Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (13 μέλη και 42 επισκέπτες)

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Χρόνος μια ωρα.
Υπηρεσιες ανέφερα παραπάνω.
Εχω περασει και πολύ καλύτερα εκεί.
Εξαρτάται πάντα από την κοπέλα, πόσο έμπειρη είναι και τι θέλει να δώσει. Η ομορφιά μόνη της δεν λέει κάτι. Αυτή που πήρα τις προάλλες όμορφη ήταν, αλλά από υπηρεσίες κομοδίνο.
Αρκετά παλιά είχε μία κοπέλα 20 χρονών. Είχε ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό της και πολλούς - πολλούς εραστές και πελάτες. Μιλάμε για την απόλυτη πορνοστάρ, με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ. Το καλύτερο μωρό ever στα μασατζίδικα. Αλλά την είχε μέσα της την πουτανιά.    
που ειναι τωρα?

adela9

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
0
graf,τα 100 ευρω για μασαζ (45 η 60 λεπτα?) ειναι φυσικα τσιμπημενο αλλα ολα εξαρτωνται απο το ποσο καλα θα περασεις  :grin:
Με το ιδιο "κομοδινο" που δεν αρεσε σε εσενα (στο δια ταυτα) καποιος αλλος μπορει να περασει γαματα (γουστα ειναι αυτα) κ να πει οτι αξιζε ο κοπος,εφοσον δεν εχουμε προσβαση δεν θα μαθουμε ποτε  >:(
Με ενα 100αρι παντως η μαρλεν θα σε κανει να περασεις καλα (αν ειναι του γουστου σου) οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις με "πριβε" μαγαζια  :P

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
graf,τα 100 ευρω για μασαζ (45 η 60 λεπτα?) ειναι φυσικα τσιμπημενο αλλα ολα εξαρτωνται απο το ποσο καλα θα περασεις  :grin:
Με το ιδιο "κομοδινο" που δεν αρεσε σε εσενα (στο δια ταυτα) καποιος αλλος μπορει να περασει γαματα (γουστα ειναι αυτα) κ να πει οτι αξιζε ο κοπος,εφοσον δεν εχουμε προσβαση δεν θα μαθουμε ποτε  >:(
Με ενα 100αρι παντως η μαρλεν θα σε κανει να περασεις καλα (αν ειναι του γουστου σου) οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις με "πριβε" μαγαζια  :P
Πολλές θα σε κάνουν να περάσεις καλά με ένα €100, είτε είναι μασατζούδες, είτε call-girls είτε κορίτσια των μπουρδέλων κ των στούντιο. Όλα έχουν να κάνουν με τη χημεία που θα βγάλεις με την άλλη.

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Πολλές θα σε κάνουν να περάσεις καλά με ένα €100, είτε είναι μασατζούδες, είτε call-girls είτε κορίτσια των μπουρδέλων κ των στούντιο. Όλα έχουν να κάνουν με τη χημεία που θα βγάλεις με την άλλη.
Σωστά και συγκεκριμένα το βιοχημικό προφίλ, τι εκπέμπεις!

parsifalx

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Αρκετά παλιά είχε μία κοπέλα 20 χρονών. Είχε ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό της και πολλούς - πολλούς εραστές και πελάτες. Μιλάμε για την απόλυτη πορνοστάρ, με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Σε ποια αναφέρεσαι φίλε graf;Απλή περιέργεια για να δω αν την έχω τιμήσει  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Σε ποια αναφέρεσαι φίλε graf;Απλή περιέργεια για να δω αν την έχω τιμήσει  :grin:
Να σου πω ότι δεν θυμάμαι καν όνομα; Ήταν μια μέτρια σε ύψος, μελαχρινή κοπέλα, που το ζούσε λες και ήσουν ο γκόμενός της. Μιλάμε για απίστευτη πουτανιά.
Για το πού είναι τώρα, δεν ξέρω, έχω να τη δω πάνω από 4 χρόνια, Δεν την πέτυχα σε κανένα άλλο ίδρυμα. Αν θυμάμαι καλά ήταν αθηναία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Δεν θα διαφωνήσω για τα λεφτά και το τι μπορείς να πάρεις με αυτά στην πιάτσα.
Η Μαρλεν ποια είναι όμως; Μολόγα, τηλέφωνο, διεύθυνση! :grin:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Μια γρήγορη ερώτηση, μια Αλεξία (Ντορυ) με τηλ. που λήγει σε 549 ξέρει κανείς τι παίζει;

adela9

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Δεν θα διαφωνήσω για τα λεφτά και το τι μπορείς να πάρεις με αυτά στην πιάτσα.
Η Μαρλεν ποια είναι όμως; Μολόγα, τηλέφωνο, διεύθυνση! :grin:
H γνωστη μωρε πανε στο τοπικ με τα cg θα την βρεις αν παλι δεν μπορεις θα σε βοηθησω  :s&m_1:

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
την 1φορα πηγα στη δωδεκανισου(σε ένα στενο αυτης)δεν ξερω ποιο ιδρυμα ηταν,το βρηκα από αγγελιοφορο.
δηλαδή δεν είναι πριβε!?? από αγγελιοφόρο πήγες!?? στον 5 όροφο???
το εν λογω τριβειο,επτωχευσε λογω οικονομικης κρισης...

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
για δωστε ρε παιδια σας παρακαλω καμια ενημερωση για μαγκυ καμαρα(ακριβη οδο,τηλ.τιμες,υπηρεσιες,ποσα κορίτσια εχει....και αποψη αν αξιζει)ευχαριστω.
κανεις δεν ξερει κατι να ενημερωσει????

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
κανεις δεν ξερει κατι να ενημερωσει????
Κατια, Σεβη, Ελλη και Θαλεια κυκολοφορουν εκει. Η Κατια σταθερη αξια, μελαχροινη, με πιασιματα κοντα στα 25 και εξυπηρετικοτατη. Η Ελλη κοντουλα αδυνατη, μικρο στηθος αλλα καλο μασαζ και καλο φραπεδακι. Για τη Σεβη δεν τρελαινομαι, ωραιο προσωπο αλλα πεσμενο βυζι... Η Θαλεια νεα προσθηκη, κοντα στα 25 και αυτη, χοντρουλα, αλλα προσχαρη και δεκτικη. Γενικα μετριοτητες αλλα τουλαχιστον ξερεις τι θα αντιμετωπισεις.

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
Ο καθένας θα πει και μια μαλακια
Ποτε πτωχευσε ρε φίλε ;

Εγω εκει που πήγα χθες οφθαλμαπάτη ηταν;;;
ρε πατριωτη σημερα πηρα τηλ.και μου ειπε η μια η κυρια,το μαγαζι εκλεισε...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Μη μαλώνετε, μπορεί να έχετε και οι δύο δίκιο! Εξηγούμαι:
Αν παίρνετε στο τηλέφωνο της Νίκης (παλιά Ελίζας) τότε σας λέει να πάτε στο μαγαζί, αφού το κράτησε αυτή.
Αν παίρνετε στο τηλέφωνο της συνεταίρισσας που είχε (Έλενας;), τότε αυτή σας λέει ότι το μαγαζί έκλεισε, επειδή η ίδια αποχώρησε!
Μάλλον τα κορίτσια χώρισαν με άσχημο τρόπο.    :grin:

prasinomatis01

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
0
re paidia ti komplex auth h marriana.thn eide kai poly magazi.phra thl.kai mou eipe  oti den isxuei kanena masaz kai na skeutite oti eixa paei mazi ths otan htan ston bil.mporei na me systisei kanenas?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
Μη μαλώνετε, μπορεί να έχετε και οι δύο δίκιο! Εξηγούμαι:
Αν παίρνετε στο τηλέφωνο της Νίκης (παλιά Ελίζας) τότε σας λέει να πάτε στο μαγαζί, αφού το κράτησε αυτή.
Αν παίρνετε στο τηλέφωνο της συνεταίρισσας που είχε (Έλενας;), τότε αυτή σας λέει ότι το μαγαζί έκλεισε, επειδή η ίδια αποχώρησε!
Μάλλον τα κορίτσια χώρισαν με άσχημο τρόπο.    :grin:
Στους φακελωμένους πελατες εχουν στειλει τηλ.μυνημα με το καινουργιο νουμερο...

Arxaion85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
202
Πόντοι
280
Παιδιά σε καθημερινή βάση διαβάζω το φόρουμ, αν κ στον "αγώνα" δεν έχω ριχτεί ακόμα για τα καλά. Παρόλα αυτά θέλω να αναφέρω κάτι ανησυχητικό (εφόσον ισχύει). Τις προάλλες βρέθηκα σε φαστφουντάδικο στην Βασ.Όλγας. Κάθομαι λοιπόν να απολαύσω το πιτόγυρο και μια παρέα από τρεις τύπους που κάθονταν πίσω μου, μιλούσαν για ένα σκηνικό που έγινε σε ένα μασατζίδικο στην Όλγας χωρίς όμως να αναφερθεί όνομα.. Ένας είπε στην "Όλγας χαμηλά"...  Λέγανε ότι ενώ ήταν κλειστό, έγινε έκρηξη και πετάχτηκε όλη η γειτονιά έξω και μαζεύτηκε πολύ αστυνομία, πυροσβεστική κλπ.
Δεν έχω διαβάσει τίποτα στο ιντερνετ και γι'αυτό το αναφέρω με επιφύλαξη. Αν κρίνει ο admin ότι είναι άκυρο το μήνυμα ας το διαγραψει
Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom