ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.926
- Πόντοι
- 34.538
Ωραια.η συγκεκριμενη δεν κανει φουλ πρόγραμμα.Αλλα μεχρι το 60αρι,το οποιο σημαινει μονο πιπα.body free....
Ωραια.η συγκεκριμενη δεν κανει φουλ πρόγραμμα.Αλλα μεχρι το 60αρι,το οποιο σημαινει μονο πιπα.body free....
ναι αλλος εχεις δικιο....αν θα κανει φουλ παντως θα παω...Άλλος ειπε ότι του στειλε άλλη,οχι εγω.
Εγω την εχω παρει φουλ όταν εκανε ακομα.Ειναι δυναμιτης......αλλα δυστυχως οποιος προλαβε το κυριο ειδε!!!!!
Ας ελπισουμε να ξαναπαρει μπρος.Εγω παντως οποτε παω στου ΝΙΚΟΛΑ,το πρωτο πραγμα που τον ρωτάει είναι αυτό...
Αν κανει φουλ η ΣΤΕΦΗ....
Άλλος ειπε ότι του στειλε άλλη,οχι εγω.ok συννενοηθηκαμε γιαυτο σε εστειλε αλλη.....γτ δεν κανει ομως...
απο φωτο την εχω δει πρεπει ναναι αστερι
Μπορει και λιγο παραπανω...Η Στέφη είναι η ξανθιά ελληνίδα γύρω στα 28-30;
Από πίπα; Δυνατή; ;)Μπα,λιγα πραγματα από ότι θυμαμαι,τριψιμο και τετοια.
Αλλα στον αγωνα αποζημιωνεσαι!!!!!
νασαι καλα φακιρη οποτε πρεπει να κανουμε αιτηση στον νικολα αν θα δεχθει και η κοπελια....Μπα,λιγα πραγματα από ότι θυμαμαι,τριψιμο και τετοια.
Αλλα στον αγωνα αποζημιωνεσαι!!!!!
Μπα,λιγα πραγματα από ότι θυμαμαι,τριψιμο και τετοια.Στο μασάζ είναι καλή;
Η πιπα στα του αγωνα δεν είναι?
Μάλλον μπερδεύτηκε ο φίλος μας.OYPSSSS η πιπα πηγε στο 60? Θυμαμε στο 80 πριν κανενα 3μηνο..
Ωραια.η συγκεκριμενη δεν κανει φουλ πρόγραμμα.Αλλα μεχρι το 60αρι,το οποιο σημαινει μονο πιπα.
Μάλλον μπερδεύτηκε ο φίλος μας.
Στα πιο πολλα είναι 60,80 το φουλ.OYPSSSS η πιπα πηγε στο 60? Θυμαμε στο 80 πριν κανενα 3μηνο..
Στα πιο πολλα είναι 60,80 το φουλ.
Εδώ τωρα μια πιπα....μπορεις να το παζαρεψεις κιολας.
Σία ή Λία; Μπερδεύω κάτι RIC; Νομιζω είχε συστηθεί παλιότερα ως Λία.νεαρα , πληθωρικη , μελαχροινη
Άλλος ειπε ότι του στειλε άλλη,οχι εγω.
Εγω την εχω παρει φουλ όταν εκανε ακομα.Ειναι δυναμιτης......αλλα δυστυχως οποιος προλαβε το κυριο ειδε!!!!!
Ας ελπισουμε να ξαναπαρει μπρος.Εγω παντως οποτε παω στου ΝΙΚΟΛΑ,το πρωτο πραγμα που τον ρωτάει είναι αυτό...
Αν κανει φουλ η ΣΤΕΦΗ....