You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Παιδεύτηκα να το διαβάσω
Είναι στην καθαρεύουσα...
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Μηπως ειναι αρχαια ελληνικα?φοίλαι πραίποι να ξαικεινοίσις τι δεικοί σου αίραιβνα. Στο σαιτ αίχοι πολί οιλεικό γοια να απωφασοίσης που θα χτιποίσυς πρότα.
καλησπερα παιδια.σας παρακολουθω αρκετο καιρο,αλλα τελευταια εκανα ρετζιστερ,κ παλι πολυ κρυπτογραφικα κινουμε γιατι ειμαι χρονια με κοπελα κ ξερει απο ιντερνετ.ευχαριστω παντως για τισ πληροφοριες
εψαχνα για τπτ μικρα κεντρα μασαζ κ φυσικοθεραπειας,γιατι προτειμω μσαζ πιο πολυ,αν κ μου εχει τυχει κ ,κ δε με χαλαει κιολας,λογω μιας επεμβασης στη μεση εχω θεμα κ αυχενα!λοιπον πηρα τηλ το σηκωσε μια μιλφαρα στανταρ καβλιαρα,μασημενα καπως με ταλεγε την ειπα θελω μασαζ λογω της επεμβασης αλλα κανω κ κικ μποξ,προλογος ξερες κ μου λεει ολα κομπλε,ελειπε αθηνα αλλα τριτη ερχετε σαλονικα κ με επ πως αν θελω σε ολο το σωμα ειναι 30 κατοικον.. κ με το γυροφερνε κ λεω ασ κανω ντου.την λεω εχετε κ φουλ προγραματα..κ με λεει ναι,αν θεσ δυο κοπελες 50 ευρω προσφορα 2 ωρες μασαζ σε ολο το σωμα..οπα λεω τσιμπσε..κ την λεω θα παιξει κανας γιωργος μαγκας με κανα 10 εξτρα?? κ με λεει οχι ειμαστε πιο επαγγελματιες μπορεισ να παρεις τις 2 κοπελες με 50 ειναι καλη προσφορα δε τη γραψαμε στο σαιτ κ τετοιες μουφες..στο τελος της λεω καλα θα το σκεφτω..κ με λεει παντως την τριτη το πρωι θα ειμαι εδω αν θελεις παρε τηλ..κατι υποπτο παιζει λεω να το κανω το ντου,απο κατι τετοια μυστηριεα παιξανε τα καλυτερα ξεμπουκωματα!!
αυτα συναγωνιστες εν ολιγοισ,αν εκανε κανενας καμια κατασκοπικη ασ βοηθησει!!τις καλησπερες μου
εψαχνα για τπτ μικρα κεντρα μασαζ κ φυσικοθεραπειας,γιατι προτειμω μσαζ πιο πολυ,αν κ μου εχει τυχει κ ,κ δε με χαλαει κιολας,λογω μιας επεμβασης στη μεση εχω θεμα κ αυχενα!λοιπον πηρα τηλ το σηκωσε μια μιλφαρα στανταρ καβλιαρα,μασημενα καπως με ταλεγε την ειπα θελω μασαζ λογω της επεμβασης αλλα κανω κ κικ μποξ,προλογος ξερες κ μου λεει ολα κομπλε,ελειπε αθηνα αλλα τριτη ερχετε σαλονικα κ με επ πως αν θελω σε ολο το σωμα ειναι 30 κατοικον.. κ με το γυροφερνε κ λεω ασ κανω ντου.την λεω εχετε κ φουλ προγραματα..κ με λεει ναι,αν θεσ δυο κοπελες 50 ευρω προσφορα 2 ωρες μασαζ σε ολο το σωμα..οπα λεω τσιμπσε..κ την λεω θα παιξει κανας γιωργος μαγκας με κανα 10 εξτρα?? κ με λεει οχι ειμαστε πιο επαγγελματιες μπορεισ να παρεις τις 2 κοπελες με 50 ειναι καλη προσφορα δε τη γραψαμε στο σαιτ κ τετοιες μουφες..στο τελος της λεω καλα θα το σκεφτω..κ με λεει παντως την τριτη το πρωι θα ειμαι εδω αν θελεις παρε τηλ..κατι υποπτο παιζει λεω να το κανω το ντου,απο κατι τετοια μυστηριεα παιξανε τα καλυτερα ξεμπουκωματα!!
αυτα συναγωνιστες εν ολιγοισ,αν εκανε κανενας καμια κατασκοπικη ασ βοηθησει!!τις καλησπερες μου
quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Μηπως ειναι αρχαια ελληνικα?
Πιο πολύ με σουαχίλι μοιάζουν...
quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
καλημέρα συναγωνιστές να με συγχωράτε για τα ορθογραφικά λάθη αλλα το ελληνικό πληκτρολόγιο με δυσκολεύει τόσα χρονια στο αγγλικό ξαφνικά να γράφω ελληνικά είναι δύσκολο θέλω εξάσκηση ακόμα ευχαριστώ για την κατανόηση
aironaut το σχόλιό μου το έκανα στα πλαίσια του αστείου. Βέβαια το κακό με τον γραπτό λόγο είναι οτι δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις το ύφος αυτού που γράφει μια που δεν έχω και καποια ιδιαίτερη συγγρφική ικανότητα.
Ελπίζω να μη σε στεναχώρησα.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
αν γκουγκλαρεις το κινητο θα μαθεις περι τινους προκειται πχκαλησπερα παιδια.σας παρακολουθω αρκετο καιρο,αλλα τελευταια εκανα ρετζιστερ,κ παλι πολυ κρυπτογραφικα κινουμε γιατι ειμαι χρονια με κοπελα κ ξερει απο ιντερνετ.ευχαριστω παντως για τισ πληροφοριες
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.091
- Πόντοι
- 34.538
Ποια είναι αυτή ρε ΧΙΟΥ?¨αν γκουγκλαρεις το κινητο θα μαθεις περι τινους προκειται πχ
Γνωστη του χωρου?
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Ο γνωστός πράκτωρ 007 ενημερώνει ότι η αγγελία η παραπάνω είναι ύποπτη. Το δε προφίλ, και ίσως και κινητό, εθεάθη και σε δεύτερη/τρίτη αγγελία της Νεφέλης, οπότε παρακαλούνται οι επίδοξοι συνάδερφοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.Ποια είναι αυτή ρε ΧΙΟΥ?¨
Γνωστη του χωρου?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.091
- Πόντοι
- 34.538
Ευχαριστούμαι πολύ....Ο γνωστός πράκτωρ 007 ενημερώνει ότι η αγγελία η παραπάνω είναι ύποπτη. Το δε προφίλ, και ίσως και κινητό, εθεάθη και σε δεύτερη/τρίτη αγγελία της Νεφέλης, οπότε παρακαλούνται οι επίδοξοι συνάδερφοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
καλησπερα παιδια.σας παρακολουθω αρκετο καιρο,αλλα τελευταια εκανα ρετζιστερ,κ παλι πολυ κρυπτογραφικα κινουμε γιατι ειμαι χρονια με κοπελα κ ξερει απο ιντερνετ.ευχαριστω παντως για τισ πληροφοριες
Αν είναι να έρθει αυτή, να φέρει και λεφτά να με πληρώσει...
SaintOVA
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 141
- Πόντοι
- 291
Έλα ρε φίλος εμένα και να με πλήρωνε δεν υπήρχε περίπτωσηΑν είναι να έρθει αυτή, να φέρει και λεφτά να με πληρώσει...
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Καρτούλεν βλέπω η νεαρά... Αυτή δε δούλευε με την άλλη την γεματούλα την Ιωάννα (όπως ήταν το καλλιτεχνικό της); Όχι τίποτα, αλλά κάτι μου θυμίζει η φάτσα της.Αν είναι να έρθει αυτή, να φέρει και λεφτά να με πληρώσει...
leonidasgree
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Για αυτές γνωρίζουμε κάτι;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Δοκίμασα τη ΣΙΑ από τη Βάσια Τσιμισκή. Κοντοπούτανο, με σώμα ελληνικό και όχι μοντελέ, φατσούλα γλυκιά και στήθος 3άρι. Αντέχει σκληρή χρήση, καλά στησίματα, καλά πνευστά, το κατέχει το άθλημα και το γουστάρει. Το μασάζ δεν είναι το φόρτε της, αλλά το προσπαθεί.