a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Σωστός ο παίκτης...Περίοδος εκπτωσεων βλέπεις..
Κασκαντεριλικη στην εν λογο το οποιο δε μπορω να πω οτι μετανιωσα μελαχρινο μωρο ομορφουλικο 25 με 30 μου φανηκε ηλικιακα και τυπος σωματος skinny 50 ευρω το παραβολο αλλα θελει να προσεξει το θεμα υγιεινης αρκετη τριχα μπορω να πω και τα πατουσακια ολιγον μαυρα.Στα του αγωνος καλο τσιμπουκι αλλα παντα με προφυλαξη κα αρκετα καλι στο γαμησι σταν συν οτι ειναι skinny και την βαζεις οπως θες χωρις δυσκολια
Μόνο τα πατουσακια ήταν μαύρα η ολόκληρηΚασκαντεριλικη στην εν λογο το οποιο δε μπορω να πω οτι μετανιωσα μελαχρινο μωρο ομορφουλικο 2 με 30 μου φανηκε ηλικιακα και τυπος σωματος skinny 50 ευρω το παραβολο αλλα θελει να προσεξει το θεμα υγιεινης αρκετη τριχα μπορω να πω και τα πατουσακια ολιγον μαυρα.Στα του αγωνος καλο τσιμπουκι αλλα παντα με προφυλαξη κα αρκετα καλι στο γαμησι σταν συν οτι ειναι skinny και την βαζεις οπως θες χωρις δυσκολια
ακούω για την Μαρία ΠΑΟΚτσου για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά ποτέ δεν την επισκέφθηκα. μάλλον θα πρόκειται για ευαγές Ίδρυμα προς Τούμπα. είναι δυνατό να έχω σε πμ το κινητό για να βγω απο την περιέργειαΕπίσκεψη εχθές στην ΠΑΟΚτσου, στο team Κατερίνα, η γνωστή Τσεχα από την Εύα, Έλενα, πρέπει να περασε κι αυτή από Εύα, 40αρα αδιάφορη και new entry Μαργαρίτα, Ελληνίδα περί των 25 Μαΐων, ωραία πρόσωπο και καταπληκτικό χαμόγελο αλλά μέχρι εκεί. Αφού είπαμε καλημερες καλησπερες είπαμε και καλό απόγευμα και αποχώρησα χωρίς κάποια κατάθεση. Δυστυχώς η ποιότητα των κορασιδων έχει πέσει δραματικά, μου φαίνεται ότι πάει με την ελληνική οικονομία, κάθε πέρσι και καλύτερα.
Να σου πω την αληθεια δε μου φαινοταν Βουλγαρα ποιο πολλη για Ελληνιδα την εκανα εκτος τριχας και τις πατουσες δεν παρατηρησα αλλο θεμα ουτε βρωμουσε ουτε τιποταΜόνο τα πατουσακια ήταν μαύρα η ολόκληρη
Γιατί κάπου εκεί είναι ένα γυφτοβουλγαρακι
που με 50 ευρώ τα έκανε όλα
Το θυμάσαι mel1234 φαντάζομαι
[/quot.
Αυτή έχει αγγελία και στις τρανς . ετσι εξηγείται και η τρίχα
Δεν ειναι τρανς κανονικα μουνι εχει λες να μη το καταλαβαινα ρε τυπε δε θα βλεπα το παλαμαρι του βαρκαρη[/quot.
Αυτή έχει αγγελία και στις τρανς . ετσι εξηγείται και η τρίχα
Μόνο τα πατουσακια ήταν μαύρα η ολόκληρη
Γιατί κάπου εκεί είναι ένα γυφτοβουλγαρακι
που με 50 ευρώ τα έκανε όλα
Το θυμάσαι mel1234 φαντάζομαι
είναι αυτό πού έμπαινες δεξιά το στενάκιΔεν λειτουργεί φίλε! Άλλαξε και τηλέφωνο και έδρα!
έκανε κάτι γαμάτεςΝαι το θυμάμαι, 50αρι η ταριφα αλλά όλο στο μη ήταν. Και μαζευε και γιουρια για σιλικόνη.
Καμμια σχεση Ελληνιδα πρεζου ειναι απ οτι καταλαβα καμμια σχεση με βουλγαραΝαι το θυμάμαι, 50αρι η ταριφα αλλά όλο στο μη ήταν. Και μαζευε και γιουρια για σιλικόνη.
Οχιείναι αυτό πού έμπαινες δεξιά το στενάκι
Κ ήταν αριστερά η πόρτα με κάμερα από πάνω;;
Τηλ σε .....206 κ .......311;;