Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

men1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Κριτικές
9
Like
373
Πόντοι
280
Καλησπερα...Πληροφοριες για τον DAMES MASAZ που ειδε σημερα στην μετροσπορ?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.533
Πόντοι
216
Σημερα πηρα τηλ Μαριαννα,  μιας κι εχω να παω πανω απο 1 χρονο και ηταν κλριστο. Ελπιζω να μη με ξεχασε, γιατι αναφερθηκε πιο πανω οτι αν εχεις καιρο δεν δεχεται. Διακοπες η αλλαγη τηλεφωνου?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
κανενα καλο μασατζιδικο πριβε  :think:

αλλα ναχει καλα μωρα πιτσιρικες κατα προτιμηση

οποιος απαντησει πρεπει να με συστησει κιολας  :boobies:

υγ α' η μαριαννα ειναι κλειστη μεχρι αρχες σεπτεμβριου

υγ β' αιδιολειχε εχω την εντυπωση οτι εχεις ιδια φωτο περιπου με μενα
     θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
κανενα καλο μασατζιδικο πριβε  :think:

αλλα ναχει καλα μωρα πιτσιρικες κατα προτιμηση

οποιος απαντησει πρεπει να με συστησει κιολας  :boobies:

υγ α' η μαριαννα ειναι κλειστη μεχρι αρχες σεπτεμβριου

υγ β' αιδιολειχε εχω την εντυπωση οτι εχεις ιδια φωτο περιπου με μενα
     θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα
Αγαπητέ μου , λειτουργείτε προβοκατόρικα. Σας καταγγέλω και σας παραδίδω στη δημόσια χλεύη. Για τα λοιπά που ζητήσατε μπείτε pm.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.279
Πόντοι
736
Αγαπητέ μου , λειτουργείτε προβοκατόρικα. Σας καταγγέλω και σας παραδίδω στη δημόσια χλεύη. Για τα λοιπά που ζητήσατε μπείτε pm.
Βουνό το δίκιο σου αγαπητέ μου, καθώς διαφέρει και η γωνία πρόπτωσης της κατάποσης και η στελέχωση της πράξης, για να μην αναφέρουμε επίσης τις διαφορές στην πρόσδεση της εκτελούντος την ενέργεια ταύτη!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Βουνό το δίκιο σου αγαπητέ μου, καθώς διαφέρει και η γωνία πρόπτωσης της κατάποσης και η στελέχωση της πράξης, για να μην αναφέρουμε επίσης τις διαφορές στην πρόσδεση της εκτελούντος την ενέργεια ταύτη!
εκτελούσης φίλε, γιατί αλλιώς εκτελείς τη γλώσσα μας και τα μάτια μας.
Έχει και παιδευτικό χαρακτήρα το σάιτ, τι νομίζετε...  :grin:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.279
Πόντοι
736
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου,ζητώ γονυπετής συγνώμη ατον Τζάρτζανο,στον Τριανταφυλλίδη και σε όσους έβλαψα την όραση τους, mea culpa.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου,ζητώ γονυπετής συγνώμη ατον Τζάρτζανο,στον Τριανταφυλλίδη και σε όσους έβλαψα την όραση τους, mea culpa.
Κλίνω ευλαβικά το γόνυ στην πανδαισία της ελληνικής γλώσσης που ξετυλίγεται έμπροσθεν των οφθαλμών μου. Τοιούτοι συναγωνιστές περιποιούν τιμή στο φόρουμ.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.368
Πόντοι
3.820
δηλαδη επειδη ειμαι ασχετος με τα μασατζιδικα,κυριως μπουρδελιαζω και σιτιτουραρω,υπαρχουνε μασαζιδικα στη πολη μας με πιτσιρικες καλονες;γιατι εγω μια φορα που με πηγανε πριν 3 χρονια, κατι μιλφακια ειχε!!

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
δηλαδη επειδη ειμαι ασχετος με τα μασατζιδικα,κυριως μπουρδελιαζω και σιτιτουραρω,υπαρχουνε μασαζιδικα στη πολη μας με πιτσιρικες καλονες;γιατι εγω μια φορα που με πηγανε πριν 3 χρονια, κατι μιλφακια ειχε!!
Και εγω το ιδιο σε οσα εχω παει 30+ παιζουν. Ισως να παιζει κανα πιπινη στα πριβε  :hi:

PerfectBalance

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο μασατζιδικο στην θεσσαλονικη αν και απ οτι ειδα μονο 2 ειναι ανοιχτα εγνατια 136 και ενα ακομα! (Δεν εχω ξαναπαει)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.961
Πόντοι
38.177

Καλά κανείς και είσαι άσχετος,άμα θέλεις πιπινια να πας στη Μαρία...
Περισσότερα σε πμ γιατί τα ένστολα,κάθε μέρα καινουρια προφιλ κανουν

emperor90

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
35
Πόντοι
0
επειδη εντος ειναι νεο μελος, μηπως θα μπορουσε να με ενημερωσει καποιος σε pm καποιο μασαζ με εκτονωση στη Θεσσαλονικη; ΘΑ την επισκεφτω τελος Αυγουστου καινθα ηθελα μια αλαφρα...εννοειται η εμπειρια μετα post! ευχαριστω!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Αυτόματη μετάφραση Google ήταν αυτό;;; :cheesy:

Stories