Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
καλημερα καλα μου παιδια μια ερωτιση μασαζ χαρηλαου γυμνασιαρχου μικρου 2 ξερει κανεις κατι ευχαρηστω εκ των προτερων

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
καλημερα καλα μου παιδια μια ερωτιση μασαζ χαρηλαου γυμνασιαρχου μικρου 2 ξερει κανεις κατι ευχαρηστω εκ των προτερων
καλημερα κ καλη εβδομαδα

ειδες κατι υποπτο εκει η απο καμια αγγελια
απ οτι ξερω εγω τουλαχιστον δεν υπαρχει κατι εκει
για να δουμε ξερει κανενας αλλος

odis1972

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη στης Μαγγυ...ευχαριστω τον συναγωνιστη ΑΙΔΙΟΛΕΙΧΟ Γ :kneel:περασα καταπληκτικα στο πρωτο μερος με την ΕΛΕΝΑ εκπληκτικο μασαζ το κατεχει το αθλημα...φιλε ελοιωσα...στην συνεχεια περασαμε και σε :pipa2:με λαστιχο και μονο ετσι μου ειπαν...καλη δεν μπορω να πω τα τιμησε τα λεφτα που πηρε η ΕΛΕΝΑ πολυ καλη στο δωματιο και η ΜΑΓΓΥ πολυ ευγενικη ...μαλλον θα το επισκεφτω ξανα..

odis1972

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη στης Μαγγυ...ευχαριστω τον συναγωνιστη ΑΙΔΙΟΛΕΙΧΟ Γ :kneel:περασα καταπληκτικα στο πρωτο μερος με την ΕΛΕΝΑ εκπληκτικο μασαζ το κατεχει το αθλημα...φιλε ελοιωσα...στην συνεχεια περασαμε και σε :pipa2:με λαστιχο και μονο ετσι μου ειπαν...καλη δεν μπορω να πω τα τιμησε τα λεφτα που πηρε η ΕΛΕΝΑ πολυ καλη στο δωματιο και η ΜΑΓΓΥ πολυ ευγενικη ...μαλλον θα το επισκεφτω ξανα..

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Σωστός ο παίκτης. Πήγε , πέρασε καλά, και κάνει και την ενημέρωση.

odis1972

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερει καποιος πληροφοριες για το DAMES???

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Επίσκεψη εχθές στην ΠΑΟΚτσου, στο team Κατερίνα, η γνωστή Τσεχα από την Εύα, Έλενα, πρέπει να περασε κι αυτή από Εύα, 40αρα αδιάφορη και new entry Μαργαρίτα, Ελληνίδα περί των 25 Μαΐων, ωραία πρόσωπο και καταπληκτικό χαμόγελο αλλά μέχρι εκεί. Αφού είπαμε καλημερες καλησπερες είπαμε και καλό απόγευμα και αποχώρησα χωρίς κάποια κατάθεση. Δυστυχώς η ποιότητα των κορασιδων έχει πέσει δραματικά, μου φαίνεται ότι πάει με την ελληνική οικονομία, κάθε πέρσι και καλύτερα.

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καλημέρα παίχτες!
Επίσκεψη στην Κατερίνα - Μοναστηρίου.. Χάλια μαύρα κύριοι, πάει το 50€! Κινητό που τελειώνει σε 302, υπάρχουν αγγελίες σε kanesex.

Επίσκεψη στο Dames. Παρτουζίτσα με 2 milfakia.. Όλα καλά, εκτός από τη βιασύνη τους!
Χωρίς μασάζ, (λόγω έκπτωσης όμως) και σε 25 λεπτά ήμουν ντυμένος.
Καλό για 1 φορά, εκτός αν τις κάνεις μανούρα από την αρχή για το χρόνο.

Τα κατάφερα και τα 2 ο άτιμος :)

:orchestra:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
:
Επίσκεψη εχθές στην ΠΑΟΚτσου, στο team Κατερίνα, η γνωστή Τσεχα από την Εύα, Έλενα, πρέπει να περασε κι αυτή από Εύα, 40αρα αδιάφορη και new entry Μαργαρίτα, Ελληνίδα περί των 25 Μαΐων, ωραία πρόσωπο και καταπληκτικό χαμόγελο αλλά μέχρι εκεί. Αφού είπαμε καλημερες καλησπερες είπαμε και καλό απόγευμα και αποχώρησα χωρίς κάποια κατάθεση. Δυστυχώς η ποιότητα των κορασιδων έχει πέσει δραματικά, μου φαίνεται ότι πάει με την ελληνική οικονομία, κάθε πέρσι και καλύτερα.
Ποια είναι η ΠΑΟΚτσου? η Μαργαρίτα που λες είναι μια Ελληνίδα μιλφ μελαχροινή ψηλή με λίγο σπασμένο πρόσωπο? και ωραίο στήθος? γιατί αν μιλάμε για την ίδια αυτή δούλευε στην Βάσια. Btw πως αποκτάμε πρόσβαση σε αυτήν την ΠΑΟΚτσου?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Καλημέρα παίχτες!
Επίσκεψη στην Κατερίνα - Μοναστηρίου.. Χάλια μαύρα κύριοι, πάει το 50€! Κινητό που τελειώνει σε 302, υπάρχουν αγγελίες σε kanesex.

Επίσκεψη στο Dames. Παρτουζίτσα με 2 milfakia.. Όλα καλά, εκτός από τη βιασύνη τους!
Χωρίς μασάζ, (λόγω έκπτωσης όμως) και σε 25 λεπτά ήμουν ντυμένος.
Καλό για 1 φορά, εκτός αν τις κάνεις μανούρα από την αρχή για το χρόνο.

Τα κατάφερα και τα 2 ο άτιμος :)

:orchestra:
Ποιο είναι το dames φίλος,είναι free η private? οι μιλφ τι λέγαν από εμφάνιση?

tomtsam

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή το έφερε η τύχη να πάρω κάποια λεφτά απο το κινο είπα να κάνω μια γύρα από μαγαζιά.Παρασκευή επίσκεψη στο μεταξας πήρα την Έλη 4ο απλό 60 γυμνη τίποτα παραπάνω.Δευτέρα επίσκεψη στο angel πήρα την Εύη μου είπε 50 το απλό και 70 το φουλ λέω και απο Κ..Ο Όχι λέει οκ τότε απλό στην διάρκεια λέει το σκέφτηκα τέτοιο Που όλο να του όχι και λέει σήκω και ακούμπησε στο μασαζοκρεβατο λέει θα βάλεις λάδι όμως και σιγά σιγά επί ενα τέταρτο την έκανα και δάκρυσε.μπράβο της.σήμερα θα κάνω άλλη μια γύρα

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Επειδή το έφερε η τύχη να πάρω κάποια λεφτά απο το κινο είπα να κάνω μια γύρα από μαγαζιά.Παρασκευή επίσκεψη στο μεταξας πήρα την Έλη 4ο απλό 60 γυμνη τίποτα παραπάνω.Δευτέρα επίσκεψη στο angel πήρα την Εύη μου είπε 50 το απλό και 70 το φουλ λέω και απο Κ..Ο Όχι λέει οκ τότε απλό στην διάρκεια λέει το σκέφτηκα τέτοιο Που όλο να του όχι και λέει σήκω και ακούμπησε στο μασαζοκρεβατο λέει θα βάλεις λάδι όμως και σιγά σιγά επί ενα τέταρτο την έκανα και δάκρυσε.μπράβο της.σήμερα θα κάνω άλλη μια γύρα
Μήπως είσαι ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού;

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Με συγκίνησε ο τρόπος που τα λέει. Δάκρυσα...

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1

Μπα. Η προεδρος του Εδεσσαϊκού είναι ή μάς κάνει πλάκα...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

Συνημμένα

• 1166941.jpg
    1166941.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 21

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
μπραβο παντα κερδη ευχομαι να κανεις επισκεψεις κ να μας ενημερωνεις  :headbang:

υγ ρε ρεμαλια ο ανθρωπος εκανε ενημερωση κ τον φαγατε τι δε καταλαβατε
  της τον εβαλε απο πισω  κ δακρυσε η κοπελα ετσι ειναι αμα εισαι προικισμενος
  την επομενη θα ειναι πιο κατανοητος ειμαι σιγουρος  :boobies:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
μπραβο παντα κερδη ευχομαι να κανεις επισκεψεις κ να μας ενημερωνεις  :headbang:

υγ ρε ρεμαλια ο ανθρωπος εκανε ενημερωση κ τον φαγατε
  την επομενη θα ειναι πιο κατανοητος ειμαι σιγουρος  :boobies:

υγ2 της τον εβαλες απο πισω κ δακρυσε η την εκανες κ δακρυσε απο αυτα που της ειπες
   αυτο ομολογω πως δε το καταλαβα  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
αργησα να το διορθωσω τη τρελλα μου μεσα  :headbang: :headbang: :headbang:

οσο για τη μαρια τη παοκτσου Μαρακι φερε κανενα καλο μωρο κ να δεις δουλιτσα που θα εχεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom