Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

alexandros8x8

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Το νόημα είναι να βοηθάμε κόσμο που δίνει πίσω στην κοινότητα.

Ακόμα περιμένω το τηλ που θα μου έδινες για την τύπισσα που λέγαμε..

Φίλε μου ήδη την "πάτησα" με κάποιον εδώ που έχει πολλά μηνύματα, του έδωσα τηλέφωνο, μου έδωσε αυτός ψεύτικο και μετά εξαφανίστηκε! Αν θέλει κάποιος ας βοηθήσεις, μία ερώτηση έκανα.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Φίλε μου ήδη την "πάτησα" με κάποιον εδώ που έχει πολλά μηνύματα, του έδωσα τηλέφωνο, μου έδωσε αυτός ψεύτικο και μετά εξαφανίστηκε! Αν θέλει κάποιος ας βοηθήσεις, μία ερώτηση έκανα.

Άρα απλά έχω "πολλά μυνήματα" .. τίποτα άλλο..
Δεν έχω βοηθήσει κανέναν μα κανέναν εδώ μέσα μετά από 184 κριτικές όπου έχουν πάρει τόσες ψήφους βάζοντας με στην πρώτη θέση των αξιολογητών..

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Αυτες τις μερες περασα κι εγω απο Μαριαννα,  αν και ειπα οτι δε θα ξαναπαω, πηρα Αλεξανδρα, πανυψηλη νταρντανα, αλλα fake βογγιτα. Θα προτιμώ παντα την Ειρηνη.

Συνάδελφε η Αλεξάνδρα δεν είναι νταρτντάνα αλλά κανονική προς το λεπτή. Επίσης δείχνει ψηλή όταν φορά τα 12ποντα. Για fake κραυγές κλπ θα συμφωνήσω . Χαρίζει πόντους το μακρυ ξανθό μαλλί και προσωπακι καλό. Ειρήνη εντελώς άλλο στυλ συν ότι είναι ηλικιακά πολύ μικρότερη από Αλεξάνδρα. Επίσης να δοκιμάσεις την Ιννα την ρωσίδα αν δεν την έχεις δοκιμάσει ήδη. Ρώσικη σχολή  :kneel: :kneel: :kneel:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Κοιτα τυπε ειναι καποιοι απο εμας τους παλιους οπως εγω που με τα Μσατζιδικα δεν οποτε αν θελω να ξεκινησω λογικο να ζητησω τα φωτα σου και κανα κονε οπως θα μπορουσα να βοηθησω στις πιατσες η στα δελα εγω
Αδερφέ σε ανθρώπους που είναι χρόνια εδώ μέσα, δεν αρνήθηκα ούτε κονέ ούτε τίποτα. Μπορεί να με επιβεβαιώσει και ο Kassler (χρησιμοποιώ το όνομά του γιατί από μόνος του είπε ότι εγώ του έκανα το κονέ - για τους άλλους δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ονόματά τους ). Αν εσύ πχ. μου ζητήσεις τηλ και κονέ σε μαγαζί, δεν το συζητάω θα στα δώσω, γιατί η πορεία σου στο χώρο είναι γνωστή. Δεν μπορεί όμως κάποιος φίλος με 5 και 10 σχόλια να ζητάει παπάδες. η εμπιστοσύνη κερδίζεται με το χρόνο. Νομίζω συμφωνείς μαζί μου. Όπως είπε λίγο πιο πάνω και ο ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ είναι κάτι σαν την παλαιότητα στο στρατό...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Άρα απλά έχω "πολλά μυνήματα" .. τίποτα άλλο..
Δεν έχω βοηθήσει κανέναν μα κανέναν εδώ μέσα μετά από 184 κριτικές όπου έχουν πάρει τόσες ψήφους βάζοντας με στην πρώτη θέση των αξιολογητών..
Για τον yorkie δεν ακούω κουβέντα. Ανθρωπο που να έχει βοηθήσει περισσότερο από αυτόν (κυρίως σε θέματα εξωτερικού) δεν ξέρω. Και όχι μόνο σε επίπεδο μηνυμάτων στο φόρουμ , αλλά και σε επίπεδο προσωπικής βοήθειας.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
επειδή τυγχανει να εχω ακουσει τα καλυτερα για τον Yorkie και για τον ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟ ...  από κοινους γνωστους ( sex Volcano και Τακη Μπουκα ) και επειδή με τον Yorkie τα εχουμε πει αρκετα με ΠΜ ...καλο είναι να προσεχουμε τι λεμε εδώ μεσα
Και οι δυο φιλοι είναι και αξιολογοι και δινουν ότι πληροφορία μπορουν ..φυσικα το ιδιο ισχυει και για αρκετους αλλους συναδελφους συναγωνιστες εδώ μεσα ..
Οποτε καλο είναι να προσεχουμε μερικοι μερικοι ( που μονο ρωτάνε και θελουν και το μουνι στο πιατο ) τι λεμε και για ποιον το λεμε
αντε καλα να περνατε

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
επειδή τυγχανει να εχω ακουσει τα καλυτερα για τον Yorkie και για τον ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟ ...  από κοινους γνωστους ( sex Volcano και Τακη Μπουκα ) και επειδή με τον Yorkie τα εχουμε πει αρκετα με ΠΜ ...καλο είναι να προσεχουμε τι λεμε εδώ μεσα
Και οι δυο φιλοι είναι και αξιολογοι και δινουν ότι πληροφορία μπορουν ..φυσικα το ιδιο ισχυει και για αρκετους αλλους συναδελφους συναγωνιστες εδώ μεσα ..
Οποτε καλο είναι να προσεχουμε μερικοι μερικοι ( που μονο ρωτάνε και θελουν και το μουνι στο πιατο ) τι λεμε και για ποιον το λεμε
αντε καλα να περνατε
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια φίλτατε. Με τιμάτε.... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια φίλτατε. Με τιμάτε.... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
[/quote

Παρακαλω τι λετε ..λυπηθηκα μονο που δεν μπορεσα να ερθω στη συναντηση και οινοποσία που ειχατε όλα τα προ αναφερθεντα μπουμπούκια ..εμαθα επεσε πολύ γελιο

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Το νόημα είναι να βοηθάμε κόσμο που δίνει πίσω στην κοινότητα.

Ακόμα περιμένω το τηλ που θα μου έδινες για την τύπισσα που λέγαμε..

ΣΩΣΤΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ αλλα δεν πήρα τιποτα...φυσικά και δεν εγγυήθηκα για κανεναν παρα μονο για καποιον που ειμαι βεβαιος...οτι ηταν πελατης και συναθλητής......

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Αδερφέ σε ανθρώπους που είναι χρόνια εδώ μέσα, δεν αρνήθηκα ούτε κονέ ούτε τίποτα. Μπορεί να με επιβεβαιώσει και ο Kassler (χρησιμοποιώ το όνομά του γιατί από μόνος του είπε ότι εγώ του έκανα το κονέ - για τους άλλους δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ονόματά τους ). Αν εσύ πχ. μου ζητήσεις τηλ και κονέ σε μαγαζί, δεν το συζητάω θα στα δώσω, γιατί η πορεία σου στο χώρο είναι γνωστή. Δεν μπορεί όμως κάποιος φίλος με 5 και 10 σχόλια να ζητάει παπάδες. η εμπιστοσύνη κερδίζεται με το χρόνο. Νομίζω συμφωνείς μαζί μου. Όπως είπε λίγο πιο πάνω και ο ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ είναι κάτι σαν την παλαιότητα στο στρατό...

όπως προείπατε....ετσι ακριβως ειναι φιλε....
τον συγκεκριμενο συναθλητη του εδωσα τηλ....αλλα δεν μπορω να εγγυηθώ για παρτη του.....μιλαω για καποιον alexandros8x8

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1

Το σωστό να λέγεται...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
το εχουμε πει απειρες φορες
υπαρχουν πολλα ατομα που κανουν εγγραφη μονο
για να παρουν πληροφοριες κ μετα μη τον ειδατε το παναη
κ μεις δε τα βρηκαμε στο πιατο φαγαμε κ πετσετουλες

θες να κανεις αρχη παρε εφημεριδα κ δες αγγελιες στο νετ
δωσε πληροφοριες που πηγες πως περασες κ μετα
κανε τις ερωτησεις σου να μπεις σε πιο πριβε μαγαζια

εγω προσωπικα εδωσα σε καποιον τηλ εδω μεσα με πολλα αστερια
κ με εδωσε στεγνα για να μπορεσει να μπει στο μαγαζι
οποτε προσεχουμε για να εχουμε

kwlobaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Κριτικές
12
Like
249
Πόντοι
290
Παρακολουθώντας τη συζήτηση...

μπορώ να καταλάβω άπειρους λόγους που μπορεί κάποιος να μη στείλει τηλ σε κάποιον σαν εμένα με τα τόσα μνμ και τόσες κριτικές ή να μη πει σε ποιον να απευθυνθώ...
αλλά πρέπει να καταλάβετε επίσης ότι όσοι είμαστε από επαρχία όταν καταφέρνουμε να βρούμε χρόνο για τις "πρωτεύουσες" δε θέλουμε να πάμε γυμνοί στα αγγούρια.

Παραθέτω προσωπική εμπιρία από Αθήνα όπου από το αντίστοιχο θέμα (σύντομα θα δώσω και κριτική εκεί -προτιμώ να περάσουν οι μέρες να μην γράψω με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη) με ένα search μισαώρου κατατοπίστηκα επέλεξα κατάστημα και πήγα χωρίς καν να πάρω τηλ. Αντιλαμβάνομαι
ότι παίζουν διαφορές "ειδικές" συνθήκες εκεί κάτω αλλά εδώ πάνω αν θες κάτι σε ποιότητα δεν υπάρχει πουθενά για κάποιον σαν εμένα.

Γενικά με τα "πεσίματα" που έχω διαβάσει κατά καιρούς στην συμπρωτεύουσα βλέπω το γιατί ο κύκλος δεν ανοίγει εύκολα. Αλλά αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που δεν πρόκειται να εμφανιστούν στο προσκήνιο νέες κριτικές - πληροφορίες. Γιατί όσο δεν "επιτρέπεται" η δοκιμή στους απέξω τόσο τα πράγματα θα μένουν στάσιμα. Τώρα ίσως αυτό και να εξυπηρετεί (όχι τους κριτικούς ή σχολιαστές/πελάτες αλλά τους ιδιοκτήτες -αυτά έχω αυτά διαθέτω και αυτά θέλω...αν μπορείς ψάξε κι αλλού-).

Ο συσχετισμός απόδοσης - υπηρεσιών - χρημάτων εμένα προσωπικά εδώ και 9 χρόνια που άφησα την Θεσσαλονίκη και όποτε είμαι περαστικός προσπαθώ να τιμήσω τον "αγώνα",
με αφήνει πάντα με μια αίσθηση ότι 'πάλι πέταξες τα λεφτά σου μαλάκα'. Γιατί δεν γράφω κριτικές αβέρτα για αυτού του είδους τις εμπειρίες; Γιατί ήδη έχουν γράψει αρνητικές κριτικές άλλοι. Όμως όταν φτάνεις στο δια ταύτα οι επιλογές σου είναι πολύ συγκεκριμένες..

Συμπέρασμα βάλτε στο νου σας ότι ο φαύλος κύκλος που θέσατε σε συζήτηση δεν έχει τέρμα και βοηθήστε τον λαό. Τρόποι υπάρχουν.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.143
Πόντοι
736
Αδελφια θελω τηλ από:
Μαριαννα
Ευα
Στελιο
Μακη
Μαρια παοκσου
Λενα πρωην Αγ,Δαμητριου
Εβιτα
ANGELS
Dames
Aqua spa
Antistess kai ta 2

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.143
Πόντοι
736
Τυφλός τυφλόν οδήγει αμφότεροι εις βόθυνον πεσούνται

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Την πατησα λεει κ αμα δωσεις ρε τυπε τηλ δηλαδη χωρις να σου δωσουν τη εγινε γκομενα σου ειναι η αποκλειστικη πω ρε φιλε καποιοι ειστε πολλη περιπτωσεις παρτε το χαμαρι ρεεεεεεεε πουτανες ειναι οχι μουνι που θα πιασετε γκομενα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom