Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
πλακα πλακα εχει πεσει μεγαλη ξεραϊλα
εχει δει κανεις κανενα καλο πιτσιρικι
κ ας ειναι οπου θελει θα τη βρω εγω την ακρη

εχω ενα καλο κονε στην Ναουσα, 19χρονο  :s&m_1:, σου κανει?
αλλα θα πρεπει να εισαι ευγενικος μαζι του  :uglystupid:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
εχω ενα καλο κονε στην Ναουσα, 19χρονο  :s&m_1:, σου κανει?
αλλα θα πρεπει να εισαι ευγενικος μαζι του  :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι με λεει κ ο αλλος λες τελικα να ειμαι βαρβαρος??

αστα μεγαλωσε κ αυτο πριν 1 μηνα εκλεισε τα 20

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Παίρνω τηλ λοιπόν απο μια αγγελία σε αθλητική εφημερίδα.Τελειώνει σε ...309.Κατερίνα η κοπέλια αλλά πολύ ζορικη.Με τη μια πιστοποιητικό, ταυτότητα,κάρτα καυσαερίων. Της λέω με το μαλακό όταν βρεθούμε θα τα συζητήσουμε και αυτά πως θα περάσει η ώρα.... Και όπως καταλαβατε πάει το ηθικό έπεσε.... :erection: :orchestra: :effemine:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Παίρνω τηλ λοιπόν απο μια αγγελία σε αθλητική εφημερίδα.Τελειώνει σε ...309.Κατερίνα η κοπέλια αλλά πολύ ζορικη.Με τη μια πιστοποιητικό, ταυτότητα,κάρτα καυσαερίων. Της λέω με το μαλακό όταν βρεθούμε θα τα συζητήσουμε και αυτά πως θα περάσει η ώρα.... Και όπως καταλαβατε πάει το ηθικό έπεσε.... :erection: :orchestra: :effemine:
Φορολογική ενημερότητα; Πρόσεχε γιατί προβλέπω οι επισκέψεις σε μασαζερί να γίνουν τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης...

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Στο ρόστερ της Μάγκυ βρίσκεται ακόμα η Χριστίνα (πρώην Νάντια απο olgas spa)? Την είχα πάρει αλλά με κουπόνι groupon παλιά και δεν ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο. Ωραίο μιλφ πάντως...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487

Επίσκεψη στην Εβίτα λοιπον. Τρία σίγμα. Σίσση Σάντρα και Σοφια. Η Σίσση φαίνεται αξιόμαχη αλλα ο στόχος μου ηταν αλλος. Δυο μπαζακια μπαμπάτσικα άνευ σημασίας και εκτος τόπου χρόνου κλπ. Ο χώρος κατώτερος των προσδοκιών μου μιας και περίμενα χλιδές. Μοιάζει μαλλον για δοκιμαστικής παρα για μόνιμος.η Σοφια οπως παντα κόλαση αλλά ο χρονος δεν ειναι σύμμαχος της. Αν τη ξανασυναντήσω θα ειναι μαλλον αργά το βράδι. Η μαντάμ εξαιρετικά ευγενική πρόσχαρη και με πολυ καλη διάθεση. Προσεχως θα δοκιμάσω Σίσση. Τιμες κρίσης εξαιρετικές.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Επίσκεψη στην Εβίτα λοιπον. Τρία σίγμα. Σίσση Σάντρα και Σοφια. Η Σίσση φαίνεται αξιόμαχη αλλα ο στόχος μου ηταν αλλος. Δυο μπαζακια μπαμπάτσικα άνευ σημασίας και εκτος τόπου χρόνου κλπ. Ο χώρος κατώτερος των προσδοκιών μου μιας και περίμενα χλιδές. Μοιάζει μαλλον για δοκιμαστικής παρα για μόνιμος.η Σοφια οπως παντα κόλαση αλλά ο χρονος δεν ειναι σύμμαχος της. Αν τη ξανασυναντήσω θα ειναι μαλλον αργά το βράδι. Η μαντάμ εξαιρετικά ευγενική πρόσχαρη και με πολυ καλη διάθεση. Προσεχως θα δοκιμάσω Σίσση. Τιμες κρίσης εξαιρετικές.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Και μόνο το ότι έχει κοινό μπάνιο και όχι καμπίνες όπως στην Καλαβρύτων , είναι μεγάλο μείον. Πάντως , όπως μου είπε καιεμένα η Εβίτα την προηγούμενη φορά που ήμουν εκεί, είναι μια προσωρινή λύση , και σε λίγο καιρό θα μετακομίσει. Αν θέλεις την γνώμη μου πάντως την επόμενη φορά πάρε Σάντρα. Είναι πολύ δυνατή.

xouanito32

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0
ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 19 ΧΡΟΝΟ ΝΑΟΥΣΣΑ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

gerompixtis

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΝΤΡΑ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Δίκιο έχεις, αλλά εκεί δεν πάμε για να ερωτευτούμε...
κ εσυ εχεις δικιο αλλα συνηθως οι επαγγελματιες θελουν να τελειωνουν γρηγορα  ;)

πολυ καλυτερη ηταν στις αρχες στο αντιστρες πριν 2/3 χρονια

γουστα ειναι αυτα φυσικα

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
κ εσυ εχεις δικιο αλλα συνηθως οι επαγγελματιες θελουν να τελειωνουν γρηγορα  ;)

πολυ καλυτερη ηταν στις αρχες στο αντιστρες πριν 2/3 χρονια

γουστα ειναι αυτα φυσικα
Τότε όμως ήταν και πρωτάρα, ενώ τώρα είναι περπατημένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom