aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
και ας άργησα, χαιρετίζω την παρουσία σου, διακρίνω επιτέλους ανοιχτούς ορίζοντες...
ευκαιρια να πεταχτεις μια βολταΕμαθα οτι η Σοφια εγινε ξανθια, αληθευει????
Η Σισσυ ειναι αυτη που δουλευε στην Ευα?
καλησπερα giorgioSS7 θα μπορουσες να με ενημερωσεις αν θες που ειναι το angels ? μαλλον το εχω επισκεφθει στο παρελθον αλλα !!!! δε μπορω να θυμηθω..η ενα τηλ.τους ? σ΄ευχαριστω...
και ας άργησα, χαιρετίζω την παρουσία σου, διακρίνω επιτέλους ανοιχτούς ορίζοντες...
Είσαι πολύ κακός... μην δεις λανθρωπο που έκανε σήμερα προφίλ και ζητάει κατευθείαν πληροφορίες για μαγαζί (ούτε καν τηλ , μόνο διεύθυνση) , αμέσως να τον χαρακτηρίσεις . Τι πράγματα είναι αυτά; Ντροπή ρε παιδιά......Λυπάμαι...
εμεις να σε βοηθησουμε ν απολαυσεις τη παραπανησιακαλημερα!! Αν μπορει καποιος να βοηθησει να απολαυσουμε και εμεις την κοπελα με τα παραπανισια κιλα που αναφερει ο giorgowss7
Σε μασαζερί ή C/G αρχηγέ μου; Για να ξέρω που θα σε κατευθύνω. κι όταν λές πιτσιρίκι σε ποιες ηλικίες προσανατολίζεσαι;εμεις να σε βοηθησουμε ν απολαυσεις τη παραπανησια
εσυ θα μας βοηθησεις ν απολαυσουμε καμια ξερακιανη κατα τη γνωμη σου??
πλακα πλακα εχει πεσει μεγαλη ξεραϊλα
εχει δει κανεις κανενα καλο πιτσιρικι
κ ας ειναι οπου θελει θα τη βρω εγω την ακρη
Πόσο θέλει να είναι η πόσο λέι οτι είναι η ποιούσα το τέιον
[/quoteΜπες πμ
μέχρι 22 μετά αρχίζει κ γίνεται milfΣε μασαζερί ή C/G αρχηγέ μου; Για να ξέρω που θα σε κατευθύνω. κι όταν λές πιτσιρίκι σε ποιες ηλικίες προσανατολίζεσαι;
μέχρι 22 μετά αρχίζει κ γίνεται milf
Για μασατζικο μιλάω τα cg είναι ακριβά
Στητό βυζί, στητό κώλο, διάθεση για σαχλαμαρίτσες την ώρα του σεξ... να συνεχίσω;;;;;Γιατί??!!! τι δεν έχουν τα μιλφ...
Στητό βυζί, στητό κώλο, διάθεση για σαχλαμαρίτσες την ώρα του σεξ... να συνεχίσω;;;;;
I rest my case...Άλλο...
Σιγουρα αν γνωριζω κατι, απλα ειμαι νεος στο αθλημα για αυτο και οι αποριεςεμεις να σε βοηθησουμε ν απολαυσεις τη παραπανησια
εσυ θα μας βοηθησεις ν απολαυσουμε καμια ξερακιανη κατα τη γνωμη σου??
πλακα πλακα εχει πεσει μεγαλη ξεραϊλα
εχει δει κανεις κανενα καλο πιτσιρικι
κ ας ειναι οπου θελει θα τη βρω εγω την ακρη