Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Δεν πρόλαβα να ενημερώσω...συνάντηση χθές με τον φίλο και συναγωνιστή αιδοιολείχο στο μασαζο..μάγαζο.....ο φίλος μου πέρασε με την Σάντρα και από όσα μου είπε πέρασε πολύ καλά....΄ήθελε βεβαια την Σίσσυ ,η οποία μολις εφευγε σε ραντεβού...οπότε κάναμε το ψυχικό ....δεν είχα και πολλές επιλογές αφου παραχώρησα την επιλογή της Σάντρας υπήρχν δυο μεγαλύτερες κοπέλες η Σοφία και η Αγάπη..η Σοφία ηταν σχετικά λεπτουλα σαραντάρα,όχι του γουστου μου...η Αγάπη δε ηταν πιο νταρντάνα μελαχρινή επίσης κοντά στα σαράντα...σε γενικές γραμμές ειχαμε καλό μασάζ και σχετικά καλό σεξ....με ιαχές του τυπου "σκισε με ψωλα..α μου" "γα..α την μουν..α μου" κτλ......πέρασα απλά καλά....
Την επόμενη φορά θα επιλέξω στανταρ την Σάντρα είναι πιο πολύ στα γούστα μου...άλλωστε οι συστάσεις που είχα ηταν για την Σάντρα και τη Βάνα που χθες έλειπε .
η Εβίτα πάντως ειναι ψυχούλα ,γλυκύτατη κυρ

Επειδή ομως ο φίλος δεν ηταν χορτάτος πεταχτήκαμε και απο την αγαπημένη μου Ευη όπου για μια ακόμη φορά πέρασα εξαιρετικά...εκείνη την ώρα ήταν η Άννα και η Εύη.Για τα γουστα μου είναι η Εύη ,όμως και η Άννα ηταν ωραία γυναίκα.....πιο αθλητικό κορμί και πιο λεπτή....αύτά σε γενικές γραμμές....οποιος  θέλει λεπτομέρειες σε π.μ

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.129
Πόντοι
736
Δεν πρόλαβα να ενημερώσω...συνάντηση χθές με τον φίλο και συναγωνιστή αιδοιολείχο στο μασαζο..μάγαζο.....ο φίλος μου πέρασε με την Σάντρα και από όσα μου είπε πέρασε πολύ καλά....΄ήθελε βεβαια την Σίσσυ ,η οποία μολις εφευγε σε ραντεβού...οπότε κάναμε το ψυχικό ....δεν είχα και πολλές επιλογές αφου παραχώρησα την επιλογή της Σάντρας υπήρχν δυο μεγαλύτερες κοπέλες η Σοφία και η Αγάπη..η Σοφία ηταν σχετικά λεπτουλα σαραντάρα,όχι του γουστου μου...η Αγάπη δε ηταν πιο νταρντάνα μελαχρινή επίσης κοντά στα σαράντα...σε γενικές γραμμές ειχαμε καλό μασάζ και σχετικά καλό σεξ....με ιαχές του τυπου "σκισε με ψωλα..α μου" "γα..α την μουν..α μου" κτλ......πέρασα απλά καλά....
Την επόμενη φορά θα επιλέξω στανταρ την Σάντρα είναι πιο πολύ στα γούστα μου...άλλωστε οι συστάσεις που είχα ηταν για την Σάντρα και τη Βάνα που χθες έλειπε .
η Εβίτα πάντως ειναι ψυχούλα ,γλυκύτατη κυρ

Επειδή ομως ο φίλος δεν ηταν χορτάτος πεταχτήκαμε και απο την αγαπημένη μου Ευη όπου για μια ακόμη φορά πέρασα εξαιρετικά...εκείνη την ώρα ήταν η Άννα και η Εύη.Για τα γουστα μου είναι η Εύη ,όμως και η Άννα ηταν ωραία γυναίκα.....πιο αθλητικό κορμί και πιο λεπτή....αύτά σε γενικές γραμμές....οποιος  θέλει λεπτομέρειες σε π.μ
Αν κατάλαβα καλά παίχτη μου ο φίλος σου και συ μετά από ένα γκολάκι στην Εβίτα  στη συνέχεια βάλατε ακόμα ένα στο angels?
Κορυφαίοι παίχτες!

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Αν κατάλαβα καλά παίχτη μου ο φίλος σου και συ μετά από ένα γκολάκι στην Εβίτα  στη συνέχεια βάλατε ακόμα ένα στο angels?
Κορυφαίοι παίχτες!

2 γκολ....ναι και ειμασταν και για χατρικ αλλα το μάτς ηταν στις καθυστερήσεις......δεν είχαμε χρόνο.....

σε γενικές γραμμές τα πραγματα πηγαν καλά..... :hi:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
2 γκολ....ναι και ειμασταν και για χατρικ αλλα το μάτς ηταν στις καθυστερήσεις......δεν είχαμε χρόνο.....

σε γενικές γραμμές τα πραγματα πηγαν καλά..... :hi:
Δίμπαλο ο ένας, τρίμπαλο ο άλλος... Όλοι οι νταβραντισμένοι σ' αυτό το φόρουμ μαζευτήκαμε... Σε λίγο θα προχωράμε τοίχο - τοίχο, μην μας πάρει καμιά αδέσποτη......
Εύγε παντως αδερφέ, αν και φρονώ πως είσαι επιεικής στην κριτική σου για την κοπέλα της Εβίτας.
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καλημέρα!

Ο περιπτεράς της γειτονιάς, άρχισε να απορεί ο μαλάκας που άρχισα ξαφνικά να αγοράζω αθλητικές εφημερίδες..
Πήρα ΑRΕΝΑ και ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ από 2 φορές..

Στην ΑRΕΝΑ δεν είχε ούτε 1 αγγελία για μασάζ κλπ.
Για να μην ξοδεύω τσάμπα χρήμα, ποιες εφημερίδες έχουν αγγελίες ώρε παίδες?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Καλημέρα!

Ο περιπτεράς της γειτονιάς, άρχισε να απορεί ο μαλάκας που άρχισα ξαφνικά να αγοράζω αθλητικές εφημερίδες..
Πήρα ΑRΕΝΑ και ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ από 2 φορές..

Στην ΑRΕΝΑ δεν είχε ούτε 1 αγγελία για μασάζ κλπ.
Για να μην ξοδεύω τσάμπα χρήμα, ποιες εφημερίδες έχουν αγγελίες ώρε παίδες?
Η ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ έχει.

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Η ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ έχει.
Ναι τις είδα στη ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ, αν και μόνο του ΜΕΤΑΞΑ τα ιδρύματα είχε..
Άλλες εφημερίδες???

Παρεπιπτόντως και μια πουταναφέραμε: Ο Μεταξάς εκτός από Αγγελάκη, έχει και αλλού μαγαζί??

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
author=kassler link=topic=936.msg7143155#msg7143155 date=1473149836]
Δεν πρόλαβα να ενημερώσω...συνάντηση χθές με τον φίλο και συναγωνιστή αιδοιολείχο στο μασαζο..μάγαζο.....της Εβίτας...ειχα πάει με εναν φίλο μου ασχετο και γνωρισα και απο κοντά τον αγαπητό αιδοιολείχο ....ο φίλος μου πέρασε με την Σάντρα και από όσα μου είπε πέρασε πολύ καλά....΄ήθελε βεβαια την Σίσσυ ,η οποία μολις εφευγε σε ραντεβού...οπότε εκάνα το ψυχικό ....δεν είχα και πολλές επιλογές αφου παραχώρησα την επιλογή της Σάντρας υπήρχαν δυο μεγαλύτερες κοπέλες η Σοφία και η Αγάπη..η Σοφία ηταν σχετικά λεπτουλα σαραντάρα,όχι του γουστου μου...η Αγάπη δε ηταν πιο νταρντάνα μελαχρινή επίσης κοντά στα σαράντα...σε γενικές γραμμές ειχαμε καλό μασάζ και σχετικά καλό σεξ....με ιαχές του τυπου "σκισε με ψωλα..α μου" "γα..α την μουν..α μου" κτλ......πέρασα απλά καλά....
η Εβίτα πάντως ειναι ψυχούλα ,γλυκύτατη γυναίκα...στο ζουμι τωρα....χωρις όμως να παρεξηγηθώ και χωρίς να μειώσω κάποια απο τις κυρίες που δουλεύουν η τους πελάτες που πηγαίνουν...για μένα που ειμαι ενας αντρας γυρω στα 35 με 40 και για τον φίλο μου που ειναι κοντα στα 30 γυναίκες σαν την Αγάπη δεν μπορούν να μας κρατησουν...θα περάσω μια φορά αλλά αν δεν υπάρχουν επιλογές δεν θα ξαναπάω...αν ημουν 60 με 70 και γουσταρα να γαμήσω μπορεί να εβλεπα την Αγάπη και την Σοφία με πολύ καλό ματι....δεν θα πλήρωνα για να  γαμησω μια 40ρα εμφανισιακα.Για τα γουστα μου ηταν η Σαντρα και η Σίσσυ αν και προσωπικά θα επέλεγα την Σάντρα σαν κορμι και μόνο...γιατι ειναι πιο ζουμερή...αυτα ως προς την παρένθεση....δεν θα πω οτι κάποια ειναι μπάζο η χάλια μαύρα γιατί οπως ειπα μπορεί να υπάρχουν αντρες πιο μεγάλοι 60δες που γουσταρουν μια σκινυ 40ρα η μια νταρνταανουλα 40ρα...

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έχω όρεξη για κασκαντεριλίκι. Έχουμε κάτι κατά νου? Ιδανικά προς ανατολικά

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Ωραια ενημερωση φιλε kassler  :hi: αν θελεις μονο μια ενημερωση για τιμες, και επισης η κοπελες κανουν  ραντεβου και εκτος ελαιοτριβειου και σε τι τιμες αν ξερεις, λογο οτι αναφερεις οτι η κοπελα εφευγε για ραντεβου. Δεν γνωριζω καλα τα εν λογω μαγαζια γιαυτο ρωταω  :hi:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.129
Πόντοι
736
Φίλε μου αυτή την ερώτηση φρονώ(για να χρησιμοποιήσω το ρήμα που έγραψε ο αιδοιολείχος παραπάνω) ότι, δεν θα στην απαντήσει κανείς και το γιατί είναι προφανές.

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Φίλε μου αυτή την ερώτηση φρονώ(για να χρησιμοποιήσω το ρήμα που έγραψε ο αιδοιολείχος παραπάνω) ότι, δεν θα στην απαντήσει κανείς και το γιατί είναι προφανές.
Φιλε μου δεν νομιζω να ρωτω και κατι που δεν μπορει να απαντηση καποιος στο φορουμ, ποσο παει η συνεδρια ρωτησα αν ειναι τοσο κρυφο οκ γραψε λαθος  :hi:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Φιλε μου δεν νομιζω να ρωτω και κατι που δεν μπορει να απαντηση καποιος στο φορουμ, ποσο παει η συνεδρια ρωτησα αν ειναι τοσο κρυφο οκ γραψε λαθος  :hi:
Κύριοι σε 35 λεπτά περίπου περιμένω τις κοπέλες. Αν δεν έχω ανεβάσει κριτική στο νήμα των C/G μέχρι τις 23.00, καλέστε ασθενοφόρο .
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ

Συνημμένα

• 230853_06.jpg
    230853_06.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 45

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.182
Πόντοι
34.538

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Κύριοι σε 35 λεπτά περίπου περιμένω τις κοπέλες. Αν δεν έχω ανεβάσει κριτική στο νήμα των C/G μέχρι τις 23.00, καλέστε ασθενοφόρο .
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
Υγρα, πολα υγρα να πινεις και ολα θα παν καλα  :2funny: :2funny: :2funny:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.129
Πόντοι