Επανέρχομαι λοιπόν για να σας πω τις άσχημες εμπειρίες μου.
Πρώτη αποτυχία στην κοπέλα της δεύτερης αγγελίας.
Το μόνο θετικό είναι το εύκολο κλείσιμο ραντεβού. Το γιατί είναι απλό... Κανείς δεν θα ξαναπάει αν έχει πάει μια φορά οπότε δεν έχει ραντεβού. Ένα διαμέρισμα μέσα στην βρωμιά με ένα σκυλί να κόβει βόλτες στα δωμάτια...
Ευτυχώς το έβγαλε έξω όταν μπήκα εγώ στο δωμάτιο... Η κοπέλα σχετικά όμορφη για τα δικά μου γούστα αλλά μέχρι εδώ. Κόστος 50 ευρώ και ούτε καν υποψία για μασάζ... Μια απλή
του στυλ χύσε να τελειώνουμε.
Δεν δέχεται τελείωμα στο στόμα ούτε καν στο στήθος που της ζήτησα...
Απλά εγώ δεν ξαναπατάω.
Αποτυχία δεύτερη αφού δεν ευχαριστήθηκα είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο μπας και μπορέσω να χαρώ.
Εύκολο κλείσιμο ραντεβού και πάλι σε οικοδομή στο κέντρο με την κοπέλα της δεύτερης αγγελίας.
Μπαίνω στο διαμέρισμα και με υποδέχεται μια κυρία μεγάλης ηλικίας. Κάθισε μου λέει να δεις την κοπέλα.
Την βλέπω 2 δευτερόλεπτα και έτσι όπως ήμουν απελπισμένος από την πρώτη πατάτα τρέχω στο δωμάτιο.
Από εμφάνιση δεν έλεγε πολλά αλλά λέω ίσως μέσα είναι καλή.
Να αναφέρω ότι εδώ ούτε καν μου προτάθηκε να κάνω μπάνιο.... Απλά τραγικό...
Μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα πίπα. Ήταν το μόνο καλό αλλά και πάλι χωρίς διάρκεια. Ένα λεπτό πίπας και μετά
ανεβαίνει από πάνω και τον βάζει με τη μία στον κώλο της...
Μου λέει σιγά σιγά γιατί πονάω μέχρι να μπει. ΚΟυνήθηκε λίγο αλλά χωρίς ρυθμό και τεχνική.
Την γύρισα στα τέσσερα μετά από λίγο όπου και τελείωσα.
Εξαφανίστηκε από το δωμάτιο σε χρόνο μηδέν. Ούτε γεια δεν πρόλαβα να πω.
Ντύνομαι βγαίνω και την βλέπω στο σαλόνι να πίνει καφέ με την (τσατσα;);;
Έφυγα ητημενος και πήγα να πιω κανά δυο μπύρες να συνέλθω γιατί αν έπεφτα σε μια ακόμα τέτοια περίπτωση
θα το σκεφτόμουν να αποσυρθώ από την ενεργό δράση.
Τώρα που το σκέφτομαι ίσως ένα χρόνο εκτός να μην έχασα και τίποτα σπουδαίο.