Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Παντως για μενα ςξιζει περισσότερο το μασατζιδικο απο στουντιο. Εχεις 1 ωρα, τελιωνεις 2 με 3 φορες, κανεις ακαποτο τσιμπουκι, γλυφομουνι και αλλα πολλα αν τα βρεις με την κοπελα. Στο στουντιο με 30 καθεσαι 10 λεπτα, εντελως τυπικα, αν θες ακα η γλυφομουνι το πληρωνεις εξτρα χωρις να αλλαξει η διαρκεια και ασε που τις περισσοτερες φορες φευγεις μς το πουλι στο χερι. Με μια εκτονωση δεν φευγω ικανοποιημενος. Μπορει στο μασαζνα δινεις 60 με 80 αλλα το ευχαριστισαι ππερισσότερο.

Για να τελειωσεις 2-3 φορες μεσα σε μια ωρα, μαλλον μολις σε ακουμπησει  :wanker: δεν υπαρχει αλλη εξηγησει.
Οσες φορες πηγα για 2η φορα επιασα την 1 1/2 ωρα.
Βαλε μασαζακι,  :pipa2:  :kissass: :fuck2: :knockinb: το 45-50 το επιασες.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
όχι 6 γιατί μετά το πεμπτο θέλει 10λεπτη ξεκούραση και δεν φτάνει ο χρόνος ρε γμτ!!!

Εχεις δικιο ρε συ καρδιναλε 10*6=60λεπτα :think:........αχ ρε γμτ τι βλακας ειμαι :2funny: :2funny:

Εκτος βεβαια αν το πας αλγορυθμικα.......που τωρα βαριεμε να το κανω

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.289
Πόντοι
736
έλα ρε μην βαριέσαι κατάτμησε την σύνθετη εργασία σε διακριτά βήματα που εκτελούνται διαδοχικά και θα βγάλεις τον αλγόριθμο εύκολα

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.775
Πόντοι
3.487
Τι βλακείες ειναι αυτες ρε? γιατι να κλείσει το thread? ενταξει ο καθένας μας εκανε δίκτυο και περνάει καλά αλλά παρόλα αυτά εχει πλακα να αλλάζουμε νέες πληροφορίες. Εγω δε πληροφορώ γιατι ειμαι σε στενότητα και εχω περιοριστεί. Να προλάβω τις κακές γλώσσες το λεω. Παντως σε οτι ξερω σπάω τηλέφωνα ευχαρίστως. Και αυτό με νέους και παλιούς αν δεν υπάρξεις νέος πως θα παλιωσεις? παλιό δικό μου γνωμικό. Καλα να περνάτε ολοι και με λεφτα σας εύχομαι.

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Τα πριβέ μαγαζιά έχουν γίνει πλέον απόρθητα από πολλούς, για τους γνωστούς λόγους.
Τα free πλέον είναι ελάχιστα, γιατί τα έχουν ξηλώσει τα περισσότερα. Παλιά υπήρχαν κάτι Elit Spa, Venus κλπ , που ακόμα και αυτά έχουν τελειώσει.
Ήταν μια εύκολη λύση, να πας πας με 25-30 να κάνεις μασαζάκι και καμιά χειρομάλαξη. Να δεις καμιά γκόμενα καινούρια, να κάνεις παιχνίδι. Να δώσεις κανά 50άρικο να πηδήξεις και να
χαρεί η ψυχολογία σου. Και αυτό πάλι με βαριά καρδιά, προκειμένου να γλιτώσεις τα 80 και τα 100€!!

Για απλό sex πας με 25-30€ στα studio και τελειώνεις. Το παιχνίδι, η καταδρομική και το ρίσκο είναι το θέμα και να γλιτώσεις και κανά φράγκο. Τουλάχιστον οι παλιοί από εδώ, σίγουρα έφαγαν πετσέτες μέχρι να δικτυωθούν.
Αν είναι να μην κάνουμε τον κόπο, να  το κλείσουμε το thread και να τελειώνουμε.
Έχω και εγώ κάποιες καβάτζες σε μασατζίδικα, αλλά μ'αρέσει και το να ανακαλύπτω νέες περιπτώσεις.
Εξάλλου εχθρός του καλού, το καλύτερο κύριοι!

φιλε Roby εγω ειμαι σιγουρος οτι μαγαζια τυπου venus και ελιτ θα υπαρχουν παντοτε, θα ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια και ολο και καποιο μαργαριταρακι θα βγαινει απο εκει.

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
637
Πόντοι
291
Σιγουρα,αλλα οι επιλογές που υπήρχαν πριν 3 η 5 χρονια δεν υπάρχουν πλεον.
Αρα η πας στα σιγουρα η βγάζεις άκρη σε νεα μέρη με τη βοήθεια παλιών μελών όπου αμα δε σε ξέρουν δε θα παρεις ποτε αυτη την άκρη που ψάχνεις!!!
Ελπιζω να καταλάβατε τι θελω να πω,οι μπουρδελοσυναντήσεις εχουν βοηθήσει πολλούς μαζι και μενα!!!
Και μενα

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Επισκεψη εχθες στο Edelweiss. 4 κορασιδες, Αννα (απο μαριαννα), Νεφελη (απο μαριαννα), Ευα, Σοφι (οχι η milf), Κατερινα.
10λεπτο χαβαλε με Ευα-Σονια και αποχωρηση απο τον χωρο χωρις να προτιμηθει καποια κορασις.
Εφμανισιακα μονο η Νεφελη αξιζει, αλλα στο δωματιο την βρισκω λιγο κρυα. Ολες οι υπολοιπες κατω του μετριου για τα δικα μου γουστα.

thimaise

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια κανενα τηλ για την ελινα την milf παιζει?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.649
Πόντοι
2.356
Επισκεψη εχθες στο Edelweiss. 4 κορασιδες, Αννα (απο μαριαννα), Νεφελη (απο μαριαννα), Ευα, Σοφι (οχι η milf), Κατερινα.
10λεπτο χαβαλε με Ευα-Σονια και αποχωρηση απο τον χωρο χωρις να προτιμηθει καποια κορασις.
Εφμανισιακα μονο η Νεφελη αξιζει, αλλα στο δωματιο την βρισκω λιγο κρυα. Ολες οι υπολοιπες κατω του μετριου για τα δικα μου γουστα.
ρωτησες πότε θα ρθουν τα ρωσακια

Houdini

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
12
Πόντοι
0
Συνάδελφοι, αν μπορείτε να βοηθήσετε , ψάχνω για καλό μασάζ (επιπέδου Thai ή Shiatsu) με φραππέ στο τέλος (δε με χαλάει, αλλά δεν καίγομαι κιόλας για κατι περισσότερο).

Αν καποιος φίλος μπορει να βοηθήσει, θα του ήμουν υπόχρεος.

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
ρωτησες πότε θα ρθουν τα ρωσακια

ρωτησα. και? ηξερε να απαντησει? το μονο που ειπε, οταν σχολιασα οτι το επιπεδο του μαγαζιουεχει πεσει λιγο, απο αποψη κορασιδων, πηρα την απαντηση οτι καλυτερες κορασιδες ακριβοτερη τιμη.
βγαλε ακρη  :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
ρωτησα. και? ηξερε να απαντησει? το μονο που ειπε, οταν σχολιασα οτι το επιπεδο του μαγαζιουεχει πεσει λιγο, απο αποψη κορασιδων, πηρα την απαντηση οτι καλυτερες κορασιδες ακριβοτερη τιμη.
βγαλε ακρη  :orchestra:

Έπρεπε να την πεις οτι ακριβότερη τιμη υπαρχει.η λέξη ανταγωνισμός της λεει κατι;

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Έπρεπε να την πεις οτι ακριβότερη τιμη υπαρχει.η λέξη ανταγωνισμός της λεει κατι;

δεν καταλαβαινου τπτ bro.
Απο την στιγμη που υπαρχουμε ΟΛΟΙ εμεις κα παμε και  :knockinb: :wanker: :cum: :pipa3: :fuck2: οτι μας σερβιρουν. καλα μας κανουν
ωρες ωρες βλεποντας καποιες κορασιδες σε καποια ελαιοτριβια αναρωτιεμαι, γιατι να πληρωσω αυτες και να μην παω να "σφυριξω" κανα 2  :fuck2: :knockinb: στην γυναικα μου που ειναι και καλητερη απο αυτες

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.649
Πόντοι
2.356
δεν καταλαβαινου τπτ bro.
Απο την στιγμη που υπαρχουμε ΟΛΟΙ εμεις κα παμε και  :knockinb: :wanker: :cum: :pipa3: :fuck2: οτι μας σερβιρουν. καλα μας κανουν
ωρες ωρες βλεποντας καποιες κορασιδες σε καποια ελαιοτριβια αναρωτιεμαι, γιατι να πληρωσω αυτες και να μην παω να "σφυριξω" κανα 2  :fuck2: :knockinb: στην γυναικα μου που ειναι και καλητερη απο αυτες
καμια καλη φιλη εχει η γυναικα σου να σφυριξω κ εγω λιγο  :2funny: :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
930
Πόντοι
96
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom