pantamonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλημερα καλα μου παιδια μια ερωτιση μασαζ χαρηλαου γυμνασιαρχου μικρου 2 ξερει κανεις κατι ευχαρηστω εκ των προτερων
καλημερα κ καλη εβδομαδακαλημερα καλα μου παιδια μια ερωτιση μασαζ χαρηλαου γυμνασιαρχου μικρου 2 ξερει κανεις κατι ευχαρηστω εκ των προτερων
Επισκεψη στης Μαγγυ...ευχαριστω τον συναγωνιστη ΑΙΔΙΟΛΕΙΧΟ Γ περασα καταπληκτικα στο πρωτο μερος με την ΕΛΕΝΑ εκπληκτικο μασαζ το κατεχει το αθλημα...φιλε ελοιωσα...στην συνεχεια περασαμε και σε με λαστιχο και μονο ετσι μου ειπαν...καλη δεν μπορω να πω τα τιμησε τα λεφτα που πηρε η ΕΛΕΝΑ πολυ καλη στο δωματιο και η ΜΑΓΓΥ πολυ ευγενικη ...μαλλον θα το επισκεφτω ξανα..
Σωστός ο παίκτης. Πήγε , πέρασε καλά, και κάνει και την ενημέρωση.Επισκεψη στης Μαγγυ...ευχαριστω τον συναγωνιστη ΑΙΔΙΟΛΕΙΧΟ Γ περασα καταπληκτικα στο πρωτο μερος με την ΕΛΕΝΑ εκπληκτικο μασαζ το κατεχει το αθλημα...φιλε ελοιωσα...στην συνεχεια περασαμε και σε με λαστιχο και μονο ετσι μου ειπαν...καλη δεν μπορω να πω τα τιμησε τα λεφτα που πηρε η ΕΛΕΝΑ πολυ καλη στο δωματιο και η ΜΑΓΓΥ πολυ ευγενικη ...μαλλον θα το επισκεφτω ξανα..
Ποια είναι η ΠΑΟΚτσου? η Μαργαρίτα που λες είναι μια Ελληνίδα μιλφ μελαχροινή ψηλή με λίγο σπασμένο πρόσωπο? και ωραίο στήθος? γιατί αν μιλάμε για την ίδια αυτή δούλευε στην Βάσια. Btw πως αποκτάμε πρόσβαση σε αυτήν την ΠΑΟΚτσου?Επίσκεψη εχθές στην ΠΑΟΚτσου, στο team Κατερίνα, η γνωστή Τσεχα από την Εύα, Έλενα, πρέπει να περασε κι αυτή από Εύα, 40αρα αδιάφορη και new entry Μαργαρίτα, Ελληνίδα περί των 25 Μαΐων, ωραία πρόσωπο και καταπληκτικό χαμόγελο αλλά μέχρι εκεί. Αφού είπαμε καλημερες καλησπερες είπαμε και καλό απόγευμα και αποχώρησα χωρίς κάποια κατάθεση. Δυστυχώς η ποιότητα των κορασιδων έχει πέσει δραματικά, μου φαίνεται ότι πάει με την ελληνική οικονομία, κάθε πέρσι και καλύτερα.
Καλημέρα παίχτες!
Επίσκεψη στην Κατερίνα - Μοναστηρίου.. Χάλια μαύρα κύριοι, πάει το 50€! Κινητό που τελειώνει σε 302, υπάρχουν αγγελίες σε kanesex.
Επίσκεψη στο Dames. Παρτουζίτσα με 2 milfakia.. Όλα καλά, εκτός από τη βιασύνη τους!
Χωρίς μασάζ, (λόγω έκπτωσης όμως) και σε 25 λεπτά ήμουν ντυμένος.
Καλό για 1 φορά, εκτός αν τις κάνεις μανούρα από την αρχή για το χρόνο.
Τα κατάφερα και τα 2 ο άτιμος
Ποιο είναι το dames φίλος,είναι free η private? οι μιλφ τι λέγαν από εμφάνιση?
Μήπως είσαι ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού;Επειδή το έφερε η τύχη να πάρω κάποια λεφτά απο το κινο είπα να κάνω μια γύρα από μαγαζιά.Παρασκευή επίσκεψη στο μεταξας πήρα την Έλη 4ο απλό 60 γυμνη τίποτα παραπάνω.Δευτέρα επίσκεψη στο angel πήρα την Εύη μου είπε 50 το απλό και 70 το φουλ λέω και απο Κ..Ο Όχι λέει οκ τότε απλό στην διάρκεια λέει το σκέφτηκα τέτοιο Που όλο να του όχι και λέει σήκω και ακούμπησε στο μασαζοκρεβατο λέει θα βάλεις λάδι όμως και σιγά σιγά επί ενα τέταρτο την έκανα και δάκρυσε.μπράβο της.σήμερα θα κάνω άλλη μια γύρα
Επειδή το έφερε η τύχη να πάρω κάποια λεφτά απο το κινο είπα να κάνω μια γύρα από μαγαζιά.Παρασκευή επίσκεψη στο μεταξας πήρα την Έλη 4ο απλό 60 γυμνη τίποτα παραπάνω.Δευτέρα επίσκεψη στο angel πήρα την Εύη μου είπε 50 το απλό και 70 το φουλ λέω και απο Κ..Ο Όχι λέει οκ τότε απλό στην διάρκεια λέει το σκέφτηκα τέτοιο Που όλο να του όχι και λέει σήκω και ακούμπησε στο μασαζοκρεβατο λέει θα βάλεις λάδι όμως και σιγά σιγά επί ενα τέταρτο την έκανα και δάκρυσε.μπράβο της.σήμερα θα κάνω άλλη μια γύρα
Του Εδεσαϊκού φίλτατε... έχετε απόλυτο δίκιοΜπα. Η προεδρος του Εδεσσαϊκού είναι ή μάς κάνει πλάκα...
Με συγκίνησε ο τρόπος που τα λέει. Δάκρυσα...
μπραβο παντα κερδη ευχομαι να κανεις επισκεψεις κ να μας ενημερωνειςΕπειδή το έφερε η τύχη να πάρω κάποια λεφτά απο το κινο είπα να κάνω μια γύρα από μαγαζιά.Παρασκευή επίσκεψη στο μεταξας πήρα την Έλη 4ο απλό 60 γυμνη τίποτα παραπάνω.Δευτέρα επίσκεψη στο angel πήρα την Εύη μου είπε 50 το απλό και 70 το φουλ λέω και απο Κ..Ο Όχι λέει οκ τότε απλό στην διάρκεια λέει το σκέφτηκα τέτοιο Που όλο να του όχι και λέει σήκω και ακούμπησε στο μασαζοκρεβατο λέει θα βάλεις λάδι όμως και σιγά σιγά επί ενα τέταρτο την έκανα και δάκρυσε.μπράβο της.σήμερα θα κάνω άλλη μια γύρα
μπραβο παντα κερδη ευχομαι να κανεις επισκεψεις κ να μας ενημερωνεις
υγ ρε ρεμαλια ο ανθρωπος εκανε ενημερωση κ τον φαγατε
την επομενη θα ειναι πιο κατανοητος ειμαι σιγουρος
υγ2 της τον εβαλες απο πισω κ δακρυσε η την εκανες κ δακρυσε απο αυτα που της ειπες
αυτο ομολογω πως δε το καταλαβα
Εσεις γελατε η κοπελα δακρυσε ομως[/color]