ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Πάει το γύρισαν και τα στρουμφάκια δηλαδή?
Πάει το γύρισαν και τα στρουμφάκια δηλαδή?
Την εφημερίδα εννοείς? Αυτά τα εβίτα, μεταξά που θα βρω?
Αν πας φίλε δοκίμασε την στρουμφίτα και πες μας αν ήταν καλή
ο μπαρμπαστρουμφ ειναι ταξιαρχος?
Προσοχή μόνο μην σκάσει μύτη και ο μπαρμπα-Στρουμφ.......
Μπα...Μάλλον Αστυνόμος Α.ο μπαρμπαστρουμφ ειναι ταξιαρχος?
Αγαπητέ μου , λειτουργείτε προβοκατόρικα. Σας καταγγέλω και σας παραδίδω στη δημόσια χλεύη. Για τα λοιπά που ζητήσατε μπείτε pm.κανενα καλο μασατζιδικο πριβε
αλλα ναχει καλα μωρα πιτσιρικες κατα προτιμηση
οποιος απαντησει πρεπει να με συστησει κιολας
υγ α' η μαριαννα ειναι κλειστη μεχρι αρχες σεπτεμβριου
υγ β' αιδιολειχε εχω την εντυπωση οτι εχεις ιδια φωτο περιπου με μενα
θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα
Βουνό το δίκιο σου αγαπητέ μου, καθώς διαφέρει και η γωνία πρόπτωσης της κατάποσης και η στελέχωση της πράξης, για να μην αναφέρουμε επίσης τις διαφορές στην πρόσδεση της εκτελούντος την ενέργεια ταύτη!Αγαπητέ μου , λειτουργείτε προβοκατόρικα. Σας καταγγέλω και σας παραδίδω στη δημόσια χλεύη. Για τα λοιπά που ζητήσατε μπείτε pm.
εκτελούσης φίλε, γιατί αλλιώς εκτελείς τη γλώσσα μας και τα μάτια μας.Βουνό το δίκιο σου αγαπητέ μου, καθώς διαφέρει και η γωνία πρόπτωσης της κατάποσης και η στελέχωση της πράξης, για να μην αναφέρουμε επίσης τις διαφορές στην πρόσδεση της εκτελούντος την ενέργεια ταύτη!
Κλίνω ευλαβικά το γόνυ στην πανδαισία της ελληνικής γλώσσης που ξετυλίγεται έμπροσθεν των οφθαλμών μου. Τοιούτοι συναγωνιστές περιποιούν τιμή στο φόρουμ.Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου,ζητώ γονυπετής συγνώμη ατον Τζάρτζανο,στον Τριανταφυλλίδη και σε όσους έβλαψα την όραση τους, mea culpa.
Και εγω το ιδιο σε οσα εχω παει 30+ παιζουν. Ισως να παιζει κανα πιπινη στα πριβεδηλαδη επειδη ειμαι ασχετος με τα μασατζιδικα,κυριως μπουρδελιαζω και σιτιτουραρω,υπαρχουνε μασαζιδικα στη πολη μας με πιτσιρικες καλονες;γιατι εγω μια φορα που με πηγανε πριν 3 χρονια, κατι μιλφακια ειχε!!
δηλαδη επειδη ειμαι ασχετος με τα μασατζιδικα,κυριως μπουρδελιαζω και σιτιτουραρω,υπαρχουνε μασαζιδικα στη πολη μας με πιτσιρικες καλονες;γιατι εγω μια φορα που με πηγανε πριν 3 χρονια, κατι μιλφακια ειχε!!
χαχαχα, εκτος απο το Google translate υπαρχει κσι το τ9 στσ κινητα...Κανενας καμια πληροφορια;Αυτόματη μετάφραση Google ήταν αυτό;;;