kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Δεν πρόλαβα να ενημερώσω...συνάντηση χθές με τον φίλο και συναγωνιστή αιδοιολείχο στο μασαζο..μάγαζο.....ο φίλος μου πέρασε με την Σάντρα και από όσα μου είπε πέρασε πολύ καλά....΄ήθελε βεβαια την Σίσσυ ,η οποία μολις εφευγε σε ραντεβού...οπότε κάναμε το ψυχικό ....δεν είχα και πολλές επιλογές αφου παραχώρησα την επιλογή της Σάντρας υπήρχν δυο μεγαλύτερες κοπέλες η Σοφία και η Αγάπη..η Σοφία ηταν σχετικά λεπτουλα σαραντάρα,όχι του γουστου μου...η Αγάπη δε ηταν πιο νταρντάνα μελαχρινή επίσης κοντά στα σαράντα...σε γενικές γραμμές ειχαμε καλό μασάζ και σχετικά καλό σεξ....με ιαχές του τυπου "σκισε με ψωλα..α μου" "γα..α την μουν..α μου" κτλ......πέρασα απλά καλά....
Την επόμενη φορά θα επιλέξω στανταρ την Σάντρα είναι πιο πολύ στα γούστα μου...άλλωστε οι συστάσεις που είχα ηταν για την Σάντρα και τη Βάνα που χθες έλειπε .
η Εβίτα πάντως ειναι ψυχούλα ,γλυκύτατη κυρ
Επειδή ομως ο φίλος δεν ηταν χορτάτος πεταχτήκαμε και απο την αγαπημένη μου Ευη όπου για μια ακόμη φορά πέρασα εξαιρετικά...εκείνη την ώρα ήταν η Άννα και η Εύη.Για τα γουστα μου είναι η Εύη ,όμως και η Άννα ηταν ωραία γυναίκα.....πιο αθλητικό κορμί και πιο λεπτή....αύτά σε γενικές γραμμές....οποιος θέλει λεπτομέρειες σε π.μ
Την επόμενη φορά θα επιλέξω στανταρ την Σάντρα είναι πιο πολύ στα γούστα μου...άλλωστε οι συστάσεις που είχα ηταν για την Σάντρα και τη Βάνα που χθες έλειπε .
η Εβίτα πάντως ειναι ψυχούλα ,γλυκύτατη κυρ
Επειδή ομως ο φίλος δεν ηταν χορτάτος πεταχτήκαμε και απο την αγαπημένη μου Ευη όπου για μια ακόμη φορά πέρασα εξαιρετικά...εκείνη την ώρα ήταν η Άννα και η Εύη.Για τα γουστα μου είναι η Εύη ,όμως και η Άννα ηταν ωραία γυναίκα.....πιο αθλητικό κορμί και πιο λεπτή....αύτά σε γενικές γραμμές....οποιος θέλει λεπτομέρειες σε π.μ