Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

the.prowler

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συντροφοι συναγωνιστες μετακομισα προσφατα στην θεσσαλονικη και θα θελα πολυ να βγω στην γυρα να δω τι παιζει και να ποσταρω φυσικα εδω οτι συνανταω προς ενημερωση ολων των μελων. Αρχικα ώντας απειρος στο σπορ των ελαιοτριβιων θα ηθελα να ενημερωσει καποιος μπασμενος και κοσμογυρισμενος στην πολη κατι καλο σε μασαζ-φραπε κλπ για να ξεκινησω το τουρ μου χωρις κακοτοπιες. Βλεπω το μοιρασμα πληροφοριων σε νεα μελη οπως εγω να γινεται με προσοχη κατι που ειναι λογικο οποτε εστω και με pm οποιος εχει χρονοα ας ενημερωσει δινοντας καποιες εναλλακτικες για αρχη.
Ευχαριστω :rockon:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.111
Πόντοι
2.356
[quote author=Σοφολης  link=topic=936.msg7128104#msg7128104 date=1472240236]
Καλησπερα συντροφοι συναγωνιστες μετακομισα προσφατα στην θεσσαλονικη και θα θελα πολυ να βγω στην γυρα να δω τι παιζει και να ποσταρω φυσικα εδω οτι συνανταω προς ενημερωση ολων των μελων. Αρχικα ώντας απειρος στο σπορ των ελαιοτριβιων θα ηθελα να ενημερωσει καποιος μπασμενος και κοσμογυρισμενος στην πολη κατι καλο σε μασαζ-φραπε κλπ για να ξεκινησω το τουρ μου χωρις κακοτοπιες. Βλεπω το μοιρασμα πληροφοριων σε νεα μελη οπως εγω να γινεται με προσοχη κατι που ειναι λογικο οποτε εστω και με pm οποιος εχει χρονοα ας ενημερωσει δινοντας καποιες εναλλακτικες για αρχη.
Ευχαριστω :rockon:
[/quote]αν έπαιρνες μία εφημερίδα κ το πρώτο σου ποστ

ηταν ενημερωτικό κ όχι ερωτηματικό πιστεύω να είχες

καλύτερή επιτυχία από τώρα να είσαι σίγουρος

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
αν έπαιρνες μία εφημερίδα κ το πρώτο σου ποστ

ηταν ενημερωτικό κ όχι ερωτηματικό πιστεύω να είχες

καλύτερή επιτυχία από τώρα να είσαι σίγουρος
Τα είπες όλα με μια πρόταση
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Έκλεισα τηλεφωνικά το ραντεβού και πηγαίνω Angels (Β.Όλγας). Ο χώρος αρκετά καλός. Διαθέσιμη η Εύη.Μετά τη κατάθεση διαπιστευτηριων, ντουζακι και ξεκίνημα με χαλαρωτικο μασάζ(αρκετά καλό). Αλλά εκεί που η κοπέλα τα δίνει Ολα ειναι στη  :pipa2: με πολύ περιποίηση της γύρω περιοχής. Ακολούθησε δεύτερος γύρος και τελείωμα απο  :fuck1: Συνολική διάρκεια περί τα 60λεπτα.Κοστος 70€.Η κοπέλα τα δείνει Ολα και ιδρώνει τη φανέλα με το νούμερο 3(πρόκειται για μπάκ-χαφ σε 3-5-2)....Άλλες κοπέλες είναι η Αννα(που δεν ηταν) και μια νέα στο ρόστερ η Ξένια, την οποία δεν είδα επίσης. Ο χώρος χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.Καλές μυοχαλαρωσεις λοιπόν και να ενημερώνεται....

the.prowler

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ok παιδες ξεκιναει η περιπλανηση αι η ενημερωση  :helpplea:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Έκλεισα τηλεφωνικά το ραντεβού και πηγαίνω Angels (Β.Όλγας). Ο χώρος αρκετά καλός. Διαθέσιμη η Εύη.Μετά τη κατάθεση διαπιστευτηριων, ντουζακι και ξεκίνημα με χαλαρωτικο μασάζ(αρκετά καλό). Αλλά εκεί που η κοπέλα τα δίνει Ολα ειναι στη  :pipa2: με πολύ περιποίηση της γύρω περιοχής. Ακολούθησε δεύτερος γύρος και τελείωμα απο  :fuck1: Συνολική διάρκεια περί τα 60λεπτα.Κοστος 70€.Η κοπέλα τα δείνει Ολα και ιδρώνει τη φανέλα με το νούμερο 3(πρόκειται για μπάκ-χαφ σε 3-5-2)....Άλλες κοπέλες είναι η Αννα(που δεν ηταν) και μια νέα στο ρόστερ η Ξένια, την οποία δεν είδα επίσης. Ο χώρος χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.Καλές μυοχαλαρωσεις λοιπόν και να ενημερώνεται....
Δηλαδή μιλάμε για σκυλί που οργώνει τον ασβέστη. Άποψή μου πάντως ότι πρόκειται για επιτελικό μέσο (εξαροοκτάρι). Πάιρνει την πρωτη μπαλιά από τα μπακ , είναι box to box , και έχει τον τρόπο της να διάσπά την αντίπαλη άμυνα με κάθετες μπαλιές στην πλάτη των αμυντικών.

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Πες το κι'ετσι.Εμένα πάντως μου θύμισε Λιχσταινερ με το ζήλο και τα χιλιόμετρα που κάνει ο συγκεκριμένος παικταρας.

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά, έχει επισκεφτεί κανείς την Μάγκυ τελευταια? τι ρόστερ έχει τώρα?  :pipa2:  :pipa2:  :pipa1:  :erection:  :erection:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Πες το κι'ετσι.Εμένα πάντως μου θύμισε Λιχσταινερ με το ζήλο και τα χιλιόμετρα που κάνει ο συγκεκριμένος παικταρας.
Και μόνο που αναφέρθηκες σε παίκτη που έπαιξε στην SS Lazzio και στο ντεμπούτο του έβαλε γκολ στην μισητή Ρόμα (3-1 έληξε εκείνο το ματς) , σου βγάζω το καπέλο .
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Και μόνο που αναφέρθηκες σε παίκτη που έπαιξε στην SS Lazzio και στο ντεμπούτο του έβαλε γκολ στην μισητή Ρόμα (3-1 έληξε εκείνο το ματς) , σου βγάζω το καπέλο .
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Με τη νίκη σήμερα λοιπον...Η Γιούβε στην αρχή τις κάνει τις γκελες της.Μετα κλείνει η κανουλα...Εποχή Chinaglia λοιπον ή της ομαδαρας με Nedved?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Με τη νίκη σήμερα λοιπον...Η Γιούβε στην αρχή τις κάνει τις γκελες της.Μετα κλείνει η κανουλα...Εποχή Chinaglia λοιπον ή της ομαδαρας με Nedved?
Εγώ είμαι Λάτσιο φίλε. 2 χρόνια κάθισα ιταλία και δεν έχασα εντός έδρας παιχνίδι ...

gerompixtis

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το καιρό που ήμουν Ρώμη η Λάτσιο ήταν serie b
Τέλος πάντων το μασατζιδικο που μου λείπει πραγματικά ειναι ο Βασίλης και η Εύα στην Κωλετη
Τι να απέγιναν άραγε .?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
καλησπέρα και απο μένα ...πέρασμα απο μασαζομάγαζο με την Εύη...τα πράγματα ειναι ακριβώς όπως τα είπαν παραπάνω κάποιοι φίλοι....η Εύη ειναι για τα γουστα μου μια ωραία γυναίκα....με αρκετα περιττά κιλά...αν ηταν πιο γυμνασμένη θα ηταν η τέλεια γυναίκα για τα γουστα μου....και εγω ομως αν ημουν πιο γυμνασμένος θα ημουν ο μπραντ πίτ.......

ωραίο μασάζ....και γαμώ τα τσιμπούκια.....και σε γενικές γραμμές πέρασα αρκετά καλά....
υπήρχε αλλη μια πιο μεγάλη κυρία η οποία εμφανισιακά δεν έλεγε πολλά....που ξερετε μπορεί να εχει άλλες χάρες......

απο βδομάδα θα κανω μια βόλτα απο εβίτα και θα ενημερώσω....

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Αδελφε ειναι πριβε? το εν λογω μαγαζι που κοντα ειναι?

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Παρα ειναι prive το μικρο στην Ναουσσα, μπορει να πας και 10 φορες μονο για να πιεις καφε μαζι του και μετα να σου πει οχι.
Η διαφορά μεταξύ αγνού και πληρωμένου έρωτα , είναι ότι ο αγνός κοστίζει ΠΑΝΤΑ περισσότερο...........

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
καλησπέρα και απο μένα ...πέρασμα απο μασαζομάγαζο με την Εύη...τα πράγματα ειναι ακριβώς όπως τα είπαν παραπάνω κάποιοι φίλοι....η Εύη ειναι για τα γουστα μου μια ωραία γυναίκα....με αρκετα περιττά κιλά...αν ηταν πιο γυμνασμένη θα ηταν η τέλεια γυναίκα για τα γουστα μου....και εγω ομως αν ημουν πιο γυμνασμένος θα ημουν ο μπραντ πίτ.......

ωραίο μασάζ....και γαμώ τα τσιμπούκια.....και σε γενικές γραμμές πέρασα αρκετά καλά....
υπήρχε αλλη μια πιο μεγάλη κυρία η οποία εμφανισιακά δεν έλεγε πολλά....που ξερετε μπορεί να εχει άλλες χάρες......

απο βδομάδα θα κανω μια βόλτα απο εβίτα και θα ενημερώσω....
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Παρα ειναι prive το μικρο στην Ναουσσα, μπορει να πας και 10 φορες μονο για να πιεις καφε μαζι του και μετα να σου πει οχι.
μπορεισ να μου στηλεις το τηλεφωνο του ...απο εκει και περα ο καθενασς βγαζει την ακρη του

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.111
Πόντοι
2.356
γαμηθηκες με το μικρό στη Νάουσα εσύ

Μήπως το ερωτεύτηκες εξ αποστάσεως

Αμα είναι να σε πάω μια μέρα να ηρεμήσεις

Μη σου πω ούτε καφέ θα προλάβεις να πιεις

2 φορές μόνο μπύρα ήπιαμε χωρίς να το δούμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom