Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Επίσκεψη πριν από λίγες μέρες σε Μαριάννα αλλά και Εβίτα στην Ανθέων.
Πήγα με Μαρία (στο Μαριάννα) όχι για πρώτη φορά πρέπει να είναι η τέταρτη φορά κα δεν μπορώ να ξεκολλήσω καθώς η κοπέλα είναι όλα τα λεφτά.
Πραγματικά δεν χαλάει χατήρι και είναι φουλ αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει καθόλη την διάρκεια της συνεύρεσης. Σταθερή απόδοση δίχως βιασύνες.
Είχε και την Αλίκη η οποία μπορώ να πω αρκετά καλή εμφανισιακά και πολλά υποσχόμενο "βλέμμα" αλλά με κέρδισε το σιγουράκι -Μαρία-.

Συνέρευση με Μιλένα σε Εβίτα (Ανθέων).
Είχα επιλογή Νάνσυ (Ελληνίδα) αρκετά πρόσχαρη και χαμογελαστή αλλά τρομερά υπέρβαρη.  Μιά άλλη με μαύρα μαλλιά που δεν συγκράτησα όνομα -ωραίο γκαυλάκι- αλλά κακομούτσουνη που σε χαλάει γιατί είναι σαν να λέει "τι θες τώρα και εσύ εδώ απ' την ζωή μας' οπότε άκυρο!
Τελικά η Μιλένα κουκλάκι -άγγελος- πολύ καλή στο δωμάτιο αν και είχα αμφιβολίες ότι θα είναι καλή κρίνοντας από την εξαιρετικά ωραία εμφάνιση.  Μπορώ να πω ότι έπαιξε τρελλή χημεία και πέρασα πολύ καλά ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δίνεις 50€ και κρατάει 30-40 λεπτά.
Τρομερά καλή σχέση τιμής/αξίας.

Ρε παιδιά επειδή έχω τηλέφωνα από αυτά τα δύο μόνο μασαζάδικα μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνο από Εύα Edelweiss.  Πολύ θα ήθελα να ξαναβρώ την Σοφία που ήταν παλιά στην Μαριάννα.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
επεσες 10 χρονια εξω  ;)

40αρα ειναι εχει μικρο βυζακι κ ωραιο κωλαρακι  :kissass:
Καλημερα Humax δεν θα διαφωνησω απλως δεν ηθελα να την αδικησω οποτε εκανα μια εκτιμηση :)
παντως συμφωνουεμ εινια  :kissass:

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
μέσα έξω ε;.....
:2funny: :2funny: :2funny:

Πρώτον, μάθε να γράφεις τα δικά σου έξω απ' την παράθεση και να μην παραποιείς τα ποστ των άλλων.

Δεύτερον, αυτό που είναι μέσα έξω στο μυαλουδάκι σου είναι κατινιές, στις οποίες και προσφεύγεις όταν εξαντληθεί ο... έντιμος λόγος σου και οι αλήθειες που.... πονάνε  :2funny:  :2funny:

Τρίτον, και κλείνω οριστικά, 'μέσα' έτσι όπως το εννοείς, δεν ήμουν ποτέ. 'Ισως είναι και η ώρα να τελειώνει και το 'μέσα' στο forum...

Στο παρελθόν είχα διαφωνήσει με τον treflejack θεωρώντας ολίγον ειρωνικά τα post του. Στην πορεία όμως άλλαξα γνώμη και θεωρώ πολύ σημαντική την παρουσία του, τον συγκροτημένο λόγο και τις εξαιρετικές γνώσεις του.
Θα ήταν μέγα λάθος η αποχώρησή του...

Το thread αυτό έχει ένα κάποιο επίπεδο (τηρουμένων των αναλογιών βέβαια...) και ειλικρινά πιστεύω ότι ο treflejack βοηθάει πολύ σε αυτό!

byzohunter1967

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Eπιτελους εκανα την επισκεψη μου στην ΜΑΡΩ και μεταφερω τις εντυπωσεις μου οπως υποσχεθηκα.
Προηγηθηκε τηλ ραντεβου
Μου ανοιξε μια κοπελα καστανη γυρω στα 35 και  1.80 με τα τακουνια στο υψος με εντονα ωραια ελληνικα χαρακτηριστικα ζουμερη με ωραιες καμπυλες φιλικοτατη και χαμογελαστη.
Φορουσε ενα μαυρο φορεμα με μπουστο που με κερδισε απο την πρωτη στιγμη καθως ανακαλυπτα πως στις φωτο της αγγελιας
δεν ειχε πεσει επεμβαση και το στηθος ηταν πραγματικα 3+ και φυσικοτατο.
Το δωματιο ηταν πολυ μεγαλο χωρισμενο σε καθιστικο (για μια καλυτερη γνωριμια πριν το προγραμμα)
και το κυριως δωματιο με μεγαλο κρεβατι απαλο φωτισμο και ηρεμη ατμοσφαιρα .Χαλαρωτικη μουσικη και αισθησιακο μασαζ στην
αρχη για να συνεχισουμε με βαθυ παθιαρικο στοματικο και απιστευτη επιδοση στο σεξ που επακολουθησε, αφου πρωτα φυσικα τιμησα δεοντως
με ενα ισπανικο το φανταστικο της στηθος με κατι απιθανες καυλιαρικες ρωγες .Σε κανενα σημειο δεν αισθανθηκα πιεση χρονου και το
τελειωμα ηρθε γυρω στο μισαωρο λογω της φοβερης καυλας που μου εβγαζε.
Και τιμη 60Ε !!! .Οπως μου ειπε υπαρχουν προγραμματα που αρχιζουν απο 40 και φτανουν τα 80 Αναλογα με αυτο που ζητας και τον χρονο της συνευρεσης.
Θα ξαναπαω για ενα μαθημα... ισπανικων] :tits: (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)  πολυ συντομα

byzohunter1967

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερώτηση να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου. Ξέρει κανείς τίποτα για την παρακάτω αγγελία;

www.mylist.gr/agelies/masaz-20/]http://www.mylist.gr/agelies/masaz-20/[/url]
Πηρα τηλεφωνο και βγηκε μια κυρια με βαρια φωνη εκνευρισμενη και μου ειπε .Κοιτα να δεις ειμαι ψηλη ξανθια και αδυνατη και
ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Ουτε  :jerking: . Αν νομιζεις οτι θα εκανα και κατι αλλο για 40Ε επι 1,5 ωρα σε γελασανε.να πας στις αγγελιες των 70 ,80 για...αλλα

Vamos Real

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές/Συναθλητές καλησπέρα...
Αν και παρακολουθώ καιρό το site αυτό είναι μόλις το πρώτο μου μήνυμα...Επειδή δεν κατέχω τις εξειδικευμένες γνώσεις των παλαιότερων αναγκάζομαι τόσο καιρό να  :kissass: επισκεφτόμενος τα ιδρύματα των οποίων τα στοιχεία φιλοξενούνται σε διάφορες αγγελίες στο net... Τεσπά σας παραθέτω τις ταπεινές μου γνώσεις και ελπίζω σε κάποιους να φανούν ενδεχομένως χρήσιμες...

Επισκεψη στο "Ευ Ζην" το οποίο είχα επισκεφθεί και παλαιότερα αρκετές φορές κλείνοντας ραντεβού κατά βάση με τη Νάνσυ νομίζω (τα πάω χάλια με τα ονόματα)απίστευτη ψηλή γκόμενα με ματαρες και κωλάρα. Στο τηλέφωνο μου είπαν πως δεν ασκεί πια το λειτούργημα... Στο χώρο βρισκόντουσαν 2 κοπέλες, μια κοντά στα 20 στρουμπουλή με  :tits2: και η Αλίκη εξαίρετο πιπίνη με εξισου πεταχτά Boobies... Το πρόγραμμα περιελάμβανε 30 λεπτά μασάζ και μετά  :pipa1: στην τιμή των 70Ε. Αν και έμεινε με εσώρουχα με τη καμία δεν με άφησε να πιάσω τα απόκρυφα σημεία ούτε να διανοηθώ να ζητήσω κάτι παραπάνω...Γενικότερα ο χώρος ήταν ψιλομάπα και το επίπεδο των κοριτσιών σχετικά χειρότερο ξεχνόντας το γεγονός οτί δίνεις 70 χωρίς καν να  :knockinb:

Vamos Real

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πηρα τηλεφωνο και βγηκε μια κυρια με βαρια φωνη εκνευρισμενη και μου ειπε .Κοιτα να δεις ειμαι ψηλη ξανθια και αδυνατη και
ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Ουτε  :jerking: . Αν νομιζεις οτι θα εκανα και κατι αλλο για 40Ε επι 1,5 ωρα σε γελασανε.να πας στις αγγελιες των 70 ,80 για...αλλα

Πήρα και εγώ και μια από τα ίδια... Το όλο σκηνικό που αφήνει ένα παραθυράκι είναι το εμφανίσιμη που γράφει στην αγγελία.Αλλα και πάλι δεν αξίζει με τη καμια το ρίσκο.

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
πια είναι είναι μάρω παιδιά και που την βρίσκουμε??

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Μάρω = Άρτεμης ίδιο πρόσωπο άλλο όνομα και νέα διεύθυνση. Μετακόμισε απο ανατολικά στη συγκρού (κέντρο)

Vamos Real

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά παίζει να με διαφωτίσει κανείς από τους παλαιότερους σχετικά με τα "prive" ιδρύματα? Και εμείς να δούμε καμιά άσπρη μέρα και να παραθέσουμε κανένα πρόσφατο review γύρω από το αντικείμενο...Merci προκαταβολικά...

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992

δεν έχει πέσει photoshop αλλά είναι τραβηγμένες από "έξυπνες" γωνίες. Η κοπέλα έχει μερικά παραπάνω κιλάκια-δε τη λες χοντρή σε καμία-που προσωπικά δε με χαλάν καθόλου. Και θα συμφωνήσω για το στοματικό της, από τα καλύτερα

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
Eπιτελους εκανα την επισκεψη μου στην ΜΑΡΩ και μεταφερω τις εντυπωσεις μου οπως υποσχεθηκα.
Προηγηθηκε τηλ ραντεβου
Μου ανοιξε μια κοπελα καστανη γυρω στα 35 και  1.80 με τα τακουνια στο υψος με εντονα ωραια ελληνικα χαρακτηριστικα ζουμερη με ωραιες καμπυλες φιλικοτατη και χαμογελαστη.
Φορουσε ενα μαυρο φορεμα με μπουστο που με κερδισε απο την πρωτη στιγμη καθως ανακαλυπτα πως στις φωτο της αγγελιας
δεν ειχε πεσει επεμβαση και το στηθος ηταν πραγματικα 3+ και φυσικοτατο.
Το δωματιο ηταν πολυ μεγαλο χωρισμενο σε καθιστικο (για μια καλυτερη γνωριμια πριν το προγραμμα)
και το κυριως δωματιο με μεγαλο κρεβατι απαλο φωτισμο και ηρεμη ατμοσφαιρα .Χαλαρωτικη μουσικη και αισθησιακο μασαζ στην
αρχη για να συνεχισουμε με βαθυ παθιαρικο στοματικο και απιστευτη επιδοση στο σεξ που επακολουθησε, αφου πρωτα φυσικα τιμησα δεοντως
με ενα ισπανικο το φανταστικο της στηθος με κατι απιθανες καυλιαρικες ρωγες .Σε κανενα σημειο δεν αισθανθηκα πιεση χρονου και το
τελειωμα ηρθε γυρω στο μισαωρο λογω της φοβερης καυλας που μου εβγαζε.
Και τιμη 60Ε !!! .Οπως μου ειπε υπαρχουν προγραμματα που αρχιζουν απο 40 και φτανουν τα 80 Αναλογα με αυτο που ζητας και τον χρονο της συνευρεσης.
Θα ξαναπαω για ενα μαθημα... ισπανικων] :tits: (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)  πολυ συντομα

Αλλη κοπελα ηταν στο ιδρυμα?Μου ειχε πει οτι θα εφερνε και μια ακομη...

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992

Χθές που πέρασα ήταν μία Αγγελική, ελληνίδα, 22 ετών. Μου άρεσε το στυλάκι της και η κουβεντούλα μαζί της. Μέτριο ανάστημα, πολύ αδύνατη με εξέρεση μια μικρή κοιλίτσα, στήθος 2άρη στητό-στητό.
Μασάζ απαλό αισθσιακό, προφορικά άψογα, κυρίως θέμα δεκτική με καλή συμετοχή ( δε κράτησα και πολύ γιατί σχεδόν με τελείωσε στα εισαγωγικά) και αρκετά στενή
γενικά υπάρχουν προγράμματα από 40 (μασάζ+φραπέ) έως 120 ευρώ (φουλ με 2 κοπέλες)

byzohunter1967

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Υπηρχε μια κοπελα με το ονομα Τζενη αδυνατη μελαχροινη γυρω στα 35 και αυτη με αρκετα μεγαλο στηθος 2,5 προς 3
Δεν προλαβα ομως να την δω καλα  :'( ουτε να μιλησω μαζι της γιατι εκεινη την στιγμη εμπαινε για προγραμμα.
στην επομενη επισκεψη μου (που δεν θα αργησει)θα σας ενημερωσω
:tits: :tits: :tits:

annanikos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σ
υ
ναγ
ωνιστές καλημέρα στο angels στηνεθνικής αντιστάσεως παίζει τίποτα καλό?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
στο angels στηνεθνικής αντιστάσεως παίζει τίποτα καλό?
Θα σου απαντήσω υποθέτωντας πως έχεις μπερδέψει τους δρόμους. Το Angels Spa βρίσκεται στην Β. Όλγας (αυτή που κατεβαίνει) και όχι στην Ε.Αντιστάσεως. Εδώ θα πρέπει να πουμε οτι έχει προκύψει και συνωνυμία μαγαζιών μιας και το ίδιο όνομα έχει και η Ευα στο Φοίνικα.
Στην τελευταία επισκεψή μου λοιπόν ήταν στο εν λόγω μαγαζί μια ρωσίδα ξανθιά 29 ετών, ψηλή  όμορφη στο προσωπο αλλά χάλια συμετοχή σε όλα τα άλλά και καθόλου ωράιο σώμα (ούτε όνομα δεν συγκράτησα) καθώς επίσης και μια μελαχροινή λεπτή περι τα 30 κι αυτή με το όνομα Αννα. Το μαγαζί διαθέτει 3 δωμάτια με μασαζοκρέβατο, καναπεδάκι και ντουζιέρα στο καθένα.
Τιμές: 40-60-80 Ε και διάρκεια 45 min και +10Ε η δευτερη εκτόνωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom