Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Επισκεψη προ ημερών στο angels (ευχαριστώ τον συμφορουμιτη που μου έδωσε το τηλ).  Η συνεννοηση δια τηλεφώνου ευκολη αν και ψιλομασουσε τα λογια της καθως υπαρχει ο φοβος των στρουμφς. Οταν εφτασα στο χώρο με υποδεχτηκε η Εύη που ηταν και η μονη εκει μεσα εκεινη την ωρα. Περασμα στο  δωμάτιο οπου μετα απο μασαζ ειπα να προχωρησουμε σε full pack. 70€.  Η τυπισσα το κατεχει το αθλημα πολυ καλά χαλαλι τα λεφτα της αλλα ξενερωσα με τα παραπανισια κιλα.αλλη φορά θα προτιμησω μονο στοματικό οπου δινει ρεσιταλ. Οταν εφευγα εμφανίστηκαν στο χωρο 2 αλλες. Η μια (μαλλον η τσατσα) δεν ειναι για να περιγραφεί, αλλα η δεύτερη (κοκκινομαλλα αδυνατη)αν και φατσα δεν μπορεσα να δω μαλλον θα προτιμηθει την επόμενη φορά. Γενικα ευχαριστημένος απο το εν λογω Ίδρυμα.

skio

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,

επίσκεψη στην εβίτα προ δεκαημέρου..δοκίμασα Σάντρα..ωραίο σώμα για τα γούστα μου (με πιασίματα) και πολύ ωραίοα :pipa2:.

Είδα ακόμα την Σίσυ και την Σοφία (από Εύα - ελληνίδες) και 2 ρωσίδες όχι κάτι ιδιαίτερο.

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Καλημέρα,

επίσκεψη στην εβίτα προ δεκαημέρου..δοκίμασα Σάντρα..ωραίο σώμα για τα γούστα μου (με πιασίματα) και πολύ ωραίοα :pipa2:.

Είδα ακόμα την Σίσυ και την Σοφία (από Εύα - ελληνίδες) και 2 ρωσίδες όχι κάτι ιδιαίτερο.

Να είσαι καλά φίλε για την ενημέρωση. Και εμείς αυτές τις εμπειρίες ψάχνουμε....

cada23

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα!! Αν μπορει καποιος να βοηθησει να απολαυσουμε και εμεις την κοπελα με τα παραπανισια κιλα που αναφερει ο giorgowss7

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.129
Πόντοι
2.356
αντε να ζωντανει ξανα το θρεντακι μας

μπραβο στα παιδια που ενημερωνουν

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.129
Πόντοι
2.356
Καλημέρα,

η σοφια ειναι η παλια γνωστη σοφια η κατι καινουργιο

υγ τωρα ειδα πως εγραψες απο ευα οκ αυτη ειναι
απλα ηξερα πως ειχε φυγει αλλα δεν αντεξε μακρια μας

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Επισκεψη προ ημερών στο angels (ευχαριστώ τον συμφορουμιτη που μου έδωσε το τηλ).  Η συνεννοηση δια τηλεφώνου ευκολη αν και ψιλομασουσε τα λογια της καθως υπαρχει ο φοβος των στρουμφς. Οταν εφτασα στο χώρο με υποδεχτηκε η Εύη που ηταν και η μονη εκει μεσα εκεινη την ωρα. Περασμα στο  δωμάτιο οπου μετα απο μασαζ ειπα να προχωρησουμε σε full pack. 70€.  Η τυπισσα το κατεχει το αθλημα πολυ καλά χαλαλι τα λεφτα της αλλα ξενερωσα με τα παραπανισια κιλα.αλλη φορά θα προτιμησω μονο στοματικό οπου δινει ρεσιταλ. Οταν εφευγα εμφανίστηκαν στο χωρο 2 αλλες. Η μια (μαλλον η τσατσα) δεν ειναι για να περιγραφεί, αλλα η δεύτερη (κοκκινομαλλα αδυνατη)αν και φατσα δεν μπορεσα να δω μαλλον θα προτιμηθει την επόμενη φορά. Γενικα ευχαριστημένος απο το εν λογω Ίδρυμα.
Ευχαριστώ τον συναγωνιστή που με επιβεβαιώνει. Όντως η Εύη κατέχει πολύ καλά το άθλημα της πεολειχίας. Μόνο και μόνο γι αυτό η εν λόγω μασαζερί θα ξανατιμηθεί δεόντως στο μέλλον. Μπράβο στα παιδιά που ενημερώνουν. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του φόρουμ.
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Καλημέρα,

Ποια σοφια φιλε? τη μεγαλη λες? αν ναι στειλε αμεσα details. Δεν εχω παει ποτε σε αυτη την Εβίτα και δεν εχω τιποτα. 

ANATOL44

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0

καλησπερα giorgioSS7 θα μπορουσες να με ενημερωσεις αν θες που ειναι το angels ? μαλλον το εχω επισκεφθει στο παρελθον αλλα !!!! δε μπορω να θυμηθω..η ενα τηλ.τους ? σ΄ευχαριστω...

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
καλησπερα giorgioSS7 θα μπορουσες να με ενημερωσεις αν θες που ειναι το angels ? μαλλον το εχω επισκεφθει στο παρελθον αλλα !!!! δε μπορω να θυμηθω..η ενα τηλ.τους ? σ΄ευχαριστω...

Σοβαρά τώρα;;;

:police: :police:

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Αυτός ο καιρός μ'αρεσει.Με προδιαθέτει για μασάζ και τα συναφή...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Αυτός ο καιρός μ'αρεσει.Με προδιαθέτει για μασάζ και τα συναφή...
Οίκοθεν ή σε μασαζερί; Βαριέμαι να ξεκουνηθώ και σκέφτομαι να καλέσω καμιά κοπέλα για να ..πιούμε ένα τσαγάκι πάλι.

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Καλημέρα,

Εμαθα οτι η Σοφια εγινε ξανθια, αληθευει????
Η Σισσυ ειναι αυτη που δουλευε στην Ευα?

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Σε μασαζερι φυσικά. Αλλά λόγω καιρού μάλλον θα προτιμηθεί το κέντρο.

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Οίκοθεν ή σε μασαζερί; Βαριέμαι να ξεκουνηθώ και σκέφτομαι να καλέσω καμιά κοπέλα για να ..πιούμε ένα τσαγάκι πάλι.

Μαλλον οικοθεν, τα μασαζερι ειναι κλειστα τετοια ωρα, εκτος αν χουν αλλαξει τα ωραρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom