Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Αδερφέ σε ανθρώπους που είναι χρόνια εδώ μέσα, δεν αρνήθηκα ούτε κονέ ούτε τίποτα. Μπορεί να με επιβεβαιώσει και ο Kassler (χρησιμοποιώ το όνομά του γιατί από μόνος του είπε ότι εγώ του έκανα το κονέ - για τους άλλους δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ονόματά τους ). Αν εσύ πχ. μου ζητήσεις τηλ και κονέ σε μαγαζί, δεν το συζητάω θα στα δώσω, γιατί η πορεία σου στο χώρο είναι γνωστή. Δεν μπορεί όμως κάποιος φίλος με 5 και 10 σχόλια να ζητάει παπάδες. η εμπιστοσύνη κερδίζεται με το χρόνο. Νομίζω συμφωνείς μαζί μου. Όπως είπε λίγο πιο πάνω και ο ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ είναι κάτι σαν την παλαιότητα στο στρατό...
Δε διαφωνω αλλα αυτο δε το κανουν ολοι ουτε σε μας τους παλιους

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
το εχουμε πει απειρες φορες
υπαρχουν πολλα ατομα που κανουν εγγραφη μονο
για να παρουν πληροφοριες κ μετα μη τον ειδατε το παναη
κ μεις δε τα βρηκαμε στο πιατο φαγαμε κ πετσετουλες

θες να κανεις αρχη παρε εφημεριδα κ δες αγγελιες στο νετ
δωσε πληροφοριες που πηγες πως περασες κ μετα
κανε τις ερωτησεις σου να μπεις σε πιο πριβε μαγαζια

εγω προσωπικα εδωσα σε καποιον τηλ εδω μεσα με πολλα αστερια
κ με εδωσε στεγνα για να μπορεσει να μπει στο μαγαζι
οποτε προσεχουμε για να εχουμε
Κ εγω το χω κανει και με εδωσε ρε τυπε μελος που γνωρισα εδω αλλα σιγα παλι θα το ξανακαω αν κατσει πουτανες ειναι εκει που θα χασω μια θα βρω σταδιακα αλλες 10 στους τομεις μου δε προκειτε να αρνηθω τηλ η πληροφοριες σε κανενα παλιο μελος και ας μη δωσει τιποτα

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
μερικοί είναι πολύ αστείοι τελικά. Αντί να παραθέτουν νέα και πληροφορίες κάθονται και παραπονιούνται .
Δλδ όλοι ξεκίνησαν με έτοιμα τηλέφωνα και συστάσεις ?
Φάγαμε και πόρτα κ πετσέτα κ ξενέρα και μούφα αγγελίες και μούφα τηλέφωνα . Εγώ προσωπικά δεν τό ΄βαλα κάτω και συνεχίζω την αναζήτηση όταν έχω χρόνο, διάθεση αλλά και χρήμα για να πετάξω φυσικά.
Και όσο κ αν φαίνεται σε κάποιους παράξενο τα περισσότερα τηλέφωνα δεν τα κρατάω για ευνόητους λόγους. Στα μασσαζίδικα πηγαίνω πάντα χωρίς ραντεβού και κάποιες ανεξάρτητες που έχω κρατήσει , κονέ μέσω fb.

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
μερικοί είναι πολύ αστείοι τελικά. Αντί να παραθέτουν νέα και πληροφορίες κάθονται και παραπονιούνται .
Δλδ όλοι ξεκίνησαν με έτοιμα τηλέφωνα και συστάσεις ?
Φάγαμε και πόρτα κ πετσέτα κ ξενέρα και μούφα αγγελίες και μούφα τηλέφωνα . Εγώ προσωπικά δεν τό ΄βαλα κάτω και συνεχίζω την αναζήτηση όταν έχω χρόνο, διάθεση αλλά και χρήμα για να πετάξω φυσικά.
Και όσο κ αν φαίνεται σε κάποιους παράξενο τα περισσότερα τηλέφωνα δεν τα κρατάω για ευνόητους λόγους. Στα μασσαζίδικα πηγαίνω πάντα χωρίς ραντεβού και κάποιες ανεξάρτητες που έχω κρατήσει , κονέ μέσω fb.
:thumbsup: Σωστος  :hi:

submarinero

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια. Εχθες επισκεψη στο Angels στη Βασ. Ολγας. Πηρα την Ευη. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!! :pipa2: Το μονο κακο οτι ειχε μονο 2 κοπελες. Την Ευη και την Αννα.

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους!
Ρώτησα προχθές, αλλά απάντηση δεν πήρα.
Σχετικά με μια Λίζα στην πλατεία Δημοκρατίας, έχει και αγγελία σε εφημερίδα.
Ξέρετε κάτι?
Έστω και σε pm

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
Επίσκεψη σε dames - metaxa στο καινούργιο υποκατάστημα. Πέρασα με Ντίνα. Μασάζ με τα μάτια για ούτε 10 min, και στο κυρίως, στοματικό με προφύλαξη,  το οποίο ήταν μέτριο αλλά πάντως καλύτερο από το μασάζ. Γυμνή από πάνω (καλό νεανικό 2-3αρι  :tits: που σε αφήνει να το χαρείς αλλά για λίγο), βιάζεται γενικά, δεν ενθουσιάστηκα. Με άριστα το 10 βάζω 5 λόγω κυρίως κακού μασάζ στο οποίο δίνω σημασία. Κόστος 60. Μάλλον δεν θα ξαναπάρω.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.049
Πόντοι
2.356
Κ εγω το χω κανει και με εδωσε ρε τυπε μελος που γνωρισα εδω αλλα σιγα παλι θα το ξανακαω αν κατσει πουτανες ειναι εκει που θα χασω μια θα βρω σταδιακα αλλες 10 στους τομεις μου δε προκειτε να αρνηθω τηλ η πληροφοριες σε κανενα παλιο μελος και ας μη δωσει τιποτα
κατι δε καταλαβες καλα τυπε μιλησα για μαγαζι οχι μονο για μια
κ αυτο το καιρο τα μαγαζια ειναι λιγα εκτος αν εννοεις να βρεις αλλα 10 μαγαζια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
κατι δε καταλαβες καλα τυπε μιλησα για μαγαζι οχι μονο για μια
κ αυτο το καιρο τα μαγαζια ειναι λιγα εκτος αν εννοεις να βρεις αλλα 10 μαγαζια
Γραψε λαθος τοτε τον εκανες κονε η απλα εδωσες τηλ?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Γραψε λαθος τοτε τον εκανες κονε η απλα εδωσες τηλ?

δεν νομίζω να τον εκανε κονέ....απλα νομίζω πως εδωσε τηλέφωνο...όπως και εγω το εχω κάνει και έχει κανει ο αιδοιολείχος για μένα.....
τον τελευταίο καιρό είναι εντονο αυτο το "φιλε αν μπορείς δωσε τηλ απο ευα,εβιτα κτλ...." και εχω δώσει....αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ για κάποιον εκτος απο 2 περιπτώσεις που δεν αρνηθηκα να αναφέρουν το ονομα μου....

Αλλά ρε παιδιά εχει ξεφυγει η κατασταση πρίν 10 χρόνια υπήρχαν 2-3 φορές περισσότερα μαγαζιά και τωρα.....οπότε μην παρεξηγούνται κάποιοι που δεν μπορούν ευκολα να λάβουν κάποια πληροφορία....

giorgiok

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα
επειδή σας καταλαβαινω στο να μην δινετε πληροφοριες θα ηθελα την βοηθεια σας σε νετ και εφημερίδες...

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Μία Ζωη, κοντουλα, μελαχρινή, σγουρομαλλα με τατουαζ που δούλευε ΕυΖην πριν κάνα χρονο και έκανε φοβερό μασάζ αλά σιατσου φάση την έχει πάρει το μάτι σας πουθενα;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Ανοίγω χαίρομαι βλέποντας 3 σελίδες και τελικά ειναι ξεκατίνιασμα. Δε ντρεπόμαστε λιγο. Αν δε παίζουν € απο το να ξεκατινιαζεστε παίξτε τον. Υγεία !!!!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Ανοίγω χαίρομαι βλέποντας 3 σελίδες και τελικά ειναι ξεκατίνιασμα. Δε ντρεπόμαστε λιγο. Αν δε παίζουν € απο το να ξεκατινιαζεστε παίξτε τον. Υγεία !!!!

ψήνεσαι σήμερα για τσιτσίκο ?

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291

Καλύτερα σεξ γιατί η μαλακιά βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο και την υγειά...

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
καλησπέρα
επειδή σας καταλαβαινω στο να μην δινετε πληροφοριες θα ηθελα την βοηθεια σας σε νετ και εφημερίδες...
Φιλε απο μασατζιδικα δεν ξερω, αν ψαξεις πιο πισω σελιδες θα βρεις να αναφερονται καποια που δεν ειναι πριβε, τα βρισκεις και στο νετ χτυπα μασαζ ολο και κατι θα βγαλει και απο εφημεριδες νομιζω αναφερονται Μετροσπορ και Αρενα

Scania87

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Προσπάθεια χθες για angels αλλά ακαρπες οι προσπάθειες.δεν απαντούσε κάνεις στο τηλ.κριμα για εμάς της επαρχίας που έχουμε κ δρόμο...

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Προσπάθεια χθες για angels αλλά ακαρπες οι προσπάθειες.δεν απαντούσε κάνεις στο τηλ.κριμα για εμάς της επαρχίας που έχουμε κ δρόμο...

Πάλι καλά που πήρες τηλ.Γλιτωσες το δρόμο φίλος...Φαντασου να έκανες το αντίθετο.

faros18

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Πέρασμα από elit Ιπποκράτειο. Ένας φίλος μου είχε πει ότι είναι καλά και είπα να το δοκιμάσω. Μου ανοίγουν λοιπόν μες την καλή χαρά με ρωτάνε αν έχω ξαναπάει, μου ξεφεύγει ένα όχι και αρχίζουν τα ξέκολα τις ηλιθιότητες για μασάζ όχι 25€ όχι 30 η ώρα κτλ. Αρχίζω να ρωτάω για προγράμματα και κινέζα η χοντροτσατσά. Επειδή δεν συνηθίζω να πετάω χρήματα  για να με γνωρίζουν, την κοπάνισα με ελαφρά πηδηματάκια και πήγα Μάγγυ Εγνατίας.
ΕΛΛΗ!!!!!!!!!!!!  θεά. Το μασάζ πολύ καλό, συνέχισε με ένα ευχάριστο body to body και τελειώσαμε με ένα πολύ ωραίο  :pipa1: :pipa1:
Το κορίτσι είναι κορμάρα απλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν κάνουν full.
Εσείς τώρα στο elit τσιμπήστε το αφού σας περισσεύουν,...  :think:
Καλό μήνα σε όλους

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Πέρασμα από elit Ιπποκράτειο. Ένας φίλος μου είχε πει ότι είναι καλά και είπα να το δοκιμάσω. Μου ανοίγουν λοιπόν μες την καλή χαρά με ρωτάνε αν έχω ξαναπάει, μου ξεφεύγει ένα όχι και αρχίζουν τα ξέκολα τις ηλιθιότητες για μασάζ όχι 25€ όχι 30 η ώρα κτλ. Αρχίζω να ρωτάω για προγράμματα και κινέζα η χοντροτσατσά. Επειδή δεν συνηθίζω να πετάω χρήματα  για να με γνωρίζουν, την κοπάνισα με ελαφρά πηδηματάκια και πήγα Μάγγυ Εγνατίας.
ΕΛΛΗ!!!!!!!!!!!!  θεά. Το μασάζ πολύ καλό, συνέχισε με ένα ευχάριστο body to body και τελειώσαμε με ένα πολύ ωραίο  :pipa1: :pipa1:
Το κορίτσι είναι κορμάρα απλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν κάνουν full.
Εσείς τώρα στο elit τσιμπήστε το αφού σας περισσεύουν,...  :think:
Καλό μήνα σε όλους
Καλά ξηγήθηκες αδερφέ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom