Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Επίσκεψη εχθές στην ΠΑΟΚτσου, στο team Κατερίνα, η γνωστή Τσεχα από την Εύα, Έλενα, πρέπει να περασε κι αυτή από Εύα, 40αρα αδιάφορη και new entry Μαργαρίτα, Ελληνίδα περί των 25 Μαΐων, ωραία πρόσωπο και καταπληκτικό χαμόγελο αλλά μέχρι εκεί. Αφού είπαμε καλημερες καλησπερες είπαμε και καλό απόγευμα και αποχώρησα χωρίς κάποια κατάθεση. Δυστυχώς η ποιότητα των κορασιδων έχει πέσει δραματικά, μου φαίνεται ότι πάει με την ελληνική οικονομία, κάθε πέρσι και καλύτερα.
ειναι new entry η μαργαριτα η ανακυκλωσιμη κ αυτη

κ μενα με ειπε πως ειναι νεα στο κουρμπετι

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
μπραβο παντα κερδη ευχομαι να κανεις επισκεψεις κ να μας ενημερωνεις  :headbang:

υγ ρε ρεμαλια ο ανθρωπος εκανε ενημερωση κ τον φαγατε τι δε καταλαβατε
   της τον εβαλε απο πισω   κ δακρυσε η κοπελα ετσι ειναι αμα εισαι προικισμενος
  την επομενη θα ειναι πιο κατανοητος ειμαι σιγουρος  :boobies:
Όχι λέει οκ τότε απλό στην διάρκεια λέει το σκέφτηκα τέτοιο Που όλο να του όχι και λέει σήκω και ακούμπησε στο μασαζοκρεβατο λέει.
Αν κατάλαβες τίποτα σε αυτήν την πρόταση, κερνάω την επόμενη συνεύρεσή σου, με κοπέλα της απολύτου αρεσκείας σου

Ένα από τα ρεμάλια....

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
[quote author=tzutzukos  link=topic=936.msg7133466#msg7133466 date=1472563966]
Εσεις γελατε η κοπελα δακρυσε ομως  :grin:
[/quote]
Γιατί όταν πάω να σου στείλω πμ μου λέει ότι ο χρήστης δεν βρέθηκε; Το έκανες κι εσυ πριβε;

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Γιατί όταν πάω να σου στείλω πμ μου λέει ότι ο χρήστης δεν βρέθηκε; Το έκανες κι εσυ πριβε;
Εκανα αυτο που μ'ειπες χθες και μαλλον δεν ερχονται καθολου. Θα στειλω μνμ στο μεγαλο μπας και το κανει, προς το παρων δεν ερχονται καθολου  :hi:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Όχι λέει οκ τότε απλό στην διάρκεια λέει το σκέφτηκα τέτοιο Που όλο να του όχι και λέει σήκω και ακούμπησε στο μασαζοκρεβατο λέει.
Αν κατάλαβες τίποτα σε αυτήν την πρόταση, κερνάω την επόμενη συνεύρεσή σου, με κοπέλα της απολύτου αρεσκείας σου

Ένα από τα ρεμάλια....
χμμμμμ :think:

ειπε στο  :erection: σηκω κ οταν σηκωθηκε τον ακουμπησε στο μασαζοκρεβατο να ξεκουραστει
google translate  :2funny: :2funny: :2funny:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
[quote author=tzutzukos  link=topic=936.msg7133499#msg7133499 date=1472565656]
Δες αν σου ηρθε πμ
[/quote]
Το έλαβα. Καλυτερα στειλε μου και το μαιλ σου με πμ.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
[quote author=tzutzukos  link=topic=936.msg7133499#msg7133499 date=1472565656]
Δες αν σου ηρθε πμ
[/quote]
Σου έστειλα μειλ δοκιμαστικά . Το πήρες;

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1

Ένα από τα ρεμάλια....

Επειδη εχουμε μια προϋπηρεσία στo C.S.I Las Vegas για αυτό και βρήκα τη σωστή μετάφραση την οποία και σας εκθετω.
Προφανώς ο τύπος παρουσιάζει μία σύγχιση και δεν ξεχωρίζει στη πρόταση που γραφεί τι είπε αυτός και τι του απαντάει η κοπέλα.
Η μετάφραση λοιπόν είναι: Η κοπέλα του είπε 50 χωρίς  και 70 με μπριζολα. Ο τυπαρας τη ρωτάει: το 70 έχει και κοκό ? Η κοπελιά του απαντάει όχι.(γιατί προφανώς πήρε μάτι και το πολυβόλο που κουβαλάει). Ο αθεοφοβος τοτε τα πέρνει στο κρανειο και κάνει την κίνηση ματ. Της λέει: ε τότε 50 απλό....... Η κοπελιά ακούγοντας το και οντας προετοιμασμένη για το 70αρι της έρχεται ο ουρανός σφοντυλι. Με τα πολλά δέχεται το 70αρι απο πίσω αλλά μιά και έξω... Ένα όμως δεν ξεκαθαρισα ακόμα... Η κοπέλια στην τελική έκλαψε γιατί πόνεσε ή μήπως για το 20ρικο που έχασε? Ιδού η απορεία...ι

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Επειδη εχουμε μια προϋπηρεσία στo C.S.I Las Vegas για αυτό και βρήκα τη σωστή μετάφραση την οποία και σας εκθετω.
Προφανώς ο τύπος παρουσιάζει μία σύγχιση και δεν ξεχωρίζει στη πρόταση που γραφεί τι είπε αυτός και τι του απαντάει η κοπέλα.
Η μετάφραση λοιπόν είναι: Η κοπέλα του είπε 50 χωρίς  και 70 με μπριζολα. Ο τυπαρας τη ρωτάει: το 70 έχει και κοκό ? Η κοπελιά του απαντάει όχι.(γιατί προφανώς πήρε μάτι και το πολυβόλο που κουβαλάει). Ο αθεοφοβος τοτε τα πέρνει στο κρανειο και κάνει την κίνηση ματ. Της λέει: ε τότε 50 απλό....... Η κοπελιά ακούγοντας το και οντας προετοιμασμένη για το 70αρι της έρχεται ο ουρανός σφοντυλι. Με τα πολλά δέχεται το 70αρι απο πίσω αλλά μιά και έξω... Ένα όμως δεν ξεκαθαρισα ακόμα... Η κοπέλια στην τελική έκλαψε γιατί πόνεσε ή μήπως για το 20ρικο που έχασε? Ιδού η απορεία...ι
Κύριοι, αυτό πλέον δεν είναι site. Αυτό είναι η επιτομή της μυθιστορηματικής πλοκής αστυνομικού πονήματος. Αν μπει κάποιος άσχετος στο site και διαβάσει τις αναρτήσεις σας θα νομίσει ότι μπερδεύτηκε και μπήκε σε site επιστημονικής ανάλυσης και συζήτησης. Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό μου στα πρόσωπα των προλαλησάντων εμού συναγωνιστών, και υπόσχομαι να φανώ αντάξιός σας. ΑΜΕΣ ΔΕ ΓΕΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΩΝΕΣ
  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
:Ποια είναι η ΠΑΟΚτσου? η Μαργαρίτα που λες είναι μια Ελληνίδα μιλφ μελαχροινή ψηλή με λίγο σπασμένο πρόσωπο? και ωραίο στήθος? γιατί αν μιλάμε για την ίδια αυτή δούλευε στην Βάσια. Btw πως αποκτάμε πρόσβαση σε αυτήν την ΠΑΟΚτσου?

Η με δουλευεις η σε εχει φαει η :wanker:  :jerking: :jerking:
ειπα περι 25 Μαιων, εκτος αν επεσε το οριο στα milf

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Κασκαντεριλικη στην εν λογο  το οποιο δε μπορω να πω οτι μετανιωσα μελαχρινο μωρο ομορφουλικο 25 με 30 μου φανηκε ηλικιακα και τυπος σωματος skinny  50 ευρω το παραβολο αλλα θελει να προσεξει το θεμα υγιεινης αρκετη τριχα μπορω να πω και τα πατουσακια ολιγον μαυρα.Στα του αγωνος καλο τσιμπουκι αλλα παντα με προφυλαξη κα αρκετα καλι στο γαμησι σταν συν οτι ειναι skinny  και την βαζεις οπως θες χωρις δυσκολια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Κασκαντεριλικη στην εν λογο  το οποιο δε μπορω να πω οτι μετανιωσα μελαχρινο μωρο ομορφουλικο 25 με 30 μου φανηκε ηλικιακα και τυπος σωματος σκινη 50 ευρω το παραβολο αλλα θελει να προσεξει το θεμα υγιεινης αρκετη τριχα μπορω να πω και τα πατουσακια ολιγον μαυρα.Στα του αγωνος καλο τσιμπουκι αλλα παντα με προφυλαξη κα αρκετα καλι στο γαμησι σταν συν οτι ειναι σκινη και την βαζεις οπως θες χωρις δυσκολια
Περιοχη??

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Επειδή το έφερε η τύχη να πάρω κάποια λεφτά απο το κινο είπα να κάνω μια γύρα από μαγαζιά.Παρασκευή επίσκεψη στο μεταξας πήρα την Έλη 4ο απλό 60 γυμνη τίποτα παραπάνω.Δευτέρα επίσκεψη στο angel πήρα την Εύη μου είπε 50 το απλό και 70 το φουλ λέω και απο Κ..Ο Όχι λέει οκ τότε απλό στην διάρκεια λέει το σκέφτηκα τέτοιο Που όλο να του όχι και λέει σήκω και ακούμπησε στο μασαζοκρεβατο λέει θα βάλεις λάδι όμως και σιγά σιγά επί ενα τέταρτο την έκανα και δάκρυσε.μπράβο της.σήμερα θα κάνω άλλη μια γύρα

ελα ρε ευκολακι η μεταφραση, αν εχεις καποιον με δυσλεξια ολα ΟΚ
50 το απλο, 70 το φουλ και ζηταει στο φουλ backdoor, πηρε το απλο αλλα επειδη αρεσε το εργαλειο του μαστορα στν κορασιδα, εκεινη του προσφερε την πισω πορτα αφιλοκερδος αρκει να εβαζε λαδι. επι ενα τεταρτο εκανε μακροβουτια απο την πισω πορτα και η κορασιδα δακρισε.
Οκ γελασαμε οχι για το συντακτικο, αλλα για την προσφορα της κορασιδας.
Σε εμενα γιατι ολα χρεωνονται?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
ελα ρε ευκολακι η μεταφραση, αν εχεις καποιον με δυσλεξια ολα ΟΚ
50 το απλο, 70 το φουλ και ζηταει στο φουλ backdoor, πηρε το απλο αλλα επειδη αρεσε το εργαλειο του μαστορα στν κορασιδα, εκεινη του προσφερε την πισω πορτα αφιλοκερδος αρκει να εβαζε λαδι. επι ενα τεταρτο εκανε μακροβουτια απο την πισω πορτα και η κορασιδα δακρισε.
Οκ γελασαμε οχι για το συντακτικο, αλλα για την προσφορα της κορασιδας.
Σε εμενα γιατι ολα χρεωνονται?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
ειναι new entry η μαργαριτα η ανακυκλωσιμη κ αυτη

κ μενα με ειπε πως ειναι νεα στο κουρμπετι

Νεα η παλια δεν ξερω, ειναι συμπαθιτικη αλλα μεχρι εκει. τουλαχιστον για εμας που θελουμε κατι πιο πετιτ.
Επεσε πολυ κατω απο το μετριο η ποιοτητα. αλλους καιρους εκανες την επισκεψη σου κι αν δεν σου αρεσζε κατι επαιρνες μια Αλεξανδρα και ολα ΟΚ.
Τωρα αν δω την Αλεξανδρα σε ελαιοτριβειο, θα ειναι η 1η επιλογη και σε καθημερηνη βαση.

mrdevilly

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ας συμβάλλω κι εγώ όσο μπορώ, αν και αυτά που έχω να μοιραστώ τα ξέρετε ήδη μάλλον...

Το τελευταίο διάστημα έχω επισκεφτεί 3 φορές το Aqua Spa (πρώην Olga's Day Spa). Δύο φορές με την Εύα (μικρό, μελαχροινό, κορμί πέτρα) και μια φορά με τη Νίνα (ξανθιά με σκουλαρίκι στη ρώγα). Ντους το χώρο, μασάζ αδιάφορο και το συνιθισμένο τελείωμα  :cum: :cum: Διάρκεια από 45 λεπτά έως μια ώρα, τιμή στα 50 ευρώ. Την τελευταία φορά μου προσέφεραν και το πρόγραμμα των "καλών¨πελατών με  :pipa1: στα 80 ευρώ λέει - δεν το δοκίμασα οπότε και δεν μπορώ να σχολιάσω.

Προσπάθησα να κανονίσω και συνάντηση με την κυρία της αγγελίας αλλά μου τα μάσησε στο τηλέφωνο (πήρα για ραντεβού, μου είπε να την πάρω όταν είμαι κοντά στο χώρο της, και όταν την ξαναπήρα μου είπε ότι έχει άλλο πελάτη και ότι πρέπει να κανονίσουμε για άλλη φορα...).

Όπως βλέπετε, πάω μόνο όπου μπορώ να βρω αγγελία / τηλέφωνο από μόνος μου, καθώς από εδω οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο.

Αν κάποιος συναγωνιστής έχει προτάσεις, ευχαρίστως να δοκιμάσω κάτι καινούριο και να δώσω την κριτική μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom