η Αγάπη δε ηταν πιο νταρντάνα μελαχρινή επίσης κοντά στα σαράντα...σε γενικές γραμμές ειχαμε καλό μασάζ και σχετικά καλό σεξ....με ιαχές του τυπου "σκισε με ψωλα..α μου" "γα..α την μουν..α μου" κτλ......πέρασα απλά καλά....
Την επόμενη φορά θα επιλέξω στανταρ την Σάντρα είναι πιο πολύ στα γούστα μου...άλλωστε οι συστάσεις που είχα ηταν για την Σάντρα και τη Βάνα που χθες έλειπε .
η Εβίτα πάντως ειναι ψυχούλα ,γλυκύτατη κυρ

Επειδή ομως ο φίλος δεν ηταν χορτάτος πεταχτήκαμε και απο την αγαπημένη μου Ευη όπου για μια ακόμη φορά πέρασα εξαιρετικά...εκείνη την ώρα ήταν η Άννα και η Εύη.Για τα γουστα μου είναι η Εύη ,όμως και η Άννα ηταν ωραία γυναίκα.....πιο αθλητικό κορμί και πιο λεπτή....αύτά σε γενικές γραμμές....οποιος  θέλει λεπτομέρειες σε π.μ
Φίλε αν μπορείς σε pm το τηλ του angels οπου βρίσκεται αν δεν κάνω λάθος, η Εύη...Ευχαριστώ

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
εδω ειμαι και εγω για να δωσω τα νεα μου. Μετα απο ψαξιμο εδω μεσα και στον ιστο βρηκα το angels που το ειχε μια ευα και πηρα τηλεφωνο για ραντεβου. Μολις το σηκωσε και την μιλησα το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν που βρηκα το τηλεφωνο και της εξηγησα οτι το ειχε ενας καταλογος καταστηματων. Αφου μου εκλεισε ραντεβου πηγα απο εκει αλλα το μερος δεν μου γεμισε το ματι. Οταν πηγα μεσα με υποδεχτηκε με ευγενεια και με οδηγησε στο δωματιο,το οποιο ηταν αρκετα καλο, αφου με ρωτησε ανα ηθελα να κανω ντους και μου ειπε να βγαλω ολα τα ρουχα μου πραγμα που με χαροποιησε ιδιαιτερα. Δυστυχως όμως εφαγα μια παρα πολυ καλη , απαλη , βαμβακερη πετσετα. Εμεινα με την ορεξη!!!! Μαλλον λαθος angels!!!! Παντως το χειροτερο δεν ηταν αυτο αλλα οτι μετα κόλλησα πανω απο 2.30 ωρες στον περιφερεικο και στην πολη μεχρι να φτασω στον προορισμο μου. Παμε για νεα προσπαθεια τωρα
Ω ρε φίλε, τη δικιά μου γκαντεμιά μου θύμισες τώρα...

pa2004

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Εύα jumbo? δυστυχώς το έχει κόψει το άθλημα

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
εδω ειμαι και εγω για να δωσω τα νεα μου.... Δυστυχως όμως εφαγα μια παρα πολυ καλη , απαλη , βαμβακερη πετσετα. Εμεινα με την ορεξη!!!! Μαλλον λαθος angels!!!! Παντως το χειροτερο δεν ηταν αυτο αλλα οτι μετα κόλλησα πανω απο 2.30 ωρες στον περιφερεικο και στην πολη μεχρι να φτασω στον προορισμο μου. Παμε για νεα προσπαθεια τωρα
΄
Πάρόλα την αποτυχημένη προσπάθεια, μπράβο για την ενημέρωση. Δεν έπεσες σε λάθος angels! Αυτό που πήγες είναι το Αngel Spa (Ποσειδώνος) ενώ το άλλο είναι το Angels Spa (B. Όλγας). Πάντως η πετσέτα είναι κάτι σχετικό: Πέτσέτα μπορεί να φάς και στο Angels, όπως και να πάρεις κάτι παραπάνω σπό το Angel όπως έχει αναφέρει και σχετικά πρόσφατα κάποιος συνάδελφος:
επίσκεψη στα παλιά λημέρια....στον άγγελο της Ποσειδώνος.....μασαζακι με όλα τα παρελκόμενα...έτσι για ξεμούδιασμα...

cada23

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
΄
Πάρόλα την αποτυχημένη προσπάθεια, μπράβο για την ενημέρωση. Δεν έπεσες σε λάθος angels! Αυτό που πήγες είναι το Αngel Spa (Ποσειδώνος) ενώ το άλλο είναι το Angels Spa (B. Όλγας). Πάντως η πετσέτα είναι κάτι σχετικό: Πέτσέτα μπορεί να φάς και στο Angels, όπως και να πάρεις κάτι παραπάνω σπό το Angel όπως έχει αναφέρει και σχετικά πρόσφατα κάποιος συνάδελφος:
θα την ξανακανω την προσπαθεια στο συγκεκριμενο, γιατι νομιζω αυτο συνεβη επειδη δεν με ηξερε

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Για τις προθέσεις του αδερφού Kassler μπορώ να εγγυηθώ , καθώς συνέπεσε να βρεθούμε την ίδια ώρα στη μασαζερί και να γνωριστούμε, και ήταν η πρώτη του φορά εκεί πέρα. Συνεπώς δεν παίζει με τίποτα να είναι προμότορας της Εβίτας.

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
Επιβεβαιωνω τα λεγόμενα του συναγωνιστη akarnan....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.049
Πόντοι
2.356
Γλυκυτατη η Εβίτα ;;;

Μάλλον δε τη γνωρισατε ακόμα

Είστε στα προκαταρκτικά

Ο παλερμο έφερε ένα παράδειγμα