Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
μπορεί να μη είναι φάντασμαεννοείται το πρώτο
για φαντάσματα θα μιλάμε?
αλλά φαντασιοπληκτος με τις τιμές που είχε
μέχρι πριν κάτι μήνες τουλάχιστον
μπορεί να μη είναι φάντασμαεννοείται το πρώτο
για φαντάσματα θα μιλάμε?
Πάντως οσα κοριτσια δοκιμασα σε Μαριαννα είναι άψογα. Δεν εχω φυγει με παραπονο. Αν και οι τιμες ηταν λιγο πιο χαμηλα, θα ειχε πιο τακτικες επισκεψεις απο ολους νομιζω.
για τι τιμες μιλαμε ???Πάντως οσα κοριτσια δοκιμασα σε Μαριαννα είναι άψογα. Δεν εχω φυγει με παραπονο. Αν και οι τιμες ηταν λιγο πιο χαμηλα, θα ειχε πιο τακτικες επισκεψεις απο ολους νομιζω.
Ακριβώς έτσι!Πάντως οσα κοριτσια δοκιμασα σε Μαριαννα είναι άψογα. Δεν εχω φυγει με παραπονο. Αν και οι τιμες ηταν λιγο πιο χαμηλα, θα ειχε πιο τακτικες επισκεψεις απο ολους νομιζω.
βασιλης???
καραμανλη η πρωην κωλεττη
καλημερα,και καλως ηρθες στο φορουμ.θα σε παρακαλουσα,να γραφεις με ελληνικα,και να μην κανεις 2πλα ποστ.διαβασε τους κανονες τους σαιτ πρωτα.kalimera se olous!
eimai neos sto forum.
iparxei kapoios pou mporei na dwsei plirofories gia masaz me frape?
euxaristw ek ton proterwn olous toys sinagwnistes kai latres tou spor!
βρε καλως το παιδι ρεΠου τον θυμηθυκες στην καραμανλη?
Που ηθελε και 120 για τη Ιβονη!!!
Κατι τετοιες τιμες λενε και δεν ξαναπαταμε, ουτε απο εξω δεν περναω
αν δεν εισαι ο νικολας πεσμας τι καλο εχει το body free να το συζητησουμεΧαίρετε παίδες
Είμαι νέος στο άθλημα των μασατζίδικων. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα εδω μέσα και οι πληροφορίες που δίνουν αρκετά ενεργά μέλη είναι πολύ κατατοπιστικές. Βλέπω ότι αρκετοί διαμαρτύρονται για πετσέτα και ότι δεν πέρνουν αυτό που ζητούν. Απο τις πρώτες ματιές που έριξα στα sites των μασατζίδικων, το studio body free μου φάνηκε καλή επιλογή αλλά απορώ γιατί κανείς δεν μιλάει γι αυτό? Το έχουν βαρεθεί όλοι και ψάνουν κάτι καινούριο? Φαντάζομαι ότι για το συγκεκριμένο έχουν γραφτεί πολλά και sorry Που το ξανανοίγω το θέμα. Η ερώτηση που θελω να κάνω είναι : παρόλο που το συγκεκριμένο δείχνει να έχει καλές παροχές, γιατί δεν πολυσυζητιέται? Είναι πολύ ακριβό? Είναι βρώμικο? Αν δεν βαριέται κανείς να γράψει κάτι και θέλει να βοηθήσει τον ευχαριστώ.
αν δεν εισαι ο νικολας πεσμας τι καλο εχει το body free να το συζητησουμε
100 ακατεβατα και ξεπετα τα δυο μεγαλα κακα που δε μπορει να το καταλαβει ο φιλος μου ο καρατεκας
100 ακατεβατα και ξεπετα τα δυο μεγαλα κακα που δε μπορει να το καταλαβει ο φιλος μου ο καρατεκας