Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Δεν έχω και πολλή πείρα στα μασατζίδικα, αλλά πήγα μια φορά στη διεύθυνση που γράφει εδώ στο site ότι βρίσκεται η Εύα στο Φοίνικα και δε βρήκα κάποιο θυροτηλέφωνο που να λέει spa, κέντρο ευεξίας, massage ή κάτι τέτοιο... Τι γράφει κάτω; :think:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τι τη θές ρε φίλε τη διευθυνση και το θυροτηλέφωνο? Το τηλέφωνο χρειάζεσαι!
Ορίστε, αν τρώγεσαι να πάς (προσωπικά δεν στο συστήνω) πάρε τηλ εδώ: και θα σου δώσει οδηγίες να το βρείς. Παντως αν αποφασίσεις να πάς, καλύτερα να πάς τώρα κοντά πρίν πιάσουν τα κρύα!
Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Γιατί όμως δεν το συστήνεις;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
Έχει τεράστια ταμπέλα angel spa
Δε το συστήνει γιατί απλά δεν αξίζει

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Έχει τεράστια ταμπέλα angel spa
Δε το συστήνει γιατί απλά δεν αξίζει
Το κατάλαβα. Ο Akarman έγραψε κι άλλο ποστ μετά αλλά το έσβησε. Πρόλαβα όμως να το διαβάσω και εννοείται δε θα πάω. Ποιό συστήνεις που δεν είναι πριβέ και μπορώ να πάω άνετα χωρίς να μου κάνουν 100 ανακρίσεις στην υποδοχή;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απ οτι διαβάζω καλα κάνω και απέχω
Την καλησπέρα μου

annanikos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν από λίγες μέρες στο olgas day spa
από κοπέλες Νατάσσα κλαιρη,επέλεξα Νατάσσα μετά από όσα διάβασμα έριξα εδώ μέσα,πολύ καλό Μασάζ+ φραπεδακι στο τέ
λος

annanikos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βέβαια όταν ρώτησα για πίπα μου ειπε70 αλλά δεν κάνουν πλέον,μάλλον έφαγα άκυρο στην πρώτη,το 4us προσφέρει τίποτα αξιόλογοσε λογικές τιμές?

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Βέβαια όταν ρώτησα για πίπα μου ειπε70 αλλά δεν κάνουν πλέον,μάλλον έφαγα άκυρο στην πρώτη,το 4us προσφέρει τίποτα αξιόλογοσε λογικές τιμές?
Είναι όμορφες οι κοπέλες εκεί φίλε?

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Υπηρχε μια κοπελα με το ονομα Τζενη αδυνατη μελαχροινη γυρω στα 35 και αυτη με αρκετα μεγαλο στηθος 2,5 προς 3
Δεν προλαβα ομως να την δω καλα  :'( ουτε να μιλησω μαζι της γιατι εκεινη την στιγμη εμπαινε για προγραμμα.
στην επομενη επισκεψη μου (που δεν θα αργησει)θα σας ενημερωσω
:tits: :tits: :tits:

Πήγα και γω στης Μάρως .. πήρα τη Μάρω ..Όντως καλή εμπειρία αλλά να βάλει ντουζ στα δωμάτια γιατί πολύ κίνηση είχαμε στην τουαλέτα :2funny:

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
ερχεται και στη θεσσαλονικη το ιδιο συστημα με το οι 4 κοπελες που εχει δειχνουν καλα τεμαχια αλλα οπως ενημερωνουν συναδερφοι εκ αθηνων ανηκουν στα δεν οι κοπελες η αλλιως στη συνομωταξια των spa venus.αυτα απο εμενα προς ενημερωση του κοινου.καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ερχεται και στη θεσσαλονικη το ιδιο συστημα με το οι 4 κοπελες που εχει δειχνουν καλα τεμαχια αλλα οπως ενημερωνουν συναδερφοι εκ αθηνων ανηκουν στα δεν οι κοπελες η αλλιως στη συνομωταξια των spa venus.αυτα απο εμενα προς ενημερωση του κοινου.καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!!!
Ακόμα και να μην το διευκρίνιζες, μπαίνοντας στο site καταλαβαίνεις ότι τίποτα πονηρό δεν παίζει.

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Eπιτελους εκανα την επισκεψη μου στην ΜΑΡΩ και μεταφερω τις εντυπωσεις μου οπως υποσχεθηκα.
Προηγηθηκε τηλ ραντεβου
Μου ανοιξε μια κοπελα καστανη γυρω στα 35 και  1.80 με τα τακουνια στο υψος με εντονα ωραια ελληνικα χαρακτηριστικα ζουμερη με ωραιες καμπυλες φιλικοτατη και χαμογελαστη.
Φορουσε ενα μαυρο φορεμα με μπουστο που με κερδισε απο την πρωτη στιγμη καθως ανακαλυπτα πως στις φωτο της αγγελιας
δεν ειχε πεσει επεμβαση και το στηθος ηταν πραγματικα 3+ και φυσικοτατο.
Το δωματιο ηταν πολυ μεγαλο χωρισμενο σε καθιστικο (για μια καλυτερη γνωριμια πριν το προγραμμα)
και το κυριως δωματιο με μεγαλο κρεβατι απαλο φωτισμο και ηρεμη ατμοσφαιρα .Χαλαρωτικη μουσικη και αισθησιακο μασαζ στην
αρχη για να συνεχισουμε με βαθυ παθιαρικο στοματικο και απιστευτη επιδοση στο σεξ που επακολουθησε, αφου πρωτα φυσικα τιμησα δεοντως
με ενα ισπανικο το φανταστικο της στηθος με κατι απιθανες καυλιαρικες ρωγες .Σε κανενα σημειο δεν αισθανθηκα πιεση χρονου και το
τελειωμα ηρθε γυρω στο μισαωρο λογω της φοβερης καυλας που μου εβγαζε.
Και τιμη 60Ε !!! .Οπως μου ειπε υπαρχουν προγραμματα που αρχιζουν απο 40 και φτανουν τα 80 Αναλογα με αυτο που ζητας και τον χρονο της συνευρεσης.
Θα ξαναπαω για ενα μαθημα... ισπανικων] :tits: (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)  πολυ συντομα

Καλησπερα σε ολους ... Ποια είναι αυτη η Μαρω ρε συναγωνιστες ???

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
Προσυπογραφω ολα τα προηγουμενα για τη ΜΑΡΩ.Επισκεψη και καλη συνεδρια.Φιλοτιμη,υπομονετικη και ΓΥΝΑΙΚΑ με τα ΟΛΑ της....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Απορώ γιατί κάποιοι σε παραπάνω ποστ διαδίδουν ότι η Αλίκη από το Ευ Ζην όχι μόνο δουλεύει αλλά παίρνει και πίπες στη διάρκεια του μασάζ. Τόσο πολύ μπερδεύετε τα ονόματα και τις υπηρεσίες; Η Αλίκη έχει σταματήσει από αρχές Αυγούστου και ποτέ δεν έκανε τίποτα παραπάνω από μασάζ και απλή εκτόνωση. Έλεος πια. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι (όπως τα ονόματα), απλά μην το λέτε.

nektarios1960

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες σημερα επισκεφτηκα τους νεους οριζο
ντες η αλλιως εβιτα πενηνταρικο.στην υποδοχη νανσυ 23 χρ ελληνιδα ζουμερη με τεσσαρι στηθος πολυ γλυκεια και εξυπηρετικη.υπηρχε ακομη μια κοπελα ρωσιδουλα μιλενα εξισου γλυκεια αδυνατουλα.προτιμηθηκε η νανσυ.λιγο μασαζ στην αρχη και μετα αρχισε τα ισπανικα με τις βυζαρες της,πολυ καλη θα ξαναπροτιμηθει.κοστος συνεδριας 50 διαρκεια 35 λεπτα...

Daniellos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Τι περιλάμβανε το 50αρικο???Απο ολα η μονο  :pipa1:

Συναγωνιστες σημερα επισκεφτηκα τους νεους οριζο
ντες η αλλιως εβιτα πενηνταρικο.στην υποδοχη νανσυ 23 χρ ελληνιδα ζουμερη με τεσσαρι στηθος πολυ γλυκεια και εξυπηρετικη.υπηρχε ακομη μια κοπελα ρωσιδουλα μιλενα εξισου γλυκεια αδυνατουλα.προτιμηθηκε η νανσυ.λιγο μασαζ στην αρχη και μετα αρχισε τα ισπανικα με τις βυζαρες της,πολυ καλη θα ξαναπροτιμηθει.κοστος συνεδριας 50 διαρκεια 35 λεπτα...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Το πενηντάρικο τα περιλαμβάνει όλα εκτός από μασαζ! :grin:

Stories

Νέο!

Stories