You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (8 μέλη και 21 επισκέπτες)
Υπάρχει κάποιο λινκ για το harmony δεν το βρίσκω πουθενάHarmony Spa, επίσκεψη στην Εγνατίας 125.
Μασάζ με Άννα Μαρία, πρώην γνωστή από το Chris Helen Spa Εγνατίας 112 παλιά.
50 ευρώ με εκτόνωση και δεκτική σε πολλά
Μαγαζί άλλες δύο μια γεμάτη μια μέτρια.
Πρόκειται για το παλιό Chris Helen Spa
Papatzhs69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.558
- Πόντοι
- 1.056
Ρε μπελλα ακομη δεν γραφτηκες για τον εαυτο σου ρωτησες;Καλησπέρα στην παρέα τι γνώμη έχετε για την μπελά από το Κρίσταλ;
Alekarassalonikios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
Χαχαχα ωραίοςΡε μπελλα ακομη δεν γραφτηκες για τον εαυτο σου ρωτησες;
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
με ραντεβου πηγαxψρις τηλεφωνικο ραντεβου???
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 214
- Πόντοι
- 20
Η ποιο μουναρα,χυμώδης του μαγαζιού
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.864
- Πόντοι
- 3.786
Σιγά την πλαστική μπίμπο!Η Άρτεμις κλάσεις ανώτερη.Φυσική ομορφιά και κορμί καύλα.Η πιο μουνάρα του μαγαζιούΗ ποιο μουναρα,χυμώδης του μαγαζιού
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Προσωπικά για εμένα Αρτεμη-Μπελλα,Κασσάνδρα δίχως σειρά όλες.μουναρεςΣιγά την πλαστική μπίμπο!Η Άρτεμις κλάσεις ανώτερη.Φυσική ομορφιά και κορμί καύλα.Η πιο μουνάρα του μαγαζιού
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 245
- Πόντοι
- 20
Πόσα μηνύματα έχεις λάβει από δροσερούς ;Καλησπέρα. Είμαστε ζευγάρι πάνω κάτω στα 50 πολύ ερωτικό. Ψάχνουμε για γυναίκα για μασαζ και στους δυο μας κι ερωτικό παιχνίδι μόνο μεταξύ των γυναικών. Εάν κάποια κοπέλα που παρέχει τέτοιες υπηρεσίες ενδιαφέρεται, ας στείλει προσωπικό μήνυμα. Μένουμε Θεσσαλονίκη αλλά μερικές φορές κατεβαίνουμε και Αθήνα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.864
- Πόντοι
- 3.786
Στα 2/3 συμφωνούμε.Για εμένα Άρτεμις-Κασσάνδρα-Ραφαέλα με αυτήν τη σειρά.Προσωπικά για εμένα Αρτεμη-Μπελλα,Κασσάνδρα δίχως σειρά όλες.μουναρες
Alekarassalonikios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
Η Άρτεμις όντως έχει τα πιο ωραία φυσικά βυζομπαλα που έχουν περάσει από μασατζιδικοΣτα 2/3 συμφωνούμε.Για εμένα Άρτεμις-Κασσάνδρα-Ραφαέλα με αυτήν τη σειρά.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.864
- Πόντοι
- 3.786
Συμφωνώ και είναι και μεγάλα.Επίσης καλοσχηματισμένο κώλο και γενικά πολύ ωραίο σώμα.Και πολύ όμορφο πρόσωπο.Δεν της λείπει τίποτα.Η Άρτεμις όντως έχει τα πιο ωραία φυσικά βυζομπαλα που έχουν περάσει από μασατζιδικο
Alekarassalonikios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
Έτσι είναι απλά θυμάμαι την πρώτη φορά πέρσι που έκανα μαζί της ήταν πολύ αδύνατη και τώρα έχει βάλει αρκετά κιλά που της πάνε αλλά ελπίζω να μείνει έτσι γιατί μετά θα καταντήσει σαν την Θεώνη που ήταν μουναρα και τώρα έχει γίνει βουλκανιζατέρΣυμφωνώ και είναι και μεγάλα.Επίσης καλοσχηματισμένο κώλο και γενικά πολύ ωραίο σώμα.Και πολύ όμορφο πρόσωπο.Δεν της λείπει τίποτα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.864
- Πόντοι
- 3.786
Εμένα και τότε μου άρεσε το κορμί της.Δεν ήταν υπερβολικά αδύνατο.Συμφωνώ πως δεν πρέπει να πάρει άλλα κιλά.Τα πολλά κιλά χαλάνε και το πρόσωπο αρκετές φορές.Έτσι είναι απλά θυμάμαι την πρώτη φορά πέρσι που έκανα μαζί της ήταν πολύ αδύνατη και τώρα έχει βάλει αρκετά κιλά που της πάνε αλλά ελπίζω να μείνει έτσι γιατί μετά θα καταντήσει σαν την Θεώνη που ήταν μουναρα και τώρα έχει γίνει βουλκανιζατέρ
Alekarassalonikios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
Εμένα και τότε μου άρεσε το κορμί της.Δεν ήταν υπερβολικά αδύνατο.Συμφωνώ πως δεν πρέπει να πάρει άλλα κιλά.Τα πολλά κιλά χαλάνε και το πρόσωπο αρκετές φορές.
Σωσυα εκεί που είναι τώρα είναι το τέλειο. επίσης μια έκκληση στο κατάστημα βάλτε κανένα καθρέφτη να βλέπουμε και τον κωλο της Άρτεμης της Ραφαέλας και την Κασσάνδρας
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.864
- Πόντοι
- 3.786
Κωλάρες και οι τρεις @Alekarassalonikios
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.864
- Πόντοι
- 3.786
Επίσκεψη τις προάλλες στο Ανίτα πρώην Βάνα Σπα,από περιέργεια για πρώτη φορά.Μόνο η Βερόνικα μου έκανε εντύπωση στο σαλόνι,από άποψη ομορφιάς και σέξι ομιλίας.Όμορφο πρόσωπο και juicy ωραίο κορμί,με καλοσχηματισμένο κώλο και μπόλικο βυζί.Πολύ καλή στο σόσιαλ αλλά με μονότονο μασάζ.Σε καυλώνει πάντως στη μετάβαση με το άγγιγμα και την ομιλία της.Άφησε χούφτωμα σε κώλο και βυζιά,που τα αποκάλυψε πάνω από το φόρεμα.Αλλά ούτε γλείψιμο στα βυζιά άφησε ούτε να χύσω πάνω τους.Αισθησιακό παίξιμο πάντως μαστορικό.Όταν όμως και οι 6 μασέζ που έχω δοκιμάσει στο Crystal με έχουν προσφέρει τα βυζιά τους για γλείψιμο και χύσιμο με 50 και όχι για 60,γιατί να ξαναπάω στη Βάνα;
Τελευταία τροποποίηση:
Εγώ αδερφέ περνάω καλαΚαλησπέρα στην παρέα τι γνώμη έχετε για την μπελά από το Κρίσταλ;
Προσέχει τον πελάτη κ ενδιαφέρεται να σε ευχαριστήσει