Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Κασκαντεριλικη στην εν λογο  το οποιο δε μπορω να πω οτι μετανιωσα μελαχρινο μωρο ομορφουλικο 25 με 30 μου φανηκε ηλικιακα και τυπος σωματος skinny  50 ευρω το παραβολο αλλα θελει να προσεξει το θεμα υγιεινης αρκετη τριχα μπορω να πω και τα πατουσακια ολιγον μαυρα.Στα του αγωνος καλο τσιμπουκι αλλα παντα με προφυλαξη κα αρκετα καλι στο γαμησι σταν συν οτι ειναι skinny  και την βαζεις οπως θες χωρις δυσκολια

Εύγε... :rockon: :rockon: :rockon:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Κασκαντεριλικη στην εν λογο  το οποιο δε μπορω να πω οτι μετανιωσα μελαχρινο μωρο ομορφουλικο 2 με 30 μου φανηκε ηλικιακα και τυπος σωματος skinny  50 ευρω το παραβολο αλλα θελει να προσεξει το θεμα υγιεινης αρκετη τριχα μπορω να πω και τα πατουσακια ολιγον μαυρα.Στα του αγωνος καλο τσιμπουκι αλλα παντα με προφυλαξη κα αρκετα καλι στο γαμησι σταν συν οτι ειναι skinny  και την βαζεις οπως θες χωρις δυσκολια
Μόνο τα πατουσακια ήταν μαύρα η ολόκληρη
Γιατί κάπου εκεί είναι ένα γυφτοβουλγαρακι
που με 50 ευρώ τα έκανε όλα

Το θυμάσαι mel1234 φαντάζομαι

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Επίσκεψη εχθές στην ΠΑΟΚτσου, στο team Κατερίνα, η γνωστή Τσεχα από την Εύα, Έλενα, πρέπει να περασε κι αυτή από Εύα, 40αρα αδιάφορη και new entry Μαργαρίτα, Ελληνίδα περί των 25 Μαΐων, ωραία πρόσωπο και καταπληκτικό χαμόγελο αλλά μέχρι εκεί. Αφού είπαμε καλημερες καλησπερες είπαμε και καλό απόγευμα και αποχώρησα χωρίς κάποια κατάθεση. Δυστυχώς η ποιότητα των κορασιδων έχει πέσει δραματικά, μου φαίνεται ότι πάει με την ελληνική οικονομία, κάθε πέρσι και καλύτερα.
ακούω για την Μαρία ΠΑΟΚτσου για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά ποτέ δεν την επισκέφθηκα. μάλλον θα πρόκειται για ευαγές Ίδρυμα προς Τούμπα. είναι δυνατό να έχω σε πμ το κινητό για να βγω απο την περιέργεια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266

Να σου πω την αληθεια δε μου φαινοταν Βουλγαρα ποιο πολλη για Ελληνιδα την εκανα εκτος τριχας και τις πατουσες δεν παρατηρησα αλλο θεμα ουτε βρωμουσε ουτε τιποτα

Αsterios

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αν ξέρει κάποιος να μου πει, αν λειτουργεί το Μοναστηρίου 230, επειδή έχω χρόνια να πάω και έχει αλλάξει τηλέφωνο.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Δεν λειτουργεί φίλε! Άλλαξε και τηλέφωνο και έδρα!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
[/quot.
Αυτή έχει αγγελία και στις τρανς . ετσι εξηγείται και η τρίχα
Δεν ειναι τρανς κανονικα μουνι εχει λες να μη το καταλαβαινα ρε τυπε δε θα βλεπα το παλαμαρι του βαρκαρη

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1

Ναι το θυμάμαι, 50αρι η ταριφα αλλά όλο στο μη ήταν. Και μαζευε και γιουρια  για σιλικόνη.

serthe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ξέρει κανένας κάτι για το massageforever28.....?

L.herzog

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε συγνωμη αλλα μολις γραφτικα στο σαιτ το ταπινο..θελω μια βοηθεια που γραφουμε μηνυμα για να μπω και εγω στο κολπο της συζητησης..χαθηκα

L.herzog

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον βρηκατον τροπο για μηνυμα..τεσπα..καινουργιος στο σαιτ και εγω..οι επισκεψεις πολλες τα ελλαιοτριβεια αλλα μονο σε γνωστα ειδη...ολγας ευ ζην μεταξα1 και μεταξα 2..αν μπορει και θελει καπιος ας με βοηθησει με το angels..δεν ειμαι στρουμφ εχω παει πριν κανενα χρονο και εφαγα πετσετα και δεν κρατησα το κινιτο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Ναι το θυμάμαι, 50αρι η ταριφα αλλά όλο στο μη ήταν. Και μαζευε και γιουρια  για σιλικόνη.
Καμμια σχεση Ελληνιδα πρεζου ειναι απ οτι καταλαβα καμμια σχεση με βουλγαρα

L.herzog

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι συναγωνιστες καλημερα πως θα μπορουσα να μπω και εγω στην παρεα σας????

L.herzog

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλημερα θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σχετικα με το angels??

L.herzog

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε αιδοιολειχε ακομα δεν μπορω να στειλω pm δεν ξερω γιατι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom