Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Φιλοι συναγωνιστες καλημερα πως θα μπορουσα να μπω και εγω στην παρεα σας????
Φιλε και εγω νεος (λογαριασμος) ειμαι, αλλα μια παρεα ειναι ολοι εδω και ανταλλασουμε εμπειριες, ριξε καμια ενημερωση για οτι ξερεις και σιγα σιγα θα βρεις το δρομο  :hi:

L.herzog

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ας και εγω την εμπειρια μ...συνηθως αραζω στο μεταξα και περνω την κορασιδα Ντινα γιατι οι αλλες η μεγαλων κυβικων ειναι η περασμενης ηλικιας...θα ελεγα με καλη εμπειρια στν  :pipa1: αλλα λιγο ακριβο σαν μαγαζι!!!ελπιζω να ικανοποιησα με την γνωμη μ!

L.herzog

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Να τονισω και κατι ακομα στους ιδιοκτητες των ελαιοτριβιον οτι καλλο θα ηταν να βαζανε και κανενα ντουζ σε καθε δωματιο να μν περναμε πισω απο τα παραβαν του σαλονιου και καμια παντοφλιτσα μιας χρησης καλη θα ηταν!!!

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
περασμα πριν λιγεσ μερεσ απο βασια κ νικη ποιο χαλια δεν γινοτανε :vomit:βρε φερτε κανα καλο μουνακι τησ προκοπησ η αφηστε τα πουρα με τησ σαπιοκοιλειεσ που θελουν κ 80 για 40 λεπτα :2funny: :2funny: :2funny:

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς να μας πει ποια κορίτσια έχει η μάγκυ αυτήν την περίοδο?  :kneel: :erection:

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς να μας πει ποια κορίτσια έχει η μάγκυ αυτήν την περίοδο?   :kneel: :erection:
ι ιδια ομαδα που ειχε πριν τον δεκαπενταυγουστο .... σιλβυ , κατια , μαργαριτα , δεσποινα , και καποιες μερες ελενα και φυσικα η μαγκυ !!!!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είχα ένα κενό στο πρόγραμμά μου σήμερα το μεσημέρι, και είπα να το καλύψω με έπίσκεψη στην Εβίτα (αν και ήθελα Εύη από Angels , αλλά δεν σηκώνανε το τηλέφωνο). Κινήθηκα στα γνωστά μου στάνταρ (πήρα την Σάντρα - έχω κάνει σεξ μαζί της περισσότερες φορές απ' ότι με πολλές σχέσεις μου). Η έκπληξη μεγάλη όταν , βγάινοντας από το δωμάτιο ακούω την Εβίτα να μιλάει στο τηλ με πελάτη, ο οποίος της είπε ότι τον συστήνω εγώ. Επειδή μόνο σε 3 άτομα έχω κάνει κονέ στην Εβίτα (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι), παρέμεινα για να γνωρίσω τον συναγωνιστή, όπερ και εγένετο. Ο συναγωνιστής ήρθε με έναν φίλο του, που πέρασε με Σάντρα (αυτός πέρασε καλά σίγουρα) , ο ίδιος όμως πέρασε με μια καινούρια, η οποία μου φάνηκε λίγο μπάζο (ίσως φταίει και το ότι μόλις είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα, όπως μας είπε η Εβίτα και ήταν κουρασμένη από το ταξίδι). Συναγωνιστή περιμένουμε ενημέρωση
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ

Συνημμένα

• 230853_06.jpg
    230853_06.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 37

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
Μαλλον θα περιμενεις πολυ...

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είχα ένα κενό στο πρόγραμμά μου σήμερα το μεσημέρι, και είπα να το καλύψω με έπίσκεψη στην Εβίτα (αν και ήθελα Εύη από Angels , αλλά δεν σηκώνανε το τηλέφωνο). Κινήθηκα στα γνωστά μου στάνταρ (πήρα την Σάντρα - έχω κάνει σεξ μαζί της περισσότερες φορές απ' ότι με πολλές σχέσεις μου). Η έκπληξη μεγάλη όταν , βγάινοντας από το δωμάτιο ακούω την Εβίτα να μιλάει στο τηλ με πελάτη, ο οποίος της είπε ότι τον συστήνω εγώ. Επειδή μόνο σε 3 άτομα έχω κάνει κονέ στην Εβίτα (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι), παρέμεινα για να γνωρίσω τον συναγωνιστή, όπερ και εγένετο. Ο συναγωνιστής ήρθε με έναν φίλο του, που πέρασε με Σάντρα (αυτός πέρασε καλά σίγουρα) , ο ίδιος όμως πέρασε με μια καινούρια, η οποία μου φάνηκε λίγο μπάζο (ίσως φταίει και το ότι μόλις είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα, όπως μας είπε η Εβίτα και ήταν κουρασμένη από το ταξίδι). Συναγωνιστή περιμένουμε ενημέρωση
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
Προσεξε μη σε κανει αγαπουλη η Σαντρα  :grin:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Αν και δεν είμαι στο σωστό νήμα, ενημερώνω ότι αύριο τελικά θα γίνει ο πολυθρύλητος αγώνας με Σαμπρίνα και Σάσα......
Βαστάτε τούρκοι τ' άρματα, έρχεται ο Αιδοιολείχος.
Ενημέρωση πάραυτα.
΄Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ

Συνημμένα

• 230853_06.jpg
    230853_06.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 30

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.143
Πόντοι
736
Πολεμικό ανακοινωθέν εξέδωσε ο Αιδοιολείχος, αναμένουμε την έκβαση της μάχης.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

Stories

Νέο!