Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
:headbang:    :headbang:     :headbang:    

Πήγα στην Έλενα Τσιμισκή σήμερα και έφαγα πόρτα. Εντάξει, έλεος!
Με την ίδια την Έλενα πέρασα παλιά στην Μαριάννα και πήγαινα και στη Μπραντούνα. Δεν είμαι όμως συχνός πελάτης και με ξέχασε..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΑ βρε μαλακισμένη για να έρχομαι!
4 κορίτσια μέσα, Βαλέρια, Χριστίνα πολύ δυνατές και άλλες 2 μικρότερες αδιάφορες.
Κανονική ανάκριση και να επιμένει να περάσω για απλό μασάζ με 40€. Και την άλλη φορά λέει, ίσως θα δούμε κλπ..
Μάζευα πολύ καιρό το 80άρι και με διέλυσε σήμερα αυτό που έγινε.
Να έχεις ελάχιστο χρόνο, ελάχιστες επιλογές και να σου σπάει η άλλη τα νεύρα..
Μ'αρέσει που κάποιος είχε γράψει οτι είναι free..

Να σημειώσω οτι είχε το κινητό μου που την κάλεσα και της θύμισα οτι μου έστειλε sms και με πήρε και τηλέφωνο για να μου πει για το μαγαζί..

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
:headbang:    :headbang:     :headbang:    

Με την ίδια την Έλενα πέρασα παλιά στην Μαριάννα και πήγαινα και στη Μπραντούνα. Δεν είμαι όμως συχνός πελάτης και με ξέχασε..
4 κορίτσια μέσα, Βαλέρια, Χριστίνα πολύ δυνατές και άλλες 2 μικρότερες αδιάφορες.
Κανονική ανάκριση και να επιμένει να περάσω για απλό μασάζ με 40€. Και την άλλη φορά λέει, ίσως θα δούμε κλπ..

Να σημειώσω οτι είχε το κινητό μου που την κάλεσα και της θύμισα οτι μου έστειλε sms και με πήρε και τηλέφωνο για να μου πει για το μαγαζί..
Όχι βρε παιδιά. Πολύ σοβαρά παίρνετε αυτά τα μαγαζιά. Μην αφήνετε να σας ρίχνουν ψυχολογικά κάτι τέτοια. Δε θες μια; Δε θέλω δέκα, να λέτε. Πάω για τσίπουρα με τους φίλους μου, πες της. Δες τα λεφτά που θα σου έδινα! Τσίπουρα και μεζέδες θα γίνουν! Άντε γειααα! Αν τις φερθείτε λεβέντικα θα σας σέβονται και θα γελάσουν κιόλας. Θα σπάσει ο πάγος. Μπορεί έτσι να σου έλεγε να περάσεις και στο πιο σύνθετο μασάζ.  ;) Όχι να σας ρίχνουν και ψυχολογικά οι χαζοβιόλες τώρα...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
Όχι βρε παιδιά. Πολύ σοβαρά παίρνετε αυτά τα μαγαζιά. Μην αφήνετε να σας ρίχνουν ψυχολογικά κάτι τέτοια. Δε θες μια; Δε θέλω δέκα, να λέτε. Πάω για τσίπουρα με τους φίλους μου, πες της. Δες τα λεφτά που θα σου έδινα! Τσίπουρα και μεζέδες θα γίνουν! Άντε γειααα! Αν τις φερθείτε λεβέντικα θα σας σέβονται και θα γελάσουν κιόλας. Θα σπάσει ο πάγος. Μπορεί έτσι να σου έλεγε να περάσεις και στο πιο σύνθετο μασάζ.  ;) Όχι να σας ρίχνουν και ψυχολογικά οι χαζοβιόλες τώρα...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σωστος ο παιχτης  :hi:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Έφαγα πολύ πατάτα ρε φίλε το τελευταίο καιρό (επειδή έψαχνα φτηνές λύσεις βασικά) και με το που μάζεψα λίγα λεφτά, πήγα.
Θα μπορούσα να τις πω διάφορα, αλλά το θέμα είναι να περάσεις καλά, άρα να αποκτήσεις πρόσβαση.
Λίγες είναι οι καλές λύσεις στην πόλη μας, αν είναι να τις κάψουμε και αυτές δεν λέει.
Αν την έλεγα οτι θα πήγαινα καρφί στην Νίκη, παρτούζα θα με έπαιρναν, χαχαχα!

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Η Νίκη είναι καλό μαγαζί και το γουστάρω

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Έφαγα πολύ πατάτα ρε φίλε το τελευταίο καιρό (επειδή έψαχνα φτηνές λύσεις βασικά) και με το που μάζεψα λίγα λεφτά, πήγα.
Θα μπορούσα να τις πω διάφορα, αλλά το θέμα είναι να περάσεις καλά, άρα να αποκτήσεις πρόσβαση.
Λίγες είναι οι καλές λύσεις στην πόλη μας, αν είναι να τις κάψουμε και αυτές δεν λέει.
Αν την έλεγα οτι θα πήγαινα καρφί στην Νίκη, παρτούζα θα με έπαιρναν, χαχαχα!
Δηλαδή ήθελες να τις δώσεις 80 και αρνήθηκε; Δεν πειραζει σε λίγο θα παρακαλάνε και με 40. Λίγοι είναι αυτοί που θα τα δίνουν

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Δηλαδή ήθελες να τις δώσεις 80 και αρνήθηκε; Δεν πειραζει σε λίγο θα παρακαλάνε και με 40. Λίγοι είναι αυτοί που θα τα δίνουν
Τι "θα' τα δίνουν..; Ήδη είναι λίγοι αυτοί που ΤΑ δίνουν να λες καλύτερα... ;)

pipas.than

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα! σε ολους τους φιλους, ειμαι απο Πατρα και θελω ενα χαλαρωτικο..........(Μασαζ) ζητω την βοηθεια σας...ευχαριστω :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
απο πατρα κ θες να κανεις μασαζ θεσσαλονικη???

πως γινεται αυτο ρε πιπα???

pipas.than

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Απο Πατρα ειναι η καταγωγη μου ..... Και μενω Θεσσαλονικη, μπορεις να με βοηθησεις? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: 

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
αν μιλας για σκετο μασαζ εχει πολλες αγγελιες

τωρα αν θες περισσοτερα πραγματα παλι εχει αλλα λιγοτερες

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
:headbang:    :headbang:    :headbang:   

Να περιμένουμε την απάντηση του εκπροσώπου της κυρίας εδω στο site...

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.032
Πόντοι
206
οντως φαινεται για νεο αιμα

παρε κανενα τηλ κ ενημερωσε κ μας

πηρα τηλ και μου ειπε για 2 κοπελες καπου στην τουμπα κατω απο το το γηπεδο του παοκ αλλα ηταν κλειστα ολα τα ραντεβου σημερα

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Δοκίμασα τη ΣΙΑ από τη Βάσια Τσιμισκή. Κοντοπούτανο, με σώμα ελληνικό και όχι μοντελέ, φατσούλα γλυκιά και στήθος 3άρι. Αντέχει σκληρή χρήση, καλά στησίματα, καλά πνευστά, το κατέχει το άθλημα και το γουστάρει. Το μασάζ δεν είναι το φόρτε της, αλλά το προσπαθεί.   
Η περιγραφη σου ειναι καραντι , ειχα και εγω μια εμπειρια μαζι της προχθες οπως τα περιγραφεις !!!!

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Ποια ξανθιά ρε φίλε?
Μια βλέπεις εσυ?

θέλεις και συντετεγμένες gps στην φώτο για να καταλάβεις ποια λέω;;;;
λοιπόν λέω την ξανθία στην πρώτη φώτο με το καρό πουκάμισο το μπλέ τζιν-σορτσάκι που φοράει παπούτσια με μπλέ τακούνι και ροζ νύχια.

έχεις κάτι να μου πεις γι αυτήν; θα το εκτιμούσα. ευχαριστώ

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Καλημερα .

Κυριοι , μην τρελενεστε με τις μασατζουδες . Υπαρχουν και αλλου περτικαλιες . Παντα .

Καλη φωτιση και καλη μυοχαλαρωση . :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom