super hero
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα .σου έστειλα και στο προφίλ σου .θερμη παράκληση για το τηλ της ελινας ..ψαχνω πολυ καιρό ενα μιλφ αλλα τίποτα
Κοιτα να δεις τι γινεται.......μπορεί και 4 φορές ίσως και 5
Είναι κάπου στην Τσιμισκή τώρα... έχει 5-6 κορίτσια απο αυτά όμως αξίζουν μονο τα 2 προσωπικά (Έλλη ,Ντίνα) αλλά πολύ ακριβώς για την εποχή (60 80 ) αυτά τα λιγα...ας ενημέρωση κάποιος αν άλλαξε κατιΠαιδιά το ξέρω ότι έχει αναφερθεί κάπου πιο πριν αλλά επειδή βαριέμαι να ψάχνω ως κλασσικός
έλληνας αν μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει το παρακάτω
www.dames.is-best.net/index.html]http://www.dames.is-best.net/index.html[/url]
Ευχαριστώ.
Είναι κάπου στην Τσιμισκή τώρα... έχει 5-6 κορίτσια απο αυτά όμως αξίζουν μονο τα 2 προσωπικά (Έλλη ,Ντίνα) αλλά πολύ ακριβώς για την εποχή (60 80 ) αυτά τα λιγα...ας ενημέρωση κάποιος αν άλλαξε κατι
που αυτο φιλε βω ολξας ποσο?Καλησπέρα στην παρέα. Πρόσφατα επισκέφτηκα το angel spa στην βασ. ολγας. Με ανέλαβε η Αννα. Είχα να πάω αρκετό καιρό και μπορώ να πω οτι οι υπηρεσίες ήταν πολύ καλές. Αξιόλογο-δυνατό μασάζ , στοματικό άνω του μετρίου και δυνατή στο σφυροκόπημα .. Καλά ήταν μπορώ να πω οτι ξέδωσα. Συνολικός χρόνος 1 ώρα , κόστος συνεδρίας 70€.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε. Τα 80 ευρώ για είναι όντως τσουχτερά.
Από αυτό εγώ μπορώ να υποθέσω 2 σενάρια.
Ή αυτοί ζουν στον κόσμο τους και δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται ή βρίσκουν κορόιδα που τα δίνουν...
καμια καλη φιλη εχει η γυναικα σου να σφυριξω κ εγω λιγο
Καλησπέρα συναθλητές .. !!!
Πρόσφατη επίσκεψη σε Ελίνα.
Ανήκει στην κατηγορία των MILF προς Gilf 45+ Γεωργιανή, τα Ελληνικά της άψογα .
Μέτριο ύψος , πρόσωπο μέτριο, βλέπετε όμως , αδύνατη ωραίο σφιχτό σώμα για την ηλικία της με βυζί 3+
Το διαμέρισμα κάπου στην Εγνατία, μέτριο. προς αθλιο
Ευχάριστο άτομο , συζητήσιμο, χαμογελαστό.
Εκανα το μπανάκι μου , ξάπλωσα , και περίμενα να κάνει και αυτή το μπανάκι της για προχωρήσουμε στο κυρίως πιάτο.
Μασαζάκι χαλαρωτικό μέτριο προς καλό μου άρεσε. Θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό αλλά δεν πειράζει.
Γλύψιμο πολύ καλό, μπαλάκια, πισω περιοχή, βαθεία ωραία ασθησιακή πίπα, το γνωρίζει το άθλημα ... !!!!
Στο σεξ πολύ καλή , εναλλαγή στάσεων και με πρωτοβουλίες δικές της, μουνάκι για την ηλικία της καλό σχετικά στενό. Παθιασμένα γλωσσόφιλλα , σφιχτές αγκαλίτσες κλπ....
Δέχεται πρωκτικό , στενή τρυπούλα θέλει λίγη προσπάθεια .
Τελείωμα με CIM . δεν αφησε τίποτα με άδειασε τελείως .. !!!!
Το μοναδικό ίσως αρνητικό που βρήκα ήταν η ηλικία της που όμως λαμβάνοντας υπόψιν όλο το πακέτο θα έλεγα οτι πάει σε δεύτερη μοίρα .
Γενικά μια καλή επιλογή πέρασα πολύ ωραία , το κόστος 80€ και η διάρκεια της συνεδρίας γύρω στην 1:30 ώρα
Αυτά. Να έχουμε καλές μυοχαλαρωσεις ......
έχουμε κ κονε με γεωργιανές;Αδερφε κλαψε για το 80αρι, εγω το εχω κατεβασει στα 60. βεβαια την σπονσοραρω 2-3 χρονια, αλλα κανε μια προσπαθεια
Καλησπέρα συναγωνιστές!γνωρίζουμε τίποτα για την κυρία?
Καλησπέρα συναθλητές .. !!!
Πρόσφατη επίσκεψη σε Ελίνα.
Ανήκει στην κατηγορία των MILF προς Gilf 45+ Γεωργιανή, τα Ελληνικά της άψογα .
Μέτριο ύψος , πρόσωπο μέτριο, βλέπετε όμως , αδύνατη ωραίο σφιχτό σώμα για την ηλικία της με βυζί 3+
Το διαμέρισμα κάπου στην Εγνατία, μέτριο.
Ευχάριστο άτομο , συζητήσιμο, χαμογελαστό.
Εκανα το μπανάκι μου , ξάπλωσα , και περίμενα να κάνει και αυτή το μπανάκι της για προχωρήσουμε στο κυρίως πιάτο.
Μασαζάκι χαλαρωτικό μέτριο προς καλό μου άρεσε. Θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό αλλά δεν πειράζει.
Γλύψιμο πολύ καλό, μπαλάκια, πισω περιοχή, βαθεία ωραία ασθησιακή πίπα, το γνωρίζει το άθλημα ... !!!!
Στο σεξ πολύ καλή , εναλλαγή στάσεων και με πρωτοβουλίες δικές της, μουνάκι για την ηλικία της καλό σχετικά στενό. Παθιασμένα γλωσσόφιλλα , σφιχτές αγκαλίτσες κλπ....
Δέχεται πρωκτικό , στενή τρυπούλα θέλει λίγη προσπάθεια .
Τελείωμα με CIM . δεν αφησε τίποτα με άδειασε τελείως .. !!!!
Το μοναδικό ίσως αρνητικό που βρήκα ήταν η ηλικία της που όμως λαμβάνοντας υπόψιν όλο το πακέτο θα έλεγα οτι πάει σε δεύτερη μοίρα .
Γενικά μια καλή επιλογή πέρασα πολύ ωραία , το κόστος 80€ και η διάρκεια της συνεδρίας γύρω στην 1:30 ώρα
Αυτά. Να έχουμε καλές μυοχαλαρωσεις ......