που ειναι τωρα?Χρόνος μια ωρα.
Υπηρεσιες ανέφερα παραπάνω.
Εχω περασει και πολύ καλύτερα εκεί.
Εξαρτάται πάντα από την κοπέλα, πόσο έμπειρη είναι και τι θέλει να δώσει. Η ομορφιά μόνη της δεν λέει κάτι. Αυτή που πήρα τις προάλλες όμορφη ήταν, αλλά από υπηρεσίες κομοδίνο.
Αρκετά παλιά είχε μία κοπέλα 20 χρονών. Είχε ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό της και πολλούς - πολλούς εραστές και πελάτες. Μιλάμε για την απόλυτη πορνοστάρ, με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ. Το καλύτερο μωρό ever στα μασατζίδικα. Αλλά την είχε μέσα της την πουτανιά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (13 μέλη και 42 επισκέπτες)
graf,τα 100 ευρω για μασαζ (45 η 60 λεπτα?) ειναι φυσικα τσιμπημενο αλλα ολα εξαρτωνται απο το ποσο καλα θα περασεις
Με το ιδιο "κομοδινο" που δεν αρεσε σε εσενα (στο δια ταυτα) καποιος αλλος μπορει να περασει γαματα (γουστα ειναι αυτα) κ να πει οτι αξιζε ο κοπος,εφοσον δεν εχουμε προσβαση δεν θα μαθουμε ποτε >
Με ενα 100αρι παντως η μαρλεν θα σε κανει να περασεις καλα (αν ειναι του γουστου σου) οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις με "πριβε" μαγαζια
Με το ιδιο "κομοδινο" που δεν αρεσε σε εσενα (στο δια ταυτα) καποιος αλλος μπορει να περασει γαματα (γουστα ειναι αυτα) κ να πει οτι αξιζε ο κοπος,εφοσον δεν εχουμε προσβαση δεν θα μαθουμε ποτε >
Με ενα 100αρι παντως η μαρλεν θα σε κανει να περασεις καλα (αν ειναι του γουστου σου) οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις με "πριβε" μαγαζια
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Πολλές θα σε κάνουν να περάσεις καλά με ένα €100, είτε είναι μασατζούδες, είτε call-girls είτε κορίτσια των μπουρδέλων κ των στούντιο. Όλα έχουν να κάνουν με τη χημεία που θα βγάλεις με την άλλη.graf,τα 100 ευρω για μασαζ (45 η 60 λεπτα?) ειναι φυσικα τσιμπημενο αλλα ολα εξαρτωνται απο το ποσο καλα θα περασεις
Σωστά και συγκεκριμένα το βιοχημικό προφίλ, τι εκπέμπεις!Πολλές θα σε κάνουν να περάσεις καλά με ένα €100, είτε είναι μασατζούδες, είτε call-girls είτε κορίτσια των μπουρδέλων κ των στούντιο. Όλα έχουν να κάνουν με τη χημεία που θα βγάλεις με την άλλη.
parsifalx
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Αρκετά παλιά είχε μία κοπέλα 20 χρονών. Είχε ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό της και πολλούς - πολλούς εραστές και πελάτες. Μιλάμε για την απόλυτη πορνοστάρ, με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ.
Σε ποια αναφέρεσαι φίλε graf;Απλή περιέργεια για να δω αν την έχω τιμήσει
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Να σου πω ότι δεν θυμάμαι καν όνομα; Ήταν μια μέτρια σε ύψος, μελαχρινή κοπέλα, που το ζούσε λες και ήσουν ο γκόμενός της. Μιλάμε για απίστευτη πουτανιά.Σε ποια αναφέρεσαι φίλε graf;Απλή περιέργεια για να δω αν την έχω τιμήσει
Για το πού είναι τώρα, δεν ξέρω, έχω να τη δω πάνω από 4 χρόνια, Δεν την πέτυχα σε κανένα άλλο ίδρυμα. Αν θυμάμαι καλά ήταν αθηναία.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Δεν θα διαφωνήσω για τα λεφτά και το τι μπορείς να πάρεις με αυτά στην πιάτσα.graf,τα 100 ευρω για μασαζ (45 η 60 λεπτα?) ειναι φυσικα τσιμπημενο αλλα ολα εξαρτωνται απο το ποσο καλα θα περασεις
Η Μαρλεν ποια είναι όμως; Μολόγα, τηλέφωνο, διεύθυνση!
H γνωστη μωρε πανε στο τοπικ με τα cg θα την βρεις αν παλι δεν μπορεις θα σε βοηθησωΔεν θα διαφωνήσω για τα λεφτά και το τι μπορείς να πάρεις με αυτά στην πιάτσα.
Η Μαρλεν ποια είναι όμως; Μολόγα, τηλέφωνο, διεύθυνση!
μπουγατσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
το εν λογω τριβειο,επτωχευσε λογω οικονομικης κρισης...την 1φορα πηγα στη δωδεκανισου(σε ένα στενο αυτης)δεν ξερω ποιο ιδρυμα ηταν,το βρηκα από αγγελιοφορο.
δηλαδή δεν είναι πριβε!?? από αγγελιοφόρο πήγες!?? στον 5 όροφο???
μπουγατσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
κανεις δεν ξερει κατι να ενημερωσει????για δωστε ρε παιδια σας παρακαλω καμια ενημερωση για μαγκυ καμαρα(ακριβη οδο,τηλ.τιμες,υπηρεσιες,ποσα κορίτσια εχει....και αποψη αν αξιζει)ευχαριστω.
πότε έγινε αυτό!!?το εν λογω τριβειο,επτωχευσε λογω οικονομικης κρισης...
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
Καλησπερα σε ολους. ξερουμε κατι για αυτο??..
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Ο καθένας θα πει και μια μαλακιατο εν λογω τριβειο,επτωχευσε λογω οικονομικης κρισης...
Ποτε πτωχευσε ρε φίλε ;
Εγω εκει που πήγα χθες οφθαλμαπάτη ηταν;;;
Κατια, Σεβη, Ελλη και Θαλεια κυκολοφορουν εκει. Η Κατια σταθερη αξια, μελαχροινη, με πιασιματα κοντα στα 25 και εξυπηρετικοτατη. Η Ελλη κοντουλα αδυνατη, μικρο στηθος αλλα καλο μασαζ και καλο φραπεδακι. Για τη Σεβη δεν τρελαινομαι, ωραιο προσωπο αλλα πεσμενο βυζι... Η Θαλεια νεα προσθηκη, κοντα στα 25 και αυτη, χοντρουλα, αλλα προσχαρη και δεκτικη. Γενικα μετριοτητες αλλα τουλαχιστον ξερεις τι θα αντιμετωπισεις.κανεις δεν ξερει κατι να ενημερωσει????
μπουγατσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
ρε πατριωτη σημερα πηρα τηλ.και μου ειπε η μια η κυρια,το μαγαζι εκλεισε...Ο καθένας θα πει και μια μαλακια
Ποτε πτωχευσε ρε φίλε ;
Εγω εκει που πήγα χθες οφθαλμαπάτη ηταν;;;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Μη μαλώνετε, μπορεί να έχετε και οι δύο δίκιο! Εξηγούμαι:
Αν παίρνετε στο τηλέφωνο της Νίκης (παλιά Ελίζας) τότε σας λέει να πάτε στο μαγαζί, αφού το κράτησε αυτή.
Αν παίρνετε στο τηλέφωνο της συνεταίρισσας που είχε (Έλενας;), τότε αυτή σας λέει ότι το μαγαζί έκλεισε, επειδή η ίδια αποχώρησε!
Μάλλον τα κορίτσια χώρισαν με άσχημο τρόπο.
Αν παίρνετε στο τηλέφωνο της Νίκης (παλιά Ελίζας) τότε σας λέει να πάτε στο μαγαζί, αφού το κράτησε αυτή.
Αν παίρνετε στο τηλέφωνο της συνεταίρισσας που είχε (Έλενας;), τότε αυτή σας λέει ότι το μαγαζί έκλεισε, επειδή η ίδια αποχώρησε!
prasinomatis01
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
re paidia ti komplex auth h marriana.thn eide kai poly magazi.phra thl.kai mou eipe oti den isxuei kanena masaz kai na skeutite oti eixa paei mazi ths otan htan ston bil.mporei na me systisei kanenas?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.541
- Πόντοι
- 34.538
Στους φακελωμένους πελατες εχουν στειλει τηλ.μυνημα με το καινουργιο νουμερο...Μη μαλώνετε, μπορεί να έχετε και οι δύο δίκιο! Εξηγούμαι:
Παιδιά σε καθημερινή βάση διαβάζω το φόρουμ, αν κ στον "αγώνα" δεν έχω ριχτεί ακόμα για τα καλά. Παρόλα αυτά θέλω να αναφέρω κάτι ανησυχητικό (εφόσον ισχύει). Τις προάλλες βρέθηκα σε φαστφουντάδικο στην Βασ.Όλγας. Κάθομαι λοιπόν να απολαύσω το πιτόγυρο και μια παρέα από τρεις τύπους που κάθονταν πίσω μου, μιλούσαν για ένα σκηνικό που έγινε σε ένα μασατζίδικο στην Όλγας χωρίς όμως να αναφερθεί όνομα.. Ένας είπε στην "Όλγας χαμηλά"... Λέγανε ότι ενώ ήταν κλειστό, έγινε έκρηξη και πετάχτηκε όλη η γειτονιά έξω και μαζεύτηκε πολύ αστυνομία, πυροσβεστική κλπ.
Δεν έχω διαβάσει τίποτα στο ιντερνετ και γι'αυτό το αναφέρω με επιφύλαξη. Αν κρίνει ο admin ότι είναι άκυρο το μήνυμα ας το διαγραψει
Ευχαριστώ
Δεν έχω διαβάσει τίποτα στο ιντερνετ και γι'αυτό το αναφέρω με επιφύλαξη. Αν κρίνει ο admin ότι είναι άκυρο το μήνυμα ας το διαγραψει
Ευχαριστώ